Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blate
@ flying

Jeg siger bare at det han kværner om er folk ligeglad med, og nu kan jeg læse mig til at han er inter fan, så det hænger nok sammen.

Det giver bare tråden en dårlig hak ned ad når man går ind for at læse hvad ser sker med Milan osv. så skal man lige smøres 4 sider igennem med en eller anden der snakker om forkeret givet straffe i sidste sæson.


@oc

Jeg har ikke tænkt mig går i detaljer med dig omkring det, da det vil kræve for meget tid at frembringe "beviser" for mine synspunkter.

Ja rette op på dig, hvad er problemet med det ? Du kan se flere gerne ser emnet slukke men du hænger fast og nedbryder enhvers svar.

Du behøves ikke tag det personligt for jeg pisse ligeglad
Skrevet af Flying Dutchman
@ Blate

Bare fordi du er ligeglad, betyder ikke at folk er ligeglade. I og med de sidste fire sider ikke bare består af OC, der diskuterer med sig selv, er der ligesom også andre, der er engageret i emnet - faktisk i en sådan grad, at man her i tråden tager emnet op, i håb om at OC reagerer.

Du kan se flere gerne ser emnet slukke men du hænger fast og nedbryder enhvers svar.

Haha! Ja, der er virkelig mange her i aftes, der forsøgte at stoppe debatten!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af OC
Ligeså er tråden ikke et udtryk for et samlet synspunkt omkring hid og did, på trods af forsøg på at reducere det til det.


Både Rosso og Fox hidkaldte mig, hvorefter både du og Fogh har svaret på mit indlæg og mine pointer. Blate og Milanisti har frabedt sig selvsamme.

Så nej, selvfølgelig er det ikke en monolitisk diskussion, men hvad er alternativet? At jeg tager svineren på den anden kind, fordi der muligvis er nogen som ikke gider at høre fra mig?

Desuden har OC en historie i denne tråd som kan have rod i de reaktioner der kom, selvom nogle forsøger at skøjte let og elefant henover det.


Det er jo netop reaktionerne jeg svarer på. Havde de holdt kæft var jeg næppe herinde.

@Blate

Det giver bare dårlig tråden en hak ned ad når man går ind for at læse hvad ser sker med Milan osv. så skal man lige smøres 4 sider igennem med en eller anden der snakker om forkeret givet straffe i sidste sæson.


Tak dine medfans for det.

Ja rette op på dig, hvad er problemet med det ? Du kan se flere gerne ser emnet slukke men du hænger fast og nedbryder enhvers svar.


Nogle er villige til at diskutere problemstillingen med mig, andre er ikke. Ser man eksempelvis på hvem der har indgået i dialog med mig kontra hvem der beder mig om at skrive, er du i undertal.
Hvis du tror at du fremadrettet kommer til at diktere den her klubtråd og hvad der skal snakkes eller ikke snakkes om, så tror jeg du får det svært.
Grib dog og svar på de transferrygter dine medfans har rapporteret om i stedet, eksempelvis.
La prende Vecino.
Skrevet af Blate
@oc

Hvorfor taler du som om du oppe i himlen.
Det var en irriterende omgang du kom med der og det det.

Men jeg kan se du bare bliver ved, utroligt.
Skrevet af Malresi
Det er trist at denne tråd for hjerteklubben er blevet så svinsk, nedladende, hadsk, m.m.... Det er ærgerligt at i ikke kan agere bedre på et site, der også er hjemsted for børn, der gerne vil læse om deres hold.

Jeg ønsker alle jer bidragsydere til den dårlige stemning banned fra bold.
Skrevet af OC
@Blate

Jeg kan se, at du bliver en stor gevinst til- og for tråden.

Giv los!
La prende Vecino.
Skrevet af Blate
@oc

Du inter fan, no love
Skrevet af Rossoneri
@stankovic
Hov hov - andre skal ikke stå på mål for hvad jeg skriver. Bare fordi vi deler sympati med et hold, skal vi jo ikke være af samme holdning.

Når jeg skriver noget til/om en anden bruger, står det helt og holdent for min regning.

Jeg synes @ocs påstande er regulært latterlige. At springe ind i en tråd (gang på gang) og insinuere ting uden nogen form for dokumentation, er i mine øjne bare fjollet, dumt og tåbeligt (det er der naturligvis ingen regel imod).

Og når man gør det, må man selvsagt også acceptere, at man har placeret sin røv i klaskehøjde.

Personligt føler jeg mig fuldt ud berettiget til at latterliggøre den slags udsagn, fordi det ikke er andet end trolderi.

Ønsker man en mere saglig debat, skal man nok overveje, at komme med noget med "lidt" mere indhold.
Skrevet af Rossoneri
@malresi
Hvis du synes betingelserne for brug af forum er overskredet, synes jeg da klart, at du skal anmelde det til admin.
Skrevet af KnockOut
Blate kunne du ikke hæve din standart bare en lille smule eller bare forholde dig til det given faktum, OC blev nævnet ved navn om man er enig eller ikke kan man da ikke have noget imod manden forsvar sine synspunkt eller står til ansvar for udsagn udtalt.

Der ud over hvis du ikke kan håndtere en debat er et "debat" forum nok ikke stedet for dig.

Milanisti hvad er det for en arrogant fremgangsmåde at henvende dig til en anden bruger på som faktisk forsvar et synspunkt og deltager i en debat(Uden at forholde mig til selve indhold).
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Martinovic
Fra Ziyech til Vlasic til Corona til Messias til Faivre til Miranchuk og tilbage til Messias. Sikkert glemt et par stykker undervejs.

