Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af paolomaldini
Ift. Hakan er det blandt andet Corriere della Sera (via MilanLive) som melder dette. Ingen af de super troværdige kilder


Nicoló Schiras meldte det igår. Jeg synes, at han er rimelig reliable.
Forza Milan!
Skrevet af Fox@Mulder
Ja, flere kilder har bragt historien nu.

Hvad tænker folk ift. Hakim Ziyech? Hans navn er eftersigende blevet drøftet i forbindelse med Tomori forhandlingerne.

Han var jo ganske fremragende for Ajax, men har haft det svært i PL - hvor især den fysiske stil virker til at hæmme ham.

Måske en mulighed på leje?

Min personlige favorit er selvsagt stadigvæk Berardi.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af paolomaldini
Forstår ikke kritikken af Ziyech. Har fået meget i sæsonen ødelagt af skader, har spillet hvad der svarer til 13 kampe, størstedelen som AM med 2 mål og 3 assist til følge.

Det jeg har set til ham, har den "fysiske" spillestil i PL ikke påvirket ham. Jeg mener også, at det er lidt en skråne, at PL skulle være meget mere fysisk end andre ligaer - eller i hvert fald at nogle typer spiller ikke vil kunne spille der. Man har tit hørt den med Messi, hvis han tager til PL. Kan dog ikke forestille mig andet, end at han nok skulle gøre det godt der også. ;)

Der er mange spillere, talenter, som kommer frem nu, som ikke er specielt fysiske, men som har stor succes.

Jeg kan slet ikke forestille mig, at Chelsea vil slippe ham, efter at have betalt €40m for ham sidste sommer og uden rigtig at have haft ham til rådighed i en længere sammenhængende periode.

Jeg er enig, Berardi ville være perfekt - eneste anke er, at jeg frygter, at han er en provincial-spiller.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan slet ikke forestille mig, at Chelsea vil slippe ham, efter at have betalt €40m for ham sidste sommer og uden rigtig at have haft ham til rådighed i en længere sammenhængende periode.

Og dog. Det ligner ikke rigtig, at Ziyech passer ind i Chelseas 3-4-2-1, hvor det nok snarere er Mount, Havertz og Pulisic der skal slås om pladserne.

Tuchel har samtidig gjort det klart at han forventer forstærkninger og det kunne meget vel være, at man forsøger, at trimme truppen for at skaffe kapital.

Ziyech ville være blandt mine absolutte ønskesignings. I hans sidste sæson i Ajax, var han vel nærmest den bedste spiller i hele CL-kampagnen. Eller i hvert fald i top 3.

Der går en del rygter på, at Pioli vil gå for en ret offensiv 4-2-2-2 i næste sæson. Hakan, Ziyech, Zlatan og Rebic/Leao som de fire forreste - mama mia!
Skrevet af KnockOut
Alle rygter jeg læser er han bestemt til salg, han passer slet ikke ind i denne spillestil og har været fra den hele sæsonen, jeg tror også han står til at sælges.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Rossoneri
Skal man tro Sky Italia, har Maldini forhandlet en rabat på €10m på Tonali.

Fremfor en købssum på €15m nu samt yderligere €10m i bonusser, skulle aftalen nu være €10m til betaling nu samt €5m i bonusser.

Som en del af aftalen, skulle vi sende Olzer den modsatte vej, dog med en tilbagekøbsklausul.

Hvis det står til troende, synes jeg snart Maldini fortjener, at blive båret rundt i kongestol.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Siger det ikke også lidt om hvor stor en skuffelse Tonalis første sæson har været? Eller er det stadig bare mig der undervurderer ham?

For mig at se har han lignet alt andet end det han var udråbt til da I hentede ham i Brescia, nemlig et af Italiens absolut største talenter.
Skrevet af Rossoneri
@inter
Der er næppe tvivl om, at han ikke har taget ligaen med storm som fx Barella.

Det har helt klart taget noget tid, at omskole ham fra at spille foran forsvaret på en 3-mands midtbane, til at spille i en double pivot.

Når det er sagt, synes jeg hans niveau i anden halvdel af sæsonen har været fuldt ud godkendt.
Skrevet af Interforlivet
Rosso:
Det har helt klart taget noget tid, at omskole ham fra at spille foran forsvaret på en 3-mands midtbane, til at spille i en double pivot.
Ja, jeg synes også det er oplagt at pege derhen når man skal forsøge at forklare hans vanskeligheder.

