Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det ville da være noget af et scoop hvis i kan få afskibet Robinho for 3mil! Men jeg er ærligt talt noget skeptisk, for hvem fanden vil betale penge for ham?

Men please behold silvestre, i må gerne få ham helt gratis og i kan få schelotto med i handlen hvis det kan overtale jer til at beholde ham, nå dårlig joke aside

hvem tror i tager over til sommer, der bliver jo rygtet en del om et skifte?
Skrevet af MILANMILAN
Jeg kalder at Seedorf bliver. I hørte det her først..
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Viola 4 Ever
Nu har spilleren jo også noget at skulle have sagt


Ikke så længe en købende klub ikke ønsker at betale den sælgende klub det som han er værd. Valencia, eller nogen anden klub, sælger ikke en spiller til 3,5 mio. € hvis de uden vanskeligheder kan få tilbud på mindst det dobbelte fra andre klubber. Så er det ret underordnet om spilleren gerne vil til den ene eller den anden klub.

@ Lentini

Fordi Rami er uønsket i Valencia, betyder det jo ikke at de så skal sælge ham til Milan, hvis andre klubber er interesserede og gerne vil betale hvad han reelt er værd.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bosse1983
Nu afhænger det også lidt af Valencia-salget, her om det bliver Lim eller Cerberus. Lim har lovet et sportsligt løft og så må man se hvem der indgår i planerne. Foræringer bliver der næppe noget af. Man har allerede sikret sig Otamendi, men rod i forhold til hans status som EU-spiller, har betydet at man måtte sende han videre på lån.

Otamendi burde dog være en spiller man strækker sig for at holde på, men så er spørgsmålet hvorledes der gøres plads. Rami er af relativt høj kvalitet og det står vel mellem ham og Mathieu, hvor jeg dog mener at førstnævnte passer lidt bedre med Otamendi. Omvendt er Mathieu den bedre når det kommer til læsning af spillet og med Otamendi kan man godt have et dynamisk makkerpar, type Merte og Kos i Arsenal. Mathieu har også en ret fersk kontrakt. Jeg ved ikke hvor mange broer Rami har brændt i Valencia, om træneren er interesseret i ham eller om det bare handlede om at afbalancere regnskabet. Han har dog kun et år igen på kontrakten og kan han finde en ChL-klub, er det nok det oplagte, Mathieu´s forlængelse in mente og vil Milan ikke punge ud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Viola,

Det er jeg skam klar over. Men det er stadigvæk en negligering af spillerens betydning. Hvis Valencia modtager et bud på 7 mio € fra fx Spartak Moskva, er det jo ikke ensbetydende med at Rami har lyst til at skifte dertil. Det vi ved på nuværende tidspunkt er at Milan forsøger, via Bronzetti, at skaffe sig en rabat på Rami med et bud på 3,5mio€, hvorefter der ganske givet forhandles yderligere. Ganske givet intenst da man har en deadline at arbejde efter. Forhandlingerne siges at være positive og medierne regner med en enighed omkring de 5-6mio€. Det kan vi ikke vide med sikkerhed, men i så fald vil det være godt arbejde af Milan.

Bosse,
Med sommerens noget heftige udmeldinger forestiller jeg mig ikke at Rami er særligt velkommen og han virker heller ikke indstillet på at returnere. Skulle Milan skiftet kikse, forventer jeg stadigvæk at ham er fortid i Valencia. Ellers skal der godt nok komme en opsmeltning i forholdet mellem spiller og klub.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Naturligvis er spilleren ikke ligegyldig i denne sammenhæng og er der ikke den store forskel på buddene, så hører man naturligvis også på spilleren.
Men det er jo trods alt ikke hverken en gavebod eller et socialkontor, men en professionel fodboldklub. Hvis en klub er villig til at betale 3,5 mio. €, hvilket er langt under markedsprisen, så er det fuldstændigt ligegyldigt om spilleren synes at det er den mest interessante option eller ej, så skifter han bare ikke dertil. Det ville Milan jo heller aldrig selv acceptere, hvis der var tale om en situation hvor det var dem der stod med en spiller som de skulle sælge. Rami er trods alt en spiller som flere klubber kunne bruge, ellers var han nok heller ikke interessant for Milan, og det er vel ikke vanskeligt at forestille sig at der var adskillige klubber i eks. Premier League der ville være villige til at betale det som han er værd.
Hvis Valencia lader sig presse af at Milan har en deadline, så er deres ledelse ganske enkelt amatører.
Ligeledes er det jo ikke sådan at fordi man ikke ønsker en spiller bliver i klubben, at man pludselig glemmer alt om hvilken værdi spilleren har og forærer ham væk for småpenge.

