Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Kopi fra Facebook:

Milans modstandere i Champions League 2007:
Røde Stjerne, Lille, Celtic og Manchester United

Milans modstandere i Europa League i 2021:
Celtic, Lille, Røde Stjerne og Manchester United

Kan Liverpool ikke degraderes til Europa League...
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Der er fortsat masser af spekulationer om at Pioli overvejer, at foretage nogle taktiske justeringer.

Det meste går i retning af at han ser på en tre-mandsmidtbane (snarere end en ekstra mand i backkæden).

Her er der umiddelbart to formationer der er oplagte; 4-3-3 og 4-3-1-2. Sidstnævnte diskvalificerer de facto Saelemaekers og derfor tror jeg personligt ikke på det.

4-3-3 giver dog nogle spændende perspektiver.

Der har været talt lidt om Hakans rolle i en sådan, men jeg føler mig ret sikker på at han ikke er i spil til wingen (ud fra at Pioli altid spiller med en angriber på venstre wing).

Dermed tror jeg hans rolle er ret fast som mezzala. Det vil, i parantes bemærket, ikke ændre meget ift hans nuværende rolle, da han allerede falder meget ned i banen, og generelt "roamer" meget.

Spørgsmålet er så hvem der skal spille foran forsvaret. Dette synes fortrinsvis, at være det øvelsen går ud på - at få en sikringsspiller ned og dække rummet foran de to stoppere.

Den ene mulighed er Kessíe. Han har vist sig, at være et monster i den rolle. Dermed vil det, isoleret set, være det oplagte valg.
Spørgsmålet er dog hvordan det påvirker Bennacer/Tonali.

På det seneste har vi set, at Kessíe forsvinder meget fra rummet foran forsvaret, hvilket selvfølgelig må være efter aftale med Pioli.

En tanke kunne være, at han pønser på at finde den rette rolle til Tonali. Sidstnævnte slog sit navn fast som et af landets absolut største talenter, i en 6er-rolle. En rolle som Bennacer selvfølgelig også mestrer.

Derfor kunne jeg godt forestille mig, at vi kommer til at se en løsning, med Bennacer og Tonali roterer på 6eren, mens Kessíe får en to-vejs rolle (gerne uden at være spilførende).

I parantes bemærket, giver den konstellation også plads til Pobega, som synes at have ledelsens tillid.

I alle tilfælde, håber jeg Pioli hiver taktiktavlen frem og laver et par justeringer. Det er der behov for.
Skrevet af Milanisti
En af disse justeringer mener Sky vil være, at Pioli bænker Romagnoli og starter med et makkerpar bestående af Kjær og Tomori. Befriende, hvis dette er sandt.
Skrevet af Rossoneri
Det er vel ikke en justering - snarere blot et personvalg.

Tomori har helt klart mere speed end Romagnoli (og Kjær selvsagt). Jeg mener dog ikke Pioli kan slippe for at forholde sig til taktikken ift Kessíes ændrede rolle.

Desuden synes jeg Tomori har været regulært dårlig på bolden og når han skal spille bolden ud af egen zone.
Det er et problem når vi insisterer på at bygge op fra bagkæden.

I mit univers er peger pilen ikke primært på Romagnoli her - den peger på Pioli.
Hvis han vil noget andet med Kessíe (hvilket der kan være flere gode grunde til), må han også se på de afledte konsekvenser og løse de udfordringer der opstår.

Som jeg ser det, er det ikke kun Romagnoli der bliver sat i en svær situation, det er også Kjær. Og så er spørgsmålet, om det ikke giver bedre mening, at løse situationen taktisk. Vi står ikke lige umiddelbart overfor at have et forsvar der kan spille mand-mand.
Skrevet af Martinovic
Pioli må få ind i Kessies hoved, at han er balancespilleren - især med Tonali som makker.

Jeg er ikke imponeret af Tomori, men Romagnoli fortjener en tur på bænken.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det skal han i hvert fald i scenariet hvor vi spiller med to på midten.

Men jeg kan sagtens se en ide i at spille Kessíe som 8er på en tremands-midtbane.
Han er vel reelt vores bedste presspiller og sammen med Hakan kunne de presse de fleste forsvar til at spille bolden henover midtbanen.

I derbyet så vi hvordan Romagnoli havde fuldstændig styr på Donkey, når de slog lange bolde op på ham.

