Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nerazzurri
Mht. Mexés handler det vel om hvilke alternativer han har på hånden. Umiddelbart tror jeg han vil afvise kontrakttilbuddet – det bygger jeg på at selv Monaco stejlede over hans lønkrav. Hvorfor skulle han så ikke lade sin kontrakt løbe ud, og finde sig en god, og formentlig sidste, sign-on fee samt ny kontrakt? Han kan i samme øjemed lade kontrakten løbe ud, og forlænge med Milan næste sommer ligeledes. Så for mig står Milan ikke just i en gunstig forhandlingssituation.


Enig. Han har, i modsætning til andre spillere i klubbens historie, intet incitament til at forlænge på de vilkår.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Rossoneri,

Det er et reelt problem - men ikke desto mindre ville Galliani have spilleren stadigvæk, bare imod nedslag i pris hvorfor det kom til at se dumt ud.

Neraz,

Nemlig, Mexes virker ikke på mig til at være en spiller der spilder sin tid med følsomme hensigter i sin karriere. Han vil formentlig ikke kunne se ideen i at spille en ekstra sæson "gratis".

Viola,

Det var egentlig også bare skudt fra hoften. Cagliari har tidligere smidt et prisskilt på 10mio€ på Astori til denne sommer. Det synes jeg umiddelbart er en pris der burde kunne forhandles ned. De har jo ikke spildt tiden med at hype ham de seneste sæsoner - men pånær en russisk klub og Napoli der trak stikket i sidste øjeblik har man jo ikke fået bud på ham og nu har ham kun et år tilbage af sin kontrakt. Han virker til at være en spiller som altid er på blokken i større klubber - men langt nede i prioriteringsfeltet. Han ved godt han skal videre nu, skal han nå andet end bundholdsfodbold.

Skulle Milan få succes med at afsætte Balotelli for de 30mio€ - så burde erhvervelse af Cerci og Paloschi kunne lade sig gøre. Immobile ligner en der smutter for omkring 20-22mio€ så antager at Cerci rammer samme niveau. Toro har så også interesse i Nicerino som bliver anvendeligt.

Paulinho forekommer mig umiddelbart for urealistisk trods en dårlig sæson i Spurs.

Men der er selvfølgelig langt fra Pippos påståede ønsker til realitet og pt sonderes terrænet formentlig.
Skrevet af Bishop
Hvis han vil spille i Milan mere end et år til, så bliver han givetvis nød til at gå med til en kontraktændring. Om Mexes kun tænker på pengene eller mener at han vil have bedre hold der står klar til at tage imod ham, ved jeg ikke.

Det kan selvfølgelig også tænkes at der i den "nye" kontrakt er indført bonusser i en eller anden form der kunne gøre det attraktivt for Mexes.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Som jeg kom ind på i et tidligere indlæg, så tror jeg også det handler om hvilke tilbud han yderligere har på hånden. I vinters havde han Trabzonspor - og selvom vi er faldet af på den så vil jeg trods alt have den "frækhed" at konkludere vi er noget mere attraktive. Men umiddelbart tror jeg han afventer.

Det er desuden slut med delejerskaber næste sommer. Pt har vi Poli, Saponara, Albertazzi, Salamon, Calvano, Verdi og Paloschi på deleje. Behold først- og sidstnævnte. Skip de resterende videre i teksten.
Skrevet af Lentini
Sidste dages Milan-nyheder:

Milan ligger lidt i et vakuum, fordi man endnu ikke har formået at få afsluttet ”samarbejdet” med Clarence Seedorf. Berlusconi skulle have taget afsked med Seedorf, i et møde der er blevet beskrevet som særdeles køligt.

Når man en dag har afsluttet samarbejdet er det spændende, hvorvidt Seedorf tager bladet fra munden. Lige nu foregår al kommunikation mellem Milans advokat og Seedorfs ditto. Ikke just ikke et kærligt farvel, mildt sagt.
Milan er i gang med en reorganisering, igen, men man er stødt på lidt problematik. Den vejlederrolle som man havde tiltænkt Arrigo Sacchi, har mødt modvind fra selvsamme person. Problematikken for Sacchi skulle være at den rolle ville kræve hans fulde koncentration syv dage i ugen – og i en alder af 69 er det ingenlunde noget han har lyst til. Filippo Galli har ligeledes takket nej, til at blive assistent og vil hellere beholde sin nuværende position .

Så kører der heftig rygtestorm, og jeg har sorteret lidt ud i de sædvanlige vildtskydende medier som fx Tuttosport.

- På afgangsfronten, nævnes det at Napoli skulle have forhørt sig om Giampaolo Pazzini, men Milan har ikke i sinde at slippe Pazzo.