Naturligvis vil det være godt arbejde af Milan hvis det lykkes dem at få en spiller som Rami for pebernødder. Jeg forestiller mig bare ikke at ledelsen i Valencia er så inkompetent.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Nu er de 3,5mio€ jo en indledning til forhandling, som jeg også skriver i mit sidste indlæg. Det er jo ikke ja nej business, men er oplæg til forhandling. Og deadlinen er pga af den udløbne lejeaftale hvorfor det kun er naturligt at Milan agere indenfor denne uden større konkurrence.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Så lad mig sige det på en anden måde. Hvis du nu sad for bordenden med Valencia hatten på, ville du så tage det specielt alvorligt hvis Milan bød 3,5 mio. € for en spiller, som du var klar over at du ikke ville have vanskeligt ved at sælge for det dobbelte?
Forhandlingsoplæg eller ej, så havde du fejet tilbuddet af bordet og bedt dem om at holde sig til den aftale man lavede da man blev enige om en lejeaftale, eller forvente at se spilleren blive udbudt til Premier League klubber.
Ville du lade dig presse af at Milan gerne vil have fundet en løsning hurtigt?

Naturligvis ville du ikke det.

Igen, var det omvendt, så havde du, med rette, været stærkt utilfreds med den sportslige ledelse i Milan hvis de i samme situation med omvendt fortegn havde ladet sig presse af Valencia.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
Men Viola, man kan no ikke bare sælge en spiller hvis spilleren ikke bliver enige med den købene klub, derfor er det på ingen måde utænkeligt at en spiller bliver solgt til under markedspris. Da Kaka røg til Madrid i sin tid, kunne Milan givetvis have hentet en større transfersum i City, Men Kaka havde jo på ingen måde lyst til at spille der på daværende tidspunkt. Det er klart at man ikke forærer spillere væk, bare fordi de ønsker en destination frem for en anden, men hvis man står i situation, hvor man 1 Hænger på en spiller og hans løn, da spilleren ikke vil videre til andre end en bestemt klub, eller 2 Kan komme af med spilleren til en pris der nuvel ikke er højeste bud, men altså stadig en slat penge, så vælger, og har mange klubber i tidens løb valgt at sælge.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Viola,

Jeg ville aldrig tage det udgangspunkt i at feje noget af bordet, og hælde nogen ud af døren. Det er så ligegyldigt om det var Inter, Juve eller sågar Fiorentina med Soldaten som sportsdirektør. Det vil simpelthen være uprofessionelt, da jeg i så fald ville skyde mig selv i foden i fremtidsmæssigt perspektiv, skulle jeg havne i forhandlinger igen med Milan eller Bronzetti. Jeg vil synes at budet ville være utilfredsstillende, og jeg ville bede om noget bedre.

Du ser bort fra at det er et indledende tilbud, og ud fra bulletinerne er Bronzetti ikke blevet smidt ud og at man er i forhandlinger. Det kan man tolke som man vil, men det kunne da antyde at Valencia er forhandlingsvillige.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Bishop

Selvfølgelig skal der to underskrifter på en kontrakt.
Det ændrer bare ikke rigtigt på at man ikke forærer spillere væk til en pris man slet ikke kan være tilfreds med og overhovedet ikke står mål med den værdi spilleren har. Uanset om han foretrækker at spiller for klub A fremfor klub B eller C eller ej.
Det er det springende punkt - Synes man at den pris Milan byder, 3,5 mio. € er rimelig, når man allerede en gang har forhandlet sig frem til en pris, som man fandt rimelig, på det dobbelte? Det tvivler jeg ærligt talt på at man vil finde rimeligt. Meget kan man sige, men Rami har i hvert fald ikke spillet sin værdi længere ned i sin tid i Milan.

