Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gasbarroni
Aldrig bo lige ved banegården. I hvert fald ikke tættere på end Corso Como, der til gengæld i sig selv er ganske anbefalelsesværdig.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Bosse1983
@Lentini

Som du selv har været inde på, har Lim budt på et væld af klubber efterhånden. Boro, Rangers, Liverpool og seneste Valencia. Der er ikke mange lighedspunkter i blandt de omhandlende klubber, ud over den at at de alle befandt sig på randen af desperation og stadig her er han blevet afvist. Jeg fulgte ikke så nøje med tidligere, men hans bud på Valencia gjorde mig nysgerrig. Her kommer han igen ind omkring de kritiske datoer lagt at Bankia (Valencias primære kreditor som også har et ganske uoverskuelgig greb om om aktierne), for et tvunget salg. Han blev loset ind af diverse tidligere ledelsesmæssige katastrofter, samt Salvo, som mest af alt nok er bange for at miste indflydelse. Lim var dog ikke videre interesseret i at følge de opsatte regler for budafgivelse og er da heller ikke med i feltet længere, nu hvor man har få en række officielle bud ind. Det burde få advarselslamper til at blinke.

Lim er desuden ikke rig som en russisk oligark, så at han egenhændigt skulle kunne banke klubber i størrelsesorden Liverpool, Valencia og Milan, har jeg vanskelig ved at tro på. Det forklarer måske også gribbe-agtige tilgang, hvor han cirkler over klubber der er i knæ, for at få sin del inden de større rovdyr kommer til.
Han har i stort omfang skabt sin formue på at spotte trends, og det kommercielle marked for fodbold er langt fra udnyttet og stadigt ekspanderende. Her er han allerede aktiv og etableret, blandt andet med en kæde af sportsbarer med United som tema. Man kan så spekulere i, om det er en genuin interesse i sporten eller blot en interesse i det økonomiske som driver ham.

Som du anfører er den nævnte aktie-andel næppe interessant for de som vil have en klub, da det kun giver begrænset kontrol. Som nævnt er Lim dog etableret på afsætningssiden i østen, så hvis han blot kan få en del af kontrollen med de kommercielle satsninger, har han skabt en vertikal kobling, hvor han har fat i både udbud og afsætningssiden. Samtidig har han naturligvis fået en fod inden for døren, hvilket han har kæmpet med. Det er ikke nødvendigvis dårligt for Milan, kan man holde ham i armslængde, men jeg ville være meget bekymret for den klub han engang for majoritet i, baseret på den hidtidige ageren.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Tak for svar Bosse,

Det var lidt det samme billede, som jeg egentlig selv havde dannet mig af denne Peter Lim. Alle de fejlslagne opkøb han har været igennem, synes ikke at tegne det bedste billede af ham. Mindede mig lidt mere om luftkasteller end grobund bag budene.

Men hvis han skulle kunne købe en andel, og stadigvæk være tilfreds uden at have den sidste afgørende indflydelse, er det måske en mulighed Milan skal afsøge, hvorfor Galliani formentlig også belemrer sig med en ekstra snak, selvom Lady B bedyrer noget andet.
Skrevet af Old Bull Lee
Fuck hvor køligt af Monty!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Er det bare mig, eller ser det ikke ud til at den franske flødebolle har skruet ned for flødebolleindtaget? Han ser mig en del mere fit ud og den groteske dobbelthage stort set væk.

Og nå ja, godt mål af Monty!
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Jo måske, men han er stadig bronze-farvet
"Old Lull Bee"
Skrevet af Sheriffen
Havde ikke mulighed for at se kampen. Hvordan var spillet?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af MILANMILAN
Elendigt...
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Det gik langsomt og alt for forudsigeligt spil. "Giv bolden til Balo eller Taraabt og håb det bedste". Seedorfs filosofi skærer ikke igennem endnu, med mindre han er fortaler for det kedelige og langsommelige opspil.

Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
Fedt, så er alt, som det plejer.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Old Bull Lee
Han laver også nogle underlige start XI valg. Bonera foran Abate på højre-backen? Constant foran Emmanuelson?

Mht. Taarabt så syntes jeg han startede godt, men han begynder mere og mere at ligne en Robinho. Han prøver konstant at drible 2 eller 3 mand og der kommer ingen assist eller mål ud af det.

