Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Han frasagde sig endda sin løn på den betingelse at hele hans stab fik deres løn for resten af perioden.
Skrevet af Pirlo21
Spalletti er fri på markedet nu, jeg syntes han ville være en god løsning.
Skrevet af Old Bull Lee
Han frasagde sig endda sin løn på den betingelse at hele hans stab fik deres løn for resten af perioden.


Den mand, altså! Ren kærlighed.

Spalletti er fri på markedet nu, jeg syntes han ville være en god løsning.


Den ville jeg egentlig ikke være særlig frisk på. Hvis du havde spurgt mig inden han røg over i den sort/blå del af byen, havde jeg nok svaret ja, men nu... Nej tak.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Spalletti er en dygtig træner, men hvor meget erfaring har han med at træne og udvikle unge spillere?

Både i Zenit, Roma og Inter har han haft mange rutinerede spillere.

Så vil jeg være større fan af at hente Wenger tilbage. Han er om nogen en mand, der kan udvikle unge spillere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Spalletti passer vel utroligt dårligt på beskrivelsen af den træner vi søger. Han skal spille attraktiv fodbold og være god til at udvikle talenter.

Der dumper Spalletti på begge parametre.
Skrevet af Pirlo21
@ Ole Bull Lee
Selvfølgelig kan man klandre rino for at fejle, se den trup vi har haft denne sæson come on, kun Juve og Napoli havde bedre materiale end os og i januar blev den jo yderlig opgraderet.
Jeg syntes rino blev udstillet taktisk op til flere gange, endvidere virkede vores offensiv meget låst. Defensivt fortjener rino ros og han fik os til at være et hold. Vil altid elske rino og han gjorde det langt over min egen forventning - men selvom det hele blev afgjort af marginaler... bare se handos redninger...
Så fejlede rino da vi havde muligheden for at trække yderlig fra og sikre os top 4. Ingen tvivl om at rino gav alt og havde hjertet med hele vejen.
Men et tidligt EL exit og en 5 plads, er bare en skuffende sæson - ligemeget hvordan mand vender og drejer tingene!! Bittert, for jeg elsker sku rino, ligesom jeg elsker Pippo og Seedorf
Legender, men nok ikke de rigtige træner for os - måske Seedorf kunne ha været det, da han havde den hollandske dna i blodet samt Milan dna - men han gik imod galliani og det kostede ham dyrt!
Skrevet af Pirlo21
Spalletis CV fejler intet, jeg vil personligt gerne have et STORT navn til vores klub.
Jeg tror vi får svært ved at overbevise romagnoli, donnarumma i at blive - hvis vi ikke får en stærk leder ind.
Men det er bare mine gisninger, håber klubben ved hvad den vil.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Synes du virkeligt at Milans trup er bedre end Inters og Romas? Kunne du evt. sætte lidt flere ord på, hvorfor du ser det sådan?
Jeg respekterer din holdning - jeg ser det blot meget anderledes.

Og jeg synes i øvrigt det er interessant at det er Gattuso der har fejlet. Jeg forstår simpelthen ikke lighedstegnet mellem dårlige resultater og at det er trænerens ansvar.

Hvorfor var det Gattuso der fejlede?
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Omkring Spalletti, så tror jeg egentlig der er bred enighed om at Spalletti er en ganske dygtig træner.

Men, hvis ledelsen har meldt nogle parametre ud for en ny træner, ville det være et selvmål at ansætte en træner der ikke passer på disse.
Det vil jeg påstå at Spalletti ikke gør.
Skrevet af Flying Dutchman
Tja...

Vi i Inter har meget at være Spalletti taknemmelig for. Det var ofte ikke særligt sprudlende, vi fik lange nosser af evindelige indlæg i boksen og mange fans bandede ham langt væk efter et nederlag mod Udinese eller Sassuolo.

Men han fik fanme stabiliseret skibet. Og han fik os også i top fire to år i streg. Faktisk er manden kun sluttet én gang udenfor top fire, siden han kom til Roma i 2005.

Så selvom at Spalletti ikke vil være garanti for gennemstrømning af talenter og sprudlende fodbold i hver evig eneste kamp, så er han måske alligevel medicinen, I har brug for lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Hvorfor var det Gattuso der fejlede?


Fejlede er et forkert ord, men han evnede ikke at vende modgangen i den halvanden måned, hvor vi smed CL-pladsen. Det tog for lang tid, før den negative stime blev vendt, og det har han en del af skylden for - det kan samme siges om spillerne, men der er primært én mand med ansvaret.

Det er til gengæld thumbs up den måde, som Gattuso og klubben skiltes på. Super professionelt og ingen sure miner. Kun skuffede miner.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så selvom at Spalletti ikke vil være garanti for gennemstrømning af talenter og sprudlende fodbold i hver evig eneste kamp, så er han måske alligevel medicinen, I har brug for lige nu.

Det er jeg umiddelbart ikke uenig i.

Men nu har vores ledelse nu engang fremsat nogle kriterier og dem mener jeg ikke Spalletti passer på - hvilket du også skriver.

