Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af payableondeath
Milan spillede (igen) ad helvede til. Jeg er enig med Foggy i at det simpelthen ikke er godt nok, at der ikke kan skabes flere chancer, med de offensive kræfter der trods alt er til rådighed.
- Brøndby - Milan - Nottingham
Skrevet af MILANMILAN
Hvem håber I så på i stedet? Det er sgu bittert at smide Seedorf på porten allerede/
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Seedorf har bare ikke været den rette fra starten. Atter en panikløsning fra vores uduelige ledelse. Jeg håber lidt på Spalletti.

Vigtigst er det at få ryddet op i truppen.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nu syntes jeg altså at i lige er hårde nok, hvad med at give ham en reel chance, ja det har ikke været prangende men efter en mildest talt miserabel sæson fra jeres side. Kan man ikke forvente at en ny træner går ind og skaber mirakler.

I har utrolig mange mangler især på det mentale plan, hvor den er helt gal, og der skal i den grad ryddes op i jeres trup hvor alle de ugideligge spillere bliver sendt videre. For hold op hvor er mentaliteten ringe, ligesom hos os ;)
Skrevet af Lentini
Nå, Europa deltagelsen røg formentlig i Bergamo, og vi alle elsker Constants klodsede forsvarsspil lige den tand mere. Et eller andet sted passer det mig fint, så vi ikke skal se en pinlig exit fra Euro League næste sæson, som altid vil være anden prioritet i Milan og deraf vil jeg tvivle meget stærkt på at vi ville se os i stærkeste opstilling i den turnering. Finansielt er den ikke interessant for klubben og det er no wonder. Godt nok vil man med en sejr i næste års Euro League kunne sikre sig deltagelse i Champions League, hvilket jeg personligt synes er en tåbelig idé – men lavet for at tilgodese Euro League og gøre den mere attraktiv. Et eller andet sted kunne man ligeså godt lave bare en enkelt stor europæisk turnering, i og med at man allerede er langt fra tidligere standarder med mestre og vicemestre i Champions League, hvor både tredje- og fjerdepladser har deres mulighed for Champions League deltagelse. Men nok om det.

Altid troværdige Tuttosport bragte en historie om Milan og Antonio Conte. Heldigvis kan man sige at det er Tuttosport der bringer historien. Jeg ville hade at se hylekoret Conte befinde sig i Milan, og selvom det naturligvis er flot med pointrekord osv., synes jeg heller ikke at Conte har bevist sig at være en taktisk ørn. Han er helt sikkert fansenes mand med hans attitude til kamp – men personligt er jeg mere til typer a la Ancelotti, selvom han igen er ved at pisse trofæer væk i Madrid. Carlo er bare indbegrebet af klasse, og har vel et eller andet sted bragt klassen tilbage til Madrid første gang siden Del Bosque. Mourinho er dygtig, men har det jo med at blive uvenner med alle og se fjender overalt. Juventus vil formentlig også skulle afgive mere ”magt” til Conte omkring transfermarkedet, hvorfor Juves trup i den kommende sæson vil være 40+ spillere fordi der skal forstærkninger til samtidig med at spillere som Padoin, Giovinco og Quagliarella vil blive, fordi de i Contes øjne er supervigtige. Naturligvis en overdrivelse med modifikationer, men med tanke på hans piberi i pressen efter afgang af Giaccherini og Matri, er scenariet sgu ikke helt utænkeligt.

Og ift. trænerdiskussionen og den forventede fyring af Seedorf efter sæsonen, så kan jeg ikke undgå at blive en smule harm. Om og om igen skal man høre på den irriterende kritik af at trænere(Seedorf) ikke spiller det ønskede system, 4-3-1-2, som Berlusconi elsker. Og det er da i sig selv fint nok, men hvorfor i alverden ansætter man så en mand der spiller 4-3-3? Galliani brugte to uger i Brasilien hos Seedorf, og det ville undre mig meget at en ligefrem personlighed som Seedorf ikke har gjort det klart at hans foretrukne spillesystem vil være inspireret af Ajax-skolens 4-3-3. Så kan man i min verden ikke tillade sig at kritisere spillesystemet, fordi et eller andet sted har Seedorf lavet resultater. Derudover kan jeg undre mig i høj grad over den påståede interesse i at hente Roberto Donadoni ind, da han mig bekendt har spillet 3-5-2 eller 4-3-3 i sin Parma tid, og da han var træner i Napoli var det førstnævnte system han yndede at benytte. Ergo, vil han ud fra præsidentens ønsker ikke være et navn, som burde være aktuelt, fordi han ikke ynder at spille på den måde som Silvio gerne ser Milan spille. Det vil være så håbløst inkompetent hvis det bliver tilfældet.

