Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ja, det ligner en absolut opgradering af deres hold - også ift Christian Eriksen.
Skrevet af Pirlo21
Hakan bedre end Eriksen, ej ej hvad er det jeg læser!
Men nok om det,

Klubben er lidt i stampe pt på transfermarkedet - tydeligt vi rigtig gerne vil af med conti og co, men det ser svært ud… og klubben har allerede brugt mange penge
Skrevet af Rossoneri
Hakan bedre end Eriksen, ej ej hvad er det jeg læser!

Eriksens tid i Inter har vel knap været acceptabel (?)

Hakan har, over en periode, vist sig som en af de absolut bedste på sin plads i ligaen og så ligner han derudover, et rigtigt godt fit i ift den måde Inzaghi ville spille fodbold.

Skal man vurdere på den tid de begge har spillet i ligaen, er det vel ret simpelt at konkludere, at Hakan skulle være en opgradering.
Skrevet af Martinovic
Klubben har brugt 60-70 mio. euro, men er vi reelt blevet forstærket? Det er jo bare spillere, som har været på leje i sidste sæson og blevet købt fri. Så egentligt har vi ikke fået nye spillere, som har forstærket holdet.

Hvis klubben vil tilbage til toppen, skal det beløb bruges hver sommer - og det skal ikke være på spillere, som er hentet på leje med købsoption. I så fald skubber vi bare det fra sommer til sommer.

Vi har et godt hold, men vi mangler to-tre spillere, og jeg håber, Elliot vil åbne sin pung, så det bliver nogle profiler. Vi skal ikke nøjes, når det er Hakan, der skal erstattes.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@martinovic
Det er klart, at størstedelen af budgettet er brugt på at hente spillere der allerede var i klubben (Tomori og Tonali).

Det sagt, så har vi umiddelbart fundet en god løsning på venstre back og ikke mindst på 9er-positionen.

Såfremt Pioli tager udgangspunkt i en 3-4-2-1, mener jeg umiddelbart vi er tæt på en komplet trup.

Kan vi få hhv Ziyech og Bakayoko på lån, mener jeg vi, sammen med Juventus, må anses som favoritter til titlen - selvfølgelig med Inter som en væsentlig kandidat også.
Skrevet af jzprG
Er nysgerrig Ros "Inter som væsentlig kanditat" fordi vi er uden Conte og Hakimi eller hvorfor er det lige vi ikke er med i favpuljen hos dig ?
NERAZZURRI TILL THE DAY I DIE!
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri

Den orker jeg ik at tage, men kort sagt. Eriksen er i mine øjne i en helt anden liga end hakan nogensinde kommer. Og jo Eriksen havde en svær start i Inter, men tilpassede sig contes filosofi og blev en stor gevinst for Inter det sidste halvår. Men lad den ligge.

@martinovic holdet er ik blevet styrket, men vi ejede ik tomori før, det gør vi nu. Og Donnarumma valgte jo at smutte - så er det da klasse at hente en fransk landsholds målmand ind.
Tonali bliver os en gevinst på sigt, det føler jeg mig overbevist om.
Giroud anser jeg som en kæmpe opgradering. Da vi nu kan rest Zlatan uden at være nervøs
Skrevet af Martinovic
Kan vi få hhv Ziyech og Bakayoko på lån


Med den betydning Hakan fik for Milan, er det også i Ziyech-klassen, vi skal finde hans afløser.

Jeg håber ikke, at klubben vil nøjes. Vi kædes sammen med mange spillere, men det virker som om, at klubben ikke vil bruge de ekstra penge på at lande dem.

At hente spillere på leje med købsoption (den debat har vi vist haft før) er ikke nødvendigvis dumt, men det skubber transferen til sommeren efter, og det gavner ingen at køre videre med samme trup to år i træk.

Tottenham prøvede det for et par år siden, og det hjalp dem ingenlunde, så vidt jeg husker.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Den orker jeg ik at tage, men kort sagt.

Så står det dig jo frit for at undlade, at komme med en hånlig kommentar til min holdning.
Skrevet af Rossoneri
Med den betydning Hakan fik for Milan, er det også i Ziyech-klassen, vi skal finde hans afløser.

Jeg synes det i høj grad handler om hvordan Pioli vil spille.

Tager vi sidste del af forrige sæson og de første træningskampe, satser Pioli klart på et mere fleksibelt system.

Hakan blomstrede voldsomt, da han kunne spille rundt om Zlatan og agere på de rum han skabte.

Det er noget anderledes, når spillet skal foregå langs jorden med masser af bevægelighed. Her vil jeg påstå, at Brahim er på niveau med Hakan - måske endda bedre.
Man kan så diskutere om vi har den nødvendige dybde - men vi skal, efter min mening, ikke nødvendigvis i markedet efter en starter.

Men altså, Ziyech ville naturligvis være en kæmpe gevinst.

...men det virker som om, at klubben ikke vil bruge de ekstra penge på at lande dem.

Tingene skal jo også hænge sammen i en økonomisk kontekst.

Det sagt, så er der trods alt et godt stykke tid til markedet lukker. Som jeg er det, giver det fin mening, at have is i maven og se hvilke muligheder er der opstår på markedet.