- Sao Paolo og Botafogo, har hver især igangsat en større indsamlingsrunde blandt sponsorerne. Målet hermed er at sikre hjemvenden til hhv. Kaká og Robinho. Hos Botafogo håber man ved afslutningen af VM at have nået målet, hvorpå Robinho vil kunne returnere.

- Vores delejede målmand, Filippo Perucchini, er under skarp bevågenhed af Sampdoria. Det spekuleres i at den unge målmand kunne blive en del af halvpartsbetalingen på Andrea Poli.

- Michael Essien har fået tilbud fra Besiktas, og nu skulle Olympiakos også have meldt deres interesse. Førhen har agenten for Essien sagt at det er Milan som afgør Essiens fremtid – men en afgørelse vil ikke falde før end efter VM i Brasilien.

- Det eneste konkrete Milan skulle have på tilgangssiden, er at man har afleveret 3.8mio€ buddet på Adil Rami. Det vides ikke hvordan det er faldet i Valencias smag. Davide Santon vil hjem til Italien og specifikt håbe på Milan som næste destination – trods en kontraktforlængelse er blevet fremlagt ham fra Newcastle. Milan skulle have tilbudt 5mio€ + Kevin Constant i bytte. Det vides heller ikke hvordan det bud er faldet i Newcastles smag. Milan skulle have fremarbejdet en mindre rabat på Taarabt, hvor meget vides ikke – men med Harry Redknapp som manager synes en returneringen til QPR meget lille.

- Chievo og Milan skulle have haft en enkelt snak sammen vedrørende Paloschi, men der vil ikke blevet noget afgjort inden Pippo tiltræder og har givet sin mening til kendt omkring situationen med Paloschi.

- Så er der lidt løse rygter om en gammel kending, Ganso, som i dag spiller i Sao Paolo. Men min erfaring med brasilianske medier – pålidelighed eller utroværdige – er ikke stor, hvorfor det er svært at sætte procent på hvor troværdigt det end er.

- Pippo skulle meget gerne se Aléx(Fri), Santon(10mio€) og Cerci(20mio€) som en del af Milan i næste sæson.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Der er ingen tvivl om at Astoris pris kan forhandles. Meget afhænger jo af de nye ejeres planer.

Hvad angår Mexes - Bishop - Det er da muligt at Milan gerne vil ændre på den gældende aftale, men hvad skulle incitamentet for Mexes være for at tage to år i Milan, for det samme som han under den nuværende aftale får for et enkelt år?
Han kan skifte på en fri transfer næste år og score endnu en fed kontrakt de sidste par år af karrieren.
Han har længe virket som en der var "in it for the money", og ikke som en der ligefrem blev rørt til tårer hver gang han træk i Milan trøjen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Viola 4 Ever
Efter alt at dømme, så har Montolivo lige brækket skinnebenet i træningskampen mod Irland.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bishop
"Hvad angår Mexes - Bishop - Det er da muligt at Milan gerne vil ændre på den gældende aftale, men hvad skulle incitamentet for Mexes være for at tage to år i Milan, for det samme som han under den nuværende aftale får for et enkelt år?"

Det har jeg jo svaret på? Om Mexes vægter karrieren SÅ højt, er jeg dog enig i er tvivlsomt, ikke destomindre er det udspillet fra Milan, desuden kommer han jo allerede til at gå ned i løn pga, den manglende deltagelse i europæisk fodbold, hvilket jo også er sandsynligt kommer til at ske næste sæson, hvorfor at det jo alligevel ikke bliver helt gratis, da den nye aftale skulle tage udgangspunkt i lønnen inkl. CL deltagelse.

Ærgerligt for Monty, fandme surt lige før VM.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Bishop

Det ville være en aftale der ganske tungt favoriserede Milan over Mexes.
Jeg kan bare stadig ikke se noget incitament for Mexes til at indgå sådan en aftale, i stedet for blot at holde sig til den kontrakt han allerede har.

Jeg kan sagtens se hvorfor Milan fans håber at sådan en aftale bliver en realitet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Jeg håber nu snarere på, at han smutter til Hades på en engangsbilet.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af saglighedens_portal
Var inde at se Holland mod Ghana i går. Må give dig ret, Foggy. De Jong er blevet overraskende god i pasningsspillet. Sådan så det i hvert fald ud i går.
Skrevet af Martinovic
Ja, han er rigtig dygtig og også for god til Milan sammenlignet med mange af de andre spillere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Seks måneder til Monty - spørgsmålet er så hvad Inzaghi finder på til regista positionen.

Et bud kunne måske være at smide Kaká derned. Det ville jeg personligt synes var ærgerligt, da jeg har set frem til at se ham i partnerskab med Pazzini, som dén af angriberne der faldt ned i banen. I mine øjne den plads han historisk har præsteret allerbedst på. Det ville også betyde at Honda kunne få chancen som trequartista.

