Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Det lyder alt samme godt, men også en smule naivt.

Altså mere naivt end at forestille sig, at en klub som Milan ikke har tænkt samme tanker og har forberedt sig på situationen? Alternativt allerede har en aftale på plads, der blot ikke er formaliseret?

Det er velkendt, at Donnarumma elsker Milan og ønsker at bliver her så længe som muligt. Omvendt ønsker han naturligvis, at spille i en klub der befinder sig i det bedste selskab. Dermed kunne en løsning også være en ét-årig forlængelse, så klubben har muligheden for at kvalificere sig til CL og Donnarumma kan spille der hvor han hører til.

Skrevet af Martinovic
Chiesa vil være fremragende, men kan jeg vælge, vil jeg hellere have Milenkovic. Han er desværre ikke til salg, men offensivt er vi stærkt besat. Colombo imponerer også.

Simpelthen et must med en bedre stopper som gardering for Kjær og Romagnoli.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Romagnoli er ude til udgangen af september.

Maldini og co. må simpelthen få en god stopper som førsteprioritet.


CdS melder om at et køb af en midtstopper (Milenkovic) er afhængig af et salg af Paquetá, hvilket også ville give god mening ifth. at vi numerisk har brasilianeren i overskud og mangler en CB.

Gigios kontraktforlængelse er jeg heller ikke bekymret for.

Rebic/Chiesa/Silva-karusellen lyder spændende og, omend spekulativt, delvist plausibel. Men er florentinerne klar på at miste evt. 2 profiler før sæsonstart medmindre de bliver kompenseret tilstrækkeligt i.e. styrke holdet? De er jo ikke ligefrem kendt for at sælge billigt.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Men er florentinerne klar på at miste evt. 2 profiler før sæsonstart medmindre de bliver kompenseret tilstrækkeligt i.e. styrke holdet?

Det korte svar må umiddelbart være "nej".

Jeg anser dog, at situationen vedr. Chiesa er meget anderledes end den omkring Milenkovic.

Førstnævnte er blevet lovet en transfer denne sommer. Og mon dog Chiesa vil være tilfreds med at et bud i omegnen af €40m bliver afvist? Det er naturligvis klubben der har det sidste ord, men vil de virkelige tvinge ham til at blive?

Milenkovic er en noget anden størrelse. Ikke mindst fordi han ikke nødvendigvis vil gå ind som starter. Eller rettere, det vil han nok ikke.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg skal lige have afklaret dele af din hypotese (have skåret det ud i pap). Silva sælges til Frankfurt for ca 9M, mens Rebic er blevet købt for 25M (eller deromkring), for derefter at sende 30-40% af fortjenesten til Fiorentina, der til gengæld vil være villige til at skære en 10M af Chiesas værdi, fordi de ellers ville gå glip af pengene?

Det ville også hjælpe Viola med at afskibe Chiesa, cashe ind på ham og samtidig ikke sætte sig i en prekær situation, på samme måde som med Tonali?

Vi undgår at pisse på vores tætte nationale netværk, får både Rebic og Chiesa til samme penge som ellers, men skaber et yderligere incitament for Viola at sælge Chiesa. Ellers ville vi "pisse" på dem; bytte lige over med Rebic og Silva på de 9M. Jeg forstår bare ikke hvorfor vi vil "hjælpe" Frankfurt og sætte yderligere pres på Viola ved at acceptere en værdi til 9M.

Jeg tror bare jeg har svært ved at fatte Milan/Frankfurt/Fiorentinas interesse i den her komplicerede karusel-tur.

Jeg må indrømme at det virker noget fordækt mht. Rebic/Silva og prisen og håber på at der er, som du angiver Rosso, en del af en større masterplan.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull

Det er vigtigt først og fremmest at slå fast, at prisen på €9m på Silva er et rygte bragt af Bild. Desuden melder historien ikke noget om Rebic´ pris. Altså kan det også tænkes, at prisen også her er lav. Hvis klubberne holder kortene så tæt til kroppen, er det nok tvivlsomt hvis nogen decideret "sladrer" til pressen.

