Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
I flg. Skys Luca Marchetti, leder vi ikke nødvendigvis efter en starter til 10eren.
Ledelsen (inkl. Pioli) har tilsyneladende stor tillid til den unge spanier, hvilket slutningen på sidste sæson og opstart i denne, bestemt også understøtter.

Mit bud er, at vi henter Illicic og lukker det indgående marked. Eneste undtagelse er hvis vi sælger Conti og ser efter en erstatning.

Det ville umiddelbart efterlade os med en væsentlig fleksibilitet i forreste geled, hvor vi ville kunne spille; 4-2-3-1, 4-3-3, 3-4-1-2, 4-2-2-2 m.m.

Udgangspunktet vil nok fortsat være en 4-2-3-1, hvor Illicic og Saelemaekers slås om højre wing positionen, mens Krunic vil være primær backup for Brahim.

Men det giver som sagt en lang række muligheder - ikke mindst for at spille med to i front.

Jeg ville være ganske tilfreds med en sådan trup - den vil i hvert fald være et niveau over vore kære naboers (bredden og de taktiske muligheder medregnet) og vel kun overgået af Juves (så må vi se om Allegri og den falske Ronaldo kan finde melodien sammen).
Skrevet af Pirlo21
Tænker nu os en Ilicic kan dække 10´er rollen. Så selvom han er 33 år - så syntes jeg en handle vil give god god mening. Men det klart klubben ik vil sprænge banken for ham.
Caldara og conti tænker jeg klubben meget gerne vil afsætte os, begge får en alt for høj hyre og begge bidrager umildbart meget lidt! Castillejo vil jeg heller ik udelukke vi gerne vil afsætte. Han er os en dyr brede spiller.
Hauge virker til at være solgt inden længe
Skrevet af Rossoneri
Tænker nu os en Ilicic kan dække 10´er rollen.

Helt klart. Han er dog en lidt anden type end Brahim, men det giver også god mening, at have flere (mange) strenge, at spille på.

Det er også meget det Pioli har talt om i opstarten - fleksibilitet er kodeordet.

Caldara og conti tænker jeg klubben meget gerne vil afsætte...

Enig - min pointe var omkring dem der skulle erstattes. Her er der ikke behov for en erstatning for Caldara.

Vi har fem CBs, hvoraf tre har starter-niveau og to er talenter, der i øvrigt har fleksibiliteten til også, at dække HB.

Glimrende roster.

Castillejo vil jeg heller ik udelukke vi gerne vil afsætte.

Det er jeg også ganske overbevist om. Og faktisk er han nok direkte stopklods for et køb af Illicic.

Hvis vi accellererer på sidstnævnte, betyder det nok, at der er fundet en ny destination til Samu.
Skrevet af OC
Jeg ville være ganske tilfreds med en sådan trup - den vil i hvert fald være et niveau over vore kære naboers (bredden og de taktiske muligheder medregnet) og vel kun overgået af Juves (så må vi se om Allegri og den falske Ronaldo kan finde melodien sammen).


Hvordan endte man på sådan en konklusion efter at have måtte slippe 2 af de 4-5 største profiler på gratis transfers, og ikke har hentet andet nyt ind end en reserveangriber og hvad der må formodes at være en dårligere erstatning for ´ligaens bedste målmand´?
La prende Vecino.
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Jeg har godt svært ved at se at vi pludselig skulle stå med en trup der ligefrem er et niveau over Inters, hvis vi køber Illicic og lukker markedet der.

Der er sgu nok også en grund til at samtlige bookmakerne har Inter og Juventus som favoritter til Scudettoen, efterfulgt af Atalanta og dernæst os og Napoli.

Men det bliver vi nok enige om :)
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
@OC
Det er en relativ betragtning.

Skrevet af Rossoneri
Men det bliver vi nok enige om :)

Nej, næppe.
Skrevet af OC
@OC
Det er en relativ betragtning.


