Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
@Martinovic helt forståeligt.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanistar
Old Bull:
Så vidt jeg kan huske så gælder ligakarantæner ikke i coppa´en. Dermed kan man give Leao fuld spilletid tirsdag og gemme Zlatan til Cagliari. Rebic må vel også være tilbage fra corona inden næste weekend?

Man kan sige meget om vores 2. Halvleg, men kæft det er klasse at holde buret rent alligevel. Jeg overgiver mig jævnfør en tidligere diskussion; Calabria er jo blevet et monster. Vores egen Kimmich, som det også er blevet skrevet.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Det er det usikre ved Coronavirus, at de kan være negative efter få dage, men der også kan gå flere uger.

Tonalis skade skulle ikke være alvorlig.

Jeg håber, at samtlige stamspillere får et hvil på tirsdag. Måske ikke Leao, da han er i karantæne mod Cagliari, men ellers spil ham på fløjen sammen med Hauge. Lad Colombo få angrebspladsen.

Det vil være optimalt at give Conti og Kalulu en startplads tirsdag. Forhåbentligt tages der ikke nogen chancer med Kjær. Calabria og Theo bør også spares.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Helt enig, fuldt ud med reserver på tirsdag:

Tatarusanu, Conti, Kalulu, Dalot, Hauge, Maldini, Colombo bør spille.

Desværre er vi nok nødt til at bruge Kessie da alle andre er skadet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Nå, et par tanker om kampen i går plus et lidt større perspektiv.

Kampen i går satte, i mit univers, streg under hvad der gør os til ligaens bedste hold - vores presspil.
Er du gal hvor det fungerer godt.

Umiddelbart kan jeg kun se RB Leipzig i Europa, der gør det lige så godt som os, selvfølgelig med forbehold for at jeg ikke ser alt fodbold.

Og inspirationen fra Sacchi (som jo også er Rangnicks) er absolut ikke til at tage fejl af.

Her mener jeg først og fremmest, at rosen skal tilfalde Pioli og ikke mindst Maldini, som jeg formoder også er blandt arkitekterne - han kender trods alt mekanismerne bedre end de fleste.

Det er virkelig imponerende, hvordan alle bare kender deres roller i presset, også dem der normalt sidder på bænken og ikke får så meget spilletid.

Et helt tydeligt eksempel på Piolis kvaliteter kan ses i Brahims udvikling i netop denne fase.

Som jeg ser vores (og det er snarere klubbens end Piolis alene) filosofi, er den helt klart centreret om presspillet og derfra, at spillerne træffer individuelle beslutninger ift at skabe chancer og ultimativt score mål. Sidstnævnte er i øvrigt Piolis egne ord.

Med så ungt et hold, er der naturligvis masser af udviklingspunkter og vi ser ofte fejl og forkerte beslutninger. Men det er helt forventeligt og, efter min mening, også fuldt ud acceptabelt, strategien in mente.

Og uden unge spillere, med bl.a. topfysik, masser af fart og god restitution, kan man ikke praktisere den slags fodbold.

Når det er sagt, synes jeg også, at gårsdagens kamp viser nogle mangler i truppen.

Situationen på midtbanen er exceptionel og jeg mener ikke det er reelt, at tale om store indkøb. Men vi mangler helt klart en backup til Kessíe. Det skal dog være en spiller der kan affinde sig med at have en sekundær rolle.
Meite synes at være meget tæt på, med et lån med option - det stemmer jeg helt klart for. Så kan man se tiden an og ikke mindst vente på markedet til sommer.

Samu gør så mange ting rigtigt - han er virkelig god i sit presspil, han knokler og han forstår også sin rolle i defensiven. Men, og det er et stort men, vores offensiv fungerer simpelthen ikke når spillet går gennem ham.

Pirlo (EDIT) udtalte efter kampen i onsdags, at de specifikt havde fokuseret på at stække Theo, ved at angribe i den side (den falske Ronaldo var af samme årsag usynlig kampen igennem), så han (Theo) fik flere defensive forpligtelser.
Giampaolo syntes i øvrigt også, at have adopteret den strategi.

Men det åbner samtidig op for den modsatte side, hvor Samu havde mere end dobbelt så mange boldberøringer som Hauge.

Problemer er, at Castillejo er så etbenet, at han reelt kun kan trække ind i banen. Saelemaekers formår, at gå på ydersiden og dermed også åbne rummet foran modstandernes forsvar, hvor vores mål ofte skabes fra.

Dermed anser jeg, at vi bør sælge Samu og finde erstatning der kan angribe bredt.
Jeg har tidligere plæderet for Dalot i den rolle og det vil jeg holde fast i.
Men jeg tror ikke vi kommer til at beholde ham til sommer, da hans prisskilt ikke stemmer overens med vores pengepung - eller i hvert fald med vores transferpolitik.

Min drømmesigning er Noussair Mazraoui. Jeg tror dog ingenlunde han er billig hellere, men shit hvor er han god.