Poli virker tilgengæld som en mand der befinder sig godt i Seedorfs system, der er sikkert flere der er uenige, men jeg kan godt lide hans dybde løb og afleveringsevner, de klart bedste sammen med Kaka, af de offensive krafter vi har.

Bagved, virker det til at der er kommet lidt mere styr på tingene. I efteråret, scorede vi et mål og kort tid efter scorede modstanderen et eller to mål. Det skabte en mistillid til hinanden og vi kunne ikke de slide sejre hjem som det også kræver for at ligge i toppen af serie a.

Spillet de to sidste kampe har overhovedet ikke været prangende, men jeg er nu glad for de point vi har fået mener også på mange måder de var fortjente.

Jeg glæder mig egentlig til hvad Seedorf kan udrette efter sommerferien og hvilke overraskelser VM vil bringe, for han har jo også udtalt at han ikke er tilfreds med 3/4 af truppen, så der må gøres noget!

Ud: Coppola, Amelia,Constant, Abate (for en god pris), Mexes, Silvestre, Zaccardo, Zapata, Birsa, Essien, Muntari,ROBINHO, Taarabt,


"Old Lull Bee"
Skrevet af La Mir!!
Tarabt ud?

Har han ikke været den bedste man i foråret for jer?


Muntari er en fin back-up spiller at have i truppen, ham tror jeg ikke Milan slipper, såfremt han selv gerne vil væk.
Daje!
Skrevet af Lentini
Jo, han har väret en af få gode oplevelser siden januar, hvorfor han nok også köbes fri for de sölle 4mio€ man er nået til enighed med QPR om.

Det er rigtig nok, at han skal levere mere slutprodukt, men han skaber virvar og träkker mange mand til sig fordi han har individuelle kvaliteter.
Skrevet af Lentini
Jeg har også set tidligere rapporteringer at der både er indgået aftale med hhv. Valencia og QPR omkring spillerne, Adil Rami og Adel Taarabt. Hvorvidt om man har opnået rabat omkring Adil Rami udfra den første købsklausul på 7mio€ med Valencia, vides dog ikke. Men efter den historie, kunne det måske antydes at man i Milan har tænkt sig at fortsætte med franskmanden.
Bishop har ret i at den franske flødebolle, har fået fjernet flødebollerne fra kinderne. Jeg håber dog ikke at ledelsen ser det som en opfordring til at tro, at franskmanden er til at stole på. Et eller andet sted håber jeg sgu at man har indgået aftale med den overvægtige Mexes, at såfremt han præsterer og kommer i form, at det så vil være væsentligt lettere at afsætte ham til sommer, end det var i vinters hvorpå hans løn formentlig har afskrækket en smule samtidig med de lidet flatterende præstationer, eller mangel på samme, han yndede at vise i efteråret.

Derimod synes jeg godt nok at manden uden rygrad, Cristian Zapata, er noget langt fra holdet. Godt nok har han været skadet, men han har efterhånden været i klar et stykke tid, og har ikke formået at overbevise Seedorf om noget som helst, og har sat meget på bænken. Jeg er lidt spændt på hvad udviklingen bliver omkring Zapata når vi når til sommeren.

Den manglende kontinuerlige konsekvens fra Zapata, manglede Seedorf ikke på pressemødet efter kampen mod Catania. Her sagde han klart og tydeligt at truppen ikke indeholdte en venstreback. Constant blev betragtet som midtbanespiller, mens han var lidt kryptisk i sin positionering af Urby. Det giver et klart signal, for mig i hvert fald, at Seedorf meget gerne vil have en oprindelig fostret venstreback i truppen, og det kan man da kun bifalde. Men i min optik, skal man undlade at hente noget som helst hvis det bliver i kategorien af Constant, Urby, Mesbah, Antonini etc., for det vil simpelthen være spild af penge hvis der ikke er tale om en opgradering. Dermed også indirekte sagt, at Seedorf helst ikke vil anvende De Sciglio på den back, hvilket giver anledning til afgang for en anden af vores italienske landsholdsspillere…

Til venstrebacken har vi været kædet sammen med Aly Cissokho, Guilherme Siqueira, Fabio Coentrao, Samuel Umtiti og Juan Bernat. Jeg brækker mig i lårfede stråler hvis Cissokho bliver hentet. Jeg forestiller mig det heller ikke, da det vil hive en pinlig historie frem fra arkivet omkring nogle tandproblemer. Siqueira, Coentrao eller Umtiti kunne alle sammen være spændende at se i en Milan-trøje.

