Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Er her ikke også i høj grad tale om et meget ungt hold, som efter et enormt (og her menes enormt) flot 2020, ramler ind i noget modstand og ikke ved, hvordan man kaperer det ordentligt?

Her bør Kjær, Romagnoli og da vel især Ibrahimovic kunne træde i karakter og brugte deres mange års erfaring til at få de unge på rette kurs igen. Som sidenote hertil, kan jeg heller ikke forstå at ledelsen har givet sidstnævnte lov til at tage til San Remo, men det er måske bare mig.

I har så godt nok et omskifteligt Roma hold i næste runde, men derefter står den på Udinese, Hellas, et underpræsterende Napoli hold, Fiorentina, Sampdoria, Parma og Genoa, hvor der altså er rigeligt med muligheder for tæt på maks point, en god stime og ikke mindst at få vendt skibet igen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jo, og det er netop de rutinerede kræfter og Pioli, som skal træde i karakter.

Simon Kjær har desværre ikke fysikken til at spille to kampe om ugen. De øvrige stoppere holder bare ikke samme niveau.

Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@FD

Ingen tvivl om vi overpræsterede i 2020 - det ses jo tydeligt nu.

Personligt tror jeg også den 1 1/2 måned hvor vi hele tiden manglede 6-8 mand ødelagde meget - flere stamspillere spillede ekstremt meget og virker nu trætte og slidte, alt rytme og flow i spillet blev ødelagt som følge af vi konstant måtte stille med nyt hold.

Derudover så har vi, som du også nævner, et ekstremt ungt hold som er ramt på selvtilliden. Når det sker begynder man at tvivle på egne evner, man begynder at vælge de lette og sikre løsninger og så ser man det alibi bold vi har set den sidste måneds tid. Spillerne vælge de sikre løsninger og spiller til siden eller bagude, presspillet er væk og hele holdet "gemmer" sig på banen - ingen løb uden bold, ingen direkte udfordringer af modstanderne, ingen dynamik.

Vi taber mod Roma og så må de kommende lidt lettere kampe vise om vi kan rejse os - sker det ikke indenfor de næste 4-6 kampe kan vi glemme ALT om en CL plads.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Interforlivet
Jeg kan godt forstå jeres bekymring. Dels tyder den seneste måneds fodbold på at dem som mente at Milan overpræsterede i 2020 godt kunne have ret. Dels har Pioli en historik for virkelig at gå ned med sine hold når først modgangen melder sig. Dels består jeres hold af en masse unge spillere med meget lidt erfaring - hvis overhovedet nogen - med denne slags situationer.

For mig at se handler det om én ting lige nu: Finde tilbage til det der fungerede, og så acceptere at selv det ikke nødvendigvis vil resultere i samme type resultater som dem man producerede i kalenderåret 2020. Der skal simpelthen noget ydmyghed på banen, og det er Piolis ansvar at finde det frem. Det der med at skifte formation tror jeg personligt er en rigtig dårlig ide.
Skrevet af Rossoneri
Ingen tvivl om vi overpræsterede i 2020 - det ses jo tydeligt nu.

Hvad er logikken i at vi over en 12-13 måneders periode overpræsterede, mens den seneste måned repræsenterer vores reelle niveau?

Ville det ikke give mere mening, hvis argumentet var omvendt - altså at vi pt underpræsterer ift vores normale niveau?
Skrevet af Martinovic
Er det ikke lidt en kombi?

Hakan ramte i 2020 et niveau, han ikke havde vist tidligere i klubben.

Romagnoli har aldrig virket så usikker som nu.

Calabria er også op og ned.

Det er tydeligt et ungt hold, som løftes i flok og falder i flok. Det er en mentalt, det skal forbedres, for spillerne har vist, at de kan.

Helt enig med dig, InterForLivet. Det pæne spil må pakkes væk for en stund, og ydmygheden må findes frem igen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Er det ikke lidt en kombi?

Hvad er logikken bag?

Hvis nogen viste dig et mønster med 13 led og nr. 14 var anderledes fra de andre, hvad ville du definere som normen?

At Milan har præsteret bedre end nogle folk havde forventet, er en ganske anden snak. Men så må man spørge om det er spillet på banen eller folks forventninger der viser det rette billede.
Skrevet af Martinovic
Hvad er logikken bag?

Hvis nogen viste dig et mønster med 13 led og nr. 14 var anderledes fra de andre, hvad ville du definere som normen?

At Milan har præsteret bedre end nogle folk havde forventet, er en ganske anden snak. Men så må man spørge om det er spillet på banen eller folks forventninger der viser det rette billede.


