Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser det umiddelbart som en kendsgerning, at Rangnick bliver ny manager. Hans nuværende stilling i RB koncernen er allerede besat.

Mit bud er, at mødet handler om transferstrategi.
Skrevet af Martinovic
Det må vi håbe. Ellers ligner det endnu en sæson som de foregående 7-8 stykker.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ellers ligner det endnu en sæson som de foregående 7-8 stykker.

Tja, jeg er nu ikke helt så pessimistisk som dig. Men det kan naturligvis sagtens vise sig, at du får ret. Og det kan det selvfølgelig også med Rangnick ved roret.

Sidste år blev det til en 5. plads og, som bekendt, var vi kun få minutter fra en CL-plads.

Jeg mener vi klart står et bedre sted i dag end vi gjorde ved udgangen af sidste sæson (rent trup- og ledelsesmæssigt), til trods for fiaskoen med Giampaolo.

Alt tyder også på, at vi har en væsentlig sum tilgængelig til at styrke truppen yderligere.

Det er naturligvis alt for tidligt, at spå om næste sæson. Men jeg ser umiddelbart ikke mange sorte skyer hænge over klubben.
Skrevet af Rossoneri
I disse tider med begrænset fodboldudbud, har jeg set en del Bundesliga (ja, hvad ellers).

Bl.a. har jeg set alle Leipzigs kampe.

Det er godt nok en gang spændende fodbold de spiller; super direkte, høj intensitet, tungt pres hele kampen igennem og nogle spillere der både er hurtige i tanke og handling.

Det er da også blevet til 12 mål i de fire kampe de har spillet efter genstarten.

Nuvel, det er selvfølgelig Nagelsmann der er på sidelinjen. Men det er text book Rangnick det der foregår på banen.

Hvis vi kan vente spil i den stil, går vi en spændende tid i møde.
Skrevet af paolomaldini
Helt enig, Rossoneri! Og med stor udskiftning i start-XI. Men det kommer til at kræve meget i forhold til spillertrup og dermed kommer det nok til at tage et par sæsoner før vi rigtig vil kunne se filosofien skinne igennem.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
@paolomaldini
Det er i hvert fald et åbent spørgsmål hvor hurtigt han kan implementere sine tanker.

Først og fremmest handler det om at få de rigtige spillere ind. Heldigvis ser jeg en del spillere i truppen der allerede passer ind (teoretisk set).

Derfra handler det om selve implementeringen. Alt tyder på at Rangnick kommer med en kæmpe stab og de er ikke mindst ultra detaljeorienterede.

Jeg har faktisk en (måske naiv) forventning om at han hurtigt får dine tanker og ideer indarbejdet. Det kommer dog naturligvis til at tage noget tid før det er 100% på plads.

Skrevet af paolomaldini
Jeg kan være bange for bredden i truppen. Leipzig bruger ufattelig mange kræfter på presset og der er derfor rimelig rotering i truppen. Vi har knap nok 11 spillere lige nu.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/154032/rmc-man-city-bid-50m-bennacer

En god sjat for ham efter en god sæson. Hvis pengene ville blive reinvesteret, siger jeg go for it. Tænker dog Rangnick har planer med ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Helt enig. Det kræver en væsentligt bredere trup. Vi kan dog nok forvente en del unge spillere der får spilletid. Fra egne rækker tænker jeg, at Pobega, Maldini og Brescianini bliver en relativt fast del af truppen. Det samme kunne være tilfældet for Abanda og Colombo.

Det bliver også interessant at se hvilke(n) formation(er) Rangnick vælger.

Hvis man prøver at navigere rygtestrømmen synes det, at Florentino Luis og Szoboszlai er de primære targets til midten.

Heri er det et væsentligt spørgsmål hvordan Luis vurderes. Mener Rangnick at Bennacer og ham er stærke nok til at dække af central i en 4-4-2? I så fald skal Szoboszlai spille bredt (med udgangspunkt i venstre side).

Alternativet er en tre-mands midtbane med Luis som 6er og Bennacer, Hakan og Szoboszlai som primære valg på 8erne.

Jeg har en fornemmelse (og det er ikke mere) af at Rangnick kunne finde på at veksle mellem 4-3-3 og 3-5-2.

Det ville i hvert give god mening ift de spillere vi allerede har, som samtidig umiddelbart passer ind i Rangnicks filosofi.
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Ja, det er vanvittige penge. Navnlig i dette marked. Det forekommer mig også at være ulogisk hvis City skulle være klar til at smide samme beløb som PSG betaler for Icardi.

Jeg hæfter mig også ved at rygtet stammer fra Frankrig og beror på en spekulation om at der skulle være en frikøbsklausul.

