Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
I første kamp i sæsonen slog vi Sampdoria 1-0 med et mål i 8. minut. I dag scorer vi i 9. minut, og vi vinder med samme cifre. Dog noget mere kontrolleret i dag.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@martinovic
Syntes godtnok Messias igen i dag var meget svingende, han har nogle gode aktioner. Men syntes stadig hans udfordringer er for dårlige, indlæg det samme og så mister han bolden for let. Generelt skal han blive bedre til at gøre det mere simpelt og lære at angribe på ydersiden os.

Ang Diaz. Så fandt han faktisk en masse gode rum i dag, vi får bare ikke udnyttet det. Hans genpres er stadig i verdensklasse

Det sagt så gjorde alle det godkendt.
Skrevet af Martinovic
Højre side rummer ikke samme kvalitet som venstre. Hvis der er penge til det, bør klubben gå efter en starter og sende Messias retur. Han har gjort det ok, men vi har to spillere på tredje hylde, og vi skal gerne en hylde op på den position.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
Enig, jeg så satme gerne gutten fra Brest istedet for Messias.

Ift. midtbanen så skal vi heller ikke glemme Adli som kommer fra en rigtig god sæson for Bordoux.......
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Hvis det er Faivre du hentyder til, er han skiftet til Lyon.
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/lazio-make-offer-to-sign-romagnoli-as-a-free-agent/

Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår, at klubben vil lade sin anfører gå i sin bedste alder. Han er overbetalt med sine nuværende 5,5 i løn, men at byde ham 2,5 er en hån. Han ender nok i Lazio til sommer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Problemet med Romagnoli er, at han er ret langsom. Det kan sagtens gå, når han spiller ved siden af Tomori eller Kalulu, fordi de begge har så meget fart.

Men vi har omvendt set, hvor store problemer det skaber, når han spiller ved siden af Kjær og Pioli samtidig insisterer på en høj backlinje.

Dermed må det anses som en væsentlig begrænsning, at en konstellation med to (på papiret) startere, ikke fungerer optimalt (for nu at sige det diplomatisk).

Jeg har selv forsvaret Romagnoli når han har været i modvind, men jeg mener også omvendt man må forholde sig til, at speed er en væsentlig faktor over hele linjen.
For visse spillere (Kjær og Zlatan) kan man godt kompensere for dette, fordi de har andre kvaliteter. Men i det store hele, fungerer det ikke med langsomme spillere.

Nuvel, Botman er, mig bekendt, ikke nogen Tijani Babangida, men der er trods alt noget mere fart i skøjterne end hos vores anfører.

Og så er der jo det økonomiske aspekt. Hvis Romagnoli skal have noget der ligner €4-5m net (hvilket næppe kan gøres billigere, hans nuværende kontrakt taget i betragtning), vil det koste klubben i omegnen af €8-10m gross.

Hvis det står til troende, at Botman skal have €2,5m net og Lille vil sælge for €25m, vil det ikke nødvendigvis være dyrere at tilknytte hollænderen på en 5-årig kontrakt.

Hvis jeg skal tage de sentimentale briller af, vil jeg langt hellere have Botman end Romagnoli. Ikke mindst i et økonomisk perspektiv, hvor et salgspotentiale vil være i en helt anden liga.

Ser man på de handler vi har lavet i det prisleje, er det også grund til optimisme.

Spillere som Maignan, Theo, Tonali, Tomori og Leao, har som minimum fordoblet deres værdi. Flere endda mere end det.
Skrevet af Rossoneri
På den økonomiske front, tales der om et par større "deals" i støbeskeen.

For det første har Gazidis brugt Expo 20 (som løber at stablen i disse dage) i Dubai, til at mødes med ledelsen i Fly Emirates omkring genforhandling af vores sponsoraftale der udløber næste år.

Begge parter skulle være meget tilfreds med samarbejdet og der meldes, at Fly Emirates anser Milan som en vigtig strategisk brik, på højde med Real Madrid.
Nuvel, det kaster næppe de €70m af som flyselskabet skyder efter madrilenerne om året, men mindre kan også gøre. Og det er nok rimeligt at forvente, at det bliver en væsentlig opgradering fra de €14m der pt ryger i kassen.

Desuden forventes det, at vi præsenterer wefox (forsikringsselskab), som ny Premium Partner indenfor nærmeste fremtid. Det bringer dem i kategori med Banco BPM, EA Sports, BMW og Skrill.
Skrevet af Martinovic
@ Rosso

Jeg kan godt se det fra et sportslig og økonomisk perspektiv med Romagnoli og Botman. Jeg synes bare, det vil være ærgerligt at miste ham i sin bedste alder nu, hvor vi har haft ham i syv sæsoner.

Det er måske forkert at sige, men jeg vil faktisk hellere ofre Simon Kjær og så satse på Botman, Romagnoli, Tomori, Kalulu og Gabbia. Kjær bliver snart 33 år, og vi ved ikke, hvilken forfatning han vender tilbage i. Han får dog en lille løn, så igen vil det økonomiske spille ind.

Bremer ender nok i Inter som afløser for De Vrij. Han kunne ellers give os et spændende tremandsforsvar.

Nuvel har vi ikke performet i Europa i flere sæsoner, men 14 mio. euro fra Fly Emirates er også en hån, når Real får 70. Kvalificerer vi os til CL igen i år, bør Gazidis kunne fordoble de 14 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Syntes os man skal husk på at Milan allerede sidste sæson var interreseret i at forlænge med Romagnoli, det var vores kære anføre ik just - nok pga at han høster 5,5 mio euro denne sæson (crazy)…

Så at Milan nu "kun" vil tilbyde ham 2,5 mio euro i løn, skal os ses i det lys og med @rossoneris betragtninger i mente giver det fin nok mening.
Det sagt, så tror jeg da nok romagnoli kan få os op på omkring de 3 mio euro - hvis han virkelig ønsker at blive… mit bud er stadig at han tager til Juve.