De eneste af de navne som bliver rygtet sammen med Milan, der rent faktisk har anvendt det ønskede spillesystem er vores egen Prima-træner, Filippo Inzaghi og Fiorentinas, Vincenzo Montella. Jeg kan sagtens være enig i den pointe, som er blevet anfægtet nogle gange af diverse ”eksperter” at Pippo mangler erfaring fra topniveau og med den nuværende situation vil det være gunstigt at have en træner med erfaring. Ganske givet også derfor vi hører navnet Luciano Spalletti nævnt flere gange, og selvom Spalletti spiller en omgang interessant fodbold er det igen et anderledes spilsystem end det som Berlusconi gerne ser.

Silvio Berlusconi er simpelthen nødt til at sætte sig ned med vores CEO’er, og pointere hvilken form for fodbold han gerne ser blive brugt i Milan. Deraf må Galliani tage sine forbehold, og strege ud på listen omkring træneremner. Og deraf burde kun to navne være i spil: Filippo Inzaghi og Vincenzo Montella. Bliver det Donadoni eller Spalletti skal vi igen høre på det forfærdelige jamren over vi ikke spiller med to rendyrkede angribere.

Et eller andet sted giver jeg faktisk den gamle idiot lidt ret. Jeg tror på at Mario Balotelli ville være allerhelvedes mere bevendt i det offensive havde han en makker som gerne lever livet i boksen a la Pazzo eller interessante navne udenfor Milanello: Carlos Bacca og Wilfried Bony. Til gengæld vil det kræve at den nye træner sparker Balo i røven og arbejder langt mere defensivt end han ynder at gøre. Eller slet ikke gør.
Skrevet af Lentini
Så er der selve truppens størrelse i Milan. 42 mand får jeg det til, når jeg inkluderer lejemål af spillere samt delejerskabet af Alberto Paloschi. Og her har jeg endda skåret de spillere fra, som jeg slet ikke mener har klassen til at begå sig i nærheden af Serie A på nuværende tidspunkt. Er det virkelig nødvendigt med så mange spillere? Slet ikke, når man i næste sæson slet ikke befinder sig i europæisk konkurrence.

Omkring rygtestormen synes jeg det er ærgerligt at et køb af lejesvenden Adil Rami tilsyneladende udelukker brasilianske Alex, og det samme den anden vej. Hvorfor ikke forsøge at skaffe sig af med den franske flødebolle og derigennem erhverve sig Alex samtidig med Adil Rami? Det kan selvfølgelig hænge sammen med at Milan ganske enkelt ikke indeholder finanserne til sådan en manøvre. Eller at man har en anden type forsvarsspiller på tapetet til at overtage for Mexes. Hvis det skulle være sidstnævnte mulighed, kunne det hænge sammen med at vi søger en venstrebenet central forsvarsspiller, hvilket matcher meget godt på Dória eller Davide Astori.

Simon Kjær har faktisk også været nævnt i spil til Milan flere gange, efter en flot sæson i franske Lille. Men heri kan man tydeligt se problematikken i at vi ikke er i Champions League, da Simon Kjær foretrækker at blive i Lille, som har muligheden for at kvalificere sig til turneringen. Det siger lidt omkring den situation, som Milan befinder sig i. Umiddelbart har jeg dog også noget svært ved at se Simon Kjær som en starter i Milan, hvis vi vil have et højt ambitionsniveau hvorfor jeg kun synes en spiller af hans kaliber skal komme på tale skulle Cristian Zapata skifte klub i sommeren, og det virker ikke som sandsynligt, da der lige omkring Zapata er meget stille.
Så det er noget af en opgave der står foran Milan til sommer. Ikke alene skal man have løst problemet omkring trænersituationen – men samtidig skal vi have opgraderet truppen og der har vi ikke Champions League deltagelse at vifte med samtidig med at vi er økonomisk presset.

