Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
Atalanta kommer til kampen mod os med en frisk Coppa Italia sejr (forventer klart de slår Juventus på onsdag) og de vil ha masser af motivation....

Taber de mod os, samtidig med Juventus og Napoli vinder ender de som nummer 4 - uafgjort/sejr så bliver de nummer 2 - og det er der ret stor forskel på rent økonomisk.... 5M for at være helt nøjagtig.

De har mere eller mindre hentet max points i deres sidste 15 kampe, og de spiller langt bedre end os - helvede fryser til is før vi slår dem i Bergamo.

Nå, om ikke andet kan vi forsætte med at satse på unge spillere - ingen etablerede spillere gider skifte til en EL klub som skuffer år efter år. Så det bliver "superstjerner" som Samu og Leao vi hænger på. Lad os i det mindste håbe vi kan forlænge med Diaz som 10ér, nu Hakan smutter. Ham keeperen fra Frankrig ser også spændende ud, men spørgsmålet er om han gider nu det ikke bliver CL.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Milanistar
Til trods for Atalantas store styrke passer deres spillestil bedre til os end den Cagliari praktiserede i går. Vi har svært ved at skabe noget hvis ikke der er dybe rum at angribe i. Dem efterlader Atalanta masser af i løbet af en kamp, men samtidigt er deres presspil frygtindgydende. Vi bliver nødt til at turde spille bold med dem alligevel, for ellers kommer de til at belejre os.

Det bliver enormt spændende, men jeg vil ikke sætte penge på at se os i CL næste sæson. Juventus vinder uanset hvad mod Bologna, og Napoli... Verona er et defensivt hold som normalt kunne give Napolis vævre spillere problemer, men det problem har de løst med Osimhen. Det bliver en neglebider!
Sempre Milan.
Skrevet af Fox@Mulder
Napoli får ingen som helst problemer med Verona sådan som de to hold har spillet den sidste måneds tid.

Vi kommer selvsagt heller ikke i CL med sådan en statistik:

Milan have collected only 30 points at home this season. Less than what they got in the 2014-15 season (32) when they finished 10th.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Interforlivet
@Fox: Ja, og i 2020 (i denne sæson) hed den 4-3-0 under selvsamme træner.

Men skal jeg forstå dit indlæg som at du godt er klar over at du til tider måske er lige hurtig nok på aftrækkeren? For det er jo sådan set bare det jeg forsøger at påpege. Hver uge disker du op med en eller anden "sandhed" baseret på intet andet end mavefornemmelse og så konkluderer du på baggrund af det enten at I allerede er ude af CL-racet, at Pioli skal fyres eller noget tredje.

Var det ikke en ide lige at slå koldt vand i blodet bare en enkelt gang og så forsøge at anlægge et lidt mere pragmatisk perspektiv på tingenes gang? Det er jo trods at det (i.e. et pragmatisk perspektiv) som både Milans sæson og Piolis indsats skal bedømmes på.

Og selv hvis det ikke lykkes jer at spille jer i CL, så synes jeg ærlig talt det er temmelig svært at være andet end imponeret over Piolis overordnede arbejde.
Skrevet af maldini94
Det er lidt besynderligt at Milan er ramt af et hjemmebanekompleks i netop en sæson uden tilskuere. Er det rent tilfældigt eller hvad tilskriver folk det? Gad vide om sådanne statistikker kan virke selvforstærkende eller truppen er iskolde overfor dem.
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/cm-milan-could-sacrifice-forward-to-everton-or-wolves-for-e35-40m-in-bid-to-land-vlahovic

Stort fucking rungende "Ja tak!

Man finder næppe nogen anden spiller i top 5 ligaerne som har en ringere mental indstilling end Leao.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
@maldini94

Mon ikke meget havde set anderledes ud hvis Zlatan ikke havde misset 2/3 af vores ligakampe? Især på hjemmebane er han vigtig, fordi han kan afgøre kampene på egen hånd, skaber plads til de andre, gør vi har én at sigte efter.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Selvfølgelig skal Pioli fyres, hvis holdet ikke ender i top 4. Når man har haft sådan et kæmpe forspring gennem hele sæsonen og ikke engang kan sætte sit hold til at vinde en hjemmekamp mod et bundhold, som har sikret overlevelse, så er spørgsmålet, om man overhovedet fortjener Champions League. Kampen var reelt set tættere på 2-0 med de to hovedstød, som havde i anden halvleg. Det handler ikke om Atalanta, det handler om kampene mod Cagilari, Sampdoria etc.

Spillerne landede bare rundt og prøvede ingenting. Leao som folk elsker at gøre til syndebuk, virkede lidt som en eneste oppe foran, der havde fattet bare en smule af alvoren. Derudover, gør Piolis udskiftninger endnu engang holdet dårligere.

Pioli udtalte, at det "blot" vil være en skuffelse og ikke fiasko, hvis Milan ikke slutter i top 4. Selvom, Milan ender i top 4, vil jeg gerne ha ham udskiftet med Sarri eller Spaletti, hvis det er muligt. Den udtalelse var så grænseløst respektløs, at jeg ikke engang ved om, at jeg gider at se kampen på søndag fordi, hvis spillerne eller trænerne ikke virker til at gå synderligt meget op i det, hvorfor skal vi så?

Hvis vi ender udenfor top 4, så må det her være klart den største Milan fiasko i nyere tid. Jeg er fuldkommen ligeglad, hvor god en periode, de havde i det år. Det er virkelig til at kaste op over, at vi skal bruge en sejr på udebane mod Atalanta for at sikre os fjerdepladsen. Iøvrigt, i de tre kampe mod Atalanta har Milan fået 1 point med en målscorer på 9-1 i deres favør, så har det-fakto ingen tiltro til, at de kan gøre det på søndag.