Min pointe var blot, at jeg ikke anser det som realistisk, at vi har byttet Silva og Rebic i en 1:1 handel, hvor begge er værdisat til €9m, med mindre det handler om et større perspektiv.
Vi ville registrere et capital loss og intet få ud af det.

Så manøvren (såfremt en sådan findes) handler om et større puslespil, hvor tre klubber søger at løse en situation.

Man kan starte med at spørge hvorfor Frankfurt og Milan handler nu. Det er umiddelbart ikke i nogens interesse. Begge lejeaftaler løber i et år endnu og i Milans tilfælde, kunne vi afskrive omkring €7,5m yderligere på Silva hvis han blev et år endnu.

Altså, må man antage, at noget har sat dette i gang.

Og så er spørgsmålet det samme som Poirot altid stiller når han skal opklare et mysterie; hvem har noget at vinde?
I dette tilfælde må svaret være Fiorentina.

Fiorentina får nemlig penge i kassen når Rebic bliver solgt.

Dermed er teorien, at vi ved manøvren sender nogle penge til Firenze som ellers først ville være kommet næste år. Og beløbet ville givetvis være mindre.

Commisso har i flg. ham selv store ambitioner for Fiorentina, men han er som alle andre bundet af FFP restriktioner. Et væsentligt capital gain giver noget frihed til investering på den korte bane.

Her kan Milan så have brugt dette som en bargaining chip ift Chiesa og samtidig gjort aftalen attraktiv for Frankfurt, fordi de får Silva til en lavere pris.

Men det er som skrevet ovenfor blot en teori. Der kan være andre forklaringer.

Situationen fra de tre klubber.

Frankfurt: de får gennemført et bytte som de, efter alt at dømme, ville gøre under alle omstændigheder. ved en lav pris på Silva, mindsker de deres net udgift, set ift at en væsentlig del af Rebic´ transfersum skulle sendes videre til Fiorentina.

Fiorentina: de får penge i kassen nu, samtidig med at de finder en køber til Chiesa til en værdi der er noget højere end den vill være næste sommer (grundet kontraktuløb i 2022).

Milan: vi får muligheden for at hente (endnu) et af de mest spændende navne i Italien og kan bruge Silvas transfer i den sammenhæng.

Men, lad os nu se hvad der sker over de kommende uger.
Skrevet af Old Bull Lee
Aha! Tak for opklaringen. Skulle lige have det skåret ud, så tusind tak for det!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Og i øvrigt god stil lige at droppe en Poirot-reference.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Hehe - ja dem er der generelt for lidt af.
Skrevet af Fox@Mulder
Chiesa er et af de mest spændende offensive italienske talenter i ligaen, ingen tvivl om det.

Jeg ser ham dog mere som en nice-to-have spiller, hvorimod jeg ser en ekstra CB (helst Milenkovic) som need-to-have spiller.

Samu har været stærk i opstarten og hvis han hæver sit niveau lidt (ligesom hele holdet har gjort), vil Chiesa ikke være en kæmpe opgradering - det vil Milenkovic over Duarte derimod.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg ser ham dog mere som en nice-to-have spiller, hvorimod jeg ser en ekstra CB (helst Milenkovic) som need-to-have spiller.


Jeg har et lille problem med den der "nice-to-have" vs. "need-to-have" terminologi.

Nice og need bliver som regel defineret ud fra tre overlappende principper: Numerisk, konkurrencemæssigt og/eller økonomisk.

Vi står i en situation at vi i den ideelle start XI´er er godt besat, dog vil nogle mene at vores højre side er en akilleshæl. Samtidig kan vi være sårbare i forhold til skader, hvor en midtstopper og angriber er mest presserende.

Hvad er så nice-to-have og need-to-have?

Det handler om perspektiv og muligheder.