Det gik jeg også ud fra, men du må stadig gerne forklare hvordan den giver mening.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
…men du må stadig gerne forklare hvordan den giver mening.

Det MÅ jeg ikke.

Men du kan jo starte med at forklare, hvorfor du er uenig. Så kan vi tage den derfra.
Skrevet af OC
Men du kan jo starte med at forklare, hvorfor du er uenig. Så kan vi tage den derfra.


Jeg skal gøre mit bedste;

Man har måttet slippe 2 af de 4-5 største profiler på gratis transfers, og har ikke hentet andet nyt ind end en reserveangriber og hvad der må formodes at være en dårligere erstatning for ´ligaens bedste målmand´.

Jeg har svært ved at se at det ligefrem skulle gøre Milan bedre end et hold man endte 13 point bagefter sidste sæson, også selvom man eventuelt skulle hente Ilicic, og selvom Inter har mistet Hakimi.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Mit bud er, at vi henter Illicic og lukker det indgående marked. Eneste undtagelse er hvis vi sælger Conti og ser efter en erstatning.


Jeg håber da virkelig ikke, at vi nøjes med at hente Ilicic og så lukker markedet. I så fald kommer vi til at kæmpe hårdt bare for at slutte i top4.

Diaz var rigtig god mod slutningen af sidste sæson. Fraregner vi de to måneder, var han i den resterende del af sæsonen en udmærket breddespiller, men ikke mere. Det er i mine øjne alt for risikabelt at satse på, at han kan levere en hel sæson, som han sluttede sidste sæson.

Diaz kan blive en starter på sigt, men hvis målet igen er top4, holder det ikke.

At vi endnu ikke har skudt Krunic af sted, må kun guderne vide. Han er sådan en type, man smider ind, når stamspillerne har brug for hvile. Ret så ordinær en spiller.

Jeg håber og forventer, at vi fortsat henter Ilicic OG Ziyech/Vlasic til 10´eren. Sker det ikke, har jeg svært ved at tro på, at vi kan overraske på ny og spille os i top4. Vi har tilmed Champions League på tapetet, og det vil være en falliterklæring, hvis Pioli er tvunget til at starte med Krunic.

Vi mangler i øvrigt også en afløser for Meite. Kessie, Bennacer og Tonali er ikke nok centralt.

Vi skulle jo gerne stå stærkere end sidste sæson, og det gør vi ikke pt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@oc
Fair nok.

Jeg mener dog ovenstående mangler en hel del "nuancer".

Skal man tage pointforskellen i sidste sæson, tilskriver jeg den ene og alene en meget væsentlig forskel i skadessituationen i de to klubber.
Milan havde fem-seks gange så mange missede kampe til start-11eren, hvilket jeg anser som en anormalitet der næppe gentager sig. Ikke tilnærmelsesvis.

Milan viste over en lang periode, at vi var (mindst) lige så gode som Inter.

Du har helt klart ret i, at Hakan og Donnarummas afgange er en umiddelbar svækkelse af holdet.
Og samtidig er førstnævnte en styrkelse af Inter.

I Milan var det dog ikke Hakan der spillede 10er mod slutningen af sæsonen - det var Brahim. Dermed kan man sige, at tyrkerens afgang er løst taktisk.

Donnarumma er en svækkelse - jeg ser dog stadig Maignan som en (noget) bedre keeper end Handanovic, som jeg ikke længere anser som mere end middelmådig.

En meget væsentlig betragtning omkring Milan er også det rent taktiske.

Vi havde nogle åbenlyse offensive problemer i Zlatans fravær, da man ikke rigtigt formåede, at omstille sig fra en taktik, hvor man ofte slog bloden op på en spiller der var suveræn i luften.

Dels har vi nu fået en spiller med samme karekteristika (Giroud), men mindst lige så vigtigt, har Milan også lært, at spille uden en stor 9er i front.

Skal man se på Inter i den sammenhæng anser jeg, at der skal noget tillæring til.