Jeg håber, at jeg tager fejl.
Skrevet af Zacha
Fyringssnakken virker da helt tåbelig set udefra.

Hvor mange havde inden sæsonen gik i gang regnet med at Milan, med en sejr i sidste runde kunne snuppe sølvmedaljerne?

Tror de færreste havde regnet med CL kvalifikation, da holdet i min optik er inde i en opbygningsfase. Gennemsnitalderen har været en af de laveste - hvis ikke den allerlaveste - blandt alle hold i Top5 ligaerne, så en glippet CL kvalifikation vil ikke være verdens undergang.

Og med det stærkt forbedrede regnskab, der ser det ud til at turnarounden er ved at komme på skinner - også selvom der ikke kommer CL på tapetet næste år.

Følger kun italiensk fodbold på sidelinjen, men for mig at se der er Milan den helt store positive overraskelse i år - uanset om det bliver til til en CL kvalifikation.

At en misset CL kvalifikation kan få spillere til at skifte, er en anden snak, men synes ikke den falder tilbage på træneren,
Skrevet af Flying Dutchman
I det store og det hele enig med Zacha. Set udefra fortjener Pioli enorme mængder ros for overhovedet at gøre den her Milantrup til mesterskabs- og top fire udfordrere. Det er jo ikke fordi I har klassespillere på samtlige pladser, mens bredden også er et issue. Det vil være en besynderlig fyring, alene fordi man ikke vinder over Cagliari. For et par dage siden rundbarberede I Juventus med 3-0 - skal det ikke også tages med i besyvet?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Ja, Pioli har gjort det langt bedre end mange havde forventet - og langt langt bedre end de mange wannabe trænere vi har set på de foregående 3-4-5 år.

Det ændrer dog ikke ved at man står med klubbens vigtigste kamp i 10 år og så smider man reelt 1 1/2 års hårdt arbejde væk, med en SÅ latterlig og nosseløs præstation.

Vi kigger allerede ind i bye bye til Donna og Hakan, intet køb af Tomori og en sommer mere eller mindre bestående af lejeaftaler og spillerbyt. Næste år kommer vi altså blot til at være endnu længere væk fra CL/toppen og kan reelt set starte forfra med genopbygningen.

Det der skete igår er utilgiveligt og altødelæggende for vores klub - det virker slet ikke som om folk forstår alvoren.

https://sempremilan.com/mn-without-top-four-milans-plans-change-pioli-unsafe-swap-deals-loans-and-big-departures
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af MaggiMagg
elliott har vist hvor vigtigt det er for dem at nå i europa, derfor tror jeg ikke pioli er helt fredet. kan self tage fejl, ville ikke være første eller sidste gang.
Skrevet af Flying Dutchman
@ Fox

Det ændrer dog ikke ved at man står med klubbens vigtigste kamp i 10 år og så smider man reelt 1 1/2 års hårdt arbejde væk, med en SÅ latterlig og nosseløs præstation.

Som jeg påpegede i går, så er det en falsk præmisse, du stiller op her. En liga afgøres kumulativt og ikke på baggrunden af én kamp i den 37. runde. Samtlige kampe i denne sæson har været Milans vigtigste i 10 år - det, eller så var kampen mod Cagliari kun vigtigt, netop fordi man har (over)præsteret i største parten af de øvrige 36 opgør.

Hvorom alt, så kan man ikke klandre Pioli for kampen i går, uden samtidigt at anerkende at han har lavet et stort arbejde i, at I stadigvæk står med gode kort for at nå top fire og det forjættede land. Det er rent ud sagt useriøst at koge hele den her sæson - og dermed implicit Pioli´s præstation - til én kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/il-tempo-mourinho-appointment-pushes-mkhitaryan-towards-roma-exit-milan-observing-with-interest

Hvis Hakan smutter er ham her en oplagt mulighed - så kan han også spille EL istedet for Conference League.

Han er free transfer, han kan ikke med Mourinho og han har altså været involveret (mål/assists) i 22 mål i blot 33 kampe.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg er enig. Giv ham gerne et par sæsoner.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/lack-of-ideas-bad-execution-and-baffling-subs-tactical-analysis-of-milans-draw-against-cagliar

Glimrende analyse af vores/Piolis forfærdelige kamp mod Cagliari - hvoraf meget af det kan copy/pastes som hovedårsagen til vores direkte skandaløse hjemmeform i 2021.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/watch-highlights-show-why-milan-are-so-keen-on-toulouse-star-amine-adli

Han ser spændende ud og Ligue 2 er nok også et typisk sted vi kan kigge efter unge talenter fremover.

Han kunne sagtens spille HW og så kunne vi forhåbentlig sende talentløse Samu til Spanien på en enkeltbillet.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
https://sempremilan.com/cm-belotti-decides-to-leave-torino-roma-on-pole-as-milan-take-a-back-seat-due-to-costs

Effekten af EL istedet for CL..... Ingen Belotti, men istedet en transferfri 35-årig Giroud som har scoret vanvittige 21 ligamål.....tilsammen de sidste 5 sæsoner.

Super, det skal nok bringe os tættere på CL næste sæson.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
Nok er Giroud en dygtig mand - men at han ligefrem kan se i fremtiden, er alligevel overraskende!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Ikke fordi jeg tror det ændrer det store, men Atalanta og Juventus må da gerne gå 120 min her til aften og trække et par skader eller 3 på hvert hold :)

Nu når vi slutter udenfor top 4 er det iøvrigt eneste runde af de 38, hvor vi ikke er indenfor top 4 - lidt ironisk....
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0