Jeg tror ærligt talt, at det er clickbait.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror ikke på den klausul. Det er sjældent, at italienske klubber bruger den slags, så vidt jeg ved.
Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Nu er det ikke hvem som helst, der bringer historien. Det er Bouhafsi på RMC. Den franske pendant til Di Marzio. Så kilden er skam yderst troværdig. Det virker også til at Vitiello har fået bekræftet klausulen nu. Videre er der tale om en sondering hidtil. Dem er der en millionvis af i øjeblikket. Det som gør det lidt spicy er at Pep rent faktisk har snakket med Bennacer. Det fyrer nok lidt op under konkretiseringen af deres interesse i Bennacer.
Skrevet af Rossoneri
OK - den del havde jeg ikke lige fanget. Nuvel, Bennacer er en super spændende spiller, men hvis vi kan hente næsten €40m i capital gain på én sæson, på en spiller der stadig ikke er færdigudviklet, er rønnebærene ikke super sure hos mig.

Dét sagt beholder jeg ham helst. Jeg tror han går en stor fremtid i møde.

Gad godt se ham på en tre-mands midtbane som 8er sammen med Hakan og Florentino som balancespiller.
Skrevet af Lentini17
Ja, nu må vi se om der sker en udvikling fra sondering til konkrete henvendelser. Hvis og såfremt hælder jeg imod at indkassere checken, uagtet at jeg føler mig overbevist om at Rangnick vil kunne slibe nogle vigtige kanter af Bennacer, og at jeg egentlig er ret begejstret for den lille mand og hans dedikation. Jeg undres dog. Pep prioriterer Bennacer over Tonali? Det ville ikke have været mit gæt.
Umiddelbart vil jeg også mene det er ”lettere” at erstatte en central midtbanespiller fremfor fx Theo på venstre back. Jeg ser ikke mange kandidater til den position. Der ville jeg være langt mere forbeholden, trods en stor pengesæk, havde det været Theo.

Florentino Luis er en lidt speget case. De udsnit af videoer jeg har set med ham virker han til at være en spændende type, og der er efterhånden snesevis af portugisisk fodbold-kender der kalder ham the real deal. Det gjorde de så også med Nuno Gomes. For mig er det dog også lidt en small sample size, fordi han har spillet 18 kampe fordelt på 2 sæsoner i Benfica. På den anden side; det var Pato også i sin tid. Videre må der være sket et eller andet i kulissen, fordi han har stort set ikke spillet siden november, hvoraf han hovedsageligt har været smidt helt op på tribunen. Fra de kilder jeg følger, virker han dog til at være et konkret mål for klubben. Hans agent Bruno Carvalho arbejder pt. på at nedbringe prisen.

Midtbanen kommer dog nok under en ret heftig ”modernisering” denne sommer. Szoboszlai virker også som en ret varm kandidat så langt.

Heldigvis smutter Biglia, som for tiden er truppens dyreste spiller i budgettet (herre Jemini). Milan skal beslutte sig for om Kessié og Lucas skal være vigtige elementer. Er de ikke det, skal de på en eller anden måde forsøge at komme af med dem. Med vigtig mener jeg regulære startere, ellers er omkostningerne for store. Personligt kunne jeg dog godt unde Lucas en chance på en højre midt – men mine følelsesmæssige aspekter er ligegyldigheder ved siden af hans omkostninger på ca. 11.5mio€ årligt mellem løn/afskrivninger. Han skal være vigtig for Rangnick, hvis han skal blive. Hakan fylder også for meget i budgettet, så enten skal de forlænge med en del år så afskrivningerne spredes mere ud (og han skal ikke forgyldes med høj løn) eller skal han sælges. I og med Rangnick forsøgte at hente Hakan til RB Leipzig vil jeg anse det som overraskende hvis ikke han bliver på en forlængelse.

Bakayoko vil gerne tilbage til Milan, og hans agent er i konstant kontakt med Moncada. Hvorvidt Rangnick vil have ham står lidt hen i det uvisse. Chelsea vil helt sikkert af med ham, og de finder nok ikke en klub som vil give en øre over hans afskrivningsværdi. Der kan være nogle teknikaliteter ift. at modtage et gyldent håndtryk fra Chelsea, nedgang i løn, noget omkring transfersummen, hvor alle skal vinde på en eller anden facon, der skal virkeliggøre en eventuel transfer. For egen regning: Jeg savner Baka.