Abate virker selvsagt heller ikke til at være helt inde i kridthuset hos Seedorf. De Sciglio var det klare førstevalg foran Abate indtil han blev skadet. Nu er Bonera også sneget sig foran ham, ganske enkelt fordi han taktisk er bedre end Abate. Han positionerer sig ganske enkelt bedre end Abate, hvilket har været med til at give en lang bedre balancegang i defensiven. Og med Mino Raiola som agent, så forestiller jeg mig ikke at der bliver forlænget i sommeren mod en lønforhøjelse, og hvorfor skulle Milan gøre det, når han er helt nede som tredjevalg. Og med et år tilbage af kontrakten, kunne det meget vel ligne et salg, i og med at Abate ville kunne indbringe en vis sum, som kan benyttes til erhvervelsen af en ”fuldblods-venstreback”.

Et eller andet sted forstår jeg ikke hvorfor man i Milan har haft så travlt med at finde en ny destiantion til Zaccardo. Altså, hvorfor? Han er femtevalg til det centrale forsvar, og kan tilmed spille backen ganske hæderligt, og jeg synes egentlig altid han leverer hæderlige præstationer som man kun kan forvente af en decideret backupspiller. Jeg forestiller mig ikke at han er dyr i løn, og derudover har han meget rutine. Stod det til mig, ville jeg sgu gerne beholde ham på holdet.

Men det er dog småt med rygterne omkring spillere til det centrale forsvar. Det er måske meget fint, fordi de kontinuerlige rygter går på at Dória er førsteprioriteten, og samtidig har Alex fra PSG også været nævnt op til flere gange. Derudover, intet. Ingen overhovedet !

Så er der selvfølgelig målmandssnakken. Og det skorter da ikke på bud på dem fremtidige målmand. Rapporteringerne omkring Agazzi er mange, og de er tilsyneladende enige omkring at han er ny i Milan til sommer. Men hvad der så sker, er der forskellige meninger om. Nogle medier mener at vide at han bliver sendt til Lazio med det samme, som byttevare for den degraderede Federico Marchetti.

De yderligere bud udover Agazzi og Marchetti er: Sebastien Ruffier, Mattia Perin, Diego Lopez, Kike Casilla og Steve Mandanda.

Alt i alt håber jeg dog at det er forsvaret, som står først for når ”renoveringen” skal sættes ind i sommervinduet. Jeg bliver lidt træt når jeg læser rygtestorm om Gaston Ramirez, Aleksandar Mitrovic, Luis Muriel, Sardar Azmoun og Christian Benteke. De fleste er spændende spillere, selvom jeg ikke rigtig gider Ramirez eller Benteke, men offensiven burde ikke være førsteprioritet omkring tilgang. Snarere skulle man hellere sørge for at få sorteret ud hurtigst muligt i det geled.

Mht. spillet har de to kampe, ganske rigtigt ikke være specielt prangende.
Nu mener jeg dog at Luigi Ferraris og Genoa ikke er det letteste sted at tage hen og vinde, men samtidig er jeg overbevist om at havde de kampe her formet sig således i efteråret, havde vi stået uden nogen point efter sådan to kampe, så et eller andet sted synes jeg at se en defensiv forbedring. Jeg forstår godt, at Seedorf er irriteret over den langsommelige boldomgang, fordi det handler i stor grad, om at isolere en af kanterne, hvorpå Taarabt og Kaká skal kunne udfolde deres kreativitet med max bevægelse omkring dem. At man derudover har en Balotelli, som også kan udfolde sig selv individuelt gør os mere uforudsigelige… når han ellers gider ! Det kræver lidt mere bevægelse oppe foran, og vi er lidt hæmmet af at de nuværende backs har meget svært ved at slå kvalitative indlæg, hvorfor modstanderen giver dem lidt plads, fordi skarpheden af deres indlæg ikke er specielt god.