Fx kan Ziyech, Sabitzer m.fl. hurtigt gå hen og blive et problem for deres respektive klubber, hvilket selvfølgelig giver mere gunstige forhold.

Heri skal man selvsagt tage højde for risikoen for at spillerne ryger til andre mere "gavmilde" klubber, men det er en risiko man må tage, når man har stramme økonomiske rammer, at arbejde indenfor.
Skrevet af Fox@Mulder
Da Eriksen var på toppen i Tottenham kan man nok argumentere for at han var bedst, men siden har pilen da kun peget i Hakans retning - noget som bakkes tæt op at stats såsom mål, assists og skabte chancer som må siges at være de vigtigste parameter for en playmaker.

Ingen tvivl om at Hakan er en stor forstærkning af et i forvejen stærkt Inter hold.

Uanset om vi får Ziyech og Bakayoko (som iøvrigt er middelmådig og kun tænkt som backup) vil Juventus og Inter være massive favoritter i den kommende sæson.
Vi skal tælles med i rækken under bestående af Napoli, Atalanta og os selv. De to Rom klubber ser jeg et niveau under igen.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Hånlig? Ej ro på. Men kig nu bare på de 2 spillers meritter, og ik kun bedøm Eriksen ud fra en enkelt sæson i Inter.
Du sammenligner jo heller ik en Skoda med en Tesla vel…

@fox hvornår var det Eriksen fejlede i spurs? Han var da en af de få der gik forrest - Tottenham ville jo os gerne beholde ham, Eriksen ville bare gerne prøve noget nyt
Skrevet af Martinovic
Hvis vi kan lande Ziyech eller Vlasic som 10´er, Bakayoko som erstatning for Meite og evt. Ilicic som erstatning for Castillejo tror jeg på, at vi kan drille Inter og Juve. Det bliver dog tæt løb igen, hvor jeg også tror, at Napoli og Atalanta bliver de største konkurrenter til top4.

Sarri og Mourinho er dog garvede trænere, så hverken Lazio eller Roma skal undervurderes.

Hakans topniveau matcher Eriksens og måske mere til, men han har ikke Eriksens bundniveau.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Det handlede mere om at du mente du ikke gad diskutere det - altså efter du lige skulle komme med en fuldstændig indholdsløs kommentar.

Vi kan da sagtens blive enige om at Eriksen har haft en større karriere end Hakan. Men det kan man bare ikke bruge til så meget inde på banen.

Jeg hører til dem der mener, at Eriksens karriere aldrig når tidligere niveauer. Det er der umiddelbart en del der peger på.

Derfor anser jeg, at Hakan er en opgradering ift Eriksen.

Skrevet af Rossoneri
...men han har ikke Eriksens bundniveau.

Problemet med Eriksen har vel netop været, at hans bundniveau har været ikke-eksisterende.

Når man så sammenholder det med, at man kun har set noget der ligner hans topniveau i absolutte glimt, synes jeg meget peger på, at Hakan er en styrkelse af Inters hold.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Mener du det pga hans hjerte fejl - så ja det frygter jeg os. Men ellers vil jeg mene Eriksen er i sin prime.
Skrevet af Martinovic
Eriksen har i mine øjne ikke ramt sit prime de sidste tre år. Han blomstrede op i Inter, men han var noget bedre, da han var på toppen i Tottenham.

I forhold til Simone Inzaghis system ser jeg også, at Hakan er et bedre match.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Mener du det pga hans hjerte fejl - så ja det frygter jeg os.

Nej, jeg mener Eriksen viser tegn på ikke helt at have motivationen til topfodbold.

Nogle har peget på, at der er et sammenfald med at han blev far - og det er jo reelt noget der sker for mange.

Men virkeligheden er, at det er meget lang tid siden, at Eriksen har vist kontinuerlige prøver på sit uomtvistelige talent.
Skrevet af Martinovic
Det forlyder, at Kaio Jorges kontrakt først udløber om halvandet år og ikke om et halvt år. Derfor er prisen 15 mio. euro. Måske derfor klubben har trukket følehornene til sig.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Spørgsmålet er om det ikke er 2 1/2 år - i flg. klubben udløber hans kontrakt i ´23 og grundet turneringen i Brasilien, vil det typisk betyde med årets udgang.

Long story short, finder jeg det oplagt, at man ikke kaster sig ud i en budkrig på en spiller, der stadig har til gode, at bevise sig.

In other news; Romano skriver at der nu er tre klubber der viser interesse i Caldara - Venezia, Cagliari og Torino. Jeg ser ham umiddelbart have langt til spilletid, da Romagnoli, Kjær og Tomori primært skal fordele minutterne mellem sig, mens Gabbia og Kalulu skal have chancer for at udvikle sig.

Der er samtidig meget stille omkring både Conti og Castillejo.

Jeg undrer mig fortsat over, at vi ikke kan bruge førstnævnte. Han bør fint kunne indgå som backup for Saelemaekers og, til dels, også Calabria. Ikke mindst hvis det er Piolis tanke, at spille med tre deciderede forsvarere.

Hvad angår Samu, så må vi bare håbe, at der sidder en spansk klub og spiller the waiting game (præcis som vi gør), og at det kan udmønte sig til noget i slutningen af vinduet.

Problemet i det er selvfølgelig, at det blokerer for aktivitet, men sådan må det nu engang være.
annonce
0