Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
United er uden Rashford, som er en af deres bedste spillere.

Jeg tror, vi har en ok chance, og det er fint, at breddespillerne igen får chancen for at bevise sig. De gjorde det fint mod Verona.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Kære Fox Mulder,

Jeg kan ikke helt finde ud af om du oversælger Man U eller undersælger Milan, men jeg fornemmer en generel tendens til sidstnævnte.

Jeg synes egentlig at når vi rammer dagen kan vi sagtens følge med, på trods af skader - for så dårlig er vores bredde heller ikke. Vi ligger nummer 2 i en af de 4 store ligaer og gør det i min rødsorte optik, helt fortjent. (Nej OC, ikke kun pga straffespark)

Lidt ligesom derbyer, lever europæiske kampe deres egne liv og vi skal ikke længere tilbage end sidste forår hvor Man U havde kæmpe problemer med FCK. Nuvel, FCK er en svær modstander i europæisk kontekst (bare spørg La Dea) og det er et år siden, men jeg vil stadig påstå at vi er et stærkere hold end Løverne selv med skader.

Jeg håber på en god omgang fodbold.. nej vent... jeg vælger at tro på en god omgang fodbold i aften og bare nyde det. Og tror da også på en sejr, selvom jeg har taget fejl i op til flere gange i indeværende sæson.

Og apropos din pessimisme/realisme, må det da være surt at gå igennem 10 år med miserabel management, dårligt spil, katastrofale indkøb og tvivlsomme ejerskifte, for så at komme ud på den "anden side" med attraktivt fodbold, ligge nummer 2 med et ungt dynamisk hold krydret med en ledelse der har stabiliseret virksomheden og har vist sig kompetente både økonomisk og strategisk... Og stadig være hamrende utilfreds.

Bevares, jeg betragter mig selv som et ultra pessimistisk væsen i mange andre henseender, men finder ro og glæde i fodbolden lige for tiden. Noget jeg ikke har kunnet i mange, mange år. Jeg i hvert fald ødelagt 2 fjernsyn og X antal lamper i ren frustration (det var dog i begyndelsen af vores lorte-årti, den sidste del var nærmere en slags apatisk tilstand).

Måske læser jeg får meget ind i dine indlæg her på forummet og i så fald beklager jeg meget. Og det skal lige tilføjes at jeg på ingen måder prøver at korrekse din adfærd herinde, jeg er bare forundret.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
@Old Bull Lee

Du lægger nu lidt meget tolkning i mit indlæg :)

Jeg har fulgt klubben dagligt siden 88, så tro mig jeg har været igennem en del og jeg nyder bestemt vores opblomstring siden marts 2020 i fulde drag - det skal du ikke være det mindste i tvivl om!

Endelig er der en klar kurs hele vejen rundt. Endelig har vi ikke en "tilfældig" eks-spiller med begrænset kapacitet som træner. Endelig køber vi ikke kun afdankede has-been eller no-names. Endelig spiller vi ikke med 11 "zombier" uden nogen som helst vildskab eller passion. The list goes on and on......

Jeg så dog også United spille mod City i weekenden - og selvom de også må undvære nogle spillere, så er det altså ikke Verona vi skal møde - sagt med alt mulig respekt for Jurics hold.

Hånden på hjertet tror jeg ganske enkelt på vi får det ekstremt svært - især med Uniteds pace, men jeg håber selvfølgelig jeg tager fejl.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Old Bull Lee
Helt klart. Og det er godt at høre, at jeg gør mig skyldig i overfortolkning. Jeg tror egentlig vi kan stå godt til Uniteds raketter, særligt i vores genpres og omstillinger, hvor fx en Leao kan vise sig at være dødelig.

På en eller anden måde er det et par "gratis" kampe, forstået på den måde at hvis vi vinder - fedt. Hvis vi taber - fedt. Så længe vi ikke får flere skader og/eller ryger ud i forlænget.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Mit håb er et udebanemål iaften og at vi om ikke andet kan stille i stærkeste hold, eller tæt på, i returkampen - og give dem kamp til stregen der.

Mit fokus er dog allerede på weekendens opgør mod Napoli, hvor vi for alt i verden ikke må tabe - en sejr vil mere eller mindre hægte både dem og Lazio godt af ift. top 4.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg forstår iøvrigt godt vi gang på gang bliver kædet sammen med Malen fra PSV - han ser godt nok spændende ud!

