Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af a j o o b a
Antonio Conte sidder og ser kampen på stadion. Han sad og rystede på hovedet som om, at han følte for Milan. Kunne han ikke være et emne? Eller er Milan så langt fra hans niveau? Han kunne helt sikkert løfte mange af de spillere der
"Maradona good; Pelé better; George Best."
Skrevet af Martinovic
Milan fortjener ikke Conte, men det er det niveau, vi har brug for en træner på.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
ingen fortjener conte. så hellere hive peddelen eller lignende. hørte et rygte der skulle sende gattuso til newcastle, hvis benitez skrider.
Skrevet af Martinovic
Der er bare ikke andre trænere, som kan hive klubben op fra sølet. Så skulle det være Mourinho, men ham gider jeg ikke se på, og jeg tvivler på, at han kan præstere noget, hvis klubben ikke kan investere i nye spillere.

Vi skal vinde de sidste fire og håbe, at Roma, Torino og Atalanta taber en af kampene. Der skal mere end et mirakel til.

Game over.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det handler absolut ikke om at forsvare Gattuso. Det handler om at jeg mener kritikken er fuldstændig forfejlet, samtidig med at tanken om at man bare skal have et "stort navn", er obskur i mit univers.

Ancelotti har ikke gjort spillerne bedre i Napoli - hvorfor tro at det ville være tilfældet i Milan?

Vi har behov for bedre spillere / spillere med andre kompetencer.

Og så har vi brug for ledere inde på banen. De findes ikke pt.

Sælg Musacchio, Rodriguez, Conti, Kessíe, Borini og Suso.

I stedet skal vi have spillere der med teknik der kan holde i bolden og skabe kampene.

Conti og Rodriguez er deciderede kluntede med bolden og slår en bold ned langs linjen HVER gang. Det bliver til lige præcis intet, når en angriber skal modtage bolden på vej ud af banen.

Når bolden lander for fødderne af spiller som Suso og Kessíe, går alting i stå.

Det er der jo ingen træner i verden der kan lave om på.

Jeg har det egentlig helt fint med at Gattuso ryger ud. Men man er naiv som en småfuld studine, hvis man tror at problemet primært findes på trænersædet - efter min ydmyge mening.

Skal vi have en ny træner, skal det være en der rimer på klubbens strategi. Det er fx Conte milevidt fra at gøre.
Ancelotti ville aldrig kunne andet end at skuffe og andre navne som Emery og Pochettino er jo en joke.

Jeg synes simpelthen det er for uoplyst, når man bare sidder og slynger navne ud baseret på meritter der ligger mange sæsoner tilbage. Så har man ikke forstået hvad ledelse går ud på - igen, efter min mening.

Skrevet af Stankovic
Gode gamle Roberto Donadoni kunne vel godt få chancen?
Skrevet af Rossoneri
Conte har aldrig overpræsteret. Hvad skulle gøre at det var tilfældet i Milan?

Han har bare stået i spidsen for bedre hold - det gør ham ikke til en god træner.
Og så snart han fucker op, smider han sig ned på jorden og sviner sine egne spillere (eller fyrer dem på sms) samtidig med at han fortæller enhver lokalsprøjte der gider at høre på ham, at de respektive bestyrelser ikke vil tillade ham et ordentligt spillermateriale.

Conte er en gennemført nar.
Skrevet af Gustenv@rius
“Conte har aldrig overpræsteret.”

Vrøvl.

Han havde hverken det bedste hold i ligaen spiller for spiller i hans første sæson i Juventus eller i Chelsea.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
Conte var den mand der tog Juventus til toppen, han vandt også et PRL i sin første sæson med Chelsea, og han leverede i den grad også gode resultater for Italien, især til EM16, hvor de kunne havde gået hele vejen.

Man kan mene, hvad man vil om den mand, men han har leveret, hvor end han har været, det kan der ikke være to meninger om.
Skrevet af Rossoneri
@gusten
Velkommen tilbage.

Det er fint du synes det. Jeg er lodret uenig.

Conte er selvsagt ikke nogen dårlig træner - på samme måde som Ancelotti ikke er det.

Jeg mener bare ikke han (Conte) er a) løsningen på Milans problemer og b) et godt fit for klubben. Og det sagt så er han næppe et realistisk bud på en potentiel ny træner.
Skrevet af Rossoneri
@fossa
Selvfølgelig kan der være to meninger om dét.

Det er vel næppe imponerende at præstere på niveau med det materiale man har. Conte har, i mit perspektiv, aldrig leveret mere end det.

Og det er selvfølgelig også fint nok. Men det er bare naivt at tro at Conte (eller Ancelotti) pludselig skulle gøre middelmådige spillere meget bedre og/eller skabe lederfigurer i en trup uden oplagte sådanne.
Skrevet af Rossoneri
@gusten
Jeg tænker i øvrigt at vi begge lige ligger os i selen for at holde det lidt mere sobert end sidst, deal?
Skrevet af Gustenv@rius
Yes, det er en aftale.

