Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Der står vel, at Milan potentielt er til salg. Det er næppe nogen sensationel nyhed.

Derfra til at klubben bliver solgt, må mam formode, at der, trods alt, er et godt stykke vej.
Skrevet af Nickdkinter
Præcis. Vi er meget mere til salg i forhold til jer.
Skrevet af Rossoneri
Meget tyder på at Pobega udlejes igen. Et væsentligt hint er, at man ikke længere kan bestille hans trøje på i den officielle shop.

Jeg har det lidt ambivalent med det.

På den ene side synes jeg, at det er ærgerligt, at han ikke får chancen. Ikke mindst når man (sandsynligvis) henter en Adli ind med nogenlunde samme profil.

En spiller på hans alder og med hans udviklingskurve har naturligvis brug for spilletid, men det er altså også noget væsentligt i, at træne på "højeste" nivau.

Det positive er selvfølgelig, at han kommer til en destination hvor han kan få masser af spilletid.
Skrevet af Rossoneri
NY Times bringer i øvrigt i dag en artikel omkring "de ni" fra ESL projektet (altså alle deltagere minus Barcelona, Real Madrid og Juventus).

De (og dermed altså også Milan) skulle underskrive en aftale med ECA, der, i hvert fald på papiret, vil gøre det sværere, at deltage i lignende projekter i fremtiden.

Klubber har formelt være udmeldt af ECA, siden ELS blev lanceret, men med aftalen skulle klubberne igen blive indlemmet i folden.

Journalisten bag artiklen tilføjer dog, at disse klubber har dygtige advokater og at en aftale der forhindrer/besværliggør deltagelse i andre turneringer, formentlig ikke vil være gyldig hvis det blev testet.
Skrevet af Milanistar
Spændende hvad sådan en aftale reelt får af betydning. Forhåbentligt bliver noget så tåbeligt som ESL ikke forsøgt igen fra klubbens side.

Hvad mener i om Berardi-rygtet? Jeg ved godt det er mange penge, men jeg mener at vi bør dreje lidt på nogle knapper rent økonomisk hvis vi kan få sådan en profil til klubben. Manden giver markant flere mål+assists end vores tidligere HW´s, og bringer en helt anden dimension til højresiden. Det vil gøre os endnu mere fleksible fremad banen.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Kæmpe nej tak til Berardi.

Han er først og fremmest kontraspiller, der er dygtig, når modstanderne vover sig op og stå højere på banen, hvilket sjældent er tilfældet mod Milan.

Derudover fungerer det dårligt med en højre wing der trækker ind i banen, da vi har en langt mere defensivt orienteret højre back, som dermed ikke udnytter de rum der opstår.

Desuden er han 27 og det ville ligne Elliott dårligt, at købe en forholdsvis dyr spiller med tvivlsomt gensalgspotentiale.

Der går i øvrigt snak om at Pioli vil satse på en 4-2-2-2 (med mindre der kommer en ny 10er til), hvor Leao og Brahim skal spille til venstre, med Rebic og Zlatan helt fremme.
Det kræver i langt højere grad en balancespiller på højre wing og mit bud bliver, at Saelemaekers og Florenzi skal slås om den plads.

Holdet ville knække midt over, hvis en spiller som Berardi skulle passes ind i sådan et setup.
Skrevet af Milanistar
I sådan et setup (hvilket i øvrigt er min favoritformation i FM) kan man godt have to angrebsivrige kanter. Det gør os uendeligt meget farligere at kunne true fra begge sider, specielt når vi har så stærke folk i boksen. Og Berardi kan også sagtens finde ud af at arbejde den anden vej, så vi taber ikke så meget dér heller.
For at balancere mod kontraangreb skal Calabria naturligvis blive længere tilbage, og så skal en af de to centrale midtbanespillere blive liggende i området foran forsvaret.

En af fordelene ved systemet er også at stå meget offensivt på banen, hvilket vil tvinge modstanderen til at angribe med færre spillere, hvilket igen er lettere at forsvare imod. Enig i at han ikke passer på strategien, men nogle gange må man strække sig lidt ekstra for at få en god spiller til holdet. Vlasic er vel også en offensiv kantspiller?
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Jeg tænker det, med al respekt, mest er udtryk for forskellen på et computerspil og den virkelige verden.

