Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
FFS
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af LionelSchmeichel
Tyndt andet gult kort må man sige
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Hvor er det dumt alexis!! Også væk imod atalanta. Kan vi stille hold til den kamp?
Skrevet af Bolt
Amen forhelvede.. Kan den omstødes, altså karantænen, når der er tale om dobbelt gult? Synes godt nok den er tynd.
Skrevet af andib
Næppe, og jeg er enig i, at den var lidt tynd, men der kan vel godt argumenteres for, at han fratager Cagliari en mulighed for en kontra.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Martinovic
Det her hold er gjort af noget unikt. Et halvt hold ude og til pause udgår vores bedste forsvarer og alligevel hiver de den i land.

Ser frem til, at heldet på sygdoms- og skadesfronten tilsmiler os igen.

Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Fint resultat men skidt med romagnoli og alexis i karantæne. Kjær måske ud + 7 andre skadet eller med covid. Vamvittigt at vi bliver ved og med en masse mæletænder
Skrevet af Milanisti
Hvordan gjorde Meite det i dag?
Skrevet af Martinovic
Rebic og Krunic må sgu snart have overstået det corona, og så venter vi på, at det samme sker med Hakan og Theo.

Heldigvis er Leao tilbage mod Atalanta. Tomori og Mandzukic får nok en bænkplads, så den kan blive fyldt ud.
Mojn do!
Skrevet af spandau
Meite gjorde det godt. Arbejdede hårdt, stod rigtigt positioneret og lavede ikke nogen fejl. Havde også en god offensiv aktion, faktisk den der resulterer i at Saelemaekers blir udvist.
Skrevet af Fox@Mulder
Atalanta spiller så også onsdag ude mod Udinese, så forhåbentlig er de ikke helt friske lørdag - deres spillestil er jo meget fysisk krævende.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Først og fremmest, lad os glæde os over de 3 points. Det fandme stærkt. Diaz spiller en rigtig flot i 30 min og gør en forskel. Desværre forsvinder han lidt, men arbejder sten hårdt. Hauge spiller offensivt en noget nær skrækkelig første halvleg, men os han arbejder stenhårdt og efter pausen levere han os bedre offensivt de 20 han fik.
Castillejo, ja det halvt om halvt, ene øjeblik gode aktioner offensivt, kort efter fuldt op af noget mindre godt. Desværre ikke meget slutprodukt offensivt, men hans arb indsats hold nu op - han kæmper som en okse og løber så mange meter.
Kessie og tonali fuldstændig fremragende i dag sammen defensivt og tonali vokser bare mere og mere i Milan trøjen. Men kessie var fuldstændig outstanding - den kontrakt skal bare forlænges.

Kjær og romagnoli styrede tropperne flot, vi må bede til guderne om at Kjær er klar til weekendens kamp. Romagnoli spillede virkelig godt i dag og gik forrest efter pausen - hans bedste kamp denne sæson fremragende ærgerligt med det gule kort og karantæne!
Calabria igen en super kamp og sikke en assist til Zlatan, fantastisk sæson og dalot spillede en flot defensiv kamp - men hæmmer meget vores offensiv at han ik kommer i overlap.
Donnarumma var os fremragende, vigtig redning han har efter pausen.

Zlatan, man kan snart ikke sige mere om den mand. Man havde jo næsten "glemt" hvor meget han betyder for os, selv ik i top form gør han forskellen og på de første meter er han os stadig pænt hurtig - hvilket man så ved straffesparket og hans andet mål, er jo os bare verdensklasse - BUM en hammer!
Elsker den mand, intet mindre!

Alt i alt en flot præstation, vores unge offensive spillere har gode aktioner og mindre gode aktioner på skift, men de kender alle deres roller og bidrager alle med en hård arb indstats. Sindssygt flot træner arbejde af Poli og hans stab.
Forza Milan


Skrevet af Bolt
Pioli om Kjær:

“He wasn’t hurt, he has this annoyance that limits him a bit, better not risk other headaches. The more quality players we are, the more we will be able to field competitive teams,”

Uden at jinxe den, så tegner udtalelsen dog godt ift. Kjærs muligheder for at spille mod Atalanta. Med Romagnoli ude, så skal han sgu blive klar.

Skrevet af Fox@Mulder
Pioli sagde heldigvis efter kampen at Kjær ikke er skadet - så han bør være med mod Atalanta.

