Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Enig Martinovic. Desto vildere at vi stadig er nr.1 med mange mælketænder på banen og i truppen
Skrevet af Fox@Mulder
Nå, vi skal vist ikke regne med X - dertil er Juventus for dårlige.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Inter er gode, men de har også været heldige. Få skader og ingen corona i truppen. Varer det ved en hel sæson, snupper de Scudettoen.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Inter har da haft mange Corona tilfæde i truppen.
Skrevet af Martinovic
Okay. Har jeg ikke bidt mærke i. Synes nærmest de har stillet i stærkeste kamp efter kamp.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Nainggolan, Gagliardini, Radu, Young, Skriniar og Bastoni har været ramt ifølge en google-søgning.
Mojn do!
Skrevet af Janus
Hakimi, Gagliardini, Bastoni, Nainggolan, Kolarov, Brozovic er dem jeg i hvert fald kan huske har været ude med virus.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Gad vide om Manzu tager nr.9 nu hvor nr. 17 ejes af Leao
Skrevet af Milanisti
Portugisiske A Bola, som jeg mindes har styr på sine historier(nogen der er uenige?), mener at vide at vi har sendt et kontrakttilbud til 25-årige Otávios lejr. Han er fri agent til sommer, og spiller på den offensive midtbane hos FC Porto.

Han kan også spille på højre og venstre side af midtbanen. Han har i denne sæson spillet 10 kampe med 2 mål og 4 assists til følge.

Måske kan det være et alternativ til Brahim? Et billigere et, som måske kan noget af det samme?

Det vil i hvert fald ikke undre, hvis Maldini hiver spillere uden for mediernes søgelys ud af hatten.

Vi skulle i hvert fald have tilbudt en 4-årig kontrakt med en løn på €1,5m pr. år.
Skrevet af Malresi
Nå jeg har været lidt væk men har fulgt med fra sidelinjen i jeres altid spændende kommentarer. Det var en interessant kamp i aftes, der endte med den forventede Inter-sejr. Det ligner et milanesisk parløb...

Desuden florerer der rygter om at Umtiti kan være på vej... som det står skrevet på sempremilan vil det nok betyde et stort lønbidrag, hvilket vil være dumt med tanke på at de lønkroner bør reserveres Donna og Hakan. Umtiti vil formentlig kræve en del spilletid, men jeg synes at det vil være enormt ærgerlig og overraskende hvis Kjær/Romagnoli bliver splittet op. Han må være tiltænkt backup-rollen og da er han - nok - alt for dyr!


Jeg er voldsomt spændt på aftenens kamp! Den kan godt gå hen og blive noget så vigtig på den lange bane.
Skrevet af Martinovic
Umtiti lyder usandsynlig med Tomori på vej, men jeg vil klart foretrække førstnævnte, da han kan aflaste både Romagnoli og Theo.

Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Umtiti er ikke god nok til os. Alle hans evindelige skader har gjort ham langsom og det har han ikke helt lært at kompensere for endnu. Med en årsløn på seks millioner euro er han også et skoleeksempel på en signing som ikke passer ind i strategien. Lønkronerne bør i stedet gå til Tomori (selvom jeg stadig forstår nada af den handel), og så er Junior Firpo på listen over backups til Theo. Det mener jeg giver bedre mening end Umtiti.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/165007/tomori-milan-%E2%80%98-done-deal%E2%80%99

Jeg er ret sikker på, at uanset om det bliver til Champions League eller ej, så vil Milan ikke punge 30 mio. euro ud for en forsvarsspiller.

Tomori bliver en lappeløsning her og nu og bliver sendt retur til sommer.
Mojn do!
Skrevet af Vince71
Jeg tror mange bliver positivt overrasket over Tomori, hvis han altså får chancen. Man må jo sige i har fået et godt forsvar. Man skal bare huske at Tomori står bag spillere som Silva, Zouma og Rüdiger som alle har gjort det godt. Chelseas bedste periode sidste sæson defensivt var i øvrigt med Tomori på banen og ligesom mange andre Chelsea fans så ser jeg langt mere potentiale i ham end f.eks. AC.

Han er rigtig stærk i 1 mod 1 dueller og taber sjældent der. Han er en af de hurtigste spiller i Chelseas trup sammen med Werner og Pulisic. I hovedspillet har han helt klart en del at lære og om hans højde bliver et issue i Serie A skal jeg ikke kunne sige. Men jeg er nu ret sikker på han bliver en succes hos jer, hvis han spiller selvfølgelig. Jeg tror desværre ikke vi får ham tilbage igen.
Skrevet af Milanisti
Han lyder jo som... Kalulu.
Skrevet af Milanisti
Milik til Marseille for €9m + bonusser. Det er en god pris for ham.
Skrevet af Vince71
Type mæssigt måske. Men der er nu en ret væsentlig og markant forskel på hvad de to spillere kommer fra. Der har man ved Tomori trods alt en god sample size at gå ud fra.
Skrevet af Rossoneri
Nå, det går fremad for Giampaolo. Denne gang nåede han 18 ligakampe.
Skrevet af Pirlo21
Puha endnu en rigtig svær opgave venter forud - svær svær kamp, lad os håbe Diaz og Zlatan shiner offensivt og at Hauge og castillejo os stepper up.
Cagliari har et meget bedre hold end tabellen fortæller - mange gode spillere de har i deres start 11´ver. Lad os håbe vi kan komme foran og gøre dem modløse.
Kom så forza Milan
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Tyndt dømt straffe til os der. Han får et puf med armen, men spiller også på det den gamle ræv
annonce
0