Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Under normale omstændigheder vil jeg have stor tro på en hjemmesejr i morgen, men det kommer til at handle om nerver. Spillerne ved, hvad der er på spil, og det kan komme til at påvirke spillet.

Cagliari har desuden alt at spille for, hvis Benevento vinder i morgen eftermiddag. Dog kan Cagliari selv afgøre det hjemme mod Genoa, der ikke har noget at spille for og er gået på sommerferie.

Lige nu ville jeg ønske, at vi skulle møde Atalanta i morgen og Cagliari i den sidste.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Hvis vi taber til Cagliari i morgen, kan vi så stadig selv afgøre vores skæbne mod Atalanta, hvis Juve vinder deres sidste kamp? Ift. Den der mini-tabel vi bliver stillet op i mod de andre hold.

Men lad os nu bare vinde, og så kan det ikke længere gå galt.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Ja, så vil Juve være sorteper, da vi og Atalanta vil have flest indbyrdes points.
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Ret vildt at Andre Silva slutter 2´er på topscorerlisten i tyskland. Lewa er hjerndød god, så en flot bedrift at bliver nr.2 for et hold som Frankfurt. Han ryger sikkert til Wolves og deres portugiser-koloni for en flot sum. Han lykkedes aldrig hos os og er mere glad for Rebic.

Dog ret imponerende alligevel
Skrevet af Fox@Mulder
Puha, bliver godt nok en lang dag - jeg kan slet ikke være i mig selv :)

Vi har været væk fra toppen i SÅ lang tid nu, at vi nærmer os grænsen for at vi kommer så langt bagefter de allerbedste, at vi aldrig kommer tilbage til der hvor det er rigtig sjovt.

Kampens betydning er jo helt gigantisk og kommer til at forme vores klub de næste par år. Vi har et fornuftigt, ungt hold med masser af potentiale og CL penge og erfaring, kan virkelig tá os det næste skridt.

Statistikken siger vi vinder, men puha hvor jeg frygter et anti klimaks........ **

** Virkede fint før Torino kampen


Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Brahim Diaz, Calhanoglu; Rebic

Lige den opstilling jeg havde håbet på, Forza Milan
Skrevet af Fox@Mulder
@Pirlo21

Helt enig, den opstilling har nu ligget klar mere eller mindre siden Torino kampen :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Taber Napoli idag er 1 point i de sidste 2 kampe iøvrigt nok - det tror jeg nu ikke sker og synes også de har fortjent CL sammen med os, Atalanta og Inter :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Kessie, Bennacer; Saelemaekers, Brahim Diaz, Calhanoglu; Rebic

Der er et meget interessant aspekt i vores offensiv set over de seneste kampe.

Pioli udtalte for nylig, at den "nye" 4-4-1-1 faktisk var skabt ud fra ønsket om at få Hakan ud som venstre wing der kan trække ind i banen.

Han (Pioli) nævner selv behovet for mere dækning i venstresiden (åbenlyst for at give noget support til Theo).

Jeg vil dog påstå, at der også ligger nogle post Zlatan betragtninger omkring det.

Vores 4-2-3-1 har været meget baseret på en bold (mange gange fra Kjær) slået op på Zlatan og spillet der bliver sat derfra.

Det har været perfekt for spillere som Hakan og Leao/Rebic, der kunne løbe i de rum Zlatan skaber ved at trække modstanderens forsvar til sig.

Uden Zlatan, har det dog unægteligt været noget mere statisk.

I de seneste kampe, har vi dog set et meget anderledes kampbillede, hvor både Zlatan og Brahim har spillet "småspil" foran modstandernes forsvar, hvilket har skabt langt bedre præmisser for en anden type angriber, som fx Rebic (tror også Leao fungerer meget bedre her).

Mit bud er, at 4-4-1-1 kommer til at være vores faste koncept og at vi vil strække os langt for at forlænge aftale med Brahim.

Smutter Hakan går vi all in på De Paul og jeg vil samtidig ikke være overrasket hvis vi ikke henter en ny angriber.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Der er i hvert fald ingen tvivl om at vi her tidligere i 2021 har været meget lette og læse - samtidigt med vi har spillet langsomt og uden dynamik.

Hakan så jeg ellers som klart bedre centralt, men ham og Diaz har virkelig fundet melodien sammen og selvom Hakans udgangspunkt er på venstre kanten, så befinder han sig jo også meget centralt - i hvert fald når vi har bolden.

Napoli foran 1-0, ikke at de ændrer noget.

