Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ifølge Milannews.it tyder det mere og mere på, at Investcorp vil gå efter at bygge et nyt stadion selv, da Inter ikke har finanserne på plads til det nu. De gider åbenbart ikke vente, hvis de køber klubben.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det synes jeg lyder lidt pudsigt.

Jeg ville være meget overrasket, hvis Inter-ledelsen ikke allerede havde finansiering på plads, inden man kom så langt.

Skrevet af Rossoneri
Donkey-rygtet er selvsagt hurtigt skudt ned. Og ganske fint for mit vedkommende.

Til gengæld synes varmeste navn at være Sebastien Haller.

Jeg ved ærligt talt ikke helt hvad jeg skal tænke om det - ikke mindst fordi jeg langt fra har indgående kendskab til ham.

Derfor baserer min viden sig på de scout reports jeg har læst og de klip jeg har set over de seneste dage, samt de kampe jeg har set med Ajax.

Min skepsis går først og fremmest på hans relativt tvivlsomme ophold i West Ham. Hvis jeg forstår ret, kan der dog her være nogle taktiske forhold der har været medvirkende til at det blev et ophold med sparsom succes.

Omvendt kan man næppe være andet en imponeret over hans stats i Ajax og herunder selvsagt i CL.
Det er dog ikke første gang man ser, at der er et væsentlig spring fra Æresdivisionen til større ligaer.

Noget af det jeg hæfter mig ved, er hans hans flotte stats for assists. Herunder har jeg set lidt nærmere på hans evne til at falde ned i banen og deltage i det opbyggende spil.
Altså som vi ser Zlatan gøre det og som Giroud ret åbenlyst mangler i sit spil.

Det må stå relativt klart, at meget af vores offensive koncept er bygget op omkring netop dét - en stor angriber der falder ned i banen og skaber plads og rum til andre spillere.

Det har Leao nydt godt af og ikke mindst Brahim (og Hakan før det). Faktisk tegner der sig et ret tydeligt billede af en sammenhæng mellem 10erens succes og hvem der spiller 9er.

Haller er stor og stærk (190 cm), men stadig udstyret med en god teknik og spilforståelse. Og så er han en gudsbenådet afslutter - med begge ben i øvrigt.

Til rygtede €45m synes jeg dog det virker som en ret pebret handel for en spiller der ikke er slået til for alvor i en af de helt store ligaer (retfærdigvis havde han dog et godt ophold i Frankfurt).

Men type-mæssigt er han dog langt mere Zlatan end han er Giroud - det samme kan i øvrigt siges om Lazetic.

Og den type har vist sig uhyre vigtig for vores offensive succes. Kan han selv bidrage med 15-20 mål, er det selvfølgelig et stort ja tak, men der er nogle væsentlige spørgsmålstegn.

Mange journalister peger i øvrigt på, at Origi er udtænkt en plads som wing - givetvis i venstresiden.

Det åbner, såfremt det står til troende, en række spørgsmål.

Er Leao så tænkt som højre kant?

Og hvad med Rebic, vil han fortsat stille sig tilfreds med at være andenviolin?
Der skulle i ugens løb have været klager fra nogle i truppen omkring hans seriøsitet til træning, ligesom der er en del forvirring omkring hans manglende deltagelse i sidste kamp.
Personligt ville jeg ikke være overrasket hvis han er fortid.

I det hele taget bliver det spændende at se, hvad der sker i de kommende uger og måneder. Først på ejerskabsfronten og dernæst på markedet.

Men som der vist er bred enighed om, så skal udfordringen på 9er positionen adresseres, hvis man vil spille med om mesterskabet igen næste sæson.
Skrevet af Fox@Mulder
Typisk - Mancini brænder en stor chance og Merda scorer på næste angreb..... de har godt nok alle marginaler med sig. Lige fra minimale skader til rent held.

Nå, målet var CL og det når vi. Det er jo ikke i denne runde vi misser mesterskabet - det er da vi bortdømmes mod Napoli og Spezia og da vi smider points mod Udinese, Bologna osv.

Vi har været bedst indbyrdes mod de andre tophold og det er i det mindste et stort skridt i den rigtige retning - nu skal vi bare ha nogle kvalitets offensive spillere, så vi kan øge vores pointssnit mod de små hold der pakker sig.

Med vores slutprogram var det alligevel 75-25 i Inters favør.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Når der snakkes slutprogram - hvor langt tilbage går du så?