@martinovic
Nu har klubben jo næsten lige forlænget med Kjær, endvidere har klubben prøvet at forhandle en ny kontrakt med romagnoli inden denne sæson. Syntes det giver fin mening, hvis klubben - står fast på den tilbudte løn til romagnoli og ellers kigger efter en afløser
Skrevet af Martinovic
Det håber og tror jeg. Medierne spinner altid en masse rygter.
Mojn do!
Skrevet af OC
Veretout ville være en klar forstærkning ift. Krunic, Bakayoko og hvad er ellers hedder, og med nul kroner for Kessie skal man vel også ud at lede efter et billigere alternativ, hvis Plan A er Tonali/Bennacer.
La prende Vecino.
Skrevet af paolomaldini
Veretout ville være en klar forstærkning ift. Krunic, Bakayoko og hvad er ellers hedder


Gags ville være en upgrade - det siger ikke så meget.

Kessie skal man vel også ud at lede efter et billigere alternativ, hvis Plan A er Tonali/Bennacer.


Hvis de priser og lønninger, som florerer er vedr. f.eks. Renato Sanches, så er udgiften over en 5-åris kontraktperiode nogenlunde den samme, som ved en forlængelse af Kessies kontrakt med hans lønkrav.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Hvis de priser og lønninger, som florerer er vedr. f.eks. Renato Sanches, så er udgiften over en 5-åris kontraktperiode nogenlunde den samme, som ved en forlængelse af Kessies kontrakt med hans lønkrav.

Kan du ikke lige komme med regnestykket på dette?

Sanches skal godt nok hive en hidsig løn for at det hænger sammen.
Skrevet af paolomaldini
Sanches skal godt nok hive en hidsig løn for at det hænger sammen.


Mere præcist, så bør en Sanches-handel kunne gøres med samme eller færre midler, end en Kessie-forlængelse.
Forza Milan!
Skrevet af Rossoneri
Ah, sorry. Misforstod det du skrev.

Men ja, Sanches for Kessíe bør frigive et væsentligt beløb.

Hvis man skulle honorere Kessíes lønkrav (i flg. Romano) på €8-9m net, ville det koste klubben i omegnen af €15-17m gross (i runde tal).

Rygterne går på en pris på Sanches på €20-25m. På en 5-årig kontrakt ville det så belaste budgettet med €5m årligt.

Hvis vi så siger, at Sanches kommer på en kontrakt på €4m net (hvilket nok er i den høje ende), vil det koste klubben ca. €5,6m årligt.

Ergo rammer man (selv med en "worst case betragtning) en årlig omkostning på under €11m, hvilket vil være mindst €4m mindre end med Kessíe.

Realistisk set vil omkostningen for Sanches nok snarere lande et sted mellem €9m og €10m.

Dermed ligner det en no-brainer fra ledelsens side - den givne situation taget i betragtning.

Ikke mindst fordi Kessíe slet ikke leverer varen for tiden, hvilket nok først og fremmest skyldes Piolis taktiske justeringer på midtbanen.

Tonali og Bennacer er skræddersyet til den midtbane Pioli pt praktiserer og dermed handler det om at hente en spiller til bredden - forudsat at vi også indlemmer Pobega i truppen og samtidig sender Bakayoko retur.

De penge kan vi så passende bruge på Belotti, som personligt er lidt af en drømmesigning.
Skrevet af Martinovic
Set i bakspejlet er det ærgerligt, at Hakan og fansene ikke kunne komme overens. Som han spiller for Inter, er, når han var bedst for Milan. Han løber hele tiden og mister sjældent bolden.

Det er ikke sikkert, at han havde holdt det niveau i Milan, men han spiller virkelig godt for Inter.

I sidste ende tror jeg ikke, det var et spørgsmål om penge, men fordi fansene endte på nakken af ham, fordi han trak tiden, som Kessie gør nu. Hvis ikke Eriksen var blevet syg, var Hakan ikke endt i Inter. Måske i Juventus.

EDIT: Og Eriksen holder altså ikke det niveau, som Hakan gør nu.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ingen tvivl om at vores veje skilles med kessie her til sommer. Det er super ærgerligt at se endnu en profil smutte quit og frit til sommer. Forhåbentlig er det os sidste gang det sker!
Det sagt så skitsere @rossoneri helt fint hvorfor vi ikke vil strække os længere end de 6-7 mio euro i løn som vi har tilbudt kessie. Og hvorfor vi fx kigger på en sanches som på den lange bane vil være en billiger løsning for os at købe, end forlænge med kessie til den crazy løn han kræver!
Det gode ved at romagnoli, caldara og kessie smutter til sommer, er at det giver os noget frirum i vores lønbudget, da følgende belaster vores lønbudget pt aller mest:

Roma (12,7)
Caldara (11,4)
Kessie (10,4)
Tomori (10,3)
Zlatan (9)

Det negative er, at romagnoli og kessie er store profiler og derfor skal erstattes, hvilket stadig koster og man ved aldrig 100% hvad man får.

Nå men - så godt så langt, faktum er dog her under corona, har vores konkurrenter formået at sælge for cirka:

Napoli:121 mio euro
Juve: 203 mio euro
Inter: 280 mio euro
Atalanta: 113 mio euro
Milan: 50 mio euro

Så forhåbentlig ser vi aldrig vores profiler smutte gratis mere…

Skrevet af Martinovic
Milan har bare aldrig haft ry for at sælge spillere. Selv hvis Kessie havde forlænget, var han formentligt blevet i klubben. Det samme med Hakan og Dolla.
Mojn do!
annonce
0