Ellers render der en spændende gut rundt i Palmeiras, ved navn Gabriel Menino. Han er egentlig central midt, men er på det seneste blevet omskolet til offensiv wingback. Og det er netop i den rolle, han har været udtaget til Selecao. Måske også bare fordi jeg savner en brasiliansk stjerne i Milan, men under all omstændigheder mangler vi et alternativ til Saelemaekers.

Og så behøver vi naturligvis også en venstre back til at tage over for Theo. Der har været lidt snak om Sessegnon. Ham har jeg været fan af i mange år og han skal være mere end velkommen.
Og skoen passer rift økonomi, er jeg dog mere i tvivl om.

Nu skal vi bare bruge et X i dagens tidlige kamp, så har det været en rigtig fin runde.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri

Meget enige i dine betragtninger. En sand fornøjelse at se, at lige meget hvilken spiller vi smider ind på holdkortet - så kender de deres rolle og deltager i presspillet. Det sublimt træner arbejde og Pioli og hans stab fortjener kæmpe ros.
Ang transfers så giver lejeaftaler gerne med købsoption - meget fin mening, penge har vi ik mange af og vores ledelse skal virkelig tænke sig om hvad vi investere i. Budget er småt og corona hjælper jo ik.
Tiete giver som statur god mening, høj og stærk midt - som forhåbentlig kan aflaste kessie lidt.

Ang castillejo, enig han ik bidrager nok offensivt - hans stats fortæller det meget godt. Men hans arb raseri og professionel tilgang - kan man ikke sætte en finger på. Endvidere har han heller ik tur i den pt offensiv, havde nogle fine aktioner mod Juve og en god afslutning - desværre bar det ik frugt. Forhåbentligt vender det på snarest.
Dog enig at vi til sommer nok skal erstatte ham, hvis det kan lade sig gøre.

Dejlig fredfyldt søndag vi går i møde, hvor forhåbentlig vi bliver forkælet med noget god bold fra serie a og resultater der går vores vej.
Roma vs Inter - her vil X være at foretrække, skal der være en vinder fortrækker jeg KLART Inter!
Roma skal iøvrigt os møde Lazio næste Weekend, forhåbentlig høster de meget få points i deres næste 2 kampe!
Forsat god søndag, forza Milan
Skrevet af Fox@Mulder
Velkommen tilbage Rossoneri.

Jeg er enig i det meste.

Vores presspil er fantastisk at se på, specielt når det virkelig fungerer som igår - kigger man i de andre fora er det også én af de ting som de andre fans er lidt misundelige på, eller i hvert fald gerne så deres hold praktisere.
Som passioneret Milan fan er det specielt dejligt at se på efter noget nær 10 år hvor man bedst har kunne beskrive vores midtbane med ord som søvndyssende, ugidelig, passiv, langsom, statisk. :)

Jeg har ikke set Meite nok til at udtale mig om ham, dog er det bekymrende at han som 26-årig spiller i Torino uden rigtig at ha slået igennem i løbet af sin karriere. I min verden skriger det lidt af middelmådighed, men hvis han kommer er det jo også til bredden, og generelt har jeg stor tiltro til ledelsen.

Samu er vi helt enige i. Han kæmper godt, men så er det så også nogenlunde det. Han er forholdsvis langsom, han afleverer dårligt, han sænker vores kontraspil, han tager de forkerte beslutninger osv.

Jeg mener stadigvæk Thauvin på fri transfer er alt for god en chance at forpasse. Ja, han trækker også meget ind i banen, men han gør det på et langt højere niveau, hvilke ofte tvinger forsvarspilleren til at "committe" sig til at dække hans venstreben eller trække en ekstra mand over og dække. Det åbner så igen op for overlap eller for at han selv går på ydersiden.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Sad lige og så lidt videoer med Meite og kan vi gå ham på lån til 1M + købsoption er det en no brainer. Stor, stærk, forholdsvis hurtig, kender ligaen, god alder.

Han minder utrolig meget om Kessie og vil være en fin løsning. Med sine 187 cm kan han måske også hjælpe ift. vores problem med at forsvare dødbold. Derudover kender Geoffrey Moncada ham helt tilbage fra sin Monaco tid.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Velkommen tilbage Rossoneri.

Tak - det bliver dog lige et lynvisit.

De sidste par dages beskyldninger om nazi-sympatier og andet godt, har bekræftet mig i hvorfor min tid i 2021 skal prioriteres lidt anderledes.

...dog er det bekymrende at han som 26-årig spiller i Torino uden rigtig at ha slået igennem i løbet af sin karriere.

Her skal man nok se lidt på, hvem der sidder på bænken. Vi kan jo bare se en sæson tilbage og konstatere hvor meget (lidt) Giampaolo fik ud af Kessíe, som, efter min mening, er i blandt de fem bedste balancespillere i verden pt (måske endda blandt de tre bedste).

Giampaolo er nærmest religiøs omkring sin tre-mands midtbane.

Ser man tilbage på hans tid i Sampdoria, spillede han med en 6er (Torreira) og to mezzala´er (Linetty og Praet) der først og fremmest er stærke på bolden.
Meite passer kort og godt ikke ind i hans system. Sidste år spillede Meite da også 33 af 38 kampe.