Selvom det på papiret ligner nogenlunde samme taktik Inzaghi kommer med, mener jeg fortsat, at der er væsentlige forskelle ift koncept/filosofi/spillestil/kald det hvad du vil.

Hvor Conte er noget nær mekanisk (på godt og ondt) i sin tilgang, skal Inzaghis spillere i langt højere grad tænke selv.

Det er jeg selvfølgelig sikker på Inters spillere formår, men det kræver trods alt en del tilvænning.

Jeg anser Conte som værende en af de bedste i verden til at implementere et koncept.
Med Inzaghi ved roret, tror jeg ikke Inter, på samme måde, rammer jorden løbende.

Rent taktisk mener jeg også man kan stille spørgsmålstegn ved om Inzaghi kan få lige så meget ud af Lukaku som Conte.

Belgierens tid i United viste at det kræver, at man spiller ham "rigtigt". Conte byggede hele konceptet op omkring Lukaku, i veldefinerede spilmønstre. Det bliver næppe lige så ensidigt fokuseret med den nye træner.

Derfra kan man se lidt på trupperne.
Baseret på sidste sæson, mener jeg Inters offensiv ser kvalitativt bedre ud.

Men Lukaku var den altoverskyggende stjerne og at miste ham, repræsenterer en væsentlig risiko.
Ikke blot kvalitativt, men også taktisk.

Her kan man dog omvendt sige, at Inzaghi har noget mere fleksibilitet i repetoiret, sammenlignet med sin forgænger.

Ser man på forsvaret (altså Inters), mener jeg også det er det skarpeste i ligaen - i hvert fald de tre startere.

På de to wingbacks (hvilket er centrale i en 3-5-2) synes jeg det ser, endog meget, sløjt ud.

Milan kan, efter min mening, mønstre ligaens bedste back (i hans rolle) i form af Calabria.

Theo har været svingende, men hans topniveau er imponerende. Og nu er der altså endelig kommet en backup med, nogenlunde, samme kompetencer.

Kessíe-Bennecer er, efter min mening, den stærkeste centrale midtbane i ligaen, omend navnlig Barellas niveau selvfølgelig også er imponerende.

Her er det dog en udfordring, at de begge skal afsted til AFCON.

Ser jeg generelt udover de to trupper, anser jeg bredden i Milans som værende overlegen.

Faktisk anser jeg springet i kvalitet i Inters trup som ret væsentligt - og det gør sig gældende i alle kæder.

Derudover mener jeg ikke man kan overse situationen i de to klubber.
Inter står i en situation, hvor man har været nødsaget til salg af en af de største stjerner samt, ikke mindst, at træneret er skredet, fordi han ikke mente klubben kunne indfri hans ambitioner.

Man skal ikke være meget kreativ for at forestille sig, at det unægteligt gør noget ved selvopfattelsen og vindermentaliteten i truppen.

Dertil kan man tilføje, at der jo langt fra er sikkerhed om økonomien og spillerne står måske snart i en situation igen, hvor de ikke får løn.

Og så er der naturligvis stabiliteten. Milan arbejder videre med en træner og et koncept der er kendt. Inter skal noget omstille sig til en væsentlig anderledes spillestil.

Personligt tror jeg Inter får en meget svær sæson, men det er selvfølgelig bare min fornemmelse.
Skrevet af Rossoneri
Det er i mine øjne alt for risikabelt at satse på, at han kan levere en hel sæson, som han sluttede sidste sæson.

Den præmis hviler vel på, at vi netop skal spille med en 10er i alle kampe.

Jeg anser det som oplagt (man kan fx bare tage Piolis ord for det), at vi kommer til at veksle en del mellem koncepter sæsonen igennem.

Herunder også formationer der ikke omfatter en 10er - som fx da vi spillede 4-2-2-2 sidste sæson.

Vi mangler i øvrigt også en afløser for Meite. Kessie, Bennacer og Tonali er ikke nok centralt.

Lige nu har vi vel Pobega som synes, at imponere i pre-season.

