Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Den bliver vi så ikke enige om - tværtimod. Vi har for første gang i 10 år laveret 5 clean sheets i træk med Kjær og Tomori...... Og så mener du ikke Tomori er god nok.

Men ok; du mener jo også Leao næsten er på niveau med Mbappe :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Tomori skal arbejde med nogle ting, bestemt. Men alderen er os til det, den pace og fysik han har er bare konge for os. Tomori vil kunne spille sammen med både Kjær og Romagnoli, og supplere dem begge godt.
Jeg syntes os, at Tomori fortjener at blive købt de sidste 5 kampe fortæller meget godt hvorfor. 28 mill euro er mange penge, men tænker ikke han bliver billigere på sigt. Tror bestemt vi ønsker handlen, så må vi se hvad Tomori ønsker.
Skrevet af Bolt
Der må jeg erklære mig uenig Rosso. Han giver så meget andet, og har stadigvæk massere af tid at bygge på den del af spillet. Han lukker fuldstændig af for dybdeløbene med hans pace, og er også habil på hovedet samt har en god fysik.
Skrevet af Rossoneri
Jeg mener Tomori er en fin forsvarer - dog med ganske åbenlyse mangler, som vel selv du, din man crush til trods, kan få øje på (?)

Men udfordringen er, at vores opspil fra egen zone, ikke fungerer med både Tomori og Kjær på banen.

Jeg har forstået, at du mener Leao er talentløs (husk VERSALER!!!!).
Men det er jo, kort og godt, mangel på basal forståelse.

Selvfølgelig leverer Leao ikke, når vi slår høje bolde op på ham gang på gang på gang.
Kun én gang får vi sat ham op i dag og her viser han præcis sit potentiale.

Og stop i øvrigt dine latterlige stråmænd. Jeg har aldrig sammenlignet Leaos niveau med Mbappes. Jeg har sammenlignet dem som typer.

Så spar mig for det infantile pis - gerne sammen med dine utallige dommedagsprofetier. Det er ulideligt at høre på.
Skrevet af Fox@Mulder
Smukke billeder, man bliver helt rørt:

https://sempremilan.com/watch-milan-players-ecstatic-as-ucl-hymn-plays-in-the-dressing-room

Tænker vi godt kan konkludere Hakan bliver:

https://sempremilan.com/photo-calhanoglu-drops-strong-hint-over-future-on-social-media-we-are-back

Er vel fint nok.....

Pengene skal bruges på:

- en angriber som kan lave 15+ mål
- en kvalitets højre wing som afløser for Samu (forhåbentlig får vi solgt ham).
- en CDM til at aflaste Kessie
- en VB til at aflaste Theo
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Gutter, lad os lige glæde os og bevare en god stemning herinde. I aften skal vi glæde os og så må vi kigge fremad og tage debatten om transfers for næste sæson.
Tak for en fed sæson og tak for i aften, Forza Milan
Skrevet af Slettet(042125212608)
Tillykke med anden pladsen og CL billetten det er velfortjent og set over hele sæsonen var i også det næst bedste hold...

Som jeg skrev tidligere var der ingen grund til at male fanden på væggen, for i klarede ærterne alligevel med en flot sejr.

Tror godt i kan komme til at spille om mesterskabet næste sæson. Det ser hvertfald yderst lovende ud.
Skrevet af Fox@Mulder
Tak Zanetti4ever

Det er i hvert fald et helt andet senarie end hvis det havde heddet EL og farvel til Donnarumma+Hakan, måske ingen forlængelse med Kessie, intet køb af Tomori og Giroud som backup for Zlatan :)

Tillykke med #19.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Hvis nogen skulle være tvivl om hvor meget det betyder for spillerne og Pioli:

https://sempremilan.com/watch-milan-players-continue-celebrations-on-team-bus-with-pioli-is-on-fire-chant
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Denne er også griner:

https://youtu.be/IbqELaI87Qc

Og hvis nogen skulle være i tvivl om hvor meget klubben og det her betyder for Donnarumma, så lå han altså grædefærdig på græsset efter slutfløjtet:

https://youtu.be/GtWQGeZD1s4
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af van_Basten7
Fedt fedt fedt. Endelig tilbage. Og med tanke på at vi efter min mening var bedre end United og fortjente at gå videre tror jeg godt man kan drømme om en kvartfinale eller mere næste år - med de rigtige indkøb forstås.

Skal have en stærk angriber og en stærk højre kant.

