Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Iflg meldingerne så er Torres blevet tilbudt en 2-årig aftale med option på endnu et år. Lønnen skulle lyde på 3.5mio€ + bonus. Den godtgørelse som Torres søger hos Chelsea skulle lyde på 4mio€. Trods skaden til Costa vil de stadig gerne slippe Torres - Mourinho vil gerne give et godt indtryk fordi han på sigt har øjnene på både De Sciglio og El Shaarawy.
Skrevet af aagaard2
@Lentini

Det lyder til, at du er godt inde i Torres situationen. Har du din Info fra italienske medier? (Af ren nysgerrighed) - du kender måske mest til sagen fra Milans side, men jeg kunne godt tænke mig at blive klogere på om Chelsea er villige til at betale en godtgørelse til Torres, det sidste jeg kunne læse var, at Torres agenter netop er begyndt at tale med Chelsea om dette emne. Er det noget du ved noget om?

Det er godt nok spændende om den handel bliver til noget, jeg håber det - ligesom 95% af alle Chelseafans vel gør.
Skrevet af Sheriffen
Det har du sagt de sidste fem år, Sherif - dog af alle mulige andre grunde.Hver eneste grund har været 100% valid.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sheriffen
@Viola

Sjæriffen er en "The glass if half full" kinda guy.
I virkeligheden har han en Duran Duran t-shirt som han sover i hver nat, ligesom han tørrer blomster i sin fritid. Sjæriffen er en følsom sjæl.Din cunt, glasset er altid, ALTID helt tomt og udtørret som en ugidelig saharafisse.
Hvis jeg ikke var i så skide godt humør i dag, så havde jeg set mig nødsaget til at give dig en ørefigen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sheriffen
Ej, hvor jeg hader alle i denne tråd.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Viola 4 Ever
Sjæriff, er du holdt op til latterterapien?

Ej, hvor jeg hader alle i denne tråd.


Jeg kan kun tale for mig selv, men du ved at min kærlighed til dig er dyb.

Anyway, Cairo har meddelt at Cerci gerne vil prøve noget andet... Men at han ikke skal til Milan.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Det ser ud til, at luderne har fået en fornuftig CL-lodtrækning. Man må virkeligt håbe, at Alegri kører dem ud over afgrunden.

@Viola

Kun 5 dages sommerferie og 3 uger i træk med +70 timers arbejdsuger slider på mit storsind og ellers altid venlige væsen.
De kommende 6 uger bliver også +70 timer, og to af ugerne i oktober bliver formodentlig 80-90.

Jeg går snart på økserov på Kgs. Nytorv.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Aagaard,

Ja, jeg henter min Info omkring de kilder jeg har mest tiltro til i det italienske. Det seneste nye omkring Torres er at Chelses ikke er helt venligsindet overfor Torres´ krav om fratrædelsesgodtgørelse på 4mio€. Det handler lidt om at Chelsea har afstået fra at kræve en overgangssum. Derudover er man presset på tiden, fordi Milan vil have svar senest fredag middag - det gælder i øvrigt også for Van Ginkel, hvor der igen er en åbning fordi Mourinho stik imod spilleren og dens agent ikke gav ham garantier eller ville holde på ham. Derimod ser Mourinho et år i Milan for en god mulighed for Van Ginkel. En sidenotits dertil er nok at hans agent er en smule virkelighedsfjern.
Skrevet af La Mir!!
Det ser ud til, at luderne har fået en fornuftig CL-lodtrækning. Man må virkeligt håbe, at Alegri kører dem ud over afgrunden.


Har den man ikke desværre godt tag på CHL ? I sær gruppespillet?

Daje!
Skrevet af Lentini
Jo, han plejer nu godt at kunne manøvrere sig igennem CL.