Derudover har vi Krunic, som også kan dække Bennacers rolle, mens Tonali kan dække Kessíes.

Det giver fem spillere til to positioner.
Skrevet af OC
Skal man tage pointforskellen i sidste sæson, tilskriver jeg den ene og alene en meget væsentlig forskel i skadessituationen i de to klubber.
Milan havde fem-seks gange så mange missede kampe til start-11eren, hvilket jeg anser som en anormalitet der næppe gentager sig. Ikke tilnærmelsesvis.


Apropos anormaliteter, så krævede det en kæmpemæssig, rekordstor mængde af straffespark før Milan lige præcis kravlede med på Champions League pladserne - men igen, viser den seneste sæson, det er aldrig så sjovt at tale om - mens Inter vandt ligaen med fire kampe tilbage.
Det kan næppe være Inters skyld, at Milans trænerstab ikke gør sit arbejde godt nok - eller hvad årsagen nu har været.

Milan viste over en lang periode, at vi var (mindst) lige så gode som Inter.


Og i den efterfølgende periode (jeg går ud fra du hentyder til første halvsæson) blev det vel så også bevist at Milan var ret så meget dårligere?

I Milan var det dog ikke Hakan der spillede 10er mod slutningen af sæsonen - det var Brahim. Dermed kan man sige, at tyrkerens afgang er løst taktisk.


Og kvalitativt, eller?

Selvom det på papiret ligner nogenlunde samme taktik Inzaghi kommer med, mener jeg fortsat, at der er væsentlige forskelle ift koncept/filosofi/spillestil/kald det hvad du vil.


Men nu talte du jo om trupperne, ikke trænerne eller helhedsbilledet. Resten af dit fine skriv er derfor ikke så brugbart, selvom der dog er visse sandheder - samt en masse forkert.

Jeg er ikke uenig med dig, i at Inzaghi som udgangspunkt er et skridt ned fra Conte, men han er stadig et ret så eftertrykkeligt skridt op i forhold til Pioli.

Inter står i en situation, hvor man har været nødsaget til salg af en af de største stjerner samt, ikke mindst, at træneret er skredet, fordi han ikke mente klubben kunne indfri hans ambitioner.


Den eneste forskel på de to Milano-klubbers situation i forhold til spillere der har forladt klubberne, er vel egentlig at vi rent faktisk har formået at få penge for vores?

Personligt tror jeg Inter får en meget svær sæson, men det er selvfølgelig bare min fornemmelse.


Det kan du sagtens have ret i, men jeg tror ikke du finder ret mange der på nuværende tidspunkt ville kalde Milans trup bedre end Inter, let alone på højde med Juventus´.
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
Apropos anormaliteter, så krævede det en rekordstor mængde af straffespark...

Straffespark der alle, pånær ét, var korrekt dømt.

Ergo må antagelsen være, at Milan ville få lige så mange straffespark hvis de samme situationer gentog sig. Og hermed altså ikke en anormalitet.

Det kan næppe være Inters skyld, at Milans trænerstab ikke gør sit arbejde godt nok - eller hvad årsagen nu har været.

??Der er da ikke nogen der peger fingre. Jeg konstaterer blot, at det er en præmis der næppe gentager sig.

Og i den efterfølgende periode (jeg går ud fra du hentyder til første halvsæson)...

Nej, Milan spillede mindst lige op med Inter i det der svarede til en hel sæson.

...blev det vel så også bevist at Milan var ret så meget dårligere?

Ja - pga skader. Det er jo netop det der er pointen.

Og kvalitativt, eller?

Ja - ud fra den måde Pioli har tweeket det offensive koncept. Her er Brahim, som minimum, en fuldgod erstatning.

Men nu talte du jo om trupperne, ikke trænerne eller helhedsbilledet.

Jeg har svært ved at se hvordan de to ting kan adskilles. Vi sidder jo ikke og spiller bilkort.

...men han er stadig et ret så eftertrykkeligt skridt op i forhold til Pioli.

