Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Vi har dog været bedst i dag, hvilket er ok for en gangs skyld. Langt bedre end hvad man turde håbe på, og det giver da et spinket håb i forhold til fremtiden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg synes nu, Milan spillemæssigt har været det bedste hold i den her kamp. Det har bare ikke været effektivt nok, og derfor er det svært at sige nogen til resultatet. Det er bare ikke vores sæson.
Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
Det er meget muligt, at vi var bedst, men det er alligevel deprimerende, at de 4 første opgør mere eller mindre er afgjorte.

Ok, vi har da en lille chance for avancement, men City, Gunners og Leverkusen er ude.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af saglighedens_portal
Skidt pyt med de andre kampe, det er ærgerligt, Milan ikke kunne vinde dagens opgør. Det blev desværre, som jeg skrev. Jeg håbede på et jinx, men ak.
Skrevet af Martinovic
Bayern og Barca er bare i særklasse. Forhåbentlig kan PSG drille dem. Kan godt unde Silva og Zlatan et CL-trofæ.
Mojn do!
Skrevet af NickRomano
Omvendt bliver det 4 vilde kvartfinaler, hvis favoritterne fortsætter med at vinde.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Aske K
bittert at tabe på så tilfældigt et mål.
courtois vandt kampen for atletico i første halvleg. til gengæld noget af det bedste milanspil vi har set i sæsonen, i store dele af kampen ihvertfald. det er på tide det bliver overført til serie a.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Martinovic
Overvejede at ændre trådens overskrift til noget ala spirit/mandsmod. Og så alligevel ikke.

Holdet spillede en super første halvleg, men det er desværre ´same same´ for Milan ikke at gøre det færdigt.

Gid holdet viste den vilje i Serie A, så ville man uden tvivl ligge højere i tabellen. Desværre var opbakningen i dag også kun at finde i Champions League.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Abates clearing er naturligvis langt fra god nok - jeg ser dog Rami og Bonera som de store syndere i den situation. Deres markeringer af hhv Costa og Miranda er ikke-eksisterende. Havde Rami været opmærksom var den bold med al sandsynlighed vekslet med et nyt hjørne.

Nu er kampen dog ikke tabt endnu - omend det ser yderst svært ud. Jeg hæfter mig ved at vi spiller os til en del store chancer.

Balo virkede oplagt og mistede ikke hovedet trods masser af frispark på ham.

Poli imponerede med et fantastisk løbearbejde og god løb i begge retninger.

De Jong var rigtigt god, mens Essien (til trods for manglende speed) viser at han stadig har god boldomgang, ro på bolden og fint overblik.

Emanuelson var dog håbløs.

En disciplineret indsats på Vicente Calderon og lidt mere kynisme på vores chancer, så ser jeg stadig en mulighed.

Til trods for et dårligt resultat, så har jeg også de positive briller på. Det ligner at Seedorf er ved at komme igennem med sit system.

@Lentini
Ja - tænk sig hvis vi kunne levere sådan en indsats i Serie A!!
Skrevet af Sheriffen
Til trods for et dårligt resultat, så har jeg også de positive briller på. Det ligner at Seedorf er ved at komme igennem med sit system.Jeg tror ikke på det. Normalt plejer vi altid at yde en ekstra indsats i CL, hvor spillerne faktisk arbejder for sagen.

Det er med garanti det samme gamle lort igen i weekenden.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Martinovic
Spillerne er jo på vej frem for at trække offside. Helt logisk. Desværre fanges de på mellemhånd, fordi Abate ikke clearer en ellers nem bold.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg vil sige at vores fysiske dominans var alt afgørende. Vi sad tæt og hårdt. Det var dejligt at se!

Man kunne se gutterne var tændte til denne kamp og jeg er stadig forholdsvist imponeret over Taarabt.. Det virker som om der virkelig er potientale. Havde set nogle QPR kampe og var ikke overbevist, men det er jeg indtil videre.