I guder, hvor det irriterer mig at man er ude i navne som Torres, Mitroglou, Biabiany etc., når man solgte sidste halvdel af Paloschi for sølle 3.5mio€. En mand der vel og mærke hamrede kuglen i kassen 14 gange seneste sæson - samme antal som Balotelli og desuden for det mest dødssyge bundhold i Serie A. Samtidig er han italiener og en som Pippo altid har set et stort lys i. Det er satme bittert. Økonomisk havde han desuden også været ganske overskuelig og en fra eget akademi.
Skrevet af La Mir!!
Paloschi er jeres Cerci. Noget pis Roma gav helt slip på ham.

I må da kunne hente paloshi tilbage. Mon ikke Chievo vil være interesseret nogle af Milan spillere. Bonera etc. ?
Daje!
Skrevet af Lentini
Det tror jeg næppe. Chievo vil meget gerne beholde ham. Desværre var der jo en deadline som skulle overholdes ift delejerskab.
Skrevet af Lentini
Det, som irriterer mig omkring Milan er alle de udmeldinger som bliver sendt ud i den blå luft, men aldrig har været meldt ud for at holde vand og være sandheden – men snarere for at fjerne fokus fra de problemer Milan står i. Der synes også at være en træthed blandt fanskaren. Det virker som om de er udtømt, og ikke længere magter alt det pr-ævl der vælter ud af diverse ledere omkring klubben, AC Milan.

En kort tid var der optimisme, da Casa Milan blev lanceret. Et stort flot projekt og lidt af et imponerende bygningsværk. Nu spørger man sig selv om det var nødvendigt? Der gik nemlig ikke lang tid, før priserne på sæsonkort blev sat op – det lugter af Lady B. Og det efter en himmelråbende elendig sæson, hvor man går ud og forsøger at presse ekstra penge ud af et italiensk folk som generelt ingen penge har, uden at give et produkt tilbage, der er Milan værdigt. Udover det elendige spil, det dårlige materiale, er billetpriserne også grundlag for at nuværende sæsonkortholdere er på rekordlavt niveau i form af lidt mere end 16.000 – hvilket er 7.000 mindre end sidste sæson. San Siro kommer til at stå gabende tomt.

Samtidig er man hele sommeren blevet holdt for nar. Omkring Iturbe processen kunne man lægge 18mio€ her og nu, hvilket viste sig ikke at være nok til at kunne konkurrere med Roma og gudskelov for det. Men det gav en indikation af at der har været noget at skyde med, hvilket de efterfølgende forhandlinger med Cerci også synes at have bevist. Hele tiden har man dog fået skudt i hovedet, af hvis Kaká smuttede ville der ske noget. Intet skete! Så var det efter Robinho, men intet skete! Nu var det så efter Balotelli! Men stadigvæk er intet sket, og pludselig har man ikke længere nogle transfermidler at kaste ud af, og er røget på vognen ved afdankede lig som Fernando Torres, Konstantin Mitroglou, Fabio Borini etc., mens man har forsøgt sig med longshotlejemål af Negredo og Soldado. Hvor fanden er pengene blevet af? Man er efter salget af Balotelli til Liverpool havnet på besparelse i spillertruppen på omkring 45mio€. Galliani har yderligere proklameret at der i alle kontrakter, pånær Kakás, er indskrevet en lønnedgang på 20% såfremt man ikke kvalificerede sig til Champions League fodbold, hvilket vel nærmer sig de 10mio€ i yderligere besparelser.

Det påfaldende er at fanskaren i Milano stort set er ligeglade med stjerneindkøb. De vil have et velfungerende hold, og de fleste af dem holder stadig stædigt fast i drømmen omkring et foryngret Milan med spillere på vej frem. Den ungdomsstrategi der egentlig blev lanceret, men må anses som lidt af et bluff for at fjerne fokus væk fra det reelle problem, som er af økonomisk karaktér. Fordi man overbeviser vel næppe nogen med at ungdomsstrategien kører når man helt unødvendigt henter Albertazzi hjem – en mand der i forgangne sæson var reserve på venstreback i Verona efter den aldrende Agostini.

