Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Michael Agazzi, Aléx, snart Jeremy Menez sikret på en fri transfer. Derudover melder Gazzetta dello Sport at Adil Rami bliver hentet permanent for 4mio€ - tilmed kan det allerede blive officielt i morgen. Disse fire spillere vil formentlig indeholder en samlet værdi, efter kontraktunderskrivning, på omkring 30mio€. Tilmed indeholder de karakteristika til at fungere i Pippos system(er), hvilket nærmest er revolutionerende arbejde af Galliani med tanke på de seneste transfervinduer.

Andrea Poli er ligeledes sikret permanent, for en værdi omkring de 8mio€. Mener det var 3mio€ vi smed sidste sommer, og altså nu(som Foggy skriver) 2.5mio€ + Bartosz Salamon.

Medierne er også enige omkring en nyerhvervelse af en midtbanespiller i Milan. Nok med tanke på den langvarige skade til Montolivo. Men Baselli? Casemiro? Seriøst, hvor er ambitionerne henne? Baselli er voldsomt hyped i min verden. Jeg kan hverken se ham eller Casemiro spille fra start, selv med de nuværende medlemmer på midtbanen. Kigger man på Juventus, Roma, Napoli, ja selv Fiorentina, så er de milevis foran Milan på midtbanen. Inter også – de har dog en inkompetent træner i Mazzarri. Lidt fryd har jeg dog her, da mange sidste sommer hyldede Inter for en genialitet i at hente Mazzarri, mens jeg påpegede hans taktiske mangler i at skabe et offensivt spil, hvilket blev illustreret ganske tydeligt i sæsonen. Han kan kun kontra.

Skal vi seriøst stille til Serie A start med Poli – de Jong – Muntari? En verdensklassespiller samt to spillere der lugter af højst subtop. Med Pippos forkærlighed for en flad 3’er på midtbanen, står vi i selvsamme problem som under Allegri. Manglende kreativitet, mål og assists fra de tre midtbanefolk. Vi har en verdensklasseoprydder i Nigel de Jong, men de to andre har slet ikke tilnærmelsesvis overblik og visioner i deres spil – som det kræves hvis vi skal lege med hvor det er sjovt. Jeg savner spillere i den nuværende besætning, som kan bidrage med kreativt spil, assists og ikke mindst mål.

Jeg så meget hellere at Milan kiggede i retningen af spillere som Jordy Clasie, Siem de Jong, Clement Grenier, eventuelt forsøgte at få lidt skub i Steven Defour. Alle sammen teknisk stærke spillere, som også kan bidrage til det offensive spil.
Skrevet af Lentini
Vi har desuden et prominent, rent navnemæssigt, trekløver, som kan ryge denne sommer. Alle sammen uden at hæver nogen transfersum ind, men det kan besvares en betydelig lønsum ved at lade dem gå af sted på en fri transfer. 30-årige Robinho, 31-årige Philippe Mexés og 32-årige Kaká. De to førstnævnte virker med garanti til at være historie i Milan-sammenhæng. Der spekuleres ret kraftigt i at Milan også vil lade Robinho gå af sted på en fri transfer, som det er tilfældet med Mexés.

Kaká er en lidt anden historie, fordi man i Milan gerne vil beholde ham modsat de to andre. Problematikken bunder formentlig i de familiære omstændigheder, der skulle være på skæv kurs i Kakás familie med familien tilbage hjemme i Sao Paolo. Kaká har den specielle klausul i sin kontrakt, at han kan smutte transferfrit denne sommer pga. misset kvalifikation til Champions League. Klausulen er gældende indtil d.30.juni, hvor Kaká skal have bestemt sig. Pengene er formodentligt de største i Orlando – Fodboldudfordringen størst i Milano – Familien befinder sig i Sao Paolo. Gazzetta dello Sport melder at Kaká de nærmeste dage vil spekulere meget grundigt over den nære fremtid, og komme med en udmelding. Afløseren, i tilfælde af et exit, er blevet identificeret med Adel Taarabt.

Mit umiddelbare bud er at Kaká ikke er i Milan næste sæson. Jeg ved ikke hvornår de familiære problemer har indtruffet, men det er påfaldende hvor dårlig Kaká har været i foråret. På mig virker Kaká som en person, der vægter det familiære ret højt, og har hun taget børnene med hjem til Sao Paolo, så har det naturligvis haft en menneskelig affekt på Kaká. Nogle tager det hårdere end andre – lige Kaká vil jeg skyde på tager det ekstra hårdt grundet det indtryk jeg har af ham som menneske.