Rami har jo også sin egen karriere at tænke på og hvis ikke det kan blive til noget med Milan, fordi de ikke vil betale en rimelig pris, så må han jo forholde sig til det. Hvis han bare surmuler og opfører sig som et forkælet barn der ikke må få slik i supermarkedet, så hjælper han i hvert fald ikke sig selv ved at sige nej tak til en klubber i den sjove halvdel af Premier League der står klar med en sjov lønpakke.

Valencia kan jo ikke bare bukke sig forover og sprede ballerne fordi en spiller helst vil noget specifikt.

@ Lentini

Var jeg sportsdirektør i Valencia og Milan kom anstigende med et bud, der på alle leder og kanter er komplet useriøst, ville jeg ikke gide skulle bruge min tid på at forhandle videre derfra. Beskeden ville være krystalklar, vi har allerede indgået en aftale om en pris, forhold jer til den aftale eller glem det. Det ville enhver gøre. Det er Milan der gerne vil have spilleren og prisen har man allerede fastsat. Når så spilleren har gjort det godt, så er det komplet useriøst at komme rendende et halvt år senere og så byde halvdelen af det man aftalte at han skulle koste.

Valencias ledelse er en flok bimlende idioter hvis de lader sig trække rundt i manegen af Milan på den facon.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
MM,

Jeg glemte lige i farten at skrive, at Besiktas vil have Essien via en fri transfer. De har ikke tænkt sig at betale nogen transfersum, og samtidig er der heller ikke nogle forlydender om hvorvidt Essien overhovedet skulle være interesseret i at skifte til Besiktas og tyrkisk fodbold.

-------------

I går var flere franske medier hundrede på, at Aléx ville underskrive en 2-årig aftale med Milan indenfor de nærmeste dage, men ovenpå den heftige bøde til PSG ved overskridelse af FFP-reglementet, lød det fra PSG’s araber, at man havde forelagt en kontraktforlængelse på 1 år til Aléx. Aléx har tidligere ikke lagt skjul på at han gerne var blevet i PSG, og derfor forestiller jeg mig ikke at Aléx bliver ny spiller i Milan. Og det på trods af at Thiago Silva skulle have snakket overdrevent positivt om Milan for Aléx – det samme gør sig gældende for Ancelotti. De to forhenværende Milan-mænd stiger lige en ekstra tak i graderne hos mig, men jeg ser dem ikke kunne overtale Aléx til et skifte. Jeg kan kun håbe på et Aléx skifte, men det ligner unægtelig at Milan må se som om efter en anden centerforsvarer end Aléx.

Som opfølgning på Robinho – Flamengo sagen, så kan det nævnes at Robinho kigger på hus i Rio de Janeiro, hvilket skulle være en yderligere indikation på at Robinho gerne vil hjem til Brasilien. Flamengo skulle være det hotteste bud og havde i vinters allerede lagt en forespørgsel på Robinho, hvori Galliani havde svaret 6mio€, som brasserne ikke ville honorere. Nu sender Flamengo en leder af sted til Milano, for at indlede forhandlinger med Galliani med et startbud på 3mio€. Forhandlingerne ventes at blive svære, men denne gang skulle Robinho ikke stille unaturlige lønkrav, hvorfor Galliani bliver den største hurdle for Flamengo i denne transfer. Mit håb er unægtelig at Robinho er fortid i Milan, så hurtigt som overhovedet muligt.