Det ”sjove” der senest er sket i Milans sportslige stab er at man har ansat en mand, der udelukkende skal varetage scouting arbejdet i Brasilien og Argentina. En fuldstændig unødvendig ansættelse af en mand, som bliver sat på en uriaspost, fordi Galliani benytter sig ganske enkelt ikke af den viden. Manden er allerede arbejdsløs fra dagen han blev ansat, og har verdens letteste job. Han skal slet og ret ikke lave en forpulet skid. Aléx er på anbefaling af Carlo, Menez har Galliani altid selv været fan af, alt imens Diego Lopez blev foreslået over en middag med hans gode ven Florentino Perez. Han har alt for travlt med at mænge sig med superagenter som Mendes, Joorabchian, Raiola etc., end egentlig at benytte sig af det interne netværk Milan er i besiddele af. Et netværk der med garanti er ganske habilt.

Men alt imens skuden synes at synke lavere og lavere, står den egentlig kaptajn, som et mysterium for mig. Jeg kan simpelthen ikke greje hans intentioner. Barbara banker et kæmpe hovedkvarter op i form af Casa Milan, hvilket med garanti er blevet godkendt af Silvio, men hvorfor investere i en skide bygning fremfor en havareret spillertrup. Det er trods alt spillerne, der via resultater stadigvæk skal holde Milans værdimæssige indhold oppe, som iflg. Forbes pt. lyder på 836mio€ - lidt over 140mio€ mindre end det beløb Lady B skød af i sommeren, da den Peter Lim stod klar med et overtagelsestilbud af klubben. Det var i øvrigt fint af afvise asiaten, da det billede der er i Valencia ikke forekommer mig som det optimale for en fodboldklub.

Den største frygt blandt fansene i Italien, er at Milan igen skal bruges som pr-redskab i endnu et comeback af Silvio i italiensk politik. Det forekommer mig sært hvis han kan vende tilbage til det politiske liv efter sin dom, men den italienske mentalitet er dog langt fra den danske. Det ville være utopi at tro en mand med Berlusconis generalieblad ville komme tilnærmelsesvis i nærheden af en politisk karriere hjemme i Danmark. Men i Italien er alt muligt, hvilket ansættelsen af Tavecchio i FIGC er et tydeligt bevis på. Hvilke andre lande ville vælge en mand til at være hovedfigur for fodbolden, efter at have omtalt sorte mennesker som bananædere?

Jeg ved ikke om det er fordi mit ønske slører min objetivitet, at jeg har en foranledning til at tro Milan synger på sit sidste vers med Berlusconi som ejer. Investeringen i et nyt hovedkvarter, Casa Milan, og den kraftige nedskæring i spillertruppen kunne tyde på det. Omgivelserne er toptunet på både Milanello og Casa Milan – og bundlinjen skal stemme. Samtidig har man gentagende gange afsøget muligheden for at finde investorer som mod en investering køber sig ind i Milan – dog stadigvæk med aktiemajoriteten til Berlusconi familien, fordi alle som har fulgt Silvio bare en smule ved at han kun vil være nummer et. De har fundet både russere og arabere med interesse i Milan, men ligesom Silvio vil de have majoriteten. Deres ego er ligeså stort som hans. De vil ikke spille andenviolin.

Spørgsmålet er dog, hvis min teori passer, om han forbliver ejeren af Milan inden eller efter et stadion bliver en realitet. Lady B har været ganske aktiv i et forsøg på at finde den rette lokation. Hidtil er det dog strandet, og det selvom Milan faktisk har haft stadionplaner liggende siden 2005, med inspiration af Veltins Arena i Gelsenkirchen. Ikke noget dumt sted at hente inspiration. Men den konstante italienske bureaukrati omkring nye stadions kan vise sig at trække projektet ud, og et eller andet sted kender man ikke Silvios intentioner på dette punkt, selvom han er en gammel entreprenør. Er det igen et bluff nummer? Sandheden er dog at der netop på matchday ligger et enormt uforfyldt potentiale i Milan, og resten af Italien. Man halter voldsomt efter på det niveau. Men Berlusconi kan ikke spare sig ud af de spillemæssige mangler der er i holdet, men det synes han ikke villig til at indse. Men når nu Milan igen ryger udenfor det sjoveste selskab til næste sommer, skal det blive interessant at følge hvad Berlusconi-familien har tænkt sig. Er det igen trænerens skyld?