Dermed mener jeg, der sagtens kan være en case for Kessíe som tovejsspiller.
Det kræver "bare" lidt justering af resten af midtbanen.
Skrevet af Milanistar
En 4-3-3 med et defensivt bolværk på midtbanen vil i hvert fald blive nødvendigt mod Romas juletræsformation med Mikken som offensiv kreatør. En sejr mod romerne er et must hvis vi skal have vendt det dødvande som har ramt holdet på det seneste. Måske også på tide med lidt taktisk fornyelse? Vi har trods alt kørt den samme formation i et år nu, og de fleste modstandere må efterhånden have regnet os ud.
Sempre Milan.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Roma stiller med Mancini - Cristante og Fazio som 3-backkæde. FAzio den eneste med fysik og det skal Zlatan virkelig udnyttet. Calha skal hjælpe på
Midten for ellers bliver Tonali og kessie overspillet med deres 5 centrale folk.

Jeg tror på det fuldt ud gutter. Tomori og kjær er klasse
Skrevet af Pirlo21
Puha spændende kamp vi snart skal igang med, en kamp der kan definere resten af vores sæson - skal vi være udfordre til titlen stadig, eller handler sæsonen udelukkende om top 4 fra nu af!
Formen er ikke god, dog hvis man kigger udelukkende på vores serie a run - så er det kun kampen mod Spezia der resultat mæssigt har været en katastrofe!

Med håb om bedre tider går jeg ind til kampen. vigtigt at vores defensive balance fungere og at vi kan kontrollere kampen på midten.
Kom så, forza Milan
Skrevet af Milanistar
Roma har godt nok mange spillere der muligvis kan agere som game changers. Forhåbenligt får Tonali og Kessíe snøret rummet foran forsvaret sammen så Roma bliver tvunget til at søge bredt hvilket vil være guf for Kjær og Tomori. Dog lader det ikke til at Pioli har turdet ændre væsentligt på det taktiske.

Anyway, forza ragazzi. De skal simpelthen vise noget i aften hvis det skal blive til noget i denne sæson. Ellers tror jeg moralen får et uhelbredeligt nyk for resten af sæsonen.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Okay, sikke en start! Forhåbentligt udnytter vi den gode periode inden Roma får ædt sig ind i kampen.
Sempre Milan.
Skrevet af Vik-o
Det bare ikke godt nok Zlatan.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Puha Zlatan skylder 2-3 mål de første 15 min...
Skrevet af Milanisti
I derbyet så vi hvordan Romagnoli havde fuldstændig styr på Donkey, når de slog lange bolde op på ham.


Så vi samme kamp? Det eneste Romagnoli havde styr var at bakke når han blev udfordret - og så tabe duellen.
Skrevet af Nickdkinter
Vildt i ikke føre. Det er vildt så mange chancer i har haft. Roma sejler rundt
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Vanvittigt vi ikke fører denne kampe med er par mål!!!
Skrevet af Vik-o
Nå, men vi kan da altid tage et straffespark med. Synes også dommerne har været lidt sløje med det på det sidste...
Skrevet af andib
Fed kamp Roma-Milan har gang i. Dejligt endelig at se Milan spille en god kamp igen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Så vi samme kamp?

Pas - men Romagnoli viste i hvert fald til UG hvordan man spiller forsvar på Donkey, når der bliver slået lange bolde op på ham. Ikke for tæt på ham, så han kan vende, ikke op og prøve, at vinde duellen, bare holde lidt afstand og lade Donkeys manglende teknik klare resten selv.

Dog var han overmatchet i 1:1 situationerne, hvor Donkey var retvendt. Deraf anskuelsen omkring den manglende dækning i rummet foran forsvaret, hvor Kessíe ikke var i nærheden.

Det er tydeligt, at Pioli har haft fokus på netop dette rum i aften, hvor navnlig Tonali ligger meget dybt. Og når han tager løbet frem, bliver Kessíe hængende dybt.
Skrevet af Bolt
Offensivt en af de bedste halvvege i sæsonen, desværre mangler skarpheden, især hos Zlatan, nøj nogle afbrændere. Rebic spiller derimod fremragende, og genial aflevering til Zlatan som utroligt nok har bevæget sig ind i en offside position. Godt vi lige får føringen til slut, alt andet havde godt nok være ufortjent.

Defensivt tillader vi Roma lidt for store chancer, men føler mig mere tryg ved Tomori og hans fart ift. Romagnoli i dennes seneste kampe.
annonce
0