Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Krunic er efter min mening heller ikke så rædselsfuld som han bliver gjort til. Han er Piolis mand, brokker sig ikke når han sidder på bænken, arbejder stenhårdt og er tilmed en temmelig polyvalent spiller. I mine øjne er han den perfekte back-up og den holdning ændrer en lortekamp mod Sparta Prag ikke på.

Kunne ikke være mere enig.
Skrevet af Fox@Mulder
Puha, jeg forudsiger endnu en svær kamp iaften, men lad os håbe drengene snupper en overbevisende sejr. Vi SKAL i hvert fald ha 3 points hvis vi mener det seriøst ift. top 4.

Inter møder Napoli og Juventus møder Atalanta, så der er mulighed for at trække lidt fra igen.

Der er flere forskellige startopstillinger i spil - i hver fald hvis man kigger på medierne.

Nogle har Alexis på HW, andre Sami
Nogle har Hauge på LW, andre har Leao

Personligt ville jeg spiller med Samu-Hakan-Rebic bagved Leao.

Probably Milan XI (4-2-3-1): Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Castillejo, Calhanoglu, Leao; Rebic
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Kessie er iøvrigt ét gult kort fra karantæne - i så fald vil det hedde Tonali - Krunic på udebane mod Sassuolo, hvilket jo helt sikkert nok skal gå godt.

Flere italienske medier melder at vi kigger efter en CDM mere, specielt efter Krunic flere gange har vist han ikke kan performe der, men er bedre på CM/COM.

Gabbia meldes ude i 6 uger.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Kessie må spille med tungen lige i munden. De næste to kampe er mod Sassuolo og Lazio, hvor vi ikke gerne skal undvære ham. Dernæst gælder det Benevento inden Juve-kampen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Colombianske medier melder os interesserede i Wilmar Barrios.

Ham ville jeg satme gerne have ind - var lun på ham inden han tog til Zenit og mleder samme medie, at han ønsker at prøve sig af i en større liga.
Skrevet af Rossoneri
Skys byd på en starter: Donnarumma; Dalot, Kalulu, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Castillejo, Calhanoglu, Leao; Rebic.

Eksperimentet med Rebic og Brahim som de to forreste, synes jeg er fejlet. Derfor glæder det mig, at se Leao og Rebic starte. Om det så bliver med Hakan med et lidt bredere udgangspunkt eller med Leao som wing, mener jeg ikke er så vigtigt.

Desuden forventes det at vi sparer Calabria.
Skrevet af Old Bull Lee
Vi har 10..... >>> 10 <<< kampe inden den 1/2. Mod blandt andet Sassuolo, Lazio, Juventus og Atalanta.

Du vil simpelthen há Kessie og Tonali skal spille alle disse kampe? Hvad hvis/når én af dem får en skade? Hvad med de uundgåelige karantæner som følge af gule kort? Så hedder det Krunic som starter og INGEN.... som i INGEN til at sætte ind.

Du vil hellere tage den chance? En chance hvor en skade kan afspore vores sæson fuldstændigt


Det er egentligt et interessant indlæg fordi de på mange måder sætter indkøbspolitik og skader i relief. Jeg vil som udgangspunkt altid mene at 4 mand til to pladser er rigeligt, især hvis vi taler om 4 der har et vist niveau.

Jeg er også modstander af at man handler ind til at dække kortere skader, altså dem som ikke varer i en sæson eller mere. På den anden side er konkurrence altid godt, men mener I at vi skal have 5 kompetente midtbanespillere til 2 pladser? I mine øjne vil det være en for stor post på lønbudgettet og vi ville ende med en alt alt for stor trup.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Handler det ikke også i lige så høj grad om en "ubalanceret" strategi ift at dække kompetencer ind?

Jeg mener ret åbenlyst, at Bennacer, Tonali og Torreira dækker det samme behov. Bennacer blev da også Plan B, efter vi i lang tid forsøgte, at hente netop Torreira sidste sommer.

Personligt mener jeg klart, at et indkøb til den centrale midt må være første prioritet i det kommende vindue. Ikke mindst fordi Krunic, som det er blevet nævnt, dækker mange andre pladser.