Ham eller Belotti til sommer, så er jeg godt tilfreds:)

https://youtu.be/j_4IFkDvllg
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Kardinalen
Mit håb er at vi får matchet et PL-hold som ligger godt til i ligaen - dels for at se hvor vi står, men også for at få lidt erfaring bygget ind i holdet ift. at møde modstandere som kommer med et andet pres (og spil).

Jeg tror at der er nogle spillere som gerne vil vise noget, så jeg håber at vi ikke bliver kørt over, så er jeg tilfreds.

Vi kigger ind i noget som, ift. næste sæsson, ikke er "år 0" - og det giver mig en dejlig fornemmelse.
"..."
Skrevet af Old Bull Lee
Ja, enten stammer min bismag fra dagens frokost *bøvs*, ellers kan man betragte aftenens kamp som en dress rehearsal for hvad der er forhåbentligvis er i vente næste år.

Det er helt klart at aftenens kamp ikke hidkalder de store forventninger, men man må dog formode at såfremt chl-bold står på menuen efter sommeren, beholdes den nuværende trup i mere eller mindre intakt form, med enkelte centrale tilføjelser. Med andre ord, hvis vi ender i top-4, skal vi ikke forvente en transferrevolution. Jeg tror det kun er Diaz, Tomori og Dalot vi potentielt vinker farvel til og måske en Samu. (Men der er nok ingen der gider at købe den tyndbenede skuespiller til den overpris vi højst sandssynligt vil have for ham)

Man kan velsagtens argumentere for at vores plads er lige så meget breddens fortjeneste som det er start XI, skadesfrekvensen taget i betragtning.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror det er ganske givet, at der ikke kommer en transfer-revolution.

Som jeg ser det, skal følgende positioner adresseres:

Venstre back: jeg tror der vil blive kigget efter en spiller der i profil minder om Theo. Matias Vina har været et varmt navn i de seneste to vinduer, men det har, som bekendt, ikke materialiseret sig.

Et andet bud kunne være, at vi giver Kerkez chancen. Han ser i hvert fald virkelig spændende ud.

Jeg anser det som tæt på sikkert, at Dalot er fortid (på trods af hans pragtmål). Det siges, at United kræver €15-20m (FNIS!!) og det ser jeg ingenlunde ske.

Eneste "chance" for at han bliver vil være, at aftenens modstander er med på at forlænge lånet med en frikøbsklausul der ligger syd for €10m.

Central forsvarer: her tror jeg jobbeskrivelsen hedder "lynhurtig og atletisk". Tomori har (omend i glimt) vist, at han kan være den spiller vi leder efter. Men jeg har svært ved at se os smide de €28m efter ham, som vi har en option på.

Vi har set med en spiller som Bakayoko, at Granovskaia ikke er til at hugge og stikke i, så jeg tvivler på at vi får forhandlet prisen ned.

Central midt (balancespiller): omend Meite har spillet sig op (baseline var bestemt heller ikke imponerende), så tror jeg også, det bliver et farvel til ham. I hvert fald hvis Maldini & co. ænser muligheden for at hente en af de unge Ligue 1-baserede spillere vi kigger på.

Kessíe er naturligvis det absolutte førstevalg.

Højre midt: jeg føler mig ret overbevist om at Samu er fortid til sommer. Han passer simpelthen ikke ind i Piolis taktik og filosofi.
Otavio har længe været en spiller der kontinuerligt er rygtet til os og meget tyder på at han også kan trække verdens smukkeste trøje over hovedet næste sæson.

Om han så er tænkt som 10er eller wing, skal jeg så lade være usagt. Jeg har også en lille teori om en systemskifte fra næste sæson, men mere om det længere nede. Én som også potentielt inkluderer Dalot.

Lucas Vazquez "spøger" også stadig. Personligt er han en spiller jeg rigtig gerne ville have ind. Han har speed, god teknik, arbejder hårdt og så kommer han ikke mindst med masser af erfaring og "big club mentality".

Offensiv midt: Jeg ser det også som relativt sikkert, at Brahim er fortid. Det er egentlig ikke noget der holder mig vågen. Der er ingen tvivl om at han er en dygtig spiller, men er han klar til at tage det næste skridt?
Han er jo fantastisk til tider, men han mangler kontinuitet.

Her er førnævnte Otavio selvfølgelig den oplagte kandidat. Ikke mindst hvis vi også han få Vazquez ombord.