Der er en del snak om en byttehandel mellem Lazio og Milan omhandlende Federico Marchetti og Ignazio Abate. For min skyld ingen alarm, da Abate ikke har præsteret på højt niveau siden Alessandro Nesta og Thiago Silva dikterede forsvarslinjen. Derudover har vi en talentfuld spiller på positionen, som har vist sig bedre end Abate for tiden og desuden indeholder et enormt uforløst potentiale. Det er dog også en manøvre som Milan må overveje, ellers synes interessen i Matteo Darmian og Gino Peruzzi at være mærkværdig. Alligevel har jeg svært ved at se det blive realiseret, da Lotito skal forhandle løn med Mino Raiola, som er Abates agent….

Torino kunne i øvrigt godt ligne en klub, som kunne finde på at raide os til sommer på vores overskudslager – Antonio Nocerino, Riccardo Saponara og Kevin Constant er alle nævnt i sammenhæng med Toro. I min verden kan de få dem alle. Nocerino er færdig i Milan-sammenhæng mens Constant nok er blandt de mest upopulære spillere i Milan blandt fanskaren og hans popularitet er vel ikke steget siden Bergamo. Men Caïro og Torino har formentlig ingen økonomiske ressourcer at blande ind i deres interesse, og i min verden skal Milan gå efter transfersummer og afskedigelser af spillere – hvor man som minimum får brugbare spillere i bytte den anden vej. Her er kun Matteo Darmian og Alessio Cerci interessante.

Så er der naturligvis alt det andet unødvendige fyld: Marco Amelia, Dídac Vilá, Philippe Mexes(svært), Marco Fossati, Sulley Muntari, Bakaye Traoré, Valter Birsa, Robinho(svært) og Alessandro Matri(måske knap så svært som frygtet).
Skrevet af Bishop
Conte i Milan lyder sgu usansynligt, og hvis det alligevel skulle blive til noget så er det svært at forestille sig samarbejde der ville strække sig over flere år. Og ja det er helt tosset at fyre Seedorf efter en halvsæson, han overtog et hold i stor krise og har alligevel formået at hente en god sjat point i Serie A.

Hvis han skulle ryge, så bliver det sikkert Pippo der tager over, endnu en aspirant er dog ikke lige det jeg håber på. Egentligt er der ikke rigtig nogle af dem vi bliver kædet sammen med, jeg brænder efter at se i Milan.

Mht til formationen så er jeg enig i at et tomandsangreb sikkert kunne godt for Balo, ham og Pazzo supplere hinanden godt, dog er jeg ikke sikker på at Balo stadig spiller i Milan efter sommerpausen.

Kaka har udtalt at han tager endnu et år, fint med mig, nuvel hans præstationer har ikke altid været af lige stor kvalitet, desværre gik han lidt i stå efter Seedorf kom til. Men han arbejder hårdt og er en god lederfigur, og et systemskifte med to angribere kunne sagtens komme ham til gode.

Det ser desværre ud til at Rami ikke bliver hentet, han har ellers gjort det ganske fornuftigt, men uden europæisk deltagelse så er det småt med økonomien, et Balo og evt SES salg vil dog unægteligt give en smule frirum. Taarabt virker umiddelbart tættere på et permanent skifte, han har jo også gjort det godt, og bidrager med en ekstra dimension af kreativitet vi ikke ser fra andre på banen.

Hvis Rami ikke bliver hentet så er det et must at der bliver hentet mindst en til forsvaret, ligesom at en venstre back er nødvendig, derudover er en målmand også højt på ønskelisten hos undertegnede....https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Enig omkring Balotelli. Jeg er heller ikke sikker på at Balotelli er at finde i klubben efter sommeren. Tidligere har jeg givet mit bud på at hverken Abate eller Balotelli er at finde i Milan efter sommerferien.

Hvis Milan vil bare en smule i næste sæson, skal der findes en trænerløsning lige efter sæsonen er slut. Ikke en måned efter eller noget, men en – max to uger efter.

Jeg vil i øvrigt gøre indkøbssedlen lidt længere.

1) Vi mangler et nyt førstevalg mellem stængerne. Der er kontinuerlig snak omkring Marchetti, som jeg synes ser vanskeligt ud fordi Lotito er en idiot.

2) Vi mangler to nye centerstoppere til startformationen. Den ene kan være Adil Rami, som jeg personligt gerne ser fortsætte i klubben. Den anden kunne være Alex, Dória eller Astori. Ift. Berlusconis ønske om flere italienere peger pilen unægtelig mod Sardinien.

