Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Helt enig Bolt
Skrevet af Rossoneri
...men føler mig mere tryg ved Tomori og hans fart ift. Romagnoli i dennes seneste kampe.

Hvis Pioli insisterer på at spille med relativt stor risiko bagude, er det ikke utænkeligt, at Romagnoli skal ud og finde en ny arbejdsgiver til sommer.

Navnlig ikke, hvis Kessíe (igen) er tiltænkt en mere dynamisk rolle.
Skrevet af Pirlo21
Vores første 15-20 min, wow hold da op. Fuldstændig vildt så godt vi spillede der - fandme lækkert at være vidne til. Eneste minus, de manglende mål. En blanding af sort uheld, dårlig udnyttelse og godt målmandsspil.
Ja det føltes faktisk lidt som en fifa kamp, hvor modstanderens AI blokerede alt på målstregen eller hvor stolpen/overliggeren er i vejen. Det sagt så skylder Zlatan - Big time et mål eller to.

Derefter blev kampen mere åben og roma bed os fra sig, vi laver nogle gange nogle dumme opspilsfejl. Bl.a. spiller Kjær og calabria nogle håbløse bolde op på fx kessie som ik er til at arbejde med. Stop med det tak!

Dejligt at kunne kende sit hold igen, nu skal vi være kyniske og ellers fortsætte med at dominere og gå efter målet til 0-2. Kom så
Skrevet af Fox@Mulder
Ud med Saelemaekers inden han trækker et rødt som han har for vane.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Vik-o
Rebic kan ikke ramme bolden fem kampe i streg og i dag er han magi, det er simpelthen mærkeligt
Skrevet af Fox@Mulder
Klassemål af Rebic som spiller noget der ligner sin bedst kamp i denne sæson - der skal så heller ikke så meget til.....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Han skal fandme igang og dette mål er typisk Rebic-mål
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Og bum - der kom jinxen
Skrevet af Martinovic
Sygt med de skader.
Mojn do!
Skrevet af Vik-o
Fandme en vigtig sejr. Men en dyr en :(
Skrevet af Pirlo21
Fantastik vigtig sejr, fandme flot.
Vi spillede en super flot første halvleg - enste minus at vi ikke ef foran med +2 mål.
Efter pausen hakan udskiftes og så score roma, Zlatan går i stykker, rebic score et vidunderligt mål og går så i stykker lidt efter. Men vi forsætter bare - med at kæmpe videre, sikke en præstation.
Vigtigt, puha det var spændende - men fuldt fuldt fortjent. Så lækkert forza Milan

NB Vi må håbe, skaderne er små og ikke alvorlige!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Vigtig sejr! Men med bekymring for skaderne.
Skrevet af Fox@Mulder
Vigtigste sejr i meget meget lang tid - kan blive helt helt afgørende for resten af vores sæson.

Bennacer og Manzukic skulle være tilbage mod Udinese, så det er altid noget, men især ærgeligt med skaden til Rebic, som endelige viste fremragende spil - som vi ved han kan, men som han ikke har leveret i 6 måneder.

Som Hakan har spillet i år kan Diaz gøre det lige så fint - bare det ikke betyder ekstra spilletid til nulbonnen Krunuc.

Dog super vigtigt vi følger op med 3 points på onsdag mod Udinese.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Bolt
Vigtig sejr!

Kessie, Tomori og Rebic Motm efter min mening. Kessie spiller med en vanvittig rutine, og trækker nogle vigtige frispark til sidst i kampen.

Tomori står godt på banen, og hans eneste fejl er vel en fejlaflevering eller to, og at han så ophæver offsiden på en Roma chance. Han har umiddelbart ikke spillet sig væk fra start 11´eren, og bør vel også starte næste kamp?

Rebic spiller nok nærmest den bedste kamp i sæsonen - krydser for at han ikke er ude alt for længe.
Skrevet af Martinovic
Et eller andet sted ville jeg ønske, at vi var røget ud mod Røde Stjerne. Var truppen skadesfri, var det noget andet.

Der venter mange svære kampe i Serie A, og i et tæt program er ingen kampe nemme. Jeg håber ikke, at Rebic og Hakan er ude i flere uger.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
For at følge op på "norm" snakken, så mener jeg, at vi så det "normale" Milan i går. Det er lige præcis det der gjorde os til et af Europas mest formstærke hold; højt aggressivt pres, hurtige omstillinger og masser af chancer (vores effektivitet var så ikke så imponerende i går).