Galliani skulle i øvrigt have været i samtale med sportsdirektør Tesoro i Lecce. Milan har tre udlejede spillere dernede(Diniz, Beretta og Zigoni) og skulle Lecce vinde playoff til oprykning forventes det at man forlænger opholdet for de tre spillere endnu et år. Derimod har Milan også delejerskab i Perucchini, målmand, som har stået en ganske fin sæson. Der spekuleres i at Milan vil benytte Perucchini som en del af betalingen for den anden halvpart i Andrea Poli.

Mht. Taarabt så peger flere og flere medier på, at Milan er nået til enighed med QPR omkring Taarabt. Selve summen er uvis, men købsklausulen lyder på 7mio€, som Milan har forsøgt at forhandle ned. Det springende punkt skulle være at Milan gerne ser betalingen foregå i to rater, mens QPR gerne vil have hele betalingen med det samme.

Everton skulle i øvrigt se på M’Baye Niang som en mulighed, for at overtage efter Romelu Lukaku når denne returnerer til Chelsea til sommer. De vil gerne have ham på lån. West Ham skulle i øvrigt også være interesseret i den unge franskmand.

Så er der hele situationen omkring hvad Silvio Berlusconi gerne vil med klubben. Og på det seneste er han begyndt at trække i land – og sågar bløde op for en fortsættelse af Clarence Seedorf som Milans træner. Der skulle være flere årsager, som ikke har noget som helst med Seedorfs trænerevner at gøre. Først og fremmest er der et økonomisk aspekt at tage hensyn til, som Milan er så afsindig ringe til. Seedorf har endnu to år tilbage af sin kontrakt, og Berlusconi skulle ikke være så vild med at betale den løn til Seedorf. Og det selvom han skulle have givet fuldt mandat til Galliani, for at finde en ny cheftræner til næste sæson. Der kommer Spalletti ind i billedet med et alt for stort krav til at han kan være et realistisk bud på en træner. Parma og Fiorentina vil ligeledes forlange kompensation hvis de skal afgive Donadoni eller Montella. Så alt i alt kan Seedorf ende med at blive på trænerposten af økonomiske årsager – snarere end han faktisk har skabt nogle fine resultater i hans halve år som Milan-træner. Det er bare typisk elendig Milan-ledelse. Hollænderen har dog åbnet lidt op for posen, og har erkendt han ikke er helt fejlfri.

Samtidig har Berlusconi også slået fast, at såfremt man ønsker at lave større indkøb i sommeren, så skal det finansieres via spillersalg og der kommer Balotelli ind i billedet. Nogle medier mener allerede at Raiola skulle have skabt kontakt til Atlético Madrid – når de som forventet afgiver tågehornet Diego Costa til Chelsea. Et salg dertil vil sandsynligvis indbringe omkring de 30mio€. Problemet er dog at Mario Balotelli er ovenud lykkelig for at være tilbage i Milano og føler sig godt tilpas i Milan. Men mon ikke Raiola har gode overtalelsesevner..

Det tyder på at der er lidt penge at bruge, men at såfremt man ønsker lidt dyrere indkøb skal man afgive en spiller, og det bliver ikke Mattia De Sciglio, selvom den unge mand skulle være okay tændt på at arbejde under Carlo Ancelotti, hvilket er forståeligt nok.

Rumours for today….
Skrevet af Viola 4 Ever
Det kunne være skægt med Cholo som træner for Balotelli.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ja, et match mellem en træner som ikke "finder de svage interessant" og desuden ikke gider spillere med primadonnanykker og dernæst en spiller som indeholder ekstrem stor kvalitet men har problemer med fokus og kontinuitet, kunne være eksplosivt.

Man snakker om at Balotelli gennemgående har haft en sløj sæson - kigger man på statistik med 14 mål og 6 assists i 29 kampe, snakker vi om en mand med utrolig høj kvalitet trods en enighed om et pauvert indtryk. Jeg tror måske også mange af de store trænere, drømmer lidt om at være den mand som sikrer kontinuitet til Balotelli og for alvor får ham til at stråle.

Kritikken omkring Balotelli i denne sæson har gennemgående også været pga. de svingende præstationer, snarere end alt muligt andet som meget af tiden i Manchester forløb med.

