Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af andib
Du har jo lige bevist at det er en skandale at det mål bliver annulleret. Kalulu har jo ingen indflydelse på at vi score og handanovic er fulstændig prisgivet…
Jamen vi er slet ikke enige. Var Kalulu løbet den anden vej, så han ikke var kommet ind i keeperens synsfelt, så havde der ikke været noget at rafle om. Den har synes jeg godt KAN forsvares.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Bolt
Gav dommeren nu også Tomori et kort for at sparke bolden væk?? Det har utallige Inter spillere nemlig ikke sluppet ustraffet for hele 2. halvveg. Hold nu kæft man.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror Vidal er blevet købt for at gøre nar af modstanderens hold, når han sættes ind på banen og Inter er foran/vinder. Det gør det ekstra smerteligt at have en vandrende gøgler rendende rundt som en rød klud viftende lige i ansigtet, i nederlagets stund.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Pirlo21
Noget af en lussing vi får, men tror på Pioli kan samle holdet op, resultatet er så misvisende som noget kan være. Spillemæssigt skulle vi aldrig ha tabt i dag, har aldrig forstået hvorfor kamp 1 og 2 skal spilles med så meget mellemrum, ik til vores gavn!
Inter har godtnok tur i den pt, vi så det imod juve og nu igen i dag. Føj os
Forza Milan
Skrevet af andib
Anyway held og lykke i mesterskabskampen. Jeg håber Milan tager den.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fox@Mulder
Mest boldbesiddelse og næsten dobbelt så mange afslutninger og 3-0 på tavlen..... Helt tosset.

Havde mongolen med fløjten ikke underkendt målet føler jeg mig ret sikker på kampen var gået i forlænget.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af maldini94
Mærkværdigt nok går jeg fortrøstningsfuld indtil den sidste håndfuld kampe efter aftenens nederlag. Vi viste vel mere potens i angrebet i aften end i de seneste tre kampe trods ingen scoringer..

Det bliver Piolis opgave at rejse holdet igen.

Samtidig synes jeg ikke Inter så skræmmende ud. De var særdeles effektive, men kan man forvente samme effektivitet i de resterende kampe?
Skrevet af Rossoneri
Hvad end der måtte være af opløftende momenter, så består vores væsentligste problem.
Vores offensive koncept er forfejlet.

Pioli fortjener enorm ros for sit arbejde, men lige her fejler han, efter min bedste overbevisning.

Ikke mindst fordi han har alternativer.

Som den gamle tyr er inde på, så ville det jo være oplagt, at prøve med Rebic i front. Ikke mindst fordi det har fungeret med succes før.

Alternativt med Leao på toppen og enten Rebic eller Brahim på kanten.

Brahim som falsk 9er ville også være en mulighed. Navnlig i dag med et relativt tungt Inter-forsvar, der tydeligvis var udfordret ved vores speed.

Det eneste de absolut ikke var udfordret af, var høje indlæg i boksen.
Men det er så det vi insisterer på.

Jeg har virkelig svært ved at se, hvorfor Pioli er så stædig omkring Giroud.

Alle kan jo se, at de ikke fungerer.

Hvis han virkelig bare vil sætte alt ind på succes til Giroud, må han justere konceptet derefter.

Det kunne være en 4-4-2, hvor Theo og Saelemaekers (alternativt Brahim) var instrueret i, konsekvent at søge indlæg fra baglinjen.
Skrevet af Pirlo21
I dag, har vi masser af flow i vores angreb spil og kommer til kæmpe chancer. Noget vi har svært ved de sidste 3 forrige kampe. Så syntes det er svært at klandre Pioli i dag for noget. Dog ik uenig i det du skriver. Dog vil jeg sige at rebic på intet tidspunkt har været sig selv denne sæson efter hans mange skader.
Umildbart tænker jeg os, at rebic ik har været en mulighed i dag - ellers var han vel kommet i spil.

Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Helt enig - det giver absolut ingen mening at hælde bolde lige ind i skallen på Skriniar.

Når det er sagt så skabte vi jo reelt nok at at få uafgjort, men Inter var skarpest i begge felter og baseret på det er sejren jo fortjent nok.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Pirlo21
Skrevet af Martinovic
Var kampen spillet for en måned siden, var det måske endt med et andet udfald. Efter deres sejr mod Kuve har de haft tur i den modsat os. De skal også møde Roma uden Zaniolo og Medel fik belejligt to kampes karantæne. What’s not to like.

Jeg ved ikke, om det gør en forskel i sidste ende, når vi ikke kan score.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@fox
Den der med Rebic og selvtillid må stå for egen regning. Det er slet ikke min opfattelse.

Timing - ja, men det er vel forventeligt med en spiller der får en håndfuld minutter hist og her.

Og så må Pioli jo få ham spillet i form, for nuværende organiserede angrebsspil er fuldstændig fejlkalibreret.

Alternativt må han sætte resten af holdet op til at understøtte Giroud.

Skal Pioli kritiseres for noget, må det helt klart være taktisk stædighed.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har nu set det annullerede mål fra rigtig mange vinkler og det forekommer mig mere og mere absurd, at Mariani dømmer som han gør.

Kalulu har lige præcis NUL indvirken på hvad Handanovic foretager sig. Endvidere skal det være "clear and obvious", da der jo i første omgang dømmes mål.

Rent tyveri - den er ikke længere.