Fnis! Er du nu bare ud i dit sædvanlige trolleri, eller?

Den eneste forskel på de to Milano-klubbers situation i forhold til spillere der har forladt klubberne, er vel egentlig at vi rent faktisk har formået at få penge for vores?

Hehe - tror nu jeg snupper den økonomiske situation i Milan anyday. Men held og lykke med at få betalt lønninger, når jeres ejeres kortfristede lån er opbrugt lige om lidt.

Det kan du sagtens have ret i, men jeg tror ikke du finder ret mange der på nuværende tidspunkt ville kalde Milans trup bedre end Inter, let alone på højde med Juventus´.

For det første har jeg jo netop skrevet, at det er i en bredere forstand.

Det giver ikke mening, at anskue spilleres kvalitet som en separat størrelse. Om en spiller præsterer, afhænger af et hav af ting.

Dernæst har jeg netop skrevet, at jeg anser Juventus´ trup som den stærkeste i ligaen. Præcis som jeg gjorde sidste år - men det fører, som bekendt, ikke altid til succes.
Skrevet af OC
Ergo må antagelsen være, at Milan ville få lige så mange straffespark hvis de samme situationer gentog sig. Og hermed altså ikke en anormalitet.


Det er ikke definitionen af en anormalitet. Det er abnormt at få 20 straffespark i en sæson, sammenlignet med hvad det hold der normalt får flest straffespark i løbet af en sæson får, hvilket er en statistisk anormalitet.

Nej, Milan spillede mindst lige op med Inter i det der svarede til en hel sæson.


Og de sidste 3-4 år har i været væsentligt dårligere, men det er jo et ligeså dårligt pejlemærke som at inddrage sidste halvdel af 19/20-sæsonen for at få sit hold til at se bedre ud end det er.

Ja - pga skader. Det er jo netop det der er pointen.


Igen; jeg tror ikke du finder særligt mange der tror Milan havde vundet Serie A sidste sæson havde det ikke været for skader.

Ja - ud fra den måde Pioli har tweeket det offensive koncept. Her er Brahim, som minimum, en fuldgod erstatning.


Hvad var det du - i din sædvanlige overvurdering af Milan-spillere - kaldte Calhangolu i løbet af dele af sidste sæson? En af de 3 bedste spillere i verden, eller deslige? Ret mig hvis jeg tager fejl, det kan også have været du ´blot´ mente i ligaen.
Men det mener du i ramme alvor pludseligt at Brahim Diaz lige uden videre kan tage over for?

Jeg har svært ved at se hvordan de to ting kan adskilles. Vi sidder jo ikke og spiller bilkort.


Du kan ikke se hvordan man kan adskille kvaliteten af truppen, og så hvordan en trup eksempel vil spille under en træner? Når du siger at Milan har en bedre trup end Inter, så mener du altså ikke at truppen af spillere er bedre, men at Milan vil komme til at spille bedre end Inter på grund af - blandt andet - en bedre træner?
Spøjs begrebsdefintion.

Fnis! Er du nu bare ud i dit sædvanlige trolleri, eller?


https://imgur.com/a/waBTEZx

https://imgur.com/a/K9WsX2g

Tværtimod synes jeg det er en konklusion som er ret ligetil på dette tidspunkt af begge managers karrierer.

Hehe - tror nu jeg snupper den økonomiske situation i Milan anyday. Men held og lykke med at få betalt lønninger, når jeres ejeres kortfristede lån er opbrugt lige om lidt.


Nu var det jo så ikke det du hentydede til. Hvordan er salget af Hakimi for en hidtidig klubrekord et større nederlag - både indadtil og uadtil imagemæssigt - end Milans tab af Calhanoglu og Donnarumma til nul kroner?

Du er med på, at i er ejet af en vulture fund, ikke? Var det ikke det du tidligere skrev, havde været en utrolig positiv udvikling for Milan og det kunne bare ikke være bedre, men Oaktree-situationen er anderledes fordi...?
La prende Vecino.
Skrevet af Fox@Mulder
I mine øjne mangler vi også minimum et par brikker mere for bare at være nogenlunde status kvo.....