Bennacer er i øvrigt en spiller der "vandrer" meget og Kessíe tager også løbende frem i banen.

Og så er der jo ikke mindst Theo som reelt er wing.

Dermed risikerer vi et hold i total ubalance, hvor modstanderen nemt kan komme til at ramme os på omstillinger ned igennem midten. Og er der én ting Pioli navnlig har skabt, er det balance i de forskellige faser.

Jeg tror Piolis tanke med en 4-2-2-2 (sådan har det i hvert fald været hidtil) er, at venstre wing enten skal trække ind i rummet foran modstandernes forsvar eller angribe bagom forsvaret med diagonale løb fra kanten. Hvis sidstnævnte, skal en af 9erne falde ned i banen for at skabe rummet.

Theo og Saelemaekers skal holde bredden og dermed ligner det noget a la 2-3-4-1 når vi angriber (som i dag).

Vlasic er i øvrigt udpræget 10er. I flg Transfermarkt, spillede han 33 af 34 kampe som 10er sidste sæson.

Skrevet af Fox@Mulder
Jeg håber virkelig vi henter Vlasic, Florenzi og Adli - og så lukker vores markedet der.

Kan vi komme af med Conti og/eller Samu ville det selvfølgelig være super fint.

Så har vi en trup hvor vi både kan stå lidt mere kompakt i vores standard 4-2-3-1 formation og vi har en trup til at spille 4-2-2-2 hvis der skal lægges mere pres i modstandernes felt - f.eks. mod mindre hold på San Siro.

Mig bekendt har vi iøvrigt et klart højere pointsnit med 4-2-3-1 kontra 4-2-2-2, så jeg ser fortsat vores 4-2-3-1 formation som værende vores udgangspunkt.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Mig bekendt har vi iøvrigt et klart højere pointsnit med 4-2-3-1 kontra 4-2-2-2, så jeg ser fortsat vores 4-2-3-1 formation som værende vores udgangspunkt.

Nu er det jo ikke så frygtelig meget vi har spillet 4-2-2-2, så sammenligningen er måske ikke så relevant.

Det er nok snarere relevant, at se på de taktiske aspekter.

Jeg synes Pioli, mod slutningen af sidste sæson og i starten af denne, har demonstreret, at han kan sætte holdet op på flere måder nu.

Et primært aspekt i det meste af sidste sæson var, høje bolde op på Zlatan (der faldt ned i banen), mens navnlig Hakan og Leao/Rebic skulle løbe i de huller der opstod.
Og når vi ikke havde den store 9er, var det med meget blandet succes.

Pioli fik dog skabt et alternativ, hvor vi formåede, at skabe chancer via masser af løb og hurtige pasninger omkring modstandernes felt.

Derfor kan 4-2-3-1, 4-2-2-2 (og for den sags skyld 3-4-1-2) være mange forskellige ting.
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/report-florenzi-to-milan-in-a-deal-worth-e5m/

Gid klubben var lige så hurtige til at handle, når det gælder en offensivspiller.

Florenzi er ok, men han bør være en prioritet længere ned på listen. Det havde været vigtigere at skippe Conti og Castillejo videre først.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvis Florenzi er tænkt som backup/rotation for Saelemaekers, synes jeg faktisk det er en ret vigtig signing.

Måske ligefrem en ret vigtig del af puslespillet.

Mere og mere tyder på, at Pioli ser i retning af 4-2-2-2.

Leao/Brahim/Krunic/Maldini til venstre, Zlatan, Giroud, Rebic og til dels Leao til de tre forreste og dermed behov for en balancerende wing i den anden side.

Den gode Tassotti udtalte sig i øvrigt om præcis dette i et interview i dag.
Skrevet af Martinovic
Hvordan placerer du nogen til højre og venstre i en 4-2-2-2?

To 6´ere, to kanter og to angribere?
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
I øvrigt tror jeg, at Florenzi er udset som backup for Calabria. Han har mest spillet back i sine seneste klubber og på landsholdet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er sådan systemet typisk vil fortolkes.