Det vendte ved Inters ret heldige sejr mod Juve. Havde Juve taget point i den kamp, tror jeg, at Inter fortsat havde ramt en stime af svingende resultater.

At vi ikke snupper Scudettoen er mest af alt selvforskyldt kombineret med nogle uheldige dommerkendelser.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
grunden til at vi ikke vinder mesterskabet, er ganske enkelt at vi ikke har materialet til det. samt vi har haft en rimelig tandløs offensiv. vores egen skyld. men det er ok, målet var jo top 4. det har vi nået.
Skrevet af Martinovic
En andenplads vil være flot, selv om vi kan ærgre os over, hvor tæt på Scudettoen vi er. Af top6-holdene er vi måske dårligst besat ret offensivt.

Jeg vil give dig ret i, at offensiven svigter. Savnet af Zlatan har gjort en forskel.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
grunden til at vi ikke vinder mesterskabet, er ganske enkelt at vi ikke har materialet til det.

Det er jo noget vrøvl. Når vi fem runder før afslutning stadig står med muligheden for at vinde ligaen, har vi naturligvis materialet.

Og det er jo ikke mindst bevist i kampene mod de andre tophold.

Vi har endda haft nogle uheldige domme imod os der har været udslagsgivende.
Skrevet af Fox@Mulder
@Martinovic

De 75-25 i Inters var ment her før de sidste 5 kampe - hvor vi møder kvalificeret modstand i samtlige kampe, mens de, på nær Roma (der dog er notorisk pinlige mod de andre tophold) møder revl og krat.

Var vi ikke blevet snydt mod Spezia og havde vi vundet bare én af de 3 tåbelige uafgjorte (Udinese, Bologna, Torino) havde vi haft 7 points til Inter før idag (6 vs 5 kampe) og så havde det været 50-50.

I første halvdel af sæsonen scorede vi et godt stykke over 2 mål i snit pr. kamp i ligaen, mens vi i anden halvdel har scoret ca. 1,2 mål pr. kamp - hvilket man selvfølgelig ikke bliver mester af.

Det er selvfølgelig let at pege fingre af de offensive spillere, men jeg mener det er en kombination af flere ting:

1) Zlatans skadesproblemer

Ja, vi havde på et tidspunkt højere snit uden ham end med ham, men han havde stadigvæk været rar at ha i kampene mod Udinese/Bologna/Torino

Forhåbentlig har han format nok til at gå på pension til sommer - før det bliver direkte pinligt.

2) Diaz gone missing

Ingen mål eller assists siden efteråret og den ene sørgelige præstation efter den anden - jeg hælder mest til at sende ham retur til Spanien til sommer.

3) Rebics helvedes sæson

Skader efter skader efter skader - så er det svært at finde form og timing. Senest også dårlig attitude og energi - farvel til sommer,? Jeg tror det og det vil ikke gøre mig noget.

4) vores højre kant.

Ja, Saelemakers skaber balance men hans niveau især i anden halvdel af sæsonen har været direkte pinligt. I kampene mod de små hold havde det været rart at kunne true fra højre side også og der har Messias vist sig som noget nær en katastrofe - farvel til ham til sommer.

5) Piolis "famlen"

Mod de store hold har vi virkelig været gode - vores indbyrdes stats er i særklasse og bedre end de har været i 10+ år. Men mod de mindre hold har Pioli desværre flere gange fejlet totalt - som Rossoneri og senest skrev et glimrende indlæg omkring.

Jeg mener vi reelt skal ud i noget nær en komplet remake af vores offensiv - med en 9´er, en højrekant, og en offensiv midt/venstre kant. 3 spillere ind som minimum.

Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Jeg mener vi reelt skal ud i noget nær en komplet remake af vores offensiv - med en 9´er, en højrekant, og en offensiv midt/venstre kant. 3 spillere ind som minimum.


Går ejerskiftet igennem, vil dette også ske. Jeg tror, vi ser tre offensive afløsere for nedenstående.