Et andet meget mere konkret target skulle være Nikola Milenkovic i Fiorentina. Det virker til at han har besluttet sig for at ville videre i teksten, og ikke forlænge kontrakten i Fiorentina. Det interessante ift. Milenkovic, for mig, er hvordan agenterne arbejder meget offensivt for at få deres forholdsvis unge klienter til Milan. Både Nikola Milenkovic og Luka Jovic er begge repræsenteret af LIAN Sports og Fali Ramadani. Det virker til at de gerne placere deres spillere i ”Rangnick”-stalden, fordi han giver en forholdsvis god garanti for udvikling af deres klienter.
Videre er det en kendt strategi at Red Bull-organisationen har kørt en meget aggressiv strategi overfor relationsarbejdet ift. agenterne. Det udmærker sig ligeledes med Mino Raiola. Det er ikke lang tid siden, at Mino holdt hans sædvanlige ”februar-evalutering” af Milan, hvor det som sædvanligt var med pil nedad, og puha, skulle Donnarumma virkelig fortsætte i en sådan klub ? Efter Rangnick er 99% sikker i sædet hos Milan, kaster han den ene klient efter den anden imod Milan. Er det ikke Dumfries, er Boadu. Er det ikke Boadu, så er det Malen. Det virker ærlig talt en smule hyklerisk når Milan så sent som slut februar var en ren ruin – nu kan han så ikke vente med at placere klienter i Milan.

Dumfries virker som den eneste vi hidtil har bidt på. Angriberne har man opstillet som alternativer til Jovic. Jovic er også noget vanskeligt scheiss. Man skal formentlig overtale Real Madrid til noget lån 1-2år med option/tvungen klausul og forhandle hans løn ned. Og jeg kunne godt forestille mig andre, som ser potentialet i Jovic og ikke tager videre notits af hans floptitel i Madrid, fordi han er stadigvæk ganske ung og lovende.
Skrevet af Rossoneri
Omkring Florentino, tænker jeg der er en del betragtninger.

Jeg skal ikke give indtryk af at følge portugisisk fodbold tæt. Jeg har dog forsøgt, at holde mig ajour omkring netop Florentino i det sidste års tid, grundet det stærke link til os.

Som jeg forstår det, handler det, i hvert fald et stykke ad vejen, om at Bruno Lage har ændret sin midtbanekonstellation.

Udgangspunktet er fortsat en 4-4-2 (eller i hvert fald en central akse med to). Hvor han tidligere for det meste foretrak en double pivot, har han siden juletid-ish, mere konsekvent brugt en mere offensiv type (primært "vores egen" Taarabt) ved siden af en balancespiller.
Det har naturligvis givet mindre plads til Florentino, idet både Gabriel, Samaris og nytilkomne Weigl dækker den rolle.

Der skulle dog også have været nogle uoverensstemmelser mellem Florentino og Lage, hvilket sendte førstnævnte helt ud af truppen.

Personligt har jeg stor tiltro til at han og Bennacer kan dække af centralt. Vi skal dog have endnu en spiller med Florentinos kvaliteter og her skal vi umiddelbart sætte vores lidt til Rangnicks evne til at finde hidden gems.

Mit bud vil umiddelbart være, at Florentinos position ikke bliver definerende for den/de formation(er) Rangnick går for.

Jeg tror snarere Szoboszlai (såfremt vi får held med at hente ham) og Hakan kommer til at være afgørende.

De kan begge bruges som 10er i en 3-4-1-2 (som er flittigt brugt i både Leipzig og Salzburg). De ville også kunne spille ved siden af Florentino, men det skubber Bennacer ud. Det vil naturligvis være en mulighed, men jeg tror ikke det vil være en starting strategy.

De vil også kunne bruges som både 10er og 8er i 4-3-1-2 (som er flittigt brugt af Marsch i Salzburg) og som 8ere i både 4-3-3 og 3-5-2.

Sidst men ikke mindst, kan de bruges som kanter (primært i venstre side) i en 4-4-2.

Rangnick (og RB holdende generelt) er dog kendt for at benytte sig af mange formationer. Mit bud er at vi nok kommer til at se alle ovenstående i brug.

Men nogle vil dog være foretrukket frem for andre og hvordan stiller det en række af de andre spillere. Castillejo passer, efter min ydmyge mening, enormt godt på beskrivelsen af en Rangnick-spiller; masser af speed, kæmper hårdt, meget direkte i sit spil. Men han passer umiddelbart ikke ind i en 4-3-1-2 eller 3-5-2.

Og hvad med Paqueta? Hvordan passer han ind i puslespillet. Positionsmæssigt kan han jo egentlig fungerer på en lang mindst tre pladser og han kunne gå ind i alle de nævnte formationer.