Men det indkøb skal altså være en spiller, der i højere grad bringer noget af det samme som Kessíe.

Lige præcis den rolle er helt essentiel for vores defensive balance og jeg ser problemer når/hvis han må sidde ude.
Skrevet af Fox@Mulder
@Old Bull

Nu skriver jeg jo 4 spillede incl. Krunic - det kan godt være min pointe ikke fremstår så klart, men det var faktisk at Krunic ikke er god nok til pladsen som CDM. Flere medier melder også at vi kigger efter en midtbanespiller, efter flere tvivlsomme præstationer fra ham der (han har gjort det ok som COM).

Havde vi Kessie og en kvalificeret afløser + Bennacer og en kvalificeret afløser (Tonali) havde jeg intet problem med vi kun havde 4 spillere, netop fordi vi kun spiller med to mand der.9

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Gordon Stipic, Hakans agent, har i øvrigt været til møde i Casa Milan i dag. Lad os i den grad håbe, at vi får to dejlige julegaver, i form af nye kontrakter til Hakan og Donnarumma.

Og apropos nye kontrakter, så skriver Schira, at vi har skrevet kontrakt med det, potentielt, næste store navn fra vores ungsomsafdeling; Gabriele Alesi.

Han har været fast mand på diverse ungdomslandshold, er 10er og spås en flot fremtid.
Skrevet af Fox@Mulder
Sidder og ser Juventus vs Atalanta og er godt nok ikke imponeret af nogle af holdene..... Især Atalanta virker godt nok som en skygge af det hold som har blæst alle bagover de sidste to sæsoner.

Juventus virker sårbare i forsvaret og så smider de sig ellers teatralsk til jorden med store skrig hver andet øjeblik, men det er der jo ikke noget nyt i.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Donnarumma; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Dalot; Kessie, Tonali; Castillejo, Calhanoglu, Leao; Rebic.
Skrevet af Milanisti
Uafgjort mellem Juventus og Atalanta. Det passer os glimrende. Nu må kampen mellem Napoli og Inter gerne slutte med samme resultat.
Skrevet af Pirlo21
Vigtig vigtig kamp igen igen. Overraskende at theo ikke starter - det forstår jeg ærligtalt INTET af. Så medmindre han døjer med en mindre skade - finder jeg det meget mærkeligt. Men fred med det.
Leao tilbage i start 11´veren giver os mening - han er bare bedst når han starter. Castillejo spillede os en fin halvleg imod Parma og syntes bestemt ik det var fair - at blevet taget ud i pausen.
Vi skal selvfølgelig gå efter de 3 points let bliver det ikke - men tror bestemt på at vi kan gøre det. Kom så forza Milan
Skrevet af Rossoneri
Med kampe både d. 20 og d. 23 giver det vel god mening, at han får et hvil. Det er trods alt en spiller der lever enormt meget af sin dynamik.
Skrevet af Old Bull Lee
Gal hvor Genoa parkerer bussen
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Puha, ufattelig vigtigt hvis vi kan tage 3 points her til aften. Hvis Inter vs Napoli ender uafgjort er det reelt 8 points vi vinder fordelt på 4 direkte modstandere.

Bliver dog svært Zlatan - han ville være guld værd i sådan en når de parkerer bussen SÅ meget. Diaz kan blive nøglen i anden halvleg.

Mertens er iøvrigt udgået med hvad der lignede en semi alvorlig skade.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
GIALLLLOOOOOOO!

EDIT: Godt. De er fanme ude med grovfilen, genoveserne.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Vores kaptajn er virkelig ikke spillet varm endnu efter sin skade.

Dumt gult at få der.

Vi mangler en killer i feltet. Den cutback fra tonali var lige efter bogen.
Skrevet af Fox@Mulder
Ja, de spiller godt nok lige til grænsen og lidt over. Det sidste vi har brug for er flere skader.

Sassuolo fører iøvrigt ude mod Fiorentina - vinder de og må vi nøjes med uafgjort, kan de rent faktisk komme á point med os med en sejr i weekenden.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0