Poli leverer også en rigtig god kamp.

Jeg kan ikke tilgive Seedorf for at sætte Constant(nedtur) ind for Emmanuelson, det virkede helt absurd når man var bagud 1-0

"Old Lull Bee"
Skrevet af Tjasper
Selv efter puljespillet er der så stor niveauforskel på de bedste og næstbedste hold, at vi har set 4 udesejre i ligeså mange kampe.


Den kommentar irriterer mig lidt.

På dagen var der jo ikke stor forskel på Milan og Atletico.

De to kampe i England får de 2 røde kort selvfølgelig en afgørende indflydelse på resultatet.

Leverkusen-PSG. Ja.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg hader Jes Dorphfff og Il Prebsi
"Old Lull Bee"
Skrevet af Sheriffen
Jeg er ked af, at det irriterer dig, Tjasper.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Tjasper
Det skal du ikke være.
Skrevet af Lentini
Jeg har sgu lidt uro i maven ovenpå det nederlag. Og det overrasker mig sgu lidt, fordi jeg havde egentlig ikke stillet de store forventninger til aftenens kamp. Slet ikke ovenpå det rædderlige indtryk Milan gav af sig selv i hjemmekampen mod Bologna.

Det som irriterer mig, er at holdet ganske åbenlyst er meget mere tændt til aftenens opgør. Der var væsentlig mere intensitet – og ikke mindst aggressivitet. Det kostede godt nok, og holdet så slidt ud de sidste tyve minutter. Anderledes er det dog svært at bebrejde Clarence, når man ser niveauforskellen fra de startende til dem man kan skifte ind.

Man har dog stadigvæk de her mærkelige udfald, som nævnt tidligere med bl.a. Rami og Taarabt. Ganske unødvendigt, hvor man sætter sikkerhedsmomentet over styr på et hold der er ramt på selvtilliden. Bonera bliver min evige hovedpine, og jeg skal nok have problemer med at sove i nat, over hans slantede(jeg ved ikke om det overhovedet er et ord) måde at spille på. Hans afvikling er simpelthen kritisabelt. Det tager ham oceaner af tid at tage bolden ned, og sende bolden respektabelt videre. Han spiller som om han har alverdens tid altid. Hans pasninger videre til holdkammeraterne bliver så derefter, fordi han uden grund er uden pres. Det bliver gerne hoppende bolde, hvilket resulterer i lange clearinger eller igen, usikkerhedsmomenter i bagerste geled. Det er simpelthen ikke godt nok. Var jeg træner, ville han end ikke sidde på bænken. I bedste tilfælde, på en havestol ved siden af bænken, så hans ligegyldighed og lallede attitude ikke spreder sig, og håbe på at regnen sætter heftigt ind.

Største udfald er dog Abate. Det må simpelthen være verdens mest frustrerende job, at være Milan-træner. Hvordan skal man som træner gardere sig mod at den italienske landsholdsback pludselig ikke kan heade. Godt nok er markeringerne bag ham løse, men man må da som minimumskrav i international topfodbold kunne heade ordentligt til en bold, der kommer lige til hovedet. Det er simpelthen så ringe. Sælger Milan ham til sommer, og henter en kvalitativ venstreback + Romulo ind som reserve til højre back, har det min opbakning. Det var den berømte sidste dråbe. Jeg ville sgu også blive pænt overrasket hvis en af mine holdkammerater, lige pludselig ikke kan heade til de mest simple bolde.

Jeg synes Nigel de Jong var fabelagtig i dag, og Essien gjorde det også fint, selvom han godt nok er blevet langsom. Poli arbejdede stenhårdt, også et positivt element.