De fleste aviser og kommentatorer jeg har set, er da også fuldt ud på linje.

At AIA er ude at forsvare handlingen, er vel ca. lige så forudsigeligt som Putins afvisning af tab i Ukraine. Det er beskæmmende.

Nå men, der kommer løbende mere info om Investcorps potentielle overtagelse. Seneste er at prisen skulle være €1.1b (altså milliarder), hvilket må siges at være imponerende.

Investcorp må jo være relativt sikre på, at de kan udvikle brandet AC Milan yderligere, hvilket kun kan være positivt som fan - selvfølgelig forudsat at man fokuserer på den sportslige udvikling af klubben.

Der har været forlydender om en krigskiste på €300m. Det anser jeg som dybt urealistisk, hvilket flere journalister (heriblandt Pedulla) er enige i.

Forventningen er en strategi a al Elliotts, hvor der næppe kastes meget mere end €40m efter en spiller. Fokus vil fortsat være på spillere med væsentligt udviklingspotentiale, sammen med stjerner der er i deres karrieres efterår, men som bringer vigtige kompetencer ift udviklingen af de unge talenter.

Hvis det er en korrekt analyse, synes jeg egentlig vi skal være godt tilfreds.

Vi har haft rigtig fin succes med at hente talenter og udvikle dem. Ikke blot niveaumæssigt, men også ift den måde vi gerne vil spille fodbold på.

Skulle man have forventninger/forhåbninger til en transfer der sprænger rammerne, skulle det være på 9er positionen.

Men jeg tror at Maldini får relativt vide beføjelser ift indkøbspolitikken. On that note går der også rygter om at Investcorp vil rykke Maldini længere frem i bussen og faktisk gøre ham til CEO, hvilket så samtidig vil betyde et farvel til Gazidis.

Det kunne selvsagt også hænge sammen med hans helbred - altså Gazidis´.
Skrevet af Old Bull Lee
Det som er alfa og omega ved ny ejer er at man fortsætter i samme organisatoriske spor og viderefører projektet. Vi har set hvor dårligt pengene kan bruges, hvis de er i de forkerte hænder.

Og alt andet lige, så må vi se med InvestCorp, for det er en anden meget, meget, meget tungere investering end Georg Jensen alligevel.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Hvad med Paolo Scaroni? Han er bestyrelsesformand for klubben, men er han Elliots mand?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Og alt andet lige, så må vi se med InvestCorp, for det er en anden meget, meget, meget tungere investering end Georg Jensen alligevel.

Nu er GJ jo heller ikke Investcorps største investering.

Set i lyset af at de er tre gange større end Elliott (målt på kapital under forvaltning), bør der nok ikke være de helt store alarmklokker der ringer.

Og jeg håber at Gazidis i en eller anden udstrækning bliver erstattet eller man foretager en rokade, så Maldini ikke har for mange hatte på.

Men er virkeligheden ikke, at Maldini og Massara reelt laver meget af det samme?

Spørgsmålet er så om Maldini er den rette CEO. Og det kommer selvfølgelig også an på hvad man ønsker en CEO primært skal fokusere på.

Det er fx min opfattelse (uden at være ekspert på Ajax), at van der Sar i høj grad også er meget involveret i det sportslige.

Maldini er næppe manden der skal bokse med bureaukratiet omkring nyt stadion, arbejde på strategiske samarbejder m.m.

Men de opgaver kan reelt sagtens forvaltes af andre i organisationen - fx Casper Stylsvig og Roberto Masi.

Personligt kan jeg godt lide tanken om at det er en med sportslige briller på, der sidder for bordenden - selvsagt sideløbende med at forretningen bliver udvidet. Den del er der dog næppe risiko for bliver negligeret, med en kapitalfond som ejer.
Skrevet af Rossoneri
Hvad med Paolo Scaroni? Han er bestyrelsesformand for klubben, men er han Elliots mand?

Ja, han var helt klart håndplukket af Elliott og det er et godt spørgsmål om han fortsætter.

Jeg har svært ved at vurdere hvor værdifuld han er. Ofte ser man jo også, at den rolle bliver besat af en slags mellemled mellem ejer og ledelsen.
Skrevet af Rossoneri
Speaking of, så nævnes Umberto Gandini som en mulig afløser for Gazidis. Det ville i så fald være et comeback, omend i en noget større stilling.

Det er i øvrigt ikke første gang han kædes sammen med en retur til klubben. Husker jeg ret, var han også i spil inden Gazidis blev ansat.

Der peges i øvrigt på, at Gazidis selv skulle ønske at stoppe, hvis der kommer ny ejer.
Først og fremmest grundet hans helbred.
Skrevet af Martinovic
Ønsker alt godt for den gode Gazidis. Først var jeg begejstret for, at han kom til klubben pga. hans evner med at få bugt med økonomien. Dernæst var han en irritation, fordi han var lidt for fokuseret på økonomien og deraf begrænset spillerindkøb, men set i bakspejlet skal han måske have den største kredit for, at Milan er tilbage på sporet rent økonomisk.

Daniele Longo skriver, at Milan vil lytte på bud på Rebic. Han var klasse i forrige sæson, men i denne har han ikke ramt formen på nær de første to måneder. Det samme med Diaz.

Hvis vi kan få 15-20 mio. euro for Rebic, så sælg ham. Han er tilmed en af de højst lønnede i klubben.
Mojn do!
annonce
0