Hvis vi skal fortsætte en positiv udvikling, anser jeg det som en forudsætning at vores kommende træner kan levere på strategien.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis Sheva bliver træner, så fortsætter vi vores deroute. Vi har brug for et etableret navn. Ancelotti ved jeg dog ikke om, at han er den rette. Jeg har ikke været vanvitigt imponeret over hans arbejde i Napoli, og han var vel et flop i Bayern. Spaletti er også et nej tak!

Jeg ville elske Jardim.
Skrevet af Pirlo21
Man fejler selvfølgelig ikke alene, det gør man sammen med sit hold. Men rino er vores leder, vi havde et hul på 7 points til atalanta det smed vi. Endvidere blev rino ved med at satse på spillere som ikke leverede varen i vores dårlige periode, bla suso og hakan selvom fx castillejo begyndte at gøre en forskel og offensivt rystede han bare aldrig konceptet.
Vi tabte CL billetten til Atalanta, samling deres trup med vores... selvfølgelig fejlede vores kære træner og nej selvfølgelig bærer han ikke ansvaret alene. By far!

Ang vores trup kontra Roma og Inters. Inters start 11´ver er bedre, men efter deres problemer med Icardi - mener jeg ikke de ser stærkere ud end os på papiret.
Romas trup syntes jeg på ingen måder er bedre end vores...
Skrevet af Martinovic
Jardim skal nok købes fri, da Monacos ejer for nyligt har udtalt, at han bliver i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
...selvfølgelig fejlede vores kære træner og nej selvfølgelig bærer han ikke ansvaret alene. By far!

Noget kunne jo tyde på at vi langt henad vejen er enige. Og jeg er naturligvis enig i at Gattuso har begået fejl - jeg har i hvert fald stadig til gode at se nogen der påstår han skulle være fejlfri.

Men, der er bare så mange andre aspekter jeg mener der overses.

Dét at der er et totalt fravær af lederskab inde på banen, gør jo netop at træneren står relativt magtesløs når tingene gå i opløsning inden på banen, i svære tider.

Derudover er der også stabilitetssnakken, som jeg synes @old bull lee meget rigtigt tager op.

Det har jo umiddelbart også været ledelsens ønske at Gattuso skulle fortsætte.

...men efter deres problemer med Icardi - mener jeg ikke de ser stærkere ud end os på papiret.

Inter er vel ikke de eneste der har stået med problemer.

Vi har haft en Higuain med elendig attitude. Interne "slagsmål" mellem Kessíe og Biglia. Dårlig træningsindsats fra flere spillere. Sæsonskader til Bonaventura og Caldara. En Suso der har været helt ved siden af sig selv siden han krævede en kontraktforlængelse. En sportsdirektør, der midt i sæsonen pludselig ville diktere spillestilen.

Og så mener jeg at både Inter og Roma råder over mere komplette trupper rent kulturmæssigt. Det var jo fx meget interessant at se hvordan Inter-truppen rykkede sammen i Icardis fravær.

Derudover har begge hold klare lederskikkelser.

Og så er det jo ultimativt interessant at du ønsker dig Spalletti, der i den periode Gattuso har været træner, har hentet færre point, med et hold som du selv er enig i er stærkere.
Skrevet af Martinovic
FFP/UEFA er ikke glade for Milans måde at drive forretning på, men hvor kommer det store underskud fra - er det lønudgifterne eller afdrag på indkøb?

Piatek og Paqueta blev købt efter kontant afregning og indgår derfor ikke som afskrivninger i balanceregnskabet. Det er måske afdragene på bl.a. Kessie, Conti og Silva, der trækker godt ned i bøgerne.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
“er det lønudgifterne eller afdrag på indkøb?”

En kombination vel. Når man som Milan de seneste to sæsoner har haft et transferunderskud på €265 mio., samt bruger 67% af omsætningen på lønninger, som det var tilfældet fra starten af den netop overståede sæson, og alligevel ender uden for top 4, så beder man jo næsten om problemer, når man ved FFP luppen konstant er over en.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Om en spiller er købt kontant eller over afdrag (Paqueta betales i øvrigt over fire år), gør ingen forskel ift afskrivninger.

Den samlede værdi afskrives over kontraktperioden og et capital gain (eller loss) bogføres ved et salg.

@gusten
Lige præcis - det er givetvis en kombi.
Og navnlig lønninger vejer tungt - hermed også en væsentlig årsag til at Donnarumma meget vel kan blive solgt og ikke mindst at det blev gjort klart for Higuain at vi ikke ville beholde ham.

Vi skal dog huske på at CFCB ikke ser på transferomkostninger i den forstand.
Skrevet af Martinovic
Det tyder på, at det kommer til at stå mellem Giampaolo eller Simone Inzaghi.

Hvem hælder I til?

Begge trænere har imponeret i deres klubber - et lille plus til Simone Inzaghi. Han spiller dog 3-5-2 og har brugt mange rutinerede spillere.

Giampaolo spiller 4-3-1-2, som jeg er mest fan af, men jeg ser ham ikke som nogen opgradering i forhold til Gattuso.
Mojn do!
annonce
0