- Diaz og Tonali var her også sidste år
- Maignan tror jeg nok skal gøre det lige så godt som Donna.
- Giroud er en super fin tilføjelse

Men vi mangler altså hele vores offensive omdrejningspunkt i Hakan og senest mod Nice så vi et meget famlende hold rent offensivt. Man fjerner ikke bare den spiller der tager så godt som alle dødbold, som er garant for 20 mål/assists og som skaber flest chancer - uden at erstatte ham ordentligt.

Illicic vil være en super fin tilføjelse (såfremt vi skal betale et minimum i fee/løn, nu Atalanta står med en spiller der gerne vil væk), men han er altså 33, snart 34 og kan ikke forventes at levere det Hakan gjorde.

Illicic, en offensiv midt ala Ziyech/Vlasic/Sabitzer og en CDM mere ala Kamara, så kan man begynde at argumentere for vi står lidt stærkere end sidste sæson.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Det er abnormt at få 20 straffespark i en sæson, sammenlignet med hvad det hold der normalt får flest straffespark i løbet af en sæson får, hvilket er en statistisk anormalitet.

Inter scorede sidste sæson 46% flere mål end snittet for de tre foregående. Med samme logik må vi altså forvente, at det bliver "back to normal" i næste sæson. Av for den!

En af de 3 bedste spillere i verden, eller deslige? Ret mig hvis jeg tager fejl, det kan også have været du ´blot´ mente i ligaen.

Ja - du tager fejl.

Jeg mente han var den bedste på sin position i ligaen. Men det er jo ud fra en betragtning omkring hvordan han spiller.

Nu har Pioli ændret præmissen for sin 10er - det er en spiller der skal kunne drible og spille i de små rum og her er Brahim mindst på niveau med Hakan.

Du kan ikke se hvordan man kan adskille kvaliteten af truppen, og så hvordan en trup eksempel vil spille under en træner?

Hvordan vurderer du en spillers objektive kvalitet? Hvis Donkey pludselig får til opgave, at ligger og lave snævre driblinger, tror du så stadig han vil være blandt ligaens bedste angribere?

Når du siger at Milan har en bedre trup end Inter, så mener du altså ikke at truppen af spillere er bedre, men at Milan vil komme til at spille bedre end Inter på grund af - blandt andet - en bedre træner?

Det bør vel være evident, at spillere præsterer ud fra den opgave de får.

Fx ville Hakimi næppe få mange bifald, hvis hans primære opgave var at dække op.

Men det handler selvfølgelig også om bredden i truppen. Her mener jeg Milans trup er bedre.

Spøjs begrebsdefintion.

Altså mere spøjs end en eller anden obskur og fiktiv definition af "kvalitet"..?

Tværtimod synes jeg det er en konklusion som er ret ligetil på dette tidspunkt af begge managers karrierer.

Der har været meget få fingre, at sætte på Pioli i hans tid i Milan. Hvordan han tidligere har præsteret i andre klubber, er irrelevant.

Nu var det jo så ikke det du hentydede til.

Jeg hentydede til det økonomiske kaos jeres ejere har bragt jeres klub i.

Hvorfor du skal tale om spillersalg, kan jeg ikke lige få øje på.

I Inter-regi er det dog relevant, fordi det hører til samme historie som Conte der skred, fordi han ikke tror på klubbens projekt. Men det er måske store successer i dit univers?

Du er med på, at i er ejet af en vulture fund, ikke?

Vi er ejet af en investeringsfond der har vist sig enormt duelige med både vilje og evne til at investere i klubben - modsat jeres ejere.

...men Oaktree-situationen er anderledes fordi...?

News flash - I er IKKE ejet af Oaktree. Det kan dog være i bliver det, hvis Suning defaulter på deres kortsigtede lån.