I min optik er en optimering af truppen som fx. Chiesa i stedet for Paquetá, Samu eller Saelemaekers altid en "need-to-have" - forstået som en mere konkurrencedygtig trup. Jeg vil altid være klar på en opportunistisk tilgang til markedet hvis muligheden, som med Tonali, skulle være der.

Vi skal stadig huske på at Kjær og Romagnoli er førstevalg og enhver vi hiver ind skal affinde sig med at konkurrere med de to. Men er en Milenkovic en need-to-have? Mangler vi ikke snarere en spiller der kan gå ind og dække, men samtidig kan affinde sig med en bænkplads? Vi så hvordan Gabbia udviklede sig i sidste sæson, skal han ikke have lov til at fortsætte den udvikling?

Jeg er ikke så bekymret for en afløser i midten af forsvaret, men mener ikke en Milenkovic er en need-to-have han er, med prisen in mente, en luksus (ja det er luksus at skulle have en skadesfri bænk der består af Romagnoli, Kjær, Gabbia, Milenkovic)
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
DP
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Offensivt buldrede holdet løs efter Corona. Defensiven blev bedre med Kjær, men vi har for få garderinger.

Jeg er af den holdning, at man skal forberede sig på det værste.

Det værste vil være en langvarig skade til Zlatan, da vi pt. kun har Colombo. Dernæst er en skade til Kjær eller Romagnoli det værste, da de næste i rækken er et par niveauer under.

Både på kanterne og den centrale midtbane er vi fint dækket ind i tilfælde af skader.

Derfor mener jeg også, at Milenkovic bør stå foran Chiesa.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Leao smittet med Corona ifølge de sociale medier. Det er lige, hvad der manglede op til sæsonstart.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Så vidt jeg ved, er Leao IKKE smittet. Han lagde en video på sociale medier og svarede en kommentar med "blame corona", hvilket fik mange til at tro at han var i karantæne. Han har selv efterfølgende skrevet på Twitter, at videoen er gammel og optaget da han var i karantæne henover sommeren.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg skal heller ikke gøre mig til herre over, om han er smittet eller ej. Men det undrer, at han tilsyneladende endnu ikke har trænet med holdet efter sommerferien.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Hmm, jeg formoder, at det er hans skade fra Cagliari-kampen, men måske tager jeg fejl.
Forza Milan!
Skrevet af Milanisti
Ifølge DiMarzio vil ingen af Chiesa, Pezzella og Milenkovic forlænge kontrakten. Det stiller Fiorentina i en meget dårlig position, og nu skal Maldini blot lade dem svede.

Tuttosport skriver også i dag, at vi skulle kigge på Toulouses 22-årige defensive midtbanespiller Ibrahim Sangaré. Han skulle være brølstærk og kan hentes for €10m. Han har alderen med sig, og hvis han har potentiale, bør vi slå til. Chelsea og Arsenal følger ham.

Problemet med Bakayoko er ikke kun prisen, som Chelsea kræver - men også lønnen.
Skrevet af Old Bull Lee
Truppen mod Shamrock Rovers

Målmænd: Tatarusanu, A. Donnarumma, G. Donnarumma

Forsvar: Calabria, Romagnoli, Conti, Theo Hernandez, Musacchio, Kjær, Duarte, Gabbia, Kalulu, Stanga, Laxalt, Oddi

Midtbane: Bennacer, Castillejo, Tonali, Calhanoglu, Brahim Diaz, Krunic, Paqueta, Saelemaekers, Kessie, Mionic, Olzer, Capone, Frigerio, Brambilla

Angriber: Ibrahimovic, Rebic, Leao, Maldini, Colombo, Tonin

Er det mig der har misforstået noget eller burde Romagnoli, Musacchio og Leao ikke være udeladt. Og Rebic der har fire dages karantæne?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/158570/tonali-and-diaz-included-milans-europa-league-squad

Ante Rebic has been included in the squad to serve his three-match suspension..

Jeg læser det som om, han er udtaget, så han kan afsone karantænen, men det kan han vel også, selv om han ikke er udtaget?
Mojn do!
annonce
0