Zlatan stopper, Diaz og Messias sendes retur.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Piolis falmen,
Ej nu går vi sku i selvsving for meget. Kig nogle på det spiller materiale Pioli har til rådighed og hvilke skadesproblemer vi har haft hele sæsonen. Folk siger vi skal prøve rebic på toppen - men hvordan det når fysikken ik er der pt…
Med 5 runder igen er vi sikret CL, hvilket jeg tror vi Milan fans havde solgt sæsonen for på forhånd.
I sommers sagde vi farvel, til donnarumma og hakan.
Alligevel klare vi os bedre denne sæson og er i skrivende stund kun 1 point fra Inter. Zlatan har misset over 17 kampe for os, rebic stort set skadet hele sæson, Kjær skadet næsten halvdelen af vores sæson, en anføre der ik holder niveau, Diaz med store udfald, kessie med tanker andre steder og african nation cup. En højre kant der offensivt ik bidrager med noget offensivt…. Ja vores hold mangler tydeligvis forbedringer og har en masse unge spillere der stadig har store udsving og aldrende spiller der ik kan holde til at spille hver gang - ala giorud Pt.

Alligevel, er vi sikret CL bold og spiller med om mesterskabet.
Det skyldes i høj grad, i mine øjne,
Pioli klare koncept og tillid til sine spillere. Manden har sku i falmet, manden har derimod holdt fanen høj og være en tydelig leder med en klar spille filosofi. Serie a bedste træner har vi, det kan der ikke være 2 meninger om. Vores hold har tydeligvis en del mangler, alligevel spiller vi med om titlen.
Forza Milan, Forza Pioli
Skrevet af Pirlo21
Og Diaz sendes da ik retur, men vi får da forhåbentlig en makker til ham.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg læser det ikke som om nogen vil have Pioli på porten. Det er i hvert fald på ingen måde mit ærinde, når jeg er kommet med kritik af ham.

Men derfor kan man jo godt tillade sig, at ønske, måske ligefrem forvente, noget andet af ham i visse situationer.

Herunder synes jeg han er for længe om at reagere på, at vores etablerede offensive koncept simpelthen ikke fungerer uden Zlatan.

Jo mere jeg ser med Haller, jo mere lun bliver jeg i øvrigt på ideen.
Skrevet af Fox@Mulder
@Pirlo21

Jeg tror du lægger lidt for meget i mit skriv omkring Pioli - jeg er bestemt ikke utilfreds med hans arbejde, tværtimod er det voldsomt imponerende hvad han har fået ud af en trup som er langt svagere end hvad Inter f.eks har til rådighed.

Med Piolis famlen mente jeg ift. vores 0-0 kampe og meget få mål de sidste 4-5 uger. Ja, han har ikke haft meget at arbejde med, men så må man da tilbage til taktikbordet og i det mindste prøve at ændre noget - istedet for noget nær identiske, fantasiløse præstationer flere gange i træk.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Martinovic
Enig omkring Pioli. Han har gjort det over al forventning, men han skal blive bedre på taktikboardet, når tingene ikke spiller. Så må han prøve noget andet.

Nu kender vi ikke udfaldet af de sidste fem kampe, men pt. vi smider mesterskabet, fordi vi ikke kan score mod hold, som ikke har noget at spille for.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Noget jeg synes er blevet meget federe ved Serie A er netop, at den der "intet at spille for" attitude, nærmest slet ikke eksisterer længere.

Holdene spiller deres chance og det synes jeg er enormt klædeligt.

At vi stadig har skulle præstere bedre mod de mindre hold, er så en lidt anden snak.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri nej nej det ved jeg os godt

Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/mihajlovic-speaks-to-bologna-from-hospital-ill-fight-for-you-you-fight-for-me/

Det skal ikke være en undskyldning, og det er det heller ikke, men kigger vi nærmere på vores kamp mod Bologna og ikke mindst timingen i det, så havde Bologna i rigtig mange kampe spillet virkelig dårligt.

Desværre blev den gode Miha igen indlagt med sin kræftsygdom. Spillerne ville kæmpe for deres træner og fik fornyet gejst i en ellers svær periode. Der er utrolig meget psykologisk spil i sådan noget. Måske havde vi spillet 0-0 alligevel, men Bologna-spillerne havde lige den ekstra tænding på, som gjorde, at de ikke ville lægge sig ned uden kamp.

Mod Torino var vi bare ringe og manglede kvalitet.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Pioli laver en Pioli og stiller med den samme offensiv kamp efter kamp. Giv Giroud en pause og prøv med Lazetic. Så kan Giroud være joker.

Bennacer er skadet og ikke med i truppen.

Træls når holdet spiller søndag aften, for de tv-kampe er gemt til Barcelona.
Mojn do!
annonce
0