Kigger man på det fodboldmæssige, så mister vi selvfølgelig et kært barn af Milan. Men Adel Taarabt var i foråret niveauer over Kaká, hvor der blev medbragt fandenivoldskhed og tilmed fik han hurtigt at vide, at slutproduktet skulle være bedre. De resulterede i 4 scoringer og et par assists i 13 kampe, hvilket er ganske godkendt samt det fact at Taarabt tiltrak sig væsentlig opmærksomhed grundet i hans pågående spillestil og fordi han indeholder mere fart end brasilianeren. På de personlige værdier vil jeg begræde et Kaká exit – sportsligt vil det i min optik være gavnligt for Milan.
Skrevet af Martinovic
Der mangler afgjort en boks- til boksspiller. Jeg håber, Kaká vender hjem til Brasilien og bliver erstattet af Taarabt.

Rygterne om Balotelli til Arsenal for 25 mio. euro må gerne holde stik. Et stærkt VM fra hans side kan måske presse prisen lidt op.

Hvis Rami kommer, er forsvaret næsten på plads. En venstre back er tiltrængt, og forhåbentlig kan Constant sendes med i en handel med Santon. Newcastle er tilhængere af mørke franskmænd, så aldrig sig aldrig.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg synes i skal gå all-in på Baselli. Så slipper jeg nemlig for at skulle høre flere rygter om ham til Fiorentina, i hvert fald foreløbig. Det samme gør sig gældende mht. Bonaventura - Tag ham så af markedet inden Prade gør noget dumt.

Casemiro er i øvrigt en god spiller. Det er meget muligt at han er blevet "glemt" en lille smule i Real Madrid, men det ændrer ikke på at han er en god spiller.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jeg så også gerne Balotelli brænde et stort VM af, både fordi jeg kan lide ham selvom han irriterer en grænseløst til tider, men også fordi hans markedsværdi vil stige. Galliani er dog begejstret for ham - det kan medføre komplikationer såfremt Balo stråler, men det vil på den anden side også gøre at Galliani ikke sælger en cent under 30mio€. Og det tvivler jeg egentlig på han ville gøre uagtet hvad, medmindre der kommer en kontraordre fra Berlusconi.

Enig omkring Casemiro, V4E. Men hans primære position er den hvor de Jong spiller, og ham når han ikke til sokkeholderne hvorfor han vil tilbringe en del tid på bænken igen. Og hans primære force er det defensive spil. Så hellere at Casemiro i tilfælde skulle erstatte Essien. Jeg vil meget gerne have en spiller med offensive visioner.

I øvrigt tror jeg du må indstille dig på, at enten en af Baselli eller Bonaventura havner i Firenze. Særligt sidstnævnte synes meget varm - særligt fordi det pt. ikke ser ud til at være den store konkurrence omkring ham.

Baselli som midtbaneforstærkning i Milan vil være en falliterklæring.

Edit: Foggy, Milan er igang med at sondere terrænet omkring venstrebackpositionen. Santon skulle være førsteprioritet(10mio€), men også Udineses Gabriel Silva(6mio€) er en mulighed som Galliani er obs på.
Skrevet af Gustenv@rius
http://oi61.tinypic.com/mbk3fp.jpg

Tillykke med det nye logo(!). Hvad fanden er det der foregår i Milan?

Nå ja, og så var det i øvrigt en smuk gestus mod Seedorf, at fyre ham via e-mail.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Det ved jeg ikke. Det koger helt over med den her nye ära.... som man i övrigt har sagt de seneste to säsoner også. Måske man mener det nu. Logoet er desuden gyseligt, og hvorfor ändre det? Samme logo har trods alt også hentet alle de trofäer Berlusconi ofte skvaldrer lös om. Det er helt väk.

I övrigt Galliani-classic mht fyringen af Seedorf. Langt under lavmål som sädvanlig når nogen har opponeret kraftigt imod ham - fin hilsen til en Lady B mand.
Skrevet af Lentini
Menez ankommet til Milano, hvor han blev hentet af Galliani. Aftenen står på middag og lægetjek i morgen tidlig hvorefter Menez officielt bliver Milan spiller på en 3-årig aftale til en løn på formodet 2.5mio€ pr sæson.

Så er vi på El Shaarawy, Honda og Menez til seconda punta positionerne. Så er spørgsmålet hvorvidt det bliver Kaka eller Taarabt som udgør sidste element til den del af mandskabet.
Skrevet af Bishop
Lentini husker du hvad Milan måtte slippe for Balo i sin tid
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg mener det var 20-22mio€. Hvorfor?