Rammer vi rigtigt med de to er resten af holdet godt nok til at kunne markere sig. Med de forstærkninger som kommer op fra Primavera håber jeg.

Hvilke angribere er i spil ? Synes folk har nævnt både Belotti og Vlahovic - er Vlahovic god nok?

Vi skal vel for fanden have et par italienske landsholdsspillere så jeg håber man køber italiensk.
Skrevet af van_Basten7
Tldr

Belotti og Malinovskyi - plus Primavera.

Så kører vi fand´me!!
Skrevet af Old Bull Lee
Er du gal en afslutning på sæsonen. Jeg tror ikke jeg har følt mig så påvirket før. Primært pga af den enormt lange rejse med så mange udsving og eklatante skuffelser, men også på grund af de to sidste sæsoner og set hvordan truppen har udviklet sig. Det har sat sig i min krop. Jeg har ikke kunne overskue bold.dk efter Cagliari-kampen og har primært mailet med mine italienske venner som kommunkationsform. Jeg har sovet dårligt. Haft dårlige mandage. Været sindssygt spændt og nervøs.

Jeg vil huske kampen i går for tre ting. To gode og en dårlig (nu kommer den berømte evalueringssandwich):

En kæmpe disciplineret indsats fra (det meste) af holdet. Vi formåede at afholde det mest scorende hold (i to sæsoner), ikke blot fra at score men også fra at komme til nogen nævneværdige chancer. Det eneste jeg husker er Zapatas skud sniger sig forbi stolpen. Kjær pakker fuldstændig offensiven ind og dirigerer helt fantastisk. Kæmpe kæmpe indsats. Sjovt som kommentatorerne lider af en helt særlig form for hukommelsestab, der gør at de i starten af kampen vurderer Milan nærmest havde givet op på forhånd og derfor lader alt spil gå til Atalanta. Det siger de på trods af, at det er fuldstændig åbenlyst at det er vores taktiske oplæg. Så sker der noget i kommentatorboksen efter 50. minut, hvor Milan (og det taktiske setup) er en mandfolkepræstation og taktisk disciplinerede.

Vores spil var dog til tider ekstremt frustrerende og en tendens der har været præsent længe. Vi laver så mange fejlaflevering hvor jeg noterede mig at Bennacer var helt ved siden af. Hakan også. Saele var helle ikke uden skyld. Træthed? Måske. Men det var grelt grelt grelt og noget som Pioli må finde en løsning på. Vi havde i går også en underlig tendens til at sætte os selv (!!!) under pres med underlige afleveringer. Det kan have noget at gøre med Piolis taktiske setup.

Og apropos det taktiske setup. Helt klar MOM var Pioli. Han har vist kigget en del til Inter-Atalanta (1-0) kampen og fundet inspiration der. Vi har bolden i noget der ligner 35% af kampen, men er på ingen måder i alvorlige problemer. Det handler ikke om hvor meget du har bolden, men om hvad du gør med den. Og vi gjorde rigtig mange ting rigtige med den. Forsvarer, holder, stopper, skifter side, sørger for ikke at have for mange mand foran bolden i tilfælde af boldtab.

En lille taktisk sidenote: Dalot ind for Saele=genialt. Muriel blev 1000000% nedlukket med to-tre spillere på ham, hver gang han prøvede på noget.

Sindssygt godt set af Pioli og så er det jo perfekt at se en træner, der rent faktisk tør at skifte spillestil på den sidste og mest betydningsfulde kamp i sæsonen. Snakken om at Pioli ikke kan vende en nedadgående kurve kan vi vist godt lægge i graven. Herlig pragmatisk stil.

Jeg vil gerne lige vende Rossos indlæg om Tomori og Leaos rolle i går. Tomori synes jeg gør det helt fornuftigt og man kan ikke klandre ham for at smadre den langt op i banen, for det var i mine øjne en eksekvering af det taktiske oplæg. Derfor mener jeg det er fejlagtigt at give Tomori kritik. Vi kan så diskutere om Pioli mente at den specifikke taktik var nødvendig fordi at Tomori var på banen, altså at der er tale om en dialektisk bevægelse. Det kan der være noget om, men man kan ikke tage noget fra (center) forsvarets præstation.

Og jeg er heller ikke enig i at vores lange bolde ikke virkede. Ja Leao havde det svært. Ja, han er ikke god på låget eller fysisk. Men vi havde en friløber, hvor Leao blev savet midt over (og intet kort!!!) og også et skud på stolpen. Når han fik nogle af de nedfaldsbolde sammen med Brahim blev der skabt rimelig meget ravage. Jeg syntes ikke det var så slemt som det bliver gjort til.