3) Vi mangler en ny venstreback til startopstillingen. Jeg kan fint affinde mig med Urby som reserve på positionen. Mit hede ønske går på Domenico Criscito, men han vil være en dyr herre og umiddelbart kan jeg ikke finde en billig venstreback med kvalitet, fremtidsperspektiv og lønsom.

4) Vi mangler i hvert fald en central midtbanespiller som kan presse på til startformationen, og gerne en som tager dybe løb a la Marco Parolo fra Parma. Ivan Rakitic er en hed drøm, men ganske givet en ganske dyr hed drøm. Hvis vi ikke vælger at benytte Cristante i næste sæson og sender ham på lejemål mangler vi endnu en. Jeg magter ikke mere langsommelig Ghana-power.

Ovenstående er det presserende af tilgang. Tilføj dertil en reserve til højre back, skulle Abate som jeg forventer, smutte i sommerpausen.

Skulle Balotelli blive solgt så jeg meget gerne at man hentede enten Carlos Bacca i Sevilla eller Wilfried Bony i Swansea. Samtidig så jeg meget gerne at man hentede Alberto Paloschi hjem fra Chievo.
Skrevet af Lentini
Jeg er egentlig også lidt i tvivl om hvorvidt der findes et system, som vil være gunstigt og få det bedste frem i Il Faraone og Balotelli på en og samme tid. Mht. Berlusconis ønske om system, er det ret tydeligt hvem der ikke fungerer i det system af de to spillere.

Fiktiv finansiering:
Carlos Bacca <-> Stephan El Shaarawy
Alberto Paloschi <-> Alessandro Matri
Matteo Darmian <-> Antonio Nocerino + halvparten i Riccardo Saponara.
Evt. Ivan Rakitic <-> Giampaolo Pazzini + Robinho.
Adil Rami <-> Kevin Constant + Philippe Mexes
Alex (Fri)
Federico Marchetti <-> Ignazio Abate
Adel Taarabt <-> Sulley Muntari

Så er vi dog uden venstre back igen. Hvis Benfica kan leje Siquiera, så burde vi sgu også.

I øvrigt et stort velkommen i førsteholdstruppen til kun 15-årige Hachim Mastour. Så må vi se hvad tiden bringer for den unge "wonderboy" - og hvor meget wonder, der egentlig er i ham.
Skrevet af Bishop
Mastour tror jeg godt at man være sikker på bliver en gældene førsteholdsspiller, han har trodsalt imponeret igennem flere år, på trods af hans unge alder. At han er blevet hevet op på førsteholdet, skal nok ses i lyset af at man fra Milans side har tiltro til ham, for at sikre sig hans underskrift når han fylder 16. Det ville sgu godt nok være surt at se Arsenal eller lign. snuppe ham ud af hænderne på os....
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, selvfølgelig er det gjort så andre holder nallerne fra guldfuglen. Ajax skulle have været på tale indenfor den seneste måneds tid, hvorfor det som du anfægter også er grundlaget for "forfremmelsen" af Mastour.

Luciano Spalletti skulle ikke blive til virkelighed i Milan. Ganske enkelt fordi han opstiller, iflg. min mening, absurde krav. 4.5mio€ årligt i løn! Så kan han da passende fise tilbage til Rusland, fordi ingen normal klub, vil nogensinde honorere Spalletti med så latterlig en sum. Egentlig kan jeg godt lide Spalletti, men jeg har aldrig håbet på at han skulle blive svaret for Milan. Det er fint nok han har vundet nogle mesterskaber i Rusland, men jeg husker bare stadigvæk Spallettis hold som nogle der altid spillede godt – men krakelerede når det virkelige gjaldt. Og jeg synes ikke at have de store memories omkring et sprudlende Zenit mandskab i Champions League.

Desuden tog jeg lidt fejl før i mit tidligere indlæg – for med ”opgraderingen” af Hachim Mastour, lyder vores trupstørrelse på 52 mand(faktisk mere, men undlod Daminuta, Innocenti osv.)!! Det er jo altid godt at gardere sig ind i tilfælde af skader. Vorherre bevares! Der snakkes i øvrigt om at Mastour skulle få sin debut allerede i sidste hjemmekamp mod Sassuolo. Det vil godt nok være lidt af en vild uge for den unge Mastour. Det ender garanteret med at Paolo Cannavaro saver ham i to dele! Jeg frygter at Mastour er den nye Robinho. Masser af tricks – utrolig lidt substans og konsekvens!

