Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Altså lad os tage en runde af gangen, men slår vi Fiorentina i weekenden. Så vil Inter være maks presset inden en svær kamp imod Udinese
Skrevet af Pirlo21
Tiemoue Bakayoko will be back at Chelsea after Milan avoided paying the obligation to buy which was activated on appearances. He hasn´t played a minute of football since January

Går os rygter om at Leaos kontrakt endnu ik er på plads… ham og bennacers kontrakterskulle vi meget gerne ha styr på snarest!
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke man får det fixet når de nye ejere er på plads? For Elliott kan der være noget teknisk i det ift værdiansættelse af klubben.
Skrevet af Pirlo21
Måske, er lidt bekymret omkring ejerskiftet - hvis det kommer til at trække ud… vi har selvfølgelig hele tiden vidst Elliot ville sælge klubben… Men troede faktisk først det ville ske når de nye stadium planer var helt på plads m.m
Min bekymring går på vigtige kontraktforlængelser, transfer markedet indkøb og at stadium planerne udsætte endnu engang ved et ejer skifte!

Skrevet af Rossoneri
Flere troværdige medier, heriblandt Il Sole 24 og Reuters, melder, aftalen kan blive officiel allerede i denne uge.

Elliott har jo selv stået i en situation hvor de overtog midt i et mercato og det undgår man nok gerne igen. Ikke mindst hvis det står til troende, at Elliott rent faktisk fortsætter som minoritetsejer.
Skrevet af Pirlo21
Nu hvor vi alligevel er ved at handle i Lille, syntes jeg vi burde forhandle om Jonathan David os, kun 22 år gammel og har mange af de egenskaber vi kigger efter... desværre er han nok en dyr herre!
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg nævnte David før han skiftede til Lille - han er desværre nok udenfor vores økonomiske rækkevidde nu.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Ja, han var spændende allerede i Gent-tiden og var da også, efter sigende, på brættet i mange større klubber. Herunder Bayern og også hos os.

Han ligner dog en spiller der også er klar til næste step i karrieren. Og med et Lille-hold der ikke skal spille europæisk næste sæson, sammenholdt med deres økonomiske udfordringer er det ikke utænkeligt, at han er indenfor rækkevidde.

I mit univers skulle han dog ikke spille 9er hos os, men snarere højre wing.

On that note, så kører der en historie hos et par journalister om Rebic. I flg. dem skulle han have nægtet at spille højre wing, selvom Pioli har ønsket at teste ham der.

Personligt har jeg meget svært ved at finde logikken i det. Omvendt har jeg også meget svært ved at se logikken i at han pludselig skulle have problemer med indstillingen. Om noget er Rebic vel nærmest altid som en løve i et bur.
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/acmilan/status/1519587224412598272?cxt=HHwWgMCtxfGh1JYqAAAA

Kan man lade være med at drømme lidt!

Ang rebic historierne, så tror jeg ik en meter på at rebic ik vil spille højre m.m
Skrevet af Rossoneri
Ja i den grad - smukke billder.

Men fandme også vildt at tænke på, at en klub af Milans størrelse kun har vundet tre scudetti siden 1996.
Skrevet af Rossoneri
Som ventet er Federico Giunti blevet fyret som træner for vores primavera-hold, efter endnu en sæson med skuffende resultater.

Christian Terni er blevet midlertidig forfremmet og står i spidsen for holdet i de resterende tre kampe.

Til næste sæson nævnes Ignazio Abate som ny potentiel træner (han træner pt- vores u-16 hold). Som en lille krølle på halen, vil han i så fald få sin far, Beniamino, i sin stab, da han træner vores unge målmænd.

Hvis vi skal sikre et kontinuerligt inflow at talenter og ikke mindst udvikling af dem der bliver hentet ind er det nødvendigt, at vi har et stærkt primavera-hold.

Jeg ville i øvrigt ønske at vi faktisk havde et b-hold der kunne spille i Serie C (som man fx kender det fra Holland). Mit bud er at det skubber på de unges udvikling, når de kommer op og spiller med de "voksne".
Skrevet af Martinovic
Men fandme også vildt at tænke på, at en klub af Milans størrelse kun har vundet tre scudetti siden 1996.


Vi havde Europas stærkeste hold i start/midt 00´erne, men konkurrencen fra Juve var stærk, indtil Calciopooli kom i vejen. Vi burde have vundet et par mesterskaber mere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Vi havde Europas stærkeste hold i start/midt 00´erne...

Både enig og uenig.

Spiller for spiller synes jeg faktisk ikke vi havde det stærkeste hold. Det var jo også i tiden med Galacticos, den gyldne generation i United, Mægtige Bayern osv.

Maldini har engang udtalt, at Milan ikke havde det stærkeste hold men de var det stærkeste hold.

Det synes jeg faktisk er en ret god beskrivelse og noget jeg også synes der tegner sig for det nuværende hold. Altså at holdet skal være stjernen, selvfølgelig krydret med spillere der kan noget specielt.

Skal man sammenligne med andre nutidige hold, ser jeg meget det samme hos Liverpool (sådan set udefra, da jeg ikke følger Liverpool tæt). Det ligner et fantastisk synkroniseret hold, hvor alle kender deres roller - både på banen og i hierakiet.
Skrevet af Martinovic
https://football-italia.net/investcorp-wants-new-stadium-on/

Jeg håber nu, at Inter kommer med - ikke mindst pga. historien i det. Det vil også være mærkeligt, hvis Inter fortsætter med at spille deres kampe på San Siro, og Milan ikke gør.


Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
personligt tror jeg at det vil være bedst for begge klubber at have hver deres eget stadion. så kan de tjene på kampene, fremfor at dele med en anden aktør. det tror jeg vil gavne begge klubber i længden.
Skrevet af Rossoneri
@maggi
Men klubberne får jo ikke flere kampindtægter af at have eget stadion.

Det vil kun være ved neutrale arrangementer (koncerter osv) at der vil være en fordel.
Skrevet af MaggiMagg
hmm jeg mener jeg læste et eller andet sted at milan og inter ikke tjener så meget som juve pga de deler stadion og derved indtægterne. kan osse være jeg misforstod artiklen (plus den er forholdsvis gammel), det ville ikke være første gang
Skrevet af Rossoneri
Vi tjener mindre fordi vi ikke ejer stadion - det gør Juve.

Milan vil have 19 hjemmekampe i ligaen i løbet af en sæson - det har man uanset om man deler stadion eller ej.
Klubberne vil selvsagt bare hente indtægterne fra egne kampe.
Skrevet af MaggiMagg
ah ok. men synes nu det kunne være fedt med at vi har vores eget stadion, inter har deres. men i den sidste ende er det vist nok ikke op til mig (desværre)
Skrevet af Rossoneri
Jeg har det faktisk lige omvendt. Jeg synes der er noget ret smukt over det gode naboskab.
annonce
0