Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Du mener seriøst SMS er bedre end Barella vurderet på den her sæson?
La prende Vecino.
Skrevet af Fox@Mulder
@Ros

Der bliver vi ikke enige - du er selv glad for tal og de taler deres tydelige sprog.

Det kan godt være SMS har vist mere over en længere periode og et højere topniveau til tider, men målt på denne sæson overtrumfer Barella SMS på næsten alle parameter - mål, assists, chanceskabende afleveringer osv.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
To dygtige spillere med hver deres kompetencer.

Er Barella bedre i år? Ja måske.

Kan det hænge sammen med, at Inter som hold præsterer bedre? Meget sandsynligt.

Hvor SMS nok er Lazios bedste mand, så vil jeg mene, at De Vrij og Lukaku er vigtigere for Inter, end Barella er.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
...men målt på denne sæson overtrumfer Barella SMS på næsten alle parameter - mål, assists, chanceskabende afleveringer osv.

Det kommer i så fald an på hvordan du ser på det.

Personligt korrigerer jeg altid for spilletid når jeg ser på stats (altså X / 90 min.). Det mener jeg er mest retvisende.
Her er SMS bedre for mål, assists, interceptions m.fl.

Og så skal man også se på de to spilleres specifikke opgaver i det taktiske spil. Her bruges SMS ofte som targetman (som Fellaini i Everton-dagene). Her scorer SMS virkelig højt på vundne luftdueller.

Men altså, lad os bare lade den ligge. Jeg tror vi er enige om at begge spillere er enormt dygtige og Barella gør helt klart en forskel på et stærkt Inter-hold.

Skrevet af Rossoneri
Du mener seriøst SMS er bedre end Barella vurderet på den her sæson?

Nej, jeg skrev det bare for sjov. Tihi fnis.
Skrevet af Fox@Mulder
@Ros

Begge er fantastiske spillere ingen tvivl om det - lad os blive enige om det :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Sky melder, at Rebic ventes klar mod Udinese onsdag, mens Hakan og Zlatan skal testes yderligere.
Skrevet af Fox@Mulder
@Ros

Ja, det er super.

Uanset hvad tvivler jeg på man tør tage chancer med Zlatan så det må blive: Rebic-Diaz-Alexis/Samu bagved Leao.

Spørgsmålet er om Pioli vælger at stille i stærkeste opstilling mod Udinese, fordi vi SKAL há points ift. CL pladserne og for at få opbygget noget momentum igen.
Eller om han f.eks vælger at spare f.eks. Calabria/Theo/Kessie til den svære udekamp mod Verona. Mon ikke vi stiller stærkt op og så skifter ud hvis vi kommer foran 2-0?

Vi skal ha vel há omkring 21-24 points mere fra de sidste 14 kampe, for at CL er hjemme - den må gerne være hjemme før sidste runde... Ude mod Atalanta :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror bestemt det bliver til spilletid til Dalot, Kalulu, Meite, Krunic, Hauge, Samu og Brahim over de næste par uger.
Derudover ventes Bennacer tilbage onsdag (hvis jeg forstår ret).

Og så er der Kerkez. Han får store roser efter hans første optrædender for primavera og agenten "afslørede" da også, at den unge ungarer er stillet i udsigt, at han kunne være backup for Theo.
Det ville være spændende, at se ham få nogle minutter - i hvert fald i kampe hvor vi havde et resultat.

Der er i hvert fald noget der tyder på at Moncada og co. har hevet en ny kanin op af hatten.

Kessíe-Tonali konstellationen fungerede virkelig godt i går og spørgsmålet er om Pioli vil prøve, at skabe noget kontinuitet her, mens Bennacer spilles langsomt ind igen.
Skrevet af Martinovic
Tonali bliver bedre og bedre. Hvis han bare fortsætter i den retning, er der ikke det mindste tvivl om, at købsoptionen skal indløses.

Kessie må i øvrigt gerne få sin kontrakt forlænget. Til sommer gælder den kun et år mere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg må indrømme, at jeg overordnet set, er skuffet over Tonali. Det var måske også for meget at forlange, men jeg havde egenligt et håb om at han kunne true Bennacer allerede i indeværende sæson.

Først og fremmest mener jeg, at han, for ofte, tager de forkerte beslutninger. Bl.a. i sit pasningsspil.

Jeg er dog omvendt ikke i tvivl om, at han er værd at satse på.

Dels fordi han viser en klart opadgående formkurve. Derudover viser han i momenter hvad han kan - og det er virkelig imponerende.

Skulle jeg komme med en sammenligning, måtte det blive Verratti. Det ligner dog, at hans fysik er endnu bedre og så har han ved flere lejligheder vist prøver på et pasningsspil på allerøverste hylde - heraf nok ofte Pirlo-sammenligningen.