Ikke alene piber vi meget over alle de irriterende elementer som befinder sig i Milans trup pt., men der er dælme også noget at tage sig til for Galliani, når vi når til sommer.

Vi har en del medejerskaber: Filippo Perucchini(Lecce) Michelangelo Albertazzi(Verona) Bartosz Salamon(Sampdoria) Riccardo Saponara(Parma) Andrea Poli(Sampdoria) Simone Calvano(Verona) Alberto Paloschi(Chievo) Simone Verdi(Torino).

Så er der alle lejemålene: Edoardo Pazzagli(Ascoli) Marcus Diniz(Lecce) Rodrigo Ely(Varese) Jherson Vergara(Parma) Dídac Vilá(Betis) Marco Fossati(Bari) Antonio Nocerino(West Ham) Bakaye Traoré(Erciyesspor) Mattia Valoti(Albinoleffe) Giacomo Beretta(Lecce) Kingsley Boateng(Catania) M’Baye Niang(Montpellier) Nnamdi Oduamadi(Varese) Alessandro Matri(Fiorentina) Gianmarco Zigoni(Lecce).

Det er 23 spillere i alt, hvoraf kun 2 af dem(Saponara, Poli) faktisk befinder sig på Milanello til hverdag. Udover det har vi selv tre spillere som er blevet lejet: Adil Rami(Valencia) Matías Silvestre(Inter) Adel Taarabt(QPR). Det er voldsomt meget arbejde i og med at ingen af spillerne er U-spillere. Pånær Ely, Vergara, Poli, Paloschi og Niang, kunne man også sagtens sælge hele lortet fra af de resterende.

Hvis man yderligere tilføjer de spillere, som meldes på vej ud fra Milan, er der yderligere en arbejdsbyrde:

Marco Amelia, Philippe Mexes, Ignazio Abate, Kevin Constant, Sulley Muntari, Valter Birsa, Urby Emanuelson, Robinho, Andrea Petagna samt eventuelt Mario Balotelli og/eller Stephan El Shaarawy. Det er et sted mellem 32 og 33 spillere! Jeg synes det er vanvid.
Skrevet af Gustenv@rius
Det ligner mest af alt et forsøg på at fjerne fokus, når man allerede nu forfremmer så ung en spiller til førsteholdstruppen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 &#9733; &#9733; &#9733;
Skrevet af Lentini
Næppe. En forfremmelse af Mastour tager ikke fokus fra Milans elendige sæson, og det konstante virvar omkring trænersædet på nogen måde - eller sågar det evindelige uro på ledelsesgangene. Det ligner nu mere, at Milan agter at holde i guldfuglen, da interessen fra særligt Ajax har været hed, mens andre klubber også har kikkerten på ham. Teknisk og hurtighedsmæssigt skulle han være meget langt fremme - mens han mangler meget omkring det fysiske(naturligvis) og det taktiske. Men som nævnt før håber jeg ikke vi har med Robinho Jr. at gøre. Jeg magter ikke endnu en inkonsekvent cirkusartist.


Stille og roligt, men sikkert begynder rygtestormen så småt at tage fat. De mest intense navne, som bliver omtalt er: Alex, Rami, Taarabt og Abate.

Franske medier mener at Alex indenfor de nærmeste par dage skriver under på en 2-årig kontrakt med Milan, og vil derfor ankomme på en fri transfer.
Omkring Adil Rami, har Milan sendt Ernesto Bronzetti til Valencia med et bud på 3.5mio€ - altså halvdelen af den købsklausul der stod i lejekontrakten. Bronzetti skulle desuden have fået den meddelelse at Milan max betaler 5mio€ for franskmanden. Jeg må sige, at hvis Milan/Galliani skaffer et nyt centralt forsvar til næste sæson, bestående af Rami og Alex for 5mio€, er det ret godt klaret.