Taarabt er en spiller, som gør at fansene på stadion har noget at se frem til. Meget spektakulær i hans aktioner. Mit problem med den kære Taarabt er dog, at der gerne skal komme et slutprodukt ud af hans anstrengelser. Det må gerne være spektakulært, men jeg vil hellere have effektivitet frem for Laudrup-driblinger. Ikke desto mindre kan jeg godt lide hans 100% dedikerede genpres. Han flyver frem, og det er dejligt at se den aggressivitet, selvom hans tidligere udmeldinger stadigvæk sidder i baghovedet på mig. Man må også tilkendegive at vores højrekant så meget mere farlig og eksplosiv ud med Taarabt på den side, frem for Honda. Der kan være perspektiver fremtidigt med Taarabt i højre og El Shaarawy i venstre. Begge meget talentfulde, og desuden med fremtiden foran sig. Farvel Robinho!

Det skal siges mht. Taarabt, at der er ingen i fodboldverdenen, der har været i tvivl om hans talent. Det er uomtvisteligt. Derimod har hans attitude været et gennemgående problem for ham i hans karriere.

Skarpheden foran mål skal også være bedre. Kaká har en på overlæggeren, okay det er godt sparket. Men hans anden chance i første halvleg skal han altså ramme kassen. Og det synes jeg er et gennemgående problem. Vi rammer målet for lidt, når chancerne byder sig. Som minimumskrav skal man tvinge keeperen til en redning, og vi har flere muligheder, ret store muligheder, hvor vi ikke aftvinger Courtois en redning, og det er altså et aspekt Milan skal blive bedre til.

Jeg forventer, ligesom Sheriffen, at Milan i Serie A spiller endnu en fantastisk elendig kamp i weekenden. Back to real life igen.
Skrevet af Lentini
Umiddelbart synes jeg dog at Milan kan bruge kampen til meget. Atlético kom med et defensivt udgangspunkt, som stort set alle andre hold, der besøger San Siro gør. Men modsat Serie A kampene formåede vi rent faktisk at have et højt boldtempo, var mere målsøgende og mere aggressive.

Men igen, når Serie A-hverdagen venter igen, bliver det garanteret en slatten omgang...
Skrevet af Sheriffen
Men modsat Serie A kampene formåede vi rent faktisk at have et højt boldtempo, var mere målsøgende og mere aggressive.Bare rolig, vi er tilbage i til trædemøllen, når vi spiller ligakampe. Vores spillere gider slet og ret ikke spille bold, medmindre man møder hold, der er bedre end os selv.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
"Men igen, når Serie A-hverdagen venter igen, bliver det garanteret en slatten omgang..."

Ja den ligger jo lige til højrebenet den kommentar, men er det ikke lidt af floskel, der er bygget op henover de sidste par år, der sådan rigtig startede dengang Galliani påstod at han spillede CL hymnen i omklædningsrummet inden en serie a Kamp:)

Jeg mener bare at set over de sidste par år har vi jo heller ikke spillet fornuftigt i CL, jovist vi har haft nogle ok resultater mod Barcelona og et godt resultat mod Arsenal, men spillet i sig selv var jo hverken toneangivende eller, som i aftes, i store del af kampen på Milans præmisser.

Men det er jo også forskellen på Allegri og Seedorf, hvor sidstnævnte har en klar ide om hvordan spillet skal spilles.

Man kan i hvert fald håbe på at Seedorf fortsætter den gode stil, jeg synes faktisk at hans tilstedeværelse har båret frugt af sig, hurtigere end man turde håbe på.

Mht til SES og Taarabt, så er jeg helt enig i at de to kunne komplimentere hinanden rigtig godt på de to wing pladser. Begge teknisk dygtige og atypiske "angribere" i og med at de begge arbejder rigtig godt defensivt. (Selvfølgelig kun med udgangspunkt i Taarabt kampe for Milan, for hans ry passer ualmindeligt dårligt til min beskrivelse)

Som jeg også har nævnt tidligere så tror jeg at Hondas startplads er i fare, hvis ikke at han bliver forsøgt brugt på playmakerpladsen, at han så må være andenviolin i forhold til Kaka, må han leve med, han skal nok få en masse kampe.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0