At holdet pt. præsterer som den lange, dårlige periode inden marts 2020.

Du har dog en pointe i, at hvis vi kigger på periode fra marts til nu, så har det været 11 gode måneder og en dårlig måned.

Hvis tendensen fra den sidste måneds tid fortsætter sæsonen ud, har de foregående 11 måneder været sjove, men det vil i sidste ende føles som spild, hvis det ikke ender med CL-kval, som er det altoverskyggende mål.

Jeg vil også sige, at det er ret bekymrende. Selvfølgelig kan det ske med et ungt hold, men hvem skal løfte holdet i sådan en periode? Selv Zlatan render rundt og er frustreret og kigger nedladende på holdkammeraterne, når de ikke spiller ham.

Det er måske også folks forventninger, der er blevet for høje på baggrund af sidste år.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
At holdet pt. præsterer som den lange, dårlige periode inden marts 2020.

I hele 2020 er Milan det bedste hold.

Du har dog en pointe i, at hvis vi kigger på periode fra marts til nu, så har det været 11 gode måneder og en dårlig måned.

Det er nu fortsat en periode for hele 2020, men det ændrer ikke på præmissen. Hvorfor er den ene dårlige måned ophævet til normen?

Ville du omvendt kalde os scudetto-kandidater, hvis vi spiller helt fantastisk i en måned, efter at have spillet jammerligt i de foregående 13?

Hvis tendensen fra den sidste måneds tid fortsætter sæsonen ud...

Hvad taler for at den skulle det, når man ser på den periode hvor Pioli har haft et ordentligt sammenspillet hold?

Hvis holdet performer ud fra normen, cruiser vi i CL og er stadig en mere end seriøs bejler til scudettoen.

Selv Zlatan render rundt og er frustreret og kigger nedladende på holdkammeraterne, når de ikke spiller ham.

Det har Zlatan gjort hele sin karriere.

Det er måske også folks forventninger, der er blevet for høje på baggrund af sidste år.

Igen, hvorfor?
Jeg kan simpelthen ikke forstå logikken. Forventningerne er jo ikke baseret på enkelte kampe.
Skrevet af Martinovic
Jeg ved ikke, om den ene måned pludselig er normen, men er du ikke bekymret over spillet de sidste par måneder?

Hvis det bare var enkelte kampe, men præstationerne den sidste måneds tid har været langt under præstationerne i 2020. Og pt. ser jeg ikke, at det vender.

Pioli skal have styr på defensiven, og det er den, der sejler. Tomori og Dalot er ikke god nok, og Romagnoli er et stykke fra præstationerne sidste år. Han ligner en skygge af sig selv.

Vi er afhængige af Kjær, men han har desværre ikke fysikken til to kampe om ugen.Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/166900/milan-and-roma-europa-league-last-16-draw

Vi skal undgå de engelske hold, hvis vi vil videre. Granada og Villarreal vil jeg også gerne undgå.

Molde eller Olympiakos må være at foretrække.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Som sidenote hertil, kan jeg heller ikke forstå at ledelsen har givet sidstnævnte lov til at tage til San Remo, men det er måske bare mig.


Det er også mig en fuldkommen gåde, hvorfor at Zlatan får lov til det der. På grænsen til... nej vent... det er en total farce at lade ham optræde på slap line i en corona/stramt-fodbold-program tid, hvor vi i den grad mangler nogle der træder i karakter, ikke mindst på træningsbanen.

I forhold til diskussionen omkring Milans egentlig niveau, tror jeg sandheden findes midt i mellem. Ja vi har spillet rigtigt godt over en lang periode, men vi har også haft kampe hvor vi har fået point hjem med hiv og sving (mod Bodø/Glimt fx.). Jeg tror man skal passe på med at male fanden på væggen, og Piolis store svendestykke bliver, rigtigt nok, at få vendt skuden.

Jeg stiller mig uforstående overfor at man laver en slutning som hedder: Vi har spillet en masse kampe, hvor vi skiftesvist har haft en lang række nøglespillere ude - de kommer tilbage nu og skal finde niveau - men derudover har de overpræsteret.

Jeg stiller mig også uforstående overfor den anden slutning der hedder: vi har ikke en bred nok trup, men fyr lige bredden. Vi kan sagtens snakke om breddens kvalitet, men så bliver man også nødt til at se på de rammer vi arbejder i. Vi har ikke et budget til at investere i en trup som Inter eller Juve, og det bør vi heller ikke have. Hvis man tror det, så vil jeg gerne henvise til de utallige interviews med vores ledelse, der eksplicit forklarer vores strategi. Dalot, Meite osv. er økonomiske valg i et svært vintervindue.