"He wasn´t hurt, he has this annoyance that limits him a bit, better not risk other headaches. The more quality players we are, the more we will be able to field competitive teams," Pioli said.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Ja det ser heldigvis udtil at Kjær nok skal være klar imod atalanta. Vigtigt.

Pioli bekræftede iøvrigt os at mandzukic kommer, så må vi se hvad han kan bidrage med. Hans hovedspil og fight burde være intakt - velkommen
Skrevet af Milanistar
Vi har i øvrigt to hviledage mere end Atalanta da holdet fra Bergamo spiller en udsat kamp mod Udinese i midtugen. Det bør tælle til vores fordel da vi så om ikke andet kan matche dem på energi og aggresivitet.
Sempre Milan.
Skrevet af paolomaldini
Tjah, nu er alt relativt, men i ligger ´blot´ nummer seks i forhold til Expected Goals, nummer fire i forhold til skud pr. kamp samt nummer fem i forhold til skud på mål pr. kamp. Årsagssammenhængen mellem mål og chancer er om ikke andet til at overse, i hvert fald når proportionaliteten i forhold til dømte straffespark er så skævvredet.


Milan er nr. 4 for mål scoret, nr. 5 for skud pr. kamp og nr. 5 for skud på mål pr. kampe. Jeg synes da, at sammenhængen er til at få øje på, er du ikke enig?

Jeg synes ikke, at vi skal bringe Expected Goals ind, da det ikke er retvisende for denne diskussion, men måske mere, om man er god til at udnytte sine muligheder. Ligeså spændende som xG-stats kan være, ligeså misvisende kan de også være.

Et eksempel er Ndombeles mål i weekenden, som havde en xG-værdi på 0,05, hvilket betyder, at en spiller scorer på sådan en chance 1/20 gange. Det gør "man" ikke. Zlatan gør måske, Ndombele gør måske 1/100, den generelle spiller gør IKKE. Problemet med xG er, at den bl.a. ikke tager spillerens kropsposition (i tilfældet med Ndombele) med i udregningen, blot boldens placering, "obstacles", afstand til målet. Jeg kan komme med et hav af flere eksempler, hvis du vil have det? :)

Forza Milan!
Skrevet af OC
Milan er nr. 4 for mål scoret, nr. 5 for skud pr. kamp og nr. 5 for skud på mål pr. kampe. Jeg synes da, at sammenhængen er til at få øje på, er du ikke enig?


Nej, fortæl mig hvordan det hænger sammen? Hvis argumentet er at man kreerer mange chancer, og der dermed er højere ´sandsynlighed´ for at få straffespark, så burde Milan, udelukkende dømt ud fra tallene, have fået langt færre straffespark, mens de hold der ligger højere oppe i de tabeller burde have fået flere end hvad tilfældet er.
La prende Vecino.
Skrevet af paolomaldini
Så du mener, at alle chancer ender med et skud, enten på eller forbi mål? Hvis det er din præmis, så tror jeg vi snakker forbi hinanden.

Jeg tror, at ikke der er nogen, som anfægter, at jo flere skud på mål man har, jo flere straffespark får man. En chance kan jo være en fri spiller i en god position med bolden i feltet. Som Zlatan i går. Det var en stor chance uden et skud på mål.

Helt præcist var formuleringen:
Men ja Milan skaber masser af chancer i modstanderens felt, hvilket alt andet lige forhøjer chancen for spraffedpark.


Forza Milan!
Skrevet af OC
Jeg tror, at ikke der er nogen, som anfægter, at jo flere skud på mål man har, jo flere straffespark får man.


Jo, det er jo netop det jeg gør. Det er en letkøbt konklusion at "offensivt spil + aggressivt spil = straffespark" (som indtil videre synes at være trådens primære forklaring, som dog ikke rigtig er understøttet med noget som helst), og stemmer ikke overens med den tilgængelige data. Ellers havde Napoli, som har henholdvis hele tre skud og halvandet skud på mål mere end Milan pr. kamp jo fået langt flere straffespark end tilfældet er (3, dvs. 1/4 af Milans).

Det er monstrøst så mange straffespark Milan har fået indtil videre. Jeg siger ikke at det er ufortjent eller at der har været tale om fejldommene, men jeg synes ikke at man kan lukke øjnene og sige at "det giver jo sig selv når Milan bare spiller super duper og offensivt og flot", når selv statistikken taler for, at antallet af dømte straffespark i deres favør er abnormalt.

Det var en stor chance uden et skud på mål.


Synes du? Zlatan på vej mod mållinjen fra en skarp vinkel er en stor chance?
La prende Vecino.
annonce
0