Den gode Balo har dog også haft en uheldig dag igår, da hans hus har været genstand for indbrud og tyveri. Personligt elsker jeg sgu Balotelli - men for the greater good of Milan, er han den spiller som er nødt til at forlade klubben i sommeren trods han ikke har lyst.

EDIT: Milan skulle desuden være blevet holdt på standby af Valencia ift. forhandlinger omhandlende Adil Rami, fordi de er blevet opkøbt af Peter Lim, som også forsøgte at købe sig ind i Milan. Jeg er som altid skeptisk indstillet omkring ændrede omstændigheder i en forhandling - og derfor tror jeg at forhandlingerne omkring Rami er blevet besværliggjort pga. Lims overtagelse af Valencia.
Skrevet af MILANMILAN
Balotelli er så fucking frustrerende, det er helt vildt. Er sikker på at han kunne blive lige så stor som Zlatan, hvis mentaliteten var på plads. Men enig med dig, Lentini - han kan simpelthen ikke være dén Milan skal sætte sin lid til i disse hårde tider. Men fine stats, trods alt.

Bliver spændende om Mastour får sin debut i aften, selvom han nu mest ligner en showpony. Vi kan vel i princippet stadig nå EL, selvom det er helt fint vi ikke gør det. Håber drengene spiller igennem, især SES, og viser os fans at vi har noget at glæde os til næste sæson.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Jeg håber at man vælger at introducere Il Faraone fremfor wonderboy. Det vil give langt mere mening, selvom jeg da gerne indrømmer at det kunne være interessant at se Mastour allerede. Men der bliver nok et hav af træningskampe i sommeren hvorpå han kan vise styrker og mangler.

For min skyld kan vi godt afgive Balotelli for de påståede 30mio€, hvis det betyder at Carlos Bacca og Alberto Paloschi er at finde i Milan i næste sæson. Bacca har lavet 14 mål og 9 assists i Sevilla, og har ikke problemer med at spille alene på toppen. Paloschi har endelig fået sit gennembrud, som var ventet, men blevet forpurret de senere sæsoner grundet skader.

Så er der dog en defensiv kabale som skal gå op, som ser en anelse vanskelig ud.
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg kan ikke se Balotelli i Atletico Madrid, som afløser for Costa.

Det virker ærligt talt som noget der er opfundet på en eller anden obskur internetredaktion et eller andet sted, hvor man har leget med tanken om at når en stjerneangriber forlader Atletico, så skal der en anden stjerneangriber ind. Bum bummelum, Balotelli kunne være en mulighed for han er også stjerneangriber og Milan kunne nok lokkes til at sælge ham. Kabalen er gået op, halleluja.

I virkeligheden er det vanskeligt at forestille sig et større mismatch end Balotelli og hele måde Atleticos hold er skruet sammen med holdet over alt og spillere der vil mere eller mindre er villige til, i metaforisk forstand, at dø på banen for holdet og hinanden og en El Cholo der forventer spillere der efterlader deres ego derhjemme og forlanger krigere på banen der er villige til at ofre alt i holdets tjeneste. En flok nutidige gladiatorer.
Er der seriøst nogen der kan se Balotelli passe ind i det? I så fald, hvorfor helv**e har han så aldrig vist den side af sig selv før. Det kunne ellers have været interessant.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jeg er som sådan enig. Hvis Balotelli en dag arbejder hårdt for holdet, er jeg yderst spændt hvem der har stået bag sådan en forvandling.

Jeg mener også at det tætte arbejde mellem Jose Luis Caminero og Diego Simeone, burde kunne se at Balotelli ikke vil være holdbar, selvom Raiola skulle stå og banke på deres dør. Dertil passer fx El Nino, Fernando Torres, bedre ind i den kabale. Modsat Balotelli kan han dog ikke finde ud af at lave mål. På den anden side, er en kapacitet som Balotelli tillokkende.

