Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Men ved du at Chelsea bryder FFP- reglerne?
Skrevet af Martinovic
Det gør de vist ikke, men det er nærmere præmissen om, at en mellemstor klub som Chelsea brænder det beløb af på så kort tid. Det er ucharmerende og ødelæggende for fodbolden.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Tænk hvis Milan havde gjort alvor af Enzo Fernandez i sommer. Det kunne være blevet en god forretning.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
@Rossoneri

Jeg ved de har udnyttet et hul i systemet og tegnet aftaler på 8-9 år, for dermed at afskrive over flere år, men har stadigvæk svært ved at se, deres omsætning skulle kunne bære, de beløb de smider om sig.

Man kan håbe de misser CL - usympatiske lorte klub der ødelægger fodbolden.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Pioli må há fået en hjerneblødning.....

Meldingerne går på at Messias starter på midtbanen i en 4-3-3. Vi har brug for at være mere solide og så vil han gudhjælpende bruge en spiller der har samme taktiske forståelse som en jordnød??????

At Tata får genvalg er næsten lige så grotesk.

Nå, det må vel handle om at undgå at blive ydmyget så, vi må se om vi kan nøjes med at tabe 3-0.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Jeg ved de har udnyttet et hul i systemet og tegnet aftaler på 8-9 år, for dermed at afskrive over flere år...

Det er vel ikke et "hul i systemet" - det er systemet.

Skrevet af Rossoneri
Meldingerne går på at Messias starter på midtbanen i en 4-3-3.

Det virker helt vanvittigt, når vi har en Pobega der er helt oplagt til 8er-rollen.

Personligt anser jeg, at det meget præcist indkapsler kritikken af Pioli. Han træffer ikke de logiske valg. Det er som om han altid skal hive en kanin op af hatten og vise, at han rent intellektuelt kan vinde kampene.

Skrevet af Rossoneri
GdS melder dog, at det rent faktisk bliver Pobega der starter sammen med Tonali og Krunic.
Skrevet af Martinovic
Føj. De bliver overløbet de tre. Ingen Tomori eller Bennacer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det handler vel om de enkelte spilleres roller.

Man må vel trods alt forvente, at Pioli har fokus på at gøre midtbanen og forsvaret kompakt.
Skrevet af Martinovic
4-3-3- virker meget fornuftigt med tanke på at skabe balance, men en midtbane med Pobega-Krunic-Tonali? Av for den. Jeg tvivler på, at vi kan få Inter til at stille op med Gagliardini-Asllani-Mkhitaryan for, at det skal være lige. Der mangler så meget kvalitet på den midtbane, at det gør ondt.
Mojn do!
Skrevet af Fox@Mulder
For første gang i flere år har jeg ingen som helst lyst til at se et derby..... :(

I mine øjne handler det ene og alene om vi kan slippe fra opgøret med lidt af æren i behov og evt. se fremskridt ift. de sidste forfærdelige indsatser. De skal jo bare ramme indenfor målet så går den ind, det holder ikke mod et stærkt Inter mandskab.

Mit bud er at vi taber ganske klart - målet må vel være at holde dem omkring 2/3-0.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af >Rossoneri<
Frygter godt nok også for i aften. Man håber selvfølgelig på det bedste.

Håber bare at man i det mindste kan se noget forbedring i spillet og i presset, som man kan tage med videre. Aftens kamp burde ikke ændre på Pioli´s situation i Milan, men kampene mod Torino og Monza skal give nogle resultater. Ellers må han være op til overvejelse.
Skrevet af Martinovic
At man stadig kan få tæt på odds 2 på Inter, forstår jeg ikke. Inter spiller ikke super godt, men modsat Milan er de ikke nede og skrabe bunden. Når Milan tilmed mangler Maignan, Bennacer og Tomori i forhold til første derby, så taler det bestemt ikke til Milans fordel.

Kan vi fedte et point hjem, vil det være fedt, men jeg tvivler. Vi skal nok op at lave to eller måske tre mål, hvis det skal ske, og hvem skal lave de mål?
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er jo ret trist, ikke mindst i lyset af at vi er regerende mestre, men aftenens kamp må umiddelbart handle om, at se en (mærkbar) taktisk forbedring.

Man siger altid, at de her derby´er lever sit eget liv, men jeg ser de to hold være to vidt forskellige steder.

Som @fox skriver, må det umiddelbart handle om, at komme afsted med æren i behold og se nogle tegn på, at Piolis taktiske ændringer, viser tegningen til en forbedring.