Indtil da giver det dog mening, at forholde sig til de nuværende ejere og deres formåen.
Skrevet af OC
Inter scorede sidste sæson 46% flere mål end snittet for de tre foregående. Med samme logik må vi altså forvente, at det bliver "back to normal" i næste sæson. Av for den!


Ja, baseret på det dataudpluk, så var det en klar og væsentlig stigning, som man vel kan sige kom i hus på baggrund af en bedre træner og et bedre spillermateriale.
Vi er enige.

Det ændrer ikke på at Milan fik flere straffespark end nogen anden klub i Serie As historie, og at det var abnormt mange.

Nu har Pioli ændret præmissen for sin 10er - det er en spiller der skal kunne drible og spille i de små rum og her er Brahim mindst på niveau med Hakan.


Jeg glæder mig i så fald meget til at du udnævner ham til ligaens bedste på sin position, hvorefter han så sæsonen efter uden de store problemer kan erstattes af en 21-årig som har scoret fem ligamål i løbet af hele sin karriere.
Det er altid god underholdning at se dig hype Milan-spillere i en så absurd grad at det halve kunne være nok.

Hvis Donkey pludselig får til opgave, at ligger og lave snævre driblinger, tror du så stadig han vil være blandt ligaens bedste angribere?


Så ville jeg kalde det en umådeligt stor fejldisposition af personen der har givet ham de instrukser, og ikke som sådan noget der i højere grad taler imod Lukakus kvaliteter.

Det bør vel være evident, at spillere præsterer ud fra den opgave de får.


Ja, men det handler ikke om truppens kvalitet. Din logik dikterer at Manchester Citys hold med en 1-årig ved træner-roret er en dårligere ´trup´ end Søllerøds ´trup´ med Guardiola som træner, og det mener jeg simpelthen er en gedigen fejlfortolkning af måden hvorpå ordet ´trup´ bliver brugt blandt folk der diskuterer fodbold.
Alternativt er det en fejlslutning du med vilje bruger så du kan sige at Milan er bedre end Inter.

Der har været meget få fingre, at sætte på Pioli i hans tid i Milan. Hvordan han tidligere har præsteret i andre klubber, er irrelevant.


Hehe, okay. Hvordan kan du så vurdere Inzaghi, i at med at han ikke har trænet Inter i officiel kapacitet? Hvordan kan du vurdere Maignan, Giroud og ham Monaco-reserven som værende køb der løfter kvaliteten hos Milans trup, når det tilsyneladende er irrelevant hvad de har præsteret i andre klubber? Med mindre du kører simultant forskellige logikker for trænere og spillere, men det ville jo bare være fjollet.

Hvorfor du skal tale om spillersalg, kan jeg ikke lige få øje på.


Det kan jeg til gengæld;

Inter står i en situation, hvor man har været nødsaget til salg af en af de største stjerner[...]Man skal ikke være meget kreativ for at forestille sig, at det unægteligt gør noget ved selvopfattelsen og vindermentaliteten i truppen.


Så forklar mig lige igen; hvordan er salget af Hakimi til et rekordbeløb et større nederlag for Inters "selvopfattelse og vindermentalitet" end Milans tab af Calhanoglu og Donnarumma til nul kroner?

News flash - I er IKKE ejet af Oaktree. Det kan dog være i bliver det, hvis Suning defaulter på deres kortsigtede lån.


En situation du, går jeg ud fra, referer til her - "men held og lykke med at få betalt lønninger, når jeres ejeres kortfristede lån er opbrugt lige om lidt" - hvilket jo i så fald ville betyde at ejerskabet ville overgå til Oaktree. En struktur- og ejermæssig sammensætning du længe og højt har rost til skyerne for Milans vedkommende, men åbenbart skulle være en skidt ting for Inter?

La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Jeg deler ikke helt din optimisme omkring styrken af holdet, men vi må se om en lille måneds tid, når markedet er lukket, Rosso.
Mojn do!
annonce
0