Under alle omstændigheder er I ved at være derhenne nu, rent prismæssigt, hvor det er tæt på at ligne en risikofri handel. Selv hvis han aldrig viser sig at løfte sit niveau til at blive starter i Milan, vil det med stor sandsynlighed ikke rigtig koste jer noget på den økonomiske front (alene på navnet vil I kunne sælge ham videre til en nævneværdig sum, er jeg sikker på).

Så af den grund kan jeg udmærket forstå din hyldest af Maldini. Hvis han finder sit Brescia-niveau igen eller måske ligefrem hæver det, har I jo gjort jer et røverkøb.
Skrevet af Rossoneri
Ja, jeg synes også det er oplagt at pege derhen når man skal forsøge at forklare hans vanskeligheder.

Jeg er umiddelbart ikke enig i at han har haft "vanskeligheder" (i hvert fald som jeg forstår ordet).

Efter min personlige mening, skulle Tonali finde sin plads og sin rolle og viste i anden halvdel af sæsonen, et ret flot niveau.

Jeg ved ikke om folk generelt købte ind på Pirlo-sammenligningen og forventede en maestro. Men det er slet ikke den type spiller Tonali er, omend han har vist prøver på hans imponerende lange pasningsspil.

Som jeg ser det, ligner det egentlig meget Bennacers forløb og han har udviklet sig til absolut topniveau.

...tæt på at ligne en risikofri handel.

Det hører også med til historien, at vi allerede har brugt €10m på lånet og det ville være regulært hul i hovedet, at skylle dem ud i toilettet.

Selv hvis han aldrig viser sig at løfte sit niveau til at blive starter i Milan...

Jeg tror "starter" er et lidt mere flydende begreb i Milan, end fx i Inter.

Den forgangne sæson har vist, at der er behov for en højere grad af rotation for at undgå de mange belastningsskader. Dette selvfølgelig drevet af den ekstremt højintense stil Pioli (Maldini) har indført.

Det ser man fx i en klub som Atalanta, hvor seks centrale midtbanespillere har mere end 30 kampe i den forgangne sæson.

Pioli har også sagt, at han har behov for fire klassespillere til de to pladser til midten. Hvis vi har held med at hente en spiller som Schouten, tror jeg vi kommer til at se en del kampe til dem alle fire.

Hvis han finder sit Brescia-niveau igen eller måske ligefrem hæver det, har I jo gjort jer et røverkøb.

Ja, det er jo altid spørgsmålet når man køber talent.
Som jeg forstår det, er alle i og omkring Milan dog fuldstændig overbevist om Tonalis fortsatte udviklingspotentiale.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror "starter" er et lidt mere flydende begreb i Milan, end fx i Inter.

For lige at præcisere dette. Inter under Conte, hvor han, så vidt muligt, brugte de samme spillere.
Skrevet af Old Bull Lee
Tonali:

Jeg tror ikke at genforhandlingen af prisen skal ses som et udtryk for at han ikke præsterede, men snarere som en videreforhandling set i lyset af Brescias manglende oprykning og en vedligeholdelse af gode relationer. Dertil får Brescia højst sandsynligt et af vores største midtbanetalenter i primavera-truppen.

Hakan:

Med til historien om Hakan hører jo også at han jo ikke ligefrem er kendt for at præstere under ethvert forhold. Det var kun delvist under Rhino og senere Pioli at han virkelig kom til at skinne. Det må alligevel tælle både i Hakans lejr og i de interesserede klubber.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Spot on
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Vi behøver selvsagt ikke være enige omkring hvorvidt Tonali har haft ”vanskeligheder” eller ej. Og det er vi så heller ikke, for jeg vil helt klart mene at han har haft – og stadig har – vanskeligheder ved at tilpasse sig den rolle han er tiltænkt i Milan.

For mig at se er den helt væsentlige detalje at han nu skal spille med en spiller ved sin side i modsætning til tiden i Brescia hvor han jo var en rendyrket regista og lå alene foran forsvarskæden. Her flød nærmest alt spillet gennem ham, og han var dermed vant til at diktere spillet med bolden for fødderne.