Edit: 20mio€ slap man med i sin tid.
Skrevet af Bishop
Det var bare for at se om man regnede med at tjene lidt på ham.

Tak
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det tror jeg du skal regne med. Selvom jeg er mere eller mindre godt trät af Galliani og den måde han agerer på, så har han stort set altid solgt dyrt. Jeg tror ikke han accepterer bud under 30mio€ for Balotelli. Så vil han hellere beholde ham, og en middelmådig midtbane(at best).

http://www.football-ital…-join-milan

Menez mere eller mindre officiel. Meget hurtig og dygtigt udfordrende type spiller. I min optik har han dog altid manglet en stabilitet i sit spil. Den ene dag fabelagtig - den näste horribel. Han snakker selv om at have modnet sig meget, og det håber jeg giver sig udtryk i stabilt höjt niveau. Kan han det bliver han meget värdifuld for Milan.
Skrevet af Nerazzurri
Er der virkelig nogen der vil betale 30 mio. for Balotelli i de store ligaer?

Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Det vil jo vise sig.
Skrevet af Martinovic
Et sted mellem 25 og 30 mio. euro er ikke urealistisk, slet ikke hvis han får et godt VM.

Jeg tror, Arsene Wenger kan udvikle Balotelli yderligere.
Mojn do!
Skrevet af Nerazzurri
Med Balotellis opførsel gennem flere år i flere klubber og svingende præstationer, skal det da være en træner der tænker: "Ham kan jeg styre og få meget ud af." Man kan få meget angriber for 25-30, ikke mindst nogen der er nere driftssikre end Balotelli.

Jeg tvivler stærkt på nogen i de store ligaer, vil betale så meget for en spiller, der efterhånden kan karakteriseres som en mental lottokupon.

Det skulle da lige være en ny, der skal bruge et stort navn og opmærksomhed, men dem er der vist ikke mange af i de 4 store ligaer.


Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Mange mennesker betegner Balotellis sæson i Milan for middelmådig - andre har endda kaldt den dårlig. Alligevel hiver han 14 mål og 6 assists op af hatten i 24 startere og 5 indhop. Ret gode tal for en middelmådig sæson. Alt i alt leverer han et snit på 0.6 pr kamp i sin tid hos Milan og man snakker tilstadighed om et ufoefyldt potentiale. Læg dertil den kommercielle værdi oveni - uagtet om man synes om Balotelli eller ej. Han er nu engang stadigvæk kun 23 hvorfor hans bedste år står foran ham, og sagerne udenfor banen har været mindsket i høj grad siden hans returnering til Milano fra Manchester. Jeg kan se rigeligt med positivt værdier som kam opveje de negative værdier. Og lur mig om ikke der er flere der har et sådant syn på ham. Raiola skal desuden nok finde en klub til ham bliver det nødvendigt.

Spørgsmålet er så om Galliani vil kunne sælge ham til de 30mio€ og det anser jeg ikke som urealistisk. Absolut ikke hvis Balotelli høvler et forhåbentlig godt VM af stablen.
Skrevet af Sheriffen
Balo er en cunt, og hvis der er nogen, der er stupide nok til at betale + 20 mio EUR, så skal han selvfølgeligt pakkes ind i lyserødt gavepapir og sendes afsted med den transsibiriske jernbane.

PS. Menez, suk.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Nerazzurri
Der er ingen der betvivler hans evner på banen, men hvad bringer han ikke med sig af problemer og sager uden for banen, der taer fokusset fra det centrale. Han har været
svær at integrere i de trupper, Milan undtaget, han har været i.Tillykke med Jacques Cousteau.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Lentini
Der er naturligvis en vis risiko forbundet ved en erhvervelse af Baloteli. Men det er jo op til de interesserede at vurdere. Og som sagt så tror jeg nok der skal stå klubber med en stor check klar.

De Sciglio er desuden blevet skadet i læggen og er meget tvivlsom. Synd for ham og personligt kan jeg godt lide at se så mange Milan spillere som muligt til VM. På den anden side trækker der sorte skyer fra seneste Confederations Cup. Alle der deltog led formdyk eller kom skadet tilbage. Monte og Balo kom småskader hjem og leverede en svingende sæson mens både Abate og De Sciglio kom skadet hjem og bøvlede ligeledes med at finde et tilfredsstillende kontinuerligt forløb gennem sæsonen.
annonce
0