Vi så også nogle indikatorer på hvad vi kan forvente i næste sæson. Der tegnede sig i de sidste 3-4 kampe (minus Torino) et billede af hvem Pioli kan stole på, når lortet brænder på. Meite i stedet for Tonali. Brahim er også blevet en favorit. Og Tomori fremfor Romagnoli. Krunic er også en x-faktor. Det virker som om at Pioli gerne vil have 70% stabiliserende spillere og så de sidste 30% individualister der kan skabe noget magi.

Det dejlige er at vi egentlig "bare" skal have en angriber (jeg er ligeglad med om det er en italiensk, kinesisk eller dansk) men helst en bomber. Type-mæssigt kan jeg gå begge veje, men vi lægger nok ikke det store beløb selvom Chl. nu er i hus.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanbaby
/slettet
Skrevet af Milanbaby
@Rossoneri

Jeg kan se du ikke har ændret dig i årevis. Hvordan helvede kan du holde ud at være så led? Den måde du behandler folk som er uenig med dig på grænser ofte op til mobning, og du skulle seriøst have en til at sparke dig over skinnebenet for selv at være så ulidelig ond og led at høre på
Skrevet af Fox@Mulder
@Milanbaby

Spar på kræfterne, han er ikke til at føre en diskussion med.

Nyd istedet vi er tilbage i CL.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Malresi
Jeg vil ligeledes opfordre til en respektabel tone - det andet er simpelthen plat og ligegyldigt fylde i et forum, hvor alle ikke partout skal dele samme holdning.

Med det sagt: FEDT at være tilbage i CL igen! Jeg tør ikke helt hoppe på at Hakans opslag på IG er lig med kontraktforlængelse, men det gør bestemt arbejdet for Maldini & Co nemmere. Det samme gælder Donna... håber inderligt, men jeg har min tvivl, da særligt Donna slår mig som typen der kræver big cash. Jeg ser faktisk hellere at man ofrer lidt ekstra på hans løn og så skipper en af forstærkningerne - han er og bliver vigtig for os, hvis successen skal fortsætte og udvides. Omvendt kan det også blive en glidebane, hvor andre ligeledes kræver en højere løn og så er problemet blevet større.

Jeg er lidt i tvivl om Adli fra Toulouse. Jeg har ikke det store kendskab til ham, men at give omkring 130mio (en artikel på Sempre siger noget mindre, men franske medier har tidl talt med Comolli og han sætter prisen noget højere) for en relativ uprøvet Ligue 2-spiller lyder lidt heftigt. Serie A er ikke Ligue 2 og uden at lave en decideret søgt henvisning kunne jeg frygte for en ny Ibrahim Ba. Hvis man er klar til at smide det beløb på en wing så jeg hellere at man meldte sig ind i kampen om Kamaldeen fra FCN... Suppen er heller ikke Serie A, men han har så klart potentialet. Dertil har en tidl. FCN-spiller, Damsgaard, jo fint bevist at kunne klare sig i Serie A.
Skrevet af Old Bull Lee
Hvis man er klar til at smide det beløb på en wing så jeg hellere at man meldte sig ind i kampen om Kamaldeen fra FCN... Suppen er heller ikke Serie A, men han har så klart potentialet. Dertil har en tidl. FCN-spiller, Damsgaard, jo fint bevist at kunne klare sig i Serie A.


Arh det er vist en sandhed med modifikationer. Damsgaard gør det godt... i Sampdoria og jeg tror ikke han har samme forudsætning for at gøre det godt i Milan, der alt andet lige er på et højere niveau. Du kan i princippet lave samme fortælling med Hauge, der fører til en slutning om at Kamaldeen ikke burde være god nok.

Men det er trods alt the name of the game i Milan som har en restriktiv økonomisk politik.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg har ikke set nok med Adli til at vurdere ham, men han er kåret som årets spiller i Ligue 2. Der er selvfølgelig et spring til Serie A, men der er godt nok også kommet mange spændende spillere fra den liga.

Man kan også sige at som Samu har spillet i denne sæson, så kan næsten enhver spiller komme ind og gøre det bedre :)

Jeg har iøvrigt hørt en pris på ca. 100M danske.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Faldt iøvrigt lige over dette sjove klip - Ruud van Nistelrooy holder foredrag og fortæller om da han spillede overfor os :)

https://youtu.be/S3Syp9urjXM
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0