Og hvad i øvrigt med de spillere vi får hjem? Hvis Parma rykker ned, er der ingen obligation på køb af Conti - og mon dog han ser sig selv spille i Serie B.

Caldara har spillet 107 minutters fodbold, fordelt på syv optrædender. Jeg har svært ved at se Atalanta kyle €15m efter dét projekt.
Dermed står vi med to spillere der skal sælges - omend Conti måske kan være brugbar.

Så er der Laxalt. Ét år tilbage af hans kontrakt og vi får næppe mange ører for ham - men han har ingen fremtid i klubben og vi kan håbe på et lån med fuld lønkompensation.

Sidste "større" navn er Pobega. Det er egentlig en lidt trist case - han har et åbenlyst potentiale og viser gode takter i ligaen. Han synes bare ikke, at passe ind i vores spillestil og koncept.

Han er ikke dygtog nok defensivt til at spille Kessíes plads. Han er også en noget andet profil end Bennacer (og vi har selvfølgelig en vis Tonali der). Han er heller ikke oplagt som backup for Hakan på 10eren.

Jeg anser ham klart som 8er på en tremands-midtbane. Mit bud er, at forsøger os med et udlån igen.

Og så tilbage til min tese. Pioli har ved flere lejligheder afprøvet en 4-4-2. Navnlig når Zlatan har været ude. Som jeg ser det, er der flere aspekter i dette der kunne give mening.

Først og fremmest selvfølgelig vores offensiv, hvor Leao og Rebic ofte har været meget alene. Dét at spille med en tandem deroppe, giver lidt mere plads at løbe i, hvilket absolut ville være gavnligt for begge.

Det efterlader så Hakan (altså såfremt han forlænger) væk fra hans favoritplads. Den præmis er jeg dog ikke helt med på.

Ser man på hans heat maps vil man se, at han faktisk meget ofte søger dybt i venstre side.
Jeg mener fint han kan have udgangspunkt i venstresiden, mens han vil søge ind i hullet bag de to angribere i offensiven. Det vil i øvrigt også være med til at åbne rum til Theo.

Han var bestemt ikke en stor succes på den plads i fx Gattusos 4-5-1, men det var også en meget anderledes rolle.

Kunne vi hente Otavio (der kan spille i begge sider) og Vazquez, ville vi være rigtig fint dækket ind med Krunic som tredjevalg.

Men, både Dalot og sågar Conti ville også kunne agere rotation med Saelemaekers på højrekanten.

Dermed har vi tre spillere der kan angribe centralt (Hakan i anden bølge), Theo og Saelemaekers holder bredden, Kessíe og Bennacer står for balancen på midten og Calabria kan falde tilbage i backlinjen, så de to centrale forsvarere kan skubbe sidelæns og dække det rum Theo efterlader.

Og ja - så ville det jo langt henad vejen også være et "Sacchi-hold" - der kan næppe være tvivl om at det er inspirationen for Maldini & co.
Skrevet af Pirlo21
Nå gutter ikke langtid til dagens kamp.
Aftens opgør handler som jeg ser det udelukkende om at holde opgøret i live til kamp 2, hvor vi forhåbentlig har et helt andet hold klart!
Vi er selvfølgelig klare underdogs og Man UTD kommer fra en flot sejr over city - og de er ubesejret i 11 kampe. Så svært bliver det, forhåbentlig fortsætter vi vores gode defensive takter - man utd er et hold der har det svært ved hold der står godt defensivt, tilgængæld lukker de heller ikke mange mål ind.

Ved ik hvad vi kan forvente af aftens opgør - men håber på det bedste. Forza Milan
Skrevet af Martinovic
Løb nu retur, Leao.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Wow!

Klassemål Kessie.
Mojn do!
Skrevet af andib
Dæleme godt sparket ind.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Martinovic
Nå, Kessie har åbenbart tæmmet bolden med armen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri No1
Smukt Kessie !!!
Ac Milan siden 85 Lyngby siden 85
Skrevet af Rossoneri No1
og øv :((
Ac Milan siden 85 Lyngby siden 85
Skrevet af Fox@Mulder
Godt eksempel på hvordan VAR ødelægger charmen ved fodbold.

Vi spiller bestemt godkendt :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Absolut, men også dumt af Kessie at tæmme den med hånden, når VAR altid vil korrigere den.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

Jeg har endnu ikke set en vinkel som tydeligt viser han bruger hånden......
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Wow Maguire. Den fås ikke større.
Mojn do!
annonce
0