Det var også tydeligt, at Pioli havde kigget nærmere på restforsvaret, hvor navnlig Tonali faldt ned rummet foran vores forsvar. Men Kessíe viste også fin taktisk forståelse i vekslingen med netop Tonali.

Det er selvfølgelig negativt, at Rebic, Zlatan og Hakan måtte udgå. Ikke mindst ift muligheden for at rotere.

Det kan dog vise sig en kærkommen chance for Hauge (og måske Maldini) mens jeg har fuld tiltro til Leao som 9er.
Brahims snævre driblinger kan også være et stærkt våben, mod navnlig Udinese, der nok kommer til at stå relativt dybt.

Og nøj en kamp Rebic skød af i går. Det må være helt forfærdeligt, at være forsvarer overfor ham. Aldrig et roligt øjeblik og hans mål er jo ganske enkelt verdensklasse.

Kessíe leverer også en præstation i topklasse og viser hvorfor han, efter min mening, er ligaens bedste centrale midtbanespiller - og i top3 i verden som balancespiller.

Min MotM skal findes blandt de to.

Men Tomori skal virkelig også have ros. Han viste virkelig hvad han bringer ift Romagnoli. og var generelt stærk i sine indgreb.
Jeg synes dog fortsat, at han skal blive bedre i sit afspil.

Rent psykologisk kan de tre point (og den gode indsats) næppe overvurderes. Det må give smil og overskud på træningsbanen i dag.
Skrevet af Fox@Mulder
@Ros

Enig, i det meste dog må titlen som ligaens bedste midtbanespiller pt. i mine øjne gå til naboerne i form af Barella, selvom han ikke er samme type - Kessie er bedst defensivt, Barella bedst offensivt.

Rebic var fænomenal igår og han kan være den afgørende brik som bringer os i CL næste år.

Det allervigtigste var i mine øjne det psykologiske aspekt - havde vi tabt igår kunne jeg godt frygte et totalt kollaps.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Det var også det, Pioli sagde til spillerne inden kampen, at de skal fokusere på det, de har gjort så godt de sidste 12 måneder, og det skal to dårlige kampe ikke lave om på.

Jeg krydser fingre for, at spillerne bevarer den tro på egne evner, for så skal resten af sæsonen nok sikre en top4. Nu fik vi heldigvis lidt afstand til femtepladsen.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Det var i hvert fald befriende at se vores aggressivitet og presspil igår - det har været helt væk den sidste måneds tid

Her er iøvrigt en samling af Tomoris aktioner igår - fremragende indsats.

https://sempremilan.com/watch-the-highlights-of-a-fantastic-performance-from-chelseas-tomori-in-win-over-roma

Jeg tror Pioli stiller med Tomori/Romagnoli mod Udinese og med Kjær/Tomori i den svære ude kamp mod Verona, som spiller ekstremt fysisk og truer meget i luftrummet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
...dog må titlen som ligaens bedste midtbanespiller pt. i mine øjne gå til naboerne i form af Barella

Tja, det er svært at afgøre, eftersom de er forskellige typer (som du skriver).

I mine øjne, er Barella en mere komplet spiller. Han er noget bedre på bolden (i fart) og har også et bedre blik for spillet.

Når jeg alligevel synes, at Kessíe er en bedre spiller, skal det ses i lyset af hvordan han udfylder sin rolle, isoleret set. Her mener jeg Kessíe leverer på et højere niveau og reelt, at han er blandt de allerbedste i Europa.

Faktisk synes jeg end ikke, at Barella er den bedste i sin rolle i ligaen. Her mener jeg, at SMS leverer på et (endnu) højere niveau.

Jeg har også set Capellos udtalelser om at Barella skulle være blandt de tre bedste i Europa. Her synes jeg Capello, endnu engang, får understreget hvor meget ude af synk han er.
Omend det er en anden snak, så begriber jeg simpelthen ikke, at medierne hiver ham frem igen og igen.

Men altså, ingen tvivl om at Barella er kanondygtig og han er, sammen med Donkey, naboernes stærkeste kort, efter min mening.

Det er i øvrigt fedt, at se nogle spændende italienske spillere træde op på den helt store scene.
annonce
0