Milan skulle desuden være i dialog med QPR omkring Adel Taarabt. Ligesom med Rami, står der en frikøbsklausul i lejekontrakten på 7mio€. Tidligere har hans agent, Kia Joorabchian(eller hvad fanden han hedder) dog udtalt at han regner med at aftalen lander omkring de 3-4mio€, og det er formentlig også det som Galliani sigter efter. Førhen har Harry Redknapp heller ikke udtalt sig særlig pænt omkring marokkaneren, og både han, agenten og Galliani skulle presse på for et skifte. QPR vil dog først tage afgørende stilling efter de har spillet oprykningsfinalen til Premier League.

Så er der situationen omkring Ignazio Abate. Mino Raiola var i dag på Milanello, for først og fremmest at diskutere fremtid for Emanuelson(får ikke sin kontrakt forlænget), Robinho(ingen aner noget om den snak) samt altså Abate. Som bekendt har han mistet sin startplads til De Sciglio og dernæst Bonera, og ærlig talt synes jeg heller ikke Abate har leveret et anstændigt niveau over en lang periode. I hvert fald et stykke fra det han har bevist førhen. Men Raiola vil forlange en klækkelig lønforhøjelse, og hæfter sig tilsyneladende ved interessen fra Paris SG, hvor Abates gode ven, Zlatan Ibrahimovic befinder sig. Milan står i den situation, at de egentlig gerne vil forlænge, men slet ikke til den lønkategori som Raiola gerne ser hans klient få – pga. Abates nuværende status som reserve. Dermed ligner det et farvel til Abate, da Milan står i en situation denne sommer, hvor de ikke kan undgå at tage stilling til Abate grundet hans kontraktstatus. Det ligner unægtelig en afgang af Abate, og for min skyld må pariserne gerne komme med et sygt bud på ham.

Marco Amelia smutter efter sæsonen på en fri transfer. Jeg var ellers overbevist om at han stadigvæk havde et år tilbage af sin kontrakt – men ja, jeg tog fejl. Milan skulle ikke have lyst til at forlænge. Michael Agazzi bliver hans afløser via en fri transfer fra Cagliari, trods han pt. er udlejet til Chievo. Om han bliver førstevalg til næste sæson afhænger nok af den økonomi som Milan kan samle sammen alt imens man forventer at Abbiati fortsætter endnu en sæson. På samme post har vi også fået øjnene op for den 19-årige franskmand, Paul Nardi, som har imponeret stort hos Nancy i Ligue 2 denne sæson, og er blevet kåret som bedste målmand. Men han har en hel liste af interesserede klubber følgende ham.

Pt. skulle West Ham også overveje om hvorvidt de har lyst til at gøre opholdet permanent for Antonio Nocerino. Jeg håber det inderligt, og hvis ikke skulle Torino stå på spring, da Nocerino stadigvæk holder en stor stjerne hos Ventura.

Sidst, men ikke mindst, har Milan tænkt sig at indlede samtaler med Genoa omkring Vrsaljko, hvilket giver yderligere indikationer på at der foregår røre på højrebacken og dermed at Abate er fortid i Milan efter sommeren.

EDIT: Der er i øvrigt bred enighed at Demetrio Albertinis opsigelse hos FIGC, i høj grad har noget at gøre med at han skal indtage en stilling i Milan. Det vil i så fald blive spændende, hvilket rolle Albertini er tænkt i Milan.
Skrevet af Viola 4 Ever
Nu skal man altid tage den slags med et gran salt, men hvis man har sendt Bronzetti afsted med besked om hvad man maks. vil give for Rami, og det er i medierne, så er det ubegribeligt dumt.
Skulle man prøve at low-balle Valencia med et bud på 3,5 mio. € for Rami, så spiller han ikke i Milan næste år.
Han har rigeligt med marked i Premier League og Valencia forærer trods alt ikke spilleren væk hvis de kan få betydeligt bedre pris fra anden side og Milan ikke vil møde den pris som man fastsatte i lejeaftalen. De vil ikke have vanskeligt ved at få ham solgt til en langt bedre pris, så hvis Milan vil have ham, så kommer de til at slippe de 7 mio. € man aftalte da han blev udlejet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Nu har spilleren jo også noget at skulle have sagt, og Rami skulle eftersigende være ganske glad for tilværelsen i Milan, og at dømme ud fra hvad man selv kan følge med i, så virker det til at han på det personlige plan faldet rigtig godt ind i truppen.