Men, så er det naturligvis heldigt, at vi har en klassespiller som Bennacer han kan lære af.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/167076/zlatan-out-four-important-games

Karrieren synger på sidste vers, og et eller andet sted håber jeg ikke, at klubben forlænger kontrakten med ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Puha - jeg synes den er svær. Eller, det gør jeg faktisk ikke når det kommer til stykket.

Som jeg sagde inden Zlatan kom til, så mener jeg, at han skal måles på andet og mere end "blot" det han leverer på banen (hvilket i øvrigt har været imponerende).

Jeg mener dog ikke man kan undervurdere Zlatans blotte tilstedeværelse ift den kultur der er så essentielt i enhver performance-sammenhæng.

Resten af truppen performer bedre, når Zlatan er der - apropos diskussionen fra en anden tråd om hvorvidt han er et forbillede.

Som jeg ser det, har vi en potentiel verdensstjerne i Leao. Det er virkelig ikke tit man ser spillere med det potentiale og de egenskaber han har. Han er 1,88, en af de hurtigste i ligaen, bomstærk, har en fantastisk teknik og er skarp på afslutningerne.

Men, der er naturligvis langt til stjernerne og det kræver den rette mentor. Her vil jeg påstå, at der ikke findes nogen bedre end netop Zlatan.

Rent spillemæssigt, er jeg dog helt på linje med, at vi har behov for at kunne spille på flere heste. Optimalt set, hentede vi endnu et spændende navn ind, så vi stod med Leao som etableret starter og et stort talent, efter næste sæson.
Skrevet af Rossoneri
Flere spanske og italienske medier skriver i øvrigt, at vi skulle være meget tæt på en aftale med Portos Otavio.

Såfremt det holder, kommer han til på en 4-årig aftale til €3m net om året.
Skrevet af Fox@Mulder
@Ros

Ja, det så jeg også godt - ved ikke om vi skal tolke det som om vi har givet op ift. Hakan eller han skal ses som et alternativ til Diaz?

Har dog også set ham spille meget på højre kanten, måske en erstatning for Samu, hvilket så igen må betyde vi har droppet Thauvin?

Vi må bare vente og se :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Probable Milan XI (4-2-3-1): Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Saelemaekers, Brahim, Rebic; Leao.

Jeg synes det er fornuftigt set af Pioli - Tomori fortjener genvalg og ellers er det på papiret det stærkeste hold (bortset fra skader).

Det er en kamp vi SKAL vinde og så må vi evt. skifte ud efter 60 min, hvis vi fører med to og ellers har kampen under kontrol.

Jeg så gerne følgende skift undervejs:

Kjær -> Romagnoli
Theo -> Dalot
Kessie -> Meite
Rebic -> Hauge
Saelemaekers -> Samu

Simpelthen for at spare nøglespillerne.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Hva´ satan @fox - er Salemaekers blevet "nøglespiller"? ;)
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt synes du, at have ret i din antagelse om Otavios position (i hvert fald ud fra hvad jeg læser).

Personligt synes jeg det er oplagt, at vi ser efter en spiller der naturligt trækker bredt i banen, for at skabe noget rum.
Skrevet af Fox@Mulder
@Ros

Jeg er stadigvæk ikke fan af ham, men bevidst om hans rolle på holdet - specielt ift. genpres og støtte til Calabria + CDMs. Han var dog, som hele holdet, bedre end længe mod Roma, hvor han virkede knap så tung og langsom som han ellers har set ud i 2021.

Da Samu bidrager med stort set intet i denne sæson, kan vi lige så godt bruge en spiller som i det mindste altid kommer med masser af fight og løb.

Jeg mener dog stadigvæk vi bør gå efter en Thauvin eller lignende til sommer - så vi har forskellige typer alt efter modstanderen.

Malinovsky fra Atalanta har jeg virkelig et godt øje til - han er lidt en hybrid mellem Thauvin og Saelemaekers - god offensivt, fantastisk skud, god i genpres og godt defensivt arbejde.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg har faktisk længe haft et godt øje til Maitland-Niles og jeg ved, at det også er en spiller der er scoutet ved flere lejligheder.

Af hvad jeg har set af ham, har han masser af speed, en fin teknik, skarp i sine løb mod mål, stort løbepensum og ikke mindst god forståelse for den defensive del af spillet.
Helt klart en uslebet diamant, men ikke desto mindre en med masser af potentiale.

Jeg er ikke så meget inde i Arsenals planer med ham, men kan konstatere, at de har sendt ham til WBA på lån. Det betyder selvfølgelig ikke at betyde, at han ikke er i klubbens planer.
annonce
0