Sidstnævnte kunne også være et bud på Regista pladsen - igen ville jeg dog synes at det var ærgerligt at fjerne ham fra hans favoritposition, når systemet nu passer til det.

Noget kunne tyde på at vi skulle ud på transfermarkedet.

Parolo er et navn der er dukket op flere år i træk. Spørgsmålet er om han ville være for dyr - tvivler i hvert fald på at Parma lader ham gå billigt.

Man kunne naturligvis også håbe at Blanc ændrede lidt på systemet i PSG (mit bud på købet af David Luiz er at han skal spille defensiv midt i en 4-2-3-1). Det kunne gøre Verratti "overflødig" og åbne for et leje i første omgang. Måske nok bare ønsketænkning fra min side.
Desuden skulle Carletto også vise interesse i ham.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Rossoneri

Parolo som regista? Det tror jeg ikke er nogen gangbar løsning.
Francesco Lodi og Daniele Baselli er poppet op flere gange i dag.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Alternativt kan vi hente Ambrosini hjem, så han kan slutte sin karriere i Milan. De Jong får alligevel langt de fleste kampe som regista i Serie A.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Meget ærgerlig skade til Montolivo. Utrolig ærgerligt for Milan – derudover er det synd for Montolivo selv, da en slutrunde i Brasilien må være en enorm oplevelse. Og muligvis er det også hans sidste mulighed for en slutrunde – i 2018 vil han være 33 år gammel.

Det har allerede sat gang i rygtestormen omkring en afløser for Montolivo i næste sæson. Atalanta-drengene, Daniele Baselli og Luca Cigarini. Francesco Lodi fra Catania og senest Andrea Bertolacci fra Genoa. Hvis jeg må vælge, ville jeg klart pege pilen imod Luca Cigarini. Bertolacci kunne derimod være en interessant afløser for Muntari.

Berlusconi sagde sidste dag, at man først for alvor vil være aktive omkring transfermarkedet når den nye træner er på plads.

Ikke desto mindre fortsætter den langsommelige forhandling med Valencia. Vi har nu budt 4mio€ på franskmanden. Hvis det er tempoet i forhandlingen, kommer det godt nok til at tage lang tid uagtet at Rami overfor Valencia har slået fast, at han kun skifter til Milan. Jeg ville ikke kritisere Valencia, hvis de trækker sig fra så langstrakte forhandlinger.

Niang skulle være blevet en del af drøftelsen med Newcastle omhandlende Davide Santon. Skulle han skifte dertil, vil det ikke gøre mig det store. Med den franske koloni, der efterhånden befinder sig Nordengland, er det måske heller ikke en helt tosset destination for Niang.

Taarabt forhandlingerne tager sgu også sin tid. Såfremt man ser Kaká som trequartista, kan jeg ikke helt se formålet med at erhverve sig Taarabt permanent. Jeg vil hellere se en fuldblodsangriber. Og der løber da et par garvede transferfrie afrikanere(Eto’o og Drogba) rundt som ville kunne gavne i den kommende sæson. Paloschi, Pazzo og enten Eto’o eller Drogba vil være ganske hæderligt til den kommende sæson.

Pippo vil gerne have Cerci, og hurra for det. Men det sker kun hvis man formår at afsætte Balotelli – så lad os håbe på en stor slutrunde fra hans side af. Nocerino vil formentlig blive en del af sådan en transfer, yderligere kunne jeg sagtens se Milan forsøge at smide Constant, Saponara eller Birsa yderligere på, selvom det vil være særdeles tvivlsomt at Torino vil gå med på den jargon. Men kan man slippe med 15-17mio€ + Nocerino vil det være en fin handel. Alternativerne nævnt til Cerci, er Biabiany og Ibarbo. Og i min optik, skal ingen af de to alternativer erhverves. Det vil kun styrke bredden, og ikke oparbejde kvaliteten i startformationen som Cerci vil gøre.

Jeg ønsker også Robinho og Essien hen hvor peberet gror. De er uanvendelige, og trækker en fin lønsum begge to. Er der nogen som vil have dem – jamen, så tag dem for helvede! Flamengo ville give 3mio€ - fint – lad dem beholde den sum til at kunne betale hans lønninger. Besiktas og Olympiakos vil gerne have Essien og betale hans løn, hvilket også er fint med mig.

De langstrakte forhandlinger med Valencia irriterer mig også. Hent dog Aléx for helvede, og hvis Pippo så gerne vil have italienere, jamen så fisk da snøren ud efter Astori i stedet og få den ulidelige Zapata skudt af.

De må gerne speede tempoet op omkring trænersituationen, så vi kan komme videre.

@Foggy

Nigel de Jong er god nok til at spille for Milan. Der er dog mange andre nuværende trupmedlemmer, som ikke er det.
Skrevet af Lentini
Milan-nyheder:

Lidt konkrete news omkring Milan.