Men jeg mener nu også at det ville være fornuftigt at strække sig en smule for at imødekomme Valencia.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, vi dropper Taarabt og går efter Rami og Alex. Mexes skal der selvfølgelig ikke forlænges med.

Abate står til en forlængelse, men jeg håber, vi får ham solgt. De Sciglio skal spilles ind på den højre back.

Generelt er det endnu en sommer, hvor vi trænger til stor udskiftning, men kender vi Galliani ret, så sker der intet før august og måske endda slet ingenting.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Mexes med lønnedgang og en personlig træner der sørger for at han ikke går all in på flødeboller henover sommeren, vil jeg gerne beholde, men det er selvfølgelig noget rod at betale fyrstelige summer for en halvfed selvbrunerkonge.

En midterakse bestående af Mexes, Rami og Alex, ville sgu være i orden.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Viola,

De forskellige bulletiner skulle gå på at Valencia vil se sig tilfredse med 5-6mio€, og der snakkes i medierne også om en positiv dialog imellem Milan og Valencia, så jeg vil nu ikke helt afvise at Milan magter at få en rabat på manden. Valencia og Rami står foran en skilsmisse, da han er persona non grata hos dem efter sammenstødet i sommeren, hvilket også betød at han kom til Milan allerede i oktober trods han ikke kunne spille. Ydermere er Rami meget glad for at være i Milan, og skulle ifølge medierne insisterer på at han kun vil spille i Milan. Der har Valencia naturligvis også en del ting at skulle sige.

Jeg forestiller mig nu heller ikke at så garvet en agent som Bronzetti, går ind og banker i bordet hos Valencia, og siger 5mio€, no more! Selvfølgelig er det et udgangspunkt til forhandling.

Foggy,

Jeg forstår ikke helt hvorfor du snakker om en forlængelse omhandlende Philippe Mexes? Han skulle mig bekendt have kontrakt til sommeren 2015. Derfor vil han, hvis Milan ikke finder købere til ham, stadigvæk være at finde i Milan næste sæson. Jeg er dog uenig med Bishop omkring Mexes. Han skal væk under alle omstændigheder, for han er ganske enkelt ikke professionel nok. Seedorf snakkede på et tidspunkt om at man har sørget for at få Mexes i form, så han nu præsterer bedre. Det er i min verden diskvalificerende som professionel fodboldspiller, særligt på dette niveau, at Mexes fysisk set ikke har været i ordentlig forfatning trods han ikke spillede meget i efteråret. Det er simpelthen en professionel fodboldspillers mindste opgave at holde sig selv i ordentlig fysisk forfatning, særligt når man er aflønnet 4mio€ i året.

Jeg forstår heller ikke at du vil af med Taarabt? Han er et storsnakkende fjols, ja. Men det fjerner da slet ikke indtrykket af en offensivspiller som rent faktisk har noget at byde på. Med lidt ekstra afpudsning vil Taarabt blive endnu bedre – og give større afkast i form af mål og assists. Han har i min verden skabt en ekstra dimension i det offensive spil med sine løb og individuelle evner. Derudover har han heller ikke vist sig bleg for at levere en ordentlig arbejdsindsats.
Skrevet af Lentini
To spillere som jeg gerne så væk fra Milan, er på tale i dagens rygter.

Flamengo vil gerne have Robinho, og er endda villige til at betale en transfersum, på det vanvittige beløb af 3mio€!! For min skyld kan man bare tage imod, og så ellers sende Robinho så langt væk som overhovedet muligt.

Besiktas vil desuden gerne have Michael Essien, og er villige til at honorere ghaneseren med samme lønpose, som den han får i Milan. Igen, bare send ham afsted til elefantkirkegården i Tyrkiet. Essiens afgang vil i givet fald også give en fri plads i truppen til Cristante, som Atalanta ellers gerne vil knytte på lejeaftale i næste sæson.
Skrevet af MILANMILAN
Hvis Flamengo vil give 3 mio euro for Robinho, så de sgu have rykket flere nipper end der blev gjort til pokalfest i Gaaaaaa´en igår. Lyder helt fantastisk hvis han kunne smutte af helvede til. Det er sgu altid noget man kan være lidt AaB-medløber, når det sejler i Milan. Tak for de lange, interessante indlæg, Lentini. Er der nævnt nogen transferpris for Essien? Mht. Mastour, er det ikke noget med at man først må spille i Serie A når man er 16?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce
0