Den rolle ser jeg nu bare stadig som den han udfylder bedst, og jeg er selvfølgelig med på at både Pirlo og Mancini (som jo har givet ham spilletid på landsholdet i en anden rolle) også - ligesom dig - er uenige med mig her. Men jeg synes (og det kan sagtens være min indstilling der farver mine observationer) at jeg har set ham flere gange i Milan ligne en spiller som ikke helt er komfortabel på banen. Og her tænker jeg ikke så meget på at det har givet sig til udtryk i boldtab og sådan noget, for han har jo sådan set altid været ret risikovillig i sit spil (noget jeg i øvrigt godt kan lide ved ham). Jeg tænker mere at det har givet sig til udtryk i hans placeringer undervejs i kampene. Her er det selvfølgelig så oplagt at lade pilen pege på træneren som måske ikke har været dygtig nok til at guide og forberede ham. Men jeg tror også en del af forklaringen skal findes i netop det faktum at han ikke indtager en mere solo-agtig-rolle som regista´en i Brescia men nu skal dele banens bredde og rollen som spilfordeler med en anden.

Jeg vil selvfølgelig ikke forsøge at gøre mig klog på fremtiden, men jeg føler mig stadig ikke overbevist om at Tonali finder succes i Milan (medmindre man selvfølgelig ændrer system og lader ham indtage den rolle jeg synes han er skræddersyet til).

I øvrigt har du helt sikkert en pointe i at ”startere” er lidt en anden ting i Milan end i (Contes) Inter. Men jeg vil nu stadig vove den påstand at I har spillere der spiller hver gang de er klar medmindre man møder et hold hvor man tænker der er råd til at spare (som Donnarumma, Kjær, Kessié, Hakan og Zlatan fx).
Skrevet af Interforlivet
@Old Bull Lee:
Jeg tror ikke at genforhandlingen af prisen skal ses som et udtryk for at han ikke præsterede, men snarere som en videreforhandling set i lyset af Brescias manglende oprykning og en vedligeholdelse af gode relationer.
Det kan du da helt sikkert sagtens have ret i. Men vi kan vel samtidig godt blive enige om at det havde været lidt sværere at argumentere for en rabat lige nu hvis Tonali havde sat ligaen i brand..?
Skrevet af Rossoneri
@inter
Nej, vi behøver selvsagt ikke at være enige.

Det du beskriver ovenfor, er jeg dog, et godt stykke af vejen, enig i.

I hvert fald hvis "vanskeligheder" betyder, at han har skulle vænne sig til en ny rolle.

Og jeg er også helt på linje med, at han fortsat mangler, at overbevise om at han er en kommende stjerne.

Jeg vil dog fortsat påstå, at regista-prædikatet er misforstået (hvilket han da også selv siger).

Skulle jeg sammenligne ham som type, er det mere Redondo og Xabi Alonso end det er Pirlo.

Omkring succesen i en dobbelt pivot, så kræver det klart mere tilvænning. Mod slutningen af sæsonen, synes jeg dog der var gode tegn.

Og generelt er jeg ingenlunde bekymret, da Tonali deler en række egenskaber med Bennacer.

Men, tiden vil selvfølgelig vise om talentet rækker.
Skrevet af Interforlivet
@Rosso: Ja, jeg burde selvfølgelig også have nævnt Tonali selv som en der er uenig med mig angående en karakteristik af ham som "type". Det taler ikke just min sag. Det er jeg selvfølgelig helt med på.
Skrevet af Old Bull Lee
I4L:
Vi kan blive enige om at det overordnet set er svært at få rabat når man laver en handel som de facto inkluderer et køb.

Jeg er personlig af den overbevisning at Tonalis "ikke-helt-så-iøjnefaldende" præstationer ikke har noget som helst at gøre med prisforhandlingen - faktisk tværtimod - det ville være en langt bedre handel set med Brescianske briller, at få flere penge for en "dårligere" spiller.

Hvorfor vil Brescia gå med til en (gen)forhandling? Jeg henviser til mit første indlæg og tilføjer at Milan hele tiden har betalt, og stadigvæk betaler for udviklinspotentialet snarere end en færdigstøbt spiller.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg er i øvrigt ned ked af at se Olzer smutte til Brescia (omend vi har en tilbagekøbsoption på ham).

Han har haft en rigtig god sæson hos primavera og det kunne være spændende, at se ham få lidt minutter.

Men så må vi håbe Pippo formår at udvikle ham yderligere, så vi kan få en fremtidens mand på den position.
Skrevet af Interforlivet
@Old Bull Lee: Fair nok.
annonce
0