Så vil jeg hellere beholde Castillejo end hente en 30-årlig brasilianer i Crotone. Til grin Milan.

Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Adli, Messias og Faivre er de tre navne, som stadig er i spil. Adli er en done deal, mens Faivre-handlen kræver at vi smider yderligere to millioner euro.

Om vi skal gøre det eller ej kommer vel an på, hvor Faivre er udset en plads. Skal han være HW, så synes jeg vi skal gøre det. Er han tiltænkt som trequartista så synes jeg ikke vi bør smide de penge. Så er det lige så fint med Messias som backup til Brahim, da Faivre sandsynligvis vil kræve en del mere spilletid. Messias er godt nok en late bloomer, men han kommer fra en god sæson i Crotone og er måske en ganske fin trupspiller.
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Og nåh ja, så er det vel også altafgørende at Samu sendes af sted, hvilket det dog stadig tyder på.
Sempre Milan.
Skrevet af Flying Dutchman
Var Messias ikke den spiller i sidste sæson med flest vellykkede driblinger? Det var han i hvert fald på et tidspunkt. Jeg tænker, at han som low-cost breddespiller kunne være glimrende til jer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fox@Mulder
Di Marzio melder Messias en Done Deal - Crotones præsident skulle há bekræftet handlen.

Det bliver en lejeaftale til 2,6M med mulighed for køb for 5,4M + 1M i bonusser.

Det er selvfølgelig ikke Ziyech vi henter, men som FD skriver er det en low-cost operation og må stadigvæk alt andet lige være en opgradering ift. Samu.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Flying Dutchman
De spiller ikke samme plads, ej heller har Messias haft samme rolle i Crotone som Castillejo har i Milan. Castillejo er vel rendyrket kantspiller, der skærer ind ad banen for at afslutte eller søger baglinjen, hvor Messias har rendt rundt bag Simy i Crotone for at skabe chancer eller angribe fra dybt. Jeg vil umiddelbart tro, at Messias bliver hentet som alternativ til Diaz, mens opgraderingen til Castillejo allerede er fundet i Florenzi.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Old Bull Lee
Det virker til at de fleste handler i dette vindue har været en "low-cost" operation. Det er nok derfor vi formår at hente 10 spillere. En sejr for kvantiteten.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Det er ærgerligt at i ikke kan agere bedre på et site, der også er hjemsted for børn, der gerne vil læse om deres hold.


Jeg tror ikke nogen børn der holder med Milan længere. Kun nostalgiske mennesker født før 00´ener og som håber på en ny æra... og smagen af Urge og Dana-burgeren. Det er derfor tråden er så håbløs, det vrimler med gamle mænd (?!) hvis eneste gnist i livet er at skændes på et forum. (Mig selv inklusiv, selvfølgelig)

Forza
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
...men nu gik diskussionen jo på Milans (mange) straffespark, og i forlængelse om de alle har været velfortjente/korrekt dømt. Her er det jo først og fremmest væsentligst - og nemmest - at kigge på de straffespark der blev dømt, og derefter vurdere til eller fra.

Det er jo faktuelt forkert, at diskussionen omhandler om alle Milans straffespark er korrekt dømt.

Din påstand er at Milan har været favoriseret ("begunstiget") og at de (rekord)mange straffespark er et resultat af dette.

Det er dermed en relativ betragtning, hvor diverse dommere altså (bevidst eller ubevidst) har foræret Milan en relativ fordel.

Hvis du på nogen måde skulle underbygge den påstand, dur det jo ikke, udelukkende, at fokusere på de straffespark der ER givet.

Du bliver selvsagt nødt til, at forholde dig til de straffespark der KUNNE være givet.

Og selvfølgelig får Milan tvivlsomme straffespark - ligesom Inter, Juventus, Atalanta, Roma, Napoli og alle de andre.

Hvis du vil ture den med din påstand, må du jo påvise, at Milan i højere grad end alle de andre, bliver tildelt tvivlsomme straffespark.
Hvor er dokumentationen for det...?

I øvrigt er mange straffespark tvivlsomme af natur.

Og så er der jo VAR aspektet. Når et straffespark først er dømt, skal VAR kunne hæve over enhver tvivl, at den dom var forkert (clear and obvious error). Det lader sig selvsagt sjældent gøre i praksis.

Men altså, summasumarum er, at du har præsenteret lige præcis NUL underbyggelse af din påstand.

Dermed står du tilbage som et forsmået, skingert one-man hylekor der bare søger en offerrolle.

Og du har ikke mindst tee´et dig selv op til hån og latterliggørelse. Sådan er det jo, når man insisterer på at stå og bræge den slags nonsens ud fra byens tage ved enhver given lejlighed.
Skrevet af Milanistar
Transfermarkt skriver at Adli købes nu, men lejes tilbage til Bordeaux indtil næste sommer, hvor han så skifter til Milan. Jeg synes det er en god idé at give ham et år mere i vante rammer, hvor han også kan være rimeligt sikker på at få masser af spilletid. Men der er altså tale om en langt mere langsigtet løsning end jeg lige havde troet. Dermed ser det ud til, at Messias bliver sidste tilføjelse til truppen, mens Conti og Castillejo er eneste reelle salgsemner. Napolis sportsdirektør er til stede i Casa Milan.
Sempre Milan.
annonce
0