Kravet er 3 points iaften og ellers hedder det EL - hå er spillerne kan stå for presset.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Nu syntes jeg os det er vigtigt at huske, at både Diaz, hakan og saele skifter position ofte og derfor bliver vi svære at læse.
Nå sand gyser venter i aften, må indrømme jeg har været spændt i kroppen lige siden vi slog Torino her i onsdags og havde håbet på point tab til vores konkurrenter. Men pyt, så må vi smøge ærmerne op til aftens kamp og hente 3 points.
Forza Milan
Skrevet af Rossoneri
Der er i hvert fald ingen tvivl om at vi her tidligere i 2021 har været meget lette og læse...

Jeg har aldrig rigtigt forstået det der med at være "lette at læse".

Det er, efter mine begreber, sjældent, at et hold overrasker voldsomt rent taktisk. De fleste hold har et koncept de arbejder ud fra og det har de andre trænere naturligvis nærstuderet.

Jeg vil snarere påstå, at vi har været for dårlige til at tilpasse vores koncept til de kompetencer og ressourcer der har været til rådighed. Og dermed har vi spillet flere at vores spillere dårlige - dette gælder i særdeleshed for Rebic og Leao (det undtager naturligvis ikke sidstnævnte for den uskarphed han, til tider, har vist).

Når vi insisterer på at banke lange bolde op på Rebic og Leao, gør vi det, sådan set, bare let for modstanderne, da de fleste forsvarere er de to herrer overlegne i luftdueller.

...samtidigt med vi har spillet langsomt og uden dynamik.

Tja, tænker der er en logisk konsekvens af ovenstående.

...så befinder han sig jo også meget centralt...

Ja, offensivt (i etableret angreb) ligner det noget i stil med 2-3-4-1, med Theo og Saelemaekers der skaber bredden og Hakan og Brahim der roamer i rummet foran modstandernes forsvar.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/170729/icardi-offered-milan

Hvad vil I sige til ham som ny 9´er?

En af de giftigste 9´ere, der har været i Serie A de senere år, men han er ikke just en target player.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Der er ingen tvivl om Icardi har evnerne på en fodboldbane, men jeg er sgu ikke voldsomt tændt på idéen...... Hele det Wanda cirkus der følger med tror jeg ikke fører noget godt med sig.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Enig. Selv hvis PSG i en enkelt sæson vil splittes om lønnen, vil den være høj.

Vi må se, om vi vinder i aften. Ellers er det ikke aktuelt med den slags spillere.
Mojn do!
Skrevet af andib
Ounas havde en gylden mulighed for at bringe Crotone i front. Det ville have været lækkert for Milan og i stedet for kommer Benevento i front, selvom jeg synes der var hånd på.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Rossoneri
Det kommer vel helt klart an på hvad vi (Pioli) vil med en 9er.

Mange taler om Vlahovic og at han skulle være en vice-Zlatan. Omend der er en række ligheder, peger hans stats på at han ikke er en 1:1 erstatning (rent typemæssigt).

En af Zlatans vigtigste opgaver, udover at score mål er, at falde ned i banen og vinde dueller, hvorfra vi kan sætte spillet. Sidst jeg tjekkede, var Zlatan (med afstand) den bedste i ligaen i vundne offensive dueller. Her er Vlahovic langt fra lige så dygtig og i det hele taget, er Vlahovic ikke på samme måde et opspilspunkt.

Dermed skal konceptet alligevel tilpasses og man kan spørge hvad ideen med købet så er.

Hvis Pioli kan forfine det koncept vi pt har og sikre de rette spillere til det, ser jeg umiddelbart, at Rebic, Zlatan og Leao er en glimrende roster at have.
Skrevet af Milanistar
Problemet er vel at der findes tæt på ingen spillere på markedet, som er samme type som Zlatan. Man kan godt få fysisk stærke spillere, som oftest mangler teknik og overblik. Man kan også få teknisk stærke og relativt kreative spillere som så mangler noget i hovedspillet. Giroud er vel en af de få som tilnærmelsesvis har de samme egenskaber som Zlatan.

Jeg synes vi skal hente en angriber som er god med ryggen mod mål og en god førsteberøring, og så må Pioli og holdet justere lidt derefter. Eventuelt en forstærkning på højrekanten hvis vi henter en angriber som ikke søger det samme rum som Zlatan plejer.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Crotone fik 1-1 ude mod Benevento, og derfor er Cagliari sikret overlevelse inden aftenens kamp.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men mangler vi en ny angriber, hvis vi skal til at spille med én angriber?
Nuvel, Leao kan spille bag angriberen, men hvad så med Rebic?
annonce
0