Men djævlen findes, som altid, i detaljen.

Vores venstre wing vil typisk trække ind i banen og skabe plads til Theo mens højre wing skal holde bredden og reelt spille på højde med Theo.

Dermed kommer vi reelt til at spille med tre mere eller mindre fleksible typer i front.
Skrevet af Rossoneri
Vores højre back er en udpræget defensiv spiller - det er Florenzi ikke. I virkeligheden minder han jo meget godt om Conti som oplagt ikke rimer på beskrivelsen i Piolis perspektiv.
Skrevet af Martinovic
Bakayoko rykker tættere på. Det er jeg godt tilfreds med. Jeg havde dog foretrukket at beholde Pobega fremfor Krunic.

Kan vi lande Vlasic eller Ziyech, har det været et stærkt mercato.

Lidt træls Atletico løber med Vlahovic. Ham havde jeg gerne set i Milan næste sommer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Bakayoko rykker tættere på.

Først og fremmest vil jeg ser det før jeg tror det. Den handel har været nævnt lukket i flere uger nu.

Dernæst afhænger min begejstring i høj grad af præmisserne. Jeg mener ikke vi skal splashe en kæmpe løn efter en spiller der velsagtens ikke har overbevist siden 16/17 sæsonen.

En sådan handel kunne dog sagtens hinte i retning af en 4-2-2-2, da vi dermed får endnu mere fysik ind i den centrale akse, hvor Tonali også har imponeret i Kessíes rolle på det seneste.

Kan vi lande Vlasic eller Ziyech, har det været et stærkt mercato.

Det synes meget lidt sandsynligt, at vi henter nogen af de to. Deres respektive klubber står stejlt rent økonomisk og vi kommer ikke til at committe hverken €30m eller €40m som der tales om respektivt.

Igen, meget kunne tyde på at Pioli rent taktisk vil gå andre veje hvorfor en sådan rolle slet ikke er relevant.

Flere journalister taler da også om muligheden for at hente en ung angriber ind. Det vil udelukkende give mening i et scenarie hvor vi spiller med to på toppen, samtidig med at Leao er tiltænkt en primær rolle på wingen.

Lidt træls Atletico løber med Vlahovic.

Enig - men de priser der er nævnt, er det rene galimatias.

Vi taler fortsat om en spiller der har præsteret i én halvsæson. Sidste gang vi kastede os ud i det, hed spilleren Piatek og blev handlet til noget nær halvdelen af nævnte sum. Og han præsterede vel at mærke bedre.

Til en pris over €35-40m tror aldrig nogensinde han ville være relevant for os.
Skrevet af Martinovic
Jeg ved ikke, hvad Ziyech koster, men jeg synes ikke, at 10 mio. euro i leje og 20 mio. euro i købsoption virker voldsomt for Vlasic.

Får vi ikke en kreativ spiller mere, kommer der til at hvile et tungt pres på Diaz, og det tror jeg ikke, han kan håndtere over en hel sæson.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
...men jeg synes ikke, at 10 mio. euro i leje og 20 mio. euro i købsoption virker voldsomt for Vlasic.

Det kan man diskutere, men det synes klubben tilsyneladende.

Vlasic´ agent udtalte også, at handlen var "meget besværlig". Det skal nok ses som en indikation af at parterne er meget langt fra hinanden og historien har vist os, at Maldini og Massara er klar til at forlade forhandlingsbordet, hvis skoen ikke passer.

Får vi ikke en kreativ spiller mere, kommer der til at hvile et tungt pres på Diaz, og det tror jeg ikke, han kan håndtere over en hel sæson.

Det handler vel i høj grad om præmissen (?)

En del journalister en enige om, at Pioli vil satase på en 4-2-2-2 (som vi også gjorde mod Panathinaikos).
Her var Leao foretrukket på venstre wing og dermed har vi både ham og Brahim til den position. Dertil kommer Krunic, der har vist sig som en fin backup på positionen, og Maldini.

Der bør være rigelig med dækning.
annonce
0