...men han gør det på et langt højere niveau, hvilke ofte tvinger forsvarspilleren til at "committe" sig til at dække hans venstreben eller trække en ekstra mand over og dække. Det åbner så igen op for overlap eller for at han selv går på ydersiden.

Jeg er sådan set helt enig i præmissen på et teoretisk plan.

Sagen er bare, at det ikke er sådan vi spiller. Calabria udtalte de også den anden dag, at han har en anden rolle, da Theo er mere offensiv.

Dernæst er netop det rum Samu søger, ofte det samme som Zlatan falder ned i.

Thauvin er helt klart en rigtig dygtig spiller og det er altid besnærende, at hente spillere ind på en Bosman. Man skal dog huske på at økonomien skal ses i et større perspektiv. Han kræver efter sigende en monsterløn - noget som ikke just er foreneligt med strategien.
Skrevet af Fox@Mulder
Er det ikke bare at ignorere de små Internet trolde og tage diskussionerne med dem der gerne vil ha en fornuftig dialog?

Jeg ignorerer selv typer som Gustenv@rius som kun forsøger at provokere og trolde og komme med personlige tilsvininger, fremfor at bidrage med noget konstruktivt.

Jeg er med på at vores venstre og højre side er forskellige - både typemæssigt og rent taktisk. Thauvin kan dog også spille CAM og derudover ved vi ikke om Zlatan er her næste år - bliver han f.eks erstattet med Belotti, vil der være mere plads til at Thauvin kan trække ind. Sidst jeg hørte hans krav var det lidt under 3M, hvilket er helt fint for SÅ god en spiller.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Jeg syntes lige man mangler at rose en hvis dansker for sin præstation igår - i mine øjne var han med længder MOM, pakker belotti Fuldstændig ind og vores sande defensive leder.
Kessie var iøvrigt virkelig os super god, kontrakt forlængelse må virkelig gerne komme på plads snarest. Han er unik
Skrevet af Fox@Mulder
Enig, Kjær var fænomenal igår...som han var hele sidste år.

Han og Kessie er fundamentale ift. vores top 4 ambitioner.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Måske ikke så tosset hvis Inter vinder i dag, som de er på vej til. Hvis Lazio kan drille Roma næste weekend, og vi kan slå Cagliari, har vi slået et hul ned til dem.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Inter og Juventus ender utvivlsomt i top 4 så sejre til dem er altid bedst hvis vi tænker ift. CL pladserne - hvor vi både skal holde Roma, Napoli og et fremadstormende Atalanta hold bagved os.

Tænker vi ift. drømmen om et mesterskab vil X være fint.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Enig. Uafgjort vil være bedst og dernæst en Inter-sejr.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Tak - det bliver dog lige et lynvisit.

De sidste par dages beskyldninger om nazi-sympatier og andet godt, har bekræftet mig i hvorfor min tid i 2021 skal prioriteres lidt anderledes.


Det er jeg fuldstændig enig i. Efter at have sove på gårsdagens invasion af juvefans, tror jeg også jeg er kommet til en erkendelse af at det til tider kan være et enormt spild, set i betragtning af hvor meget tid man egentlig bruger på at deltage i et forum. Det bliver simpelthen for latterligt til min smag.

Nok ligesom Rosso, tror jeg min deltagelse bliver ekstremt sporadisk. Ærgerligt at det skal være sådan, men sådan er det med et offentligt forum. Til gengæld kan vi alle glæde os over hvor godt vi spiller for tiden.

Fælger nok med i forummet en gang imellem fra sidelinjen. Forza.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Er det ikke bare dem, der ´vinder´ i så fald?

En klubtråd med i forvejen få deltagere vil hurtigt dø hen, hvis de mest aktive trækker stikket.

Bedste er at ignorere.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Enig, bare ignorerer dem fuldstændig - vi skriver/snakker bare helt udenom deres nedladende og pinagtige bemærkninger og har en god dialog internt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Ærgerligt at miste et par af de faste debattører herinde. Jeg kan dog godt forstå at det er trættende når visse fans af Juve og Inter ikke formår at holde niveauet. De kan passende sprede gylle i deres egne fan-tråde hvis ikke de har noget fornuftigt at komme med her.

Herligt at se frustrerede Inter-fans efter en ny fadæse fra Contes side. Jeg er snart af den mening at Atalanta og Juve bliver de største udfordrere til titlen. Roma er bare ikke rigtigt gode nok, og Napoli er for inkonsistente.

Hvis Thauvin ikke er for dyr mht. løn er han en no-brainer. Desuden er det fint at have to forskellige typer på kanten alt efter hvilken modstander vi møder. Hvis modstanderen forsøger at stække Theo ved at angribe i hans side er det vigtigt at vi har andre strenge at spille på i den modsatte side.
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
@milannistar
Jeg syntes da netop Inter viste skræmmende styrke efter pausen - kan da på ingen måder følge dig?

Roma derimod, bekræftede endnu engang over for mig at de har en fantastisk kontra fase og dygtig angriber i dzeko - men spillemæssigt har de det svært mod de bedre hold.
annonce
0