Jeg er dog ret overbevist om at Mino Raiola nok skal finde en klub til Balotelli. Monaco vil på nuværende tidspunkt være mit bedste bud på ny destination for Balotelli.
Skrevet af Lentini
Vi kan godt begynde at sige farvel til Abate, hvis ledelsen i Milan bare er sit ansvar bare en smule voksen. Det er fint at Milan gerne vil beholde ham – fordi han er en af vores egne. Men når man efter den her sæson, hvor han har været rigeligt skadet og desuden er blevet degraderet til klart andetvalg, skal Milan på ingen måde honorere den lønforhøjelse, som han søger fra 1.8mio€ til 3mio€ årligt. Og her har jeg ikke engang været omkring de klare økonomiske udfordringer Milan står overfor. Jeg synes også det udspil fra Abate lejren, vidner om en spiller der gerne vil videre. Milan skal strække sig langt for at holde på ham, hvilket synes unødvendigt.

Raiola ligner en mand, som er begyndt at sondere terrænet for andre muligheder til Abate. Juventus nævnes igen, alt imens at Paris SG også står på spring. Umiddelbart vil jeg vurdere Abate til at kunne indbringe 10mio€, og interesse fra flere hold vil naturligvis være velkommen. Wolfsburg, Arsenal, Liverpool og Zenit har alle sammen tidligere være nævnt, som mulige destinationer.

Jeg bliver dog decideret sur, hvis pengene fra et eventuelt salg af Abate, bliver investeret i Newcastles venstre back, Davide Santon. Han har på ingen måde hævet sit defensive spil til et anstændigt niveau, siden afgangen fra Serie A til Premier League. Uden at have set alle Newcastles kampe, laver han gennemgående flere placeringsfejl og til tider for let sat. Det er fint, at Milan gerne vil have spillere der kan tegne fremtiden. Men med Santon tegner der sig altså en overordentlig stor opgave i forbedringen af hans defensive spil, som jeg ikke synes er tilnærmelsesvis godt nok. Enten fatter Santon intet – eller er Pardew og trænerteamet i Newcastle ikke stærkt nok. Mit spinkle og naive håb går stadigvæk i retningen af Domenico Criscito, som i vinters snakkede om en længsel hjem mod Italien.

Desuden så jeg gerne at man kunne skifte Philippe Mexes og Cristian Zapata ud med det andet naive håb Aléx og Davide Astori. På målmandsfronten tror jeg egentlig ikke der sker yderligere end at Amelia går af sted på en fri transfer(formentlig til Fiorentina) mens Gabriel udlejes. Michael Agazzi kommer ind, og Abbiati forlænges for yderligere en sæson. Det er da også en okay målmandsduo, dog uden det tilnærmelsesvis bliver verdensklasse.

Matías Silvestre og Urby Emanuelson er færdige i Milan-sammenhæng, mens min tro går på at Kevin Constant skal bringe os i lidelsestilstand endnu en sæson. Udover Rodrigo Ely, Jherson Vergara og Luca Iotti, som efter min mening alle skal udlejes næste sæson på anstændigt niveau, kan man hælde den resterende del af forsvarsspillerne ud i rendestenen. Spillere såsom Diniz, Dídac, Albertazzi, Salamon etc., for jeg kan virkelig ikke se hvorfor Milan skal belemre deres tid med spillere som på ingen måde har et niveau der berettiger dem nu eller fremtidsmæssigt til at være en del af AC Milan.
Skrevet af Lentini
L’Equipe bringer en historie om Aléx har været noget grundig træt af den behandling, han har fået i Paris SG. Gentagne gange skulle den brasilianske centerstopper, have forsøgt at få klarhed over sin situation i Paris, men flere gange har han mødt tavshed. Det til trods for at Aléx har været Laurent Blancs foretrukne makker til Thiago Silva i denne sæson frem for kometen Marquinhos. Samtidig har Thiago Silva, bizart nok, hjulpet Milan og Aléx tættere på hinanden, mens Carlo Ancelotti som nævnt også har været inde omkring en anbefaling. Så måske mit naive håb omkring en tilgang af Aléx ikke er helt så håbløst, som efter udmeldingen i går fra Paris-lejren.
annonce
0