Deri ligger også, at jeg, personligt, kan acceptere, at resultaterne ikke kommer med det samme. Så længe pilen peger i en positiv retning.

Alt tyder på en 4-3-3 i aften, omend nogle medier har talt om en 3-5-2. Tænker dog umiddelbart, at sidstnævnte er testet som en Plan B.

Jeg synes vi har en rigtig god trup til en 4-3-3, selvsagt forudsat at Pioli får skabt en balance på holdet.

Efter min mening, har Tonali vist sig allerbedst som boks-til-boks spiller, da han, som noget meget sjældent, har højt niveau i både i offensiven og defensiven.

Pobega har både fysikken og den taktiske forståelse til at være balancespiller, og kan, derudover, også tage løbene med i boksen, hvis vi skal lægge ekstra pres på.
Han har, efter min mening, niveauet til at blive fast starter. Igen, under forudsætning af, at Pioli får rollefordelingen på plads.

Og så er der selvfølgelig Bennacer, der er eminent til at ligge foran forsvaret og diktere opspillet.

Den tremands-midtbane har, i mine øjne, potentialet til at være på niveau med de bedste i ligaen. Og vi har også fin bredde i Adli, Vranckx og Krunic.

Derudover er det fuldstændig essentielt, at vores højre back får en mere éndimensionel rolle - underforstået en mere holdende og defensiv rolle. I det perspektiv, skal Saelemaekers geninstalleres som absolut førstevalg på højrekanten. Så er jeg sådan set bedøvende ligeglad om han ikke præstere hverken mål eller assists i resten af sin Milan-karriere. Det handler om at skabe balance.

Ift forsvaret kan man så diskutere hvem der skal have pladsen ved siden af Tomori. Med en mere defensivt orienteret højre back, der, de facto, bliver til en tredje central forsvarer når vi bygger op, kan man sagtens argumentere for, at Kjær og Gabbia bør være kandidaterne til rollen.

De besidder begge bedre placeringsevne og spilforståelse end Kalulu og Tomori, og deres manglende fart bliver mindre relevant, de de primært skal have en fri rolle.

Tomoris fysik og fart bliver omvendt essentiel, da han skal dække de rum Theo efterlade bredt.

Og hvad så med Kalulu? Egentlig vil hans bedste rolle nok være som højre back. Alternativt som backup/rotation på Tomoris plads.

Skulle man tænke den lidt længere, kunne Maldini & co. ligefrem spekulere i at sælge Tomori til ESL (ups PrL) til sommer, hvis et bud på +€60m kom på bordet og dermed finansiere væsentlige indkøb.

Messias er (forhåbentlig) en færdig mand i klubben. Han passer simpelthen ikke ind i en 4-3-3 - i hvert fald hvis man vil skabe noget balance med en defensiv back og en tovejs-spiller i højresiden.

Spørgsmålet er også, hvad man vil gøre med CDK. Min egen holdning er, at han skal gøres til fast backup for Giroud og så må Origi og Rebic slås om at være andenviolin for Leao (for min skyld kan begge sælges til sommer).

Men Pioli bliver nødt til at træffe en beslutning nu. Enten er der en klar plan for CDK, ellers må han på transferlisten.
Skrevet af Fox@Mulder
Skiftende meldinger mellem 4-3-3 og 3-5-2 - håber virkelig ikke det bliver sidstnævnte for så har Pioli da helt tabt sutten....og kampen på forhånd, som mod Sassuolo.

Vi er vant til en 4-backs kæde og vores midtbane passer fint til 4-3-3, som Rossoneri fint har gennemgået. Derudover så må Messias gerne skrubbe langt ud af vores formation.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Rossoneri
Altså, 3-5-2 kan vel sagtens give mening i det scenarie, at Leao ikke er tilgængelig.

Vi har spillerne til et tremands-forsvar, vi har gode wingbacks og vi har spillerne til, at spille med to fremme.

Jeg vil endda påstå, at Leao også kan fungere i tandem med Giroud.
Skrevet af Fox@Mulder
Jeg er sgu lettere rystet over at se den opstilling - hvad laver Pioli?? Er han igang med den helt store nedsmeltning eller hvad sker der?

Endnu en kamp tabt før den går igang, det kan Pioli bare ikke se.

Han holder ikke sæsonen ud.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
Skrevet af Fox@Mulder
Hvis han endelig vil spille 3-5-2 hvad er så tanken med Messias? Og så Leao, Diaz og CDK på bænken.

Det er tragisk og grinagtigt på samme tid.
Rossonere siden 1988. Forza Milan per sempre!
annonce
0