Top4 har altid været målet og det ser jeg ikke som usandsynligt. Vi har haft et kollaps, som alt andet lige måtte ske, vores trups erfaring taget i betragtning. Vores hold fluktuere - det tror jeg er meget normalt - men forventer at vi vinder kampe igen.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Jeg måtte slå fluktuere op. Det ord har jeg ikke set før :)

Vi må se, hvad de kommende måneder byder på. Pt. synes jeg, det er svært at bevare optimismen, og Roma-kampen er ualmindelig vigtig i den henseende.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
...men er du ikke bekymret over spillet de sidste par måneder?

Jo, i hvert fald over den seneste måned.

Som jeg skrev den anden dag, mener jeg vi har nogle problemer med vores restforsvar, hvor vi ofte kommer i ubalance. Egentlig meget overraskende, da dette netop er noget vi har udført til UG.

Problemet er, for mig at se, Kessíe. Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor han pludselig er begyndt, at træde ind i en mezzala-rolle igen.

Han tager alt for mange dybe løb, trækker bredt i banen for at gøre sig spilbar m.m.

Skulle man komme med en logisk forklaring, må det være Bennacers fravær - og heri en erkendelse af at Tonali fortsat ikke helt har fundet sin rolle (eller måske snarere den rolle holdet har behov for at han mestrer).

Men, jeg anser også, at dette er noget der ret let kan rettes op på. I går må tanken umiddelbart have været, at Meite skal udfylde rollen som balancespiller. Det fungerede bare ikke så godt.

I mit univers er den simple konklusion, at Pioli og Kessíe skal spærre sig selv inde i videorummet, med en stak videoer af Gattuso og først komme ud når begge er enige om at det er den rolle han skal udfylde.
Her kan kun Kante matche ham, efter min ydmyge mening.

Pioli skal have styr på defensiven, og det er den, der sejler.

Enig, men som skrevet ovenfor, mener jeg det halter andetsteds.

Når forsvaret glipper er det altid nærliggende, at se på forsvarsspillerne. Men at forsvare er en taktisk holdindsats.

Og det er nu engang påfaldende, at alle de gamle skelletter vælter ud af skabet, i samme nu, vi ændrer vores defensive struktur. Igen, jeg begriber ikke at det er tilfældet, men det kan man jo blot konstatere.

...og Romagnoli er et stykke fra præstationerne sidste år.

Jeg ved ikke om jeg køber, at Romagnoli pludselig skulle være blevet en dårligere fodboldspiller henover julen. For mig handler det om, at han (og resten af forsvaret) mangler bolværket foran.

Og jeg mener sådan set Romagnoli fortjener ros for masser af ting. Eksempelvis demonstrerede han jo forbilledligt i derbyet, hvordan man skal markere Donkey, når han skal agere targetman.
Når man så ofte som det har været tilfældet den seneste måneds tid kommer til at spille mand-mand mod dygtige angribere, kommer der også til at gå mål ind. Det skal løses ved at skaffe ekstra hjælp (læs: Kessíe).

Vi er afhængige af Kjær, men han har desværre ikke fysikken til to kampe om ugen.

Jeg anser sådan set, at Kjær er offer for samme problem som Romagnoli.

Det må Pioli fixe på taktikbrættet - og i mit univers, kunne en formationsændring være en fin løsning.
Skrevet af Martinovic
Vi må se, om Pioli ændrer på det. 4-2-3-1 har ellers været en rigtig fin formation.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Fedt!

Vi skal møde Manchester United. Det er sgu sjovt at møde en gammel rival i europæisk sammenhæng.
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Fed modstander. Hvis vi vil vinde EL så skal vi også slå stærke modstandere og det kan lige så godt starte nu
Skrevet af Fox@Mulder
2020 Milan kan give to fede kampe mid United
2021 Milan så ryger vi ret så hurtigt ud, men så skal vi i det mindste ikke bruge flere kræfter der.

Vi er iøvrigt nede på 2 sejre i de sidste 8 kampe.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af andib
Positivt ved at Milan møder Man Utd i næste kamp er, at I da er sikre på at begge kampe bliver vist.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Martinovic
Kun positivt hvis vi ikke bliver ydmyget :)

Holdet trænger til en succesoplevelse, og den kan passende komme mod Roma.
Mojn do!
annonce
0