Du mener simpelthen Conte’s Juventus hold spiller for spiller var bedre end Milans i hans første sæson?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Der er vel også en grund til, at Roma overvejer at kaste 10 mio. euro efter Conte pr. sæson...

Det kan godt være, at Ancelotti ikke har fået Napolis spillere til at blive bedre, men de nåede også deres maksimale under Sarri. Det var en umulig opgave at præstere lige så godt igen.

Det er fint, at Rino fik chancen, men ligesom Brocchi, Seedorf, Pippo, Mihajlovic og hvad trænerne har heddet efter Ancelotti, så har ingen præsteret noget i en storklub. Allegri var et upcoming navn efter gode præstationer i Cagliari.

Rino fik samlet holdet og styrket moralen og hatten af for det. Der er til gengæld bred enighed om, at Milan spillemæssigt har haft en jævn sæson. Du har ret i, at Milan mangler ledere på banen, men han har ikke evnet at udvikle de spillere, han har til rådighed.

Kommer vi ikke i top4, er jeg overbevist om, at han selv trækker stikket efter sæsonen. Det ser heller ikke ud til, at Leonardo har tillid til ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@gusten
Du mener simpelthen Conte’s Juventus hold spiller for spiller var bedre end Milans i hans første sæson?

Det synes jeg det var på nogle punkter (defensivt og på midtbanen), mens Milan havde en stærkere offensiv.

Og så er det jo i øvrigt sæsonen med Muntaris famøse "ghost goal" - uden at skulle starte en diskussion op omkring den specifikke episode. Blot for at sige at man et stykke ad vejen, kan bebrejde en dommerfejl for at mesterskabet endte hvor det gjorde.

Igen - jeg synes ikke at Conte er en dårlig træner. Selvfølgelig er han ikke det.

Men han er, i mine øjne, ikke en der har overpræsteret med det materiale han har haft til rådighed.
Hvilket så igen også er en lidt tosset "pointe", for hvornår overpræsterer man kontra at den enkelte spiller har underpræsteret tidligere, har udviklet sig osv?

Tilbage står at jeg slet ikke ser Conte som værende et godt match for Milan - baseret på strategi, hans personlighed osv. Og så tror jeg, som tidligere skrevet, heller ikke at der er nogen som helst chance for at vi kyler €10m p.a. efter ham.
Skrevet af Martinovic
Jeg kan ikke lige gennemskue, om dit indlæg er til mig eller Gusten, da det er hans indlæg, du citerer.

Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
- Juventus inden Conte tog over: 7 plads. Det var ham, der lagde fundamentet til det Juventus, som vi kender igen.
- Chelsea inden Conte tog over: 10 plads og vandt sin første sæson i PRL med Chelsea, noget som Guardiola ikke engang kunne med en langt bedre trup (De sluttede trer). Hans anden sæson sluttede han femer og vandt FA Cuppen, og det må siges at være godkendt med den ekstrem tynde trup, de havde. Sarri har gjort det dårligere, men er heldige med, at de andre hold er svingende.
- Italien inden Conte tog over: Røg ud i gruppe spillet til VM. Han slår de forsvarende EM mestre i Spanien ud og taber kun i nød og næppe til de forsvarende VM mestre i Tyskland på straffespark. Italien kvalificere sig ikke til den næste VM turnering.

- Tidligere har han også ført Bari og Siena til oprykning.

Så jo noget kunne tyde på, at Conte netop formå at få det maksimale ud af sine spillertrupper og få den til at præstere over niveau i mange tilfælde. Han er en proven winner, og jeg har intet imod at give manden 10 millioner årligt, så må der sælges en ekstra spiller. Derudover, er manden italiener og kender ligaen. Han er klart den italienske træner sammen med Allegri, der har vist at han kan træne toppen levere kontinuerligt i de sidste par år. Ancelotti har jo ikke vist noget siden, at han vandt CHL for Real for fem år siden, hvor holdet absolut var god nok til det.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Der er vel også en grund til, at Roma overvejer at kaste 10 mio. euro efter Conte pr. sæson...

Jeg synes det er lidt svært at finde et argument her. At nogen er villig til at betale beløbet, gør ikke nødvendigvis at det er fornuftigt.
Jeg anser i øvrigt at Conte, som i Milan, er et mismatch til klubbens strategi.

Det kan godt være, at Ancelotti ikke har fået Napolis spillere til at blive bedre, men de nåede også deres maksimale under Sarri. Det var en umulig opgave at præstere lige så godt igen.