- En af de første prioriteter for Milan, når Filippo Inzaghi bliver sat i trænersædet, er at få forlænget kontrakten med Ignazio Abate, som jeg tror kun kom med til VM grundet Romulos farvel til VM-truppen. Hans fremtid har fremstået uklar, grundet en skidt sæson sammenspillet med at han absolut ikke var en af de foretrukne for Clarence Seedorf. Inzaghi derimod vil meget gerne beholde Abate, hvorfor han gerne ser at Abates kontrakt hurtigst muligt bliver forlænget.

- Vi har sendt en yderst frustreret Mario Balotelli af sted til VM i Brasilien. Ikke alene har han et omtumlet forhold med Fanny, han bøvler tilmed med en lyskenskade og slutteligt er Balo ked af at han ikke er sikret en fremtid på Milanello. Balo vil meget gerne blive i ”Casa Milan” men synes ikke helt velkommen, særligt fordi formentlig vil blive brugt som cashcow for at hente andre forstærkninger ind. Milans styrke til næste sæson ligger lidt på skuldrene af Mario Balotelli fyrer et storslået VM af i Brasilien.

- Gazzetta dello Sport bringer i dag en historie, hvor det centrale forsvar er i fokus. Aléx skulle være i hovedsædet. En 2-årig kontrakt til brasilianeren, hvori Galliani har lyttet meget til anbefalingerne fra Carlo Ancelotti samtidig med at Inzaghi også skulle være meget varm på idéen. En tanke er at aftalen er indgået, men offentliggørelsen venter pga. den nuværende trænersituation. Samtidig berettes det at Milan har afleveret et nyt bud på Adil Rami, 4mio€, og denne gang skulle man være meget optimistiske omkring en aftale indgås med Valencia. Jeg ved ikke hvad den optimisme bygger på. Ligeledes berettes det at man opsiger kontrakten med Philippe Mexés for at han kan tage til Paris SG transferfrit, som erstatning for Marquinhos som synes meget tæt på FC Barcelona. Jeg rynker lidt på næsen, hvis alternativerne til Rami og Aléx er Zapata og Bonera.

- Milan har overskredet udløbsdatoen for aktiveringen af købsklausulen på Adel Taarabt. Man skulle stadigvæk stadig have ham på radaren, og er i løbende dialog med QPR, som synes villige til at nedsætte prisen fra de 7mio€. Det tyder på at Pippo skal vende tommelfingeren op eller ned ift. Taarabt.

- Montolivo skydes til at være ude indtil december – helt indtil januar 2015. Sådan er meldingen fra professor Herbert Schoenhuber, som skal foretage operationen på Montolivo. Det sætter Milan i samme situation fra sidste sæson, hvor Pazzo var ude i et længere stykke tid, og Milan hentede Matri. Alternativerne er mange...

- Milan har endnu ikke fået respons fra Newcastle på buddet på Davide Santon, lydende på Kevin Constant samt nogle millioner €. Galliani skulle ligge inde med den idé at tilbyde Niang oveni skulle Newcastle afvise første bud. Newcastle vil gerne beholde Santon, og har forelagt ham en kontraktforlængelse som han dog tøver noget med at underskrive, fordi han skulle have sat sit syn på hjemkomst til Italien og ikke mindst Milanello.
Skrevet af Martinovic
Nigel de Jong er god nok til at spille for Milan. Der er dog mange andre nuværende trupmedlemmer, som ikke er det.


Ligner en misforståelse. Jeg mener, at De Jong er FOR god til Milan, som tingene er i øjeblikket.

Alex og Menez er tilbudt henholdsvis en toårig og en treårig kontrakt til 2,5 mio. euro pr. sæson.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Det må være første gang jeg har hørt nogle halv brokke sig over at have en god spiller, det er da virkeligt absurd. Men Hvis i syntes han er for god til jer, så tager vi ham da gerne, så kan i få Guarin eller Kuzmanovic i bytte de passer jo kvalitetsmæssigt perfekt ind, skal vi følge Foggy´s tankegang..

Men det overrasker mig at i ikke for længst har lukket handlen med Taarabt, som jo har gjort en ganske fin figur, for det ledelsen har gang i er simpelthen tåbeligt og minder om det vores ledelse plejer at gøre blot for at spare 1-2mil €. Vi har ødelagt chancen på ikke så få spillere, på den konto.

7mio € burde Milan altså kunne finde.
Skrevet af Martinovic
Det er nu ikke brok. En spiller som Hernanes er da også for god til Inter. Han bør spille i Champions League, og det kommer Inter ikke foreløbig.

@Milanello: De Jong: "I´m 29 years old and I have to make an important decision: stay at Milan or leave."
Mojn do!
annonce
0