Som dig @lentini mener jeg dog også det handler om hvor vigtig han vil være for Rangnick. Og hertil kommer spørgsmålet om vi kan hente hans afskrivningsværdi hjem. Fiorentina rygtes som eneste seriøse bejler - og der vil hovedpersonen selv ikke til. Men vinduet er ikke engang åbnet og meget kan ske.

Jeg kan både se ham blive solgt og blomstre gevaldigt under Rangnick.

Leao er også lidt af et åbent spørgsmål. Schiara har skrevet (hans vurdering), at Leao givetvis er tilsigtet en nøglerolle. Muligvis som ene 9er, muligvis i tandem med Rebic. Der er dog ingen tvivl om at han skal imponere mere eller mindre fra dag ét.

Samtidig synes jeg også rygtestrømmen har gået meget i retning af forsvarsspillere (foruden specifikt Florentino og Szoboszlai).
Jeg tror de fleste venter at Musacchio er fortid, men hvad med Kjær? Så vidt vides kan vi hente ham for €2,5m. I mine øjne ville det være regulært tåbeligt ikke at gøre.

Men som jeg ser det, er han og Milenkovic hinandens alternativer - de er "hårde" duelspillere men fungerer umiddelbart ikke som spilopbyggere.

Meget snak går også på, at Gabbia står overfor en vigtig rolle. Udfra hvad han har vist indtil videre, mener jeg det er oplagt. Han kunne meget nemt gå en spændende fremtid i møde - navnlig med Rangnicks coaching.

Ja, vi bliver jo alle nok klogere over dem kommende tid. Lige nu glæder jeg mig bare helt vildt til at se bold igen.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/154085/man-utd-join-bennacer-battle

Det vil efterhånden overraske, hvis vi har ham til næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
På den økonomiske side, synes Gazidis (eller måske snarere Stylsvig) endelig at finde "formen". Der er kommet en række nye sponsorer til, bl.a. Skrill der synes at bruge Milan-brandet meget aktivt.

Jeg har ikke kunne finde pålidelige kilder til værdien af samarbejdet, men jeg tillader mig at antage, at det er en relativ væsentlig sum (naturligvis ikke på hovedsponsor niveau).

Forlydender går også på, at der skulle blive introduceret noget "utraditionelle" samarbejder i de kommende uger. Ganske interessant hvis vi ligefrem er begyndt at tænke kreativt ift revenue streams...

Denne ketchupflaskeeffekt med nye sponsorer, skal angiveligt ses i lyset af den genforhandlede aftale med Fly Emirates. I starten fik Gazidis meget kritik for denne, fordi værdien umiddelbart er lavere end den foregående aftale.

Det er, efter hvad jeg kan forstå, en sandhed med modifikationer. Faktuelt korrekt er det dog, at selve den faste del af aftalen reelt har en lavere værdi.
Dog skulle der være nogle performancebaserede tillæg der faktisk gør den mere attraktiv. Jeg har dog ikke kunne finde de præcis kriterier. Hvis det drejer sig om CL-finale, er den naturligvis pt kun noget værd på papir.

Men meget relevant (og hermed ketchupreferencen) er det, at aftalen skulle give os langt mere handlefrihed til at indgå andre større samarbejder (hvilket skulle have være meget begrænset i den foregående aftale).
Skrevet af Rossoneri
Di Stefano melder i øvrigt om en "forandret" Paqueta. Han skulle have set meget skarp og determineret ud til trærning og han scorede to i gårsdagens interne testkamp. I flg. hans vurdering, er det overvejende sandsynligt at brasilianeren bliver i næste sæson. Dels fordi det bliver svært at undgå et capital loss ved et salg og dels fordi Rangnick skulle se ham som en brugbar spiller.

Di Marzio melder at vi skulle være klar til at gå på rov i Empoli igen. Denne gang er det Samuele Ricci det handler om. Faktisk skulle Rangnick have haft ham i kikkerten i lang tid.
Jeg kender ikke super meget til ham, men han spiller 6er på en tre-mands midtbane og synes at have lidt samme karakteristika som Bennacer.

Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/154194/bennacer-clause-valid-2021

Kan han holde samme niveau i næste sæson, bliver han rigtig mange penge værd om et års tid.

Hvordan er reglerne omkring frikøbsklausul - hvis eksempelvis PSG byder de 50 mio. euro og indløser klausulen, men City vil betale 60 mio. euro - kan Milan så selv vælge, hvem klubben vil sælge til?
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Det korte svar er nej, for City vil aldrig byde €60 mio. når de kan nøjes med at betale €50 mio. Er både City og PSG interesserede i at betale klausulen, så er det op til Bennacer at vælge hvem der vil betale mest i lønkroner + mest interessante projekt. Altså ikke noget der kommer Milan til gode.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0