Den køber jeg simpelthen ikke.
Desuden er hullet op til 1. pladsen jo fleredoblet fra sidste sæson - det til trods at Juve allerede er gået på sommerferie. Jeg mener at en række spillere har præsteret væsentligt dårligere under Ancelotti end under Sarri.

Igen, det handler ikke om at skyde Ancelotti ned. Han er et af de dygtigste trænernavne, under de rette omstændigheder (meget vigtigtI i mit univers. Jeg mener ikke han passer ind i Napoli, hvilket jeg også skrev inden sæsonen.

Det er fint, at Rino fik chancen, men ligesom Brocchi, Seedorf, Pippo, Mihajlovic og hvad trænerne har heddet efter Ancelotti, så har ingen præsteret noget i en storklub.

Det er vist det man kalder en "alt andet lige" betragtning.
Der er vel næppe nogen der vil påstå at materialet Ancelotti vs. de andre nævnte har haft at arbejde med, kan sammenlignes. Vi taler bananer og cykler her.

Allegri var et upcoming navn efter gode præstationer i Cagliari.

Ja, han kom til som årets træner.
Men det er nok værd at tage med i betragtningen at det spillermateriale han fik at arbejde med, langt overskygger det vi har i dag.

Der er til gengæld bred enighed om, at Milan spillemæssigt har haft en jævn sæson.

Jamen hov, det er vi jo ingenlunde uenige om.

Hvis præmissen er at det er en fiasko ikke at komme i CL, uden at se yderligere på truppen og i øvrigt andre interne problemer, så tror jeg roligt man kan indstille sig på at blive skuffet på forhånd.

Jeg mener at spillermaterialet (at best) er til at spille med i Top4. Ser man på truppens sammensætning (ledere, talenter, "vandbærere" osv), synes jeg vi står væsentlig svagere en noget hold i subtoppen.

...men han har ikke evnet at udvikle de spillere, han har til rådighed.

Der må jeg være lodret uenig.

Jeg synes en række spillere netop har udviklet sig meget positivt under Gattuso - Donnarumma, Romagnoli, Calabria og ikke mindst Bakayoko.

Derudover har fx. Paquetas agent været ude og sige at Gattuso nærmest enehændigt skal have æren for at den unge brasilianer er faldet godt til i klubben.

Kommer vi ikke i top4, er jeg overbevist om, at han selv trækker stikket efter sæsonen. Det ser heller ikke ud til, at Leonardo har tillid til ham.

Her ser jeg faktisk ét af de primære problemer i klubben.
Der er simpelthen ikke plads til at både Gattuso og Leonardo er i klubben. De har meget forskellige opfattelser ift spillet på banen og det skal give problemer.

Her synes jeg også Gazidis fejler i ikke at sætte sig igennem og bede Leonardo om at passe sit arbejde.

Vi havde glimrende resultater med en (indrømmet) relativt kynisk spillestil. Men pludselig råbte Leonardo på me "seværdig" sambafodbold og det har tydeligvis fået Gattuso væk fra hans koncept.

Hvad end der sker til sommer, kommer tingene aldrig til at fungere før der er konsensus mellem de forskellige funktioner. Det er en præmis for succes.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Sorry - det er selvfølgelig et svar på @gustens indlæg.
Skrevet af Bishop
Ligesom det hurtigt bliver useriøst at klandre Rhino for at enkelte spillere underpræstere i en enkelt kamp eller to, så er det useriøst ikke at klandre ham for at holdet nu kun har været i stand til at hente 5 point i 8 kampe! Og ser ud til at slutte sæsonen af med at hente den lunkne sum af +-65 point igen, igen, igen i år.

Holdet og de enkelte spillere har i flere perioder i sæsonen vist at de er bedre end det nuværende niveau. Selvfølgelig har Rhino ikke sagt at den enkelte spiller skal spille dårligt, men samtidig så virker han til ikke at kunne finde ud af hvorfor den enkelte spiller og holdet sommetider spiller fantastisk for så i perioder at spille håbløst. At et hold spiller så forbandet ujævnt falder tilbage på "lederen"

Jeg skrev for noget tid siden, at 4 pladsen ikke er afgørende for om Rhino bliver fyret eller ej, men derimod måden man eventuelt mister 4 pladsen på vil være afgørende. Og hold da kæft hvor er det gået galt. Nuvel vi har måske ikke holdet der partou skal ligge i top 4. Men lige nu er jo helt umuligt at se hvor vi skal ligge, der må sgu ikke være så store udsving. Januar og februar tager vi med storm, for så at gå direkte over i at fucke marts og april fuldstændig op. Og det på trods af at kampprogrammet talte for det modsatte.

Ja gu fanden mangler vi ledertyper på holdet der kan give det ekstra når det hele spidser til. Men igen, jeg mener egentlig, på lige fod med hovedpersonen selv, at ansvaret for de to sidste måneder, i sidste ende ligger ved træneren.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0