Jeg er dog positivt stemt overfor Seedorf hidtil, selvom han nogle gange har den irriterende hollandske arrogance, hvor man kategorisk nægter at tage fejl på nogen punkter overhovedet.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg syntes også at kritikken mod Milan de sidste par kampe har været hård. Man må ikke glemme at både Genoa er et svært hold at spille mod på udebane og Catania slås for alle de point de kan få. Så det er gode point at få og som Lentini siger, så havde vi ikke vundet de kampe i efteråret.

Jeg er bange for at Taarabt brænder ud.! Han har givet god energi siden hans tilkomst, men det virker tit som om han vælger de svære(ste) løsninger og skyder på mål på underlige tidspunkter.

Derudover er min frygt også baseret på hans gode præstationer hvilket han kan bruge når der forhandles kontrakt, og kan gå hen og blive en dyr herre, det er jo trods alt kun i Milan hvor han, i løbet af 3 måneder, har vist niveau på trods af en alder af 24.

Sidst og ikke mindst har jeg glædet mig til at få en mere modnet udgave af Niang tilbage. Selvom han på det sidste kun har fået indhop i Montpellier, så ser jeg en stor fremtid i ham. Jeg kunne godt forestille mig at Milan "bytter" Taarabt for Niang.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Jeg er mere nervøs for at Alberto Paloschi sendes videre end Mbaye Niang. Paloschi har hidtil nettet 13 gange for kedelige Chievo i den her sæson, og har endelig holdt skaderne på afstand. Jeg synes han er en utrolig spændende lille hurtig fox in the box, på en anderledes måde end Pazzo fx er.

Historien om at fiske Guilherme Siqueira for Milans halvdel af Paloschi, vækker ikke meget begejstring hos mig. Jeg så gerne Siqueira i vores klub, men ikke på bekostning af Paloschi. Skadesfri er han altså en uhyre dygtig angriber med stadigt mere potentiale. Balotelli kunne fx flakke en del mere hvis Paloschi lå ved hans side.

Taarabt er nået alderen hvor han enten indfrier sit talent, eller vil forblive et evighedstalent. Det kræver at Seedorf formår at udfolde talentet, hvilket jeg faktisk tror han er i stand til. De virker til at have en god dialog imellem dem. Samtidig er omkostningen for en permanent erhvervelse af Taarabt, så lille, at han potentielt(går alt vel) kan hæve sin markedsværdi signifikant i sin tid hos Milan.
Skrevet af Old Bull Lee
Paloschi har gjort det godt. Hvis, som du siger, han kan holde sig fri for skader er der stort potientale i ham. Jeg giver dig ret i at vi skal have ham hjem.
Men Niang ligeså, og jeg glæder mig til at se hvad fanden vi gør med Matri til sommer.!

Jeg er bare som sagt, stadig bange for at han kommer til at falde i niveau og bliver dernede. Men det er sgu svært at spå, især om fremtiden!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Aske K
Historien om at fiske Guilherme Siqueira for Milans halvdel af Paloschi, vækker ikke meget begejstring hos mig. Jeg så gerne Siqueira i vores klub, men ikke på bekostning af Paloschi.

det ville betyde at halvdelen af paloschis kontrakt skulle sælges til granada - er det overhovedet lovligt? jeg troede at delejerskaber kun var tilladt i italien. eller skulle udinese så indblandes i handelen med tanke på pozzos ejerskab af de to klubber?
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Gasbarroni
Italien er ganske rigtigt det eneste sted i Europa, hvor delejerskaber er tilladt. Og formentlig med en stakket frist.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
Lettere bekymrende, at der er den her konsekvente snak om nedbrud i forhold mellem Clarence og adskillige folk på ledelsesgangene i Milan. Først var det Berlusconierne, og nu bringer både Gazzetta dello Sport og Corriere delle Sera historier om nedbrud i forholdet til Galliani. Godt nok skal man altid tage det med et gran salt, fordi man har haft travlt med at lave historier om dårlige forhold indbyrdes i Milan sæsonen igennem.

Alligevel danner det med tiden et billede af en meget konfrontatorisk Clarence, som ryger i clinch med alle på ledelsesniveau. Og selvom vi ofte i tråden er efter lederne, så kræver det alligevel sin specielle mand at blive uvenner med at beslutningstagere.

Desuden melder Ajaccio at vi har lagt et bud på den transferfrie, mexicanske sprællemand Guillermo Ochoa. Min begejstring er ikke så stor, da Ochoa er stærk på stregen men ikke videre kløgtig i feltet.
annonce
0