Som det ser ud lige nu, og selvom vi skulle få Fernando Torres og Marco van Ginkel, har Milan en trupmæssig kvalitet der svarer til en placering fra 5.-7. pladsen i ligaen. Det er meget svært at affinde sig med, men det er de realiteter man må se i øjnene. At man vitterligt forlanger at skulle kæmpe med om CL-pladserne er helt ude i hampen, og i fin tråd med alle de andre tåbelige meldinger der kommer ud regelmæssigt fra Milan-ledelsen. Inter er det eneste hold, som jeg ser det, der kan true Napoli på deres 3.plads. Ganske enkelt fordi deres defensiv ikke er så håbløs middelmådig som Napolis. Fiorentinas midtbane kan kun spille fremad, og efterlader dem sårbare defensivt(det er for naivt), mens Milan og Lazio(trods et fint mercato) er for langt fra kvalitetsmæssigt. Det kræver en stor overpræstation af spillerne og ikke mindst vores uprøvede træner på seniorniveau, Pippo Inzaghi. Men er der nogen som jeg under en sådan succesoplevelse, er det klart Pippo. Hans determination har altid været slående og inspirerende – noget man kan håbe han kan overføre til sine spillere.

Desuden er jeg ved at blive en gammel knotten mand, og har set mig sur på trupper som Napoli, Fiorentina etc., som er alt for internationaliseret til min smag. Der er sgu lidt mere charme over trupper som Atalanta og Sassuolo, hvor hoveddelen af spillerne er italienske.
Skrevet af Gustenv@rius
"Hvor fanden er pengene blevet af? Man er efter salget af Balotelli til Liverpool havnet på besparelse i spillertruppen på omkring 45mio€. Galliani har yderligere proklameret at der i alle kontrakter, pånær Kakás, er indskrevet en lønnedgang på 20% såfremt man ikke kvalificerede sig til Champions League fodbold, hvilket vel nærmer sig de 10mio€ i yderligere besparelser."


De er vel gået til at dække de €40-50M Milan mangler når den ikke står på CL fodbold.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Man skal nok adskille tingene lidt mere. En investering i Casa Milan, har ikke noget med spillertruppen, eller de midler man har til spillertruppen at gøre.

En ejendomsinvestering midt i Milano, der bl.a. skal generere midler og skabe oplevelser for fansene, er ikke nødvendigvis nogen dårlig investering på lang sigt. Det er nok også lettere at få finansieret, end investeringer i spillere.

Når det så er sagt, så kan jeg nu godt forstå utilfredsheden, over en bred kam.
Man er som fan nogen gange lidt forvænt, specielt når man har været vant til at man var i spil til de store titler. Den økonomiske virkelighed gør desværre nogen gange tingene lidt vanskelige. Den har også ramt Milan.
Ja, man har skåret ned i omkostningerne til spillertruppen, men man står også og mangler betydelige summer på indtægtssiden, da man ikke længere spiller i Champions League. Både i de rare tv-midler (størstedelen), men også de afledte indtægter, som man får når man pludselig har entre-, merchandise- og match day indtægterne fra 4-5-6 kampe i Champions League. Det er ikke peanuts vi taler om på den konto.
Dertil skal man så lægge nedgangen i entre- og match day indtægter i ligaen, der er et resultat af at man ligger længere nede i tabellen, tumulten omkring klubben osv. Man har også været gennem et par ret dyre trænerløsninger, der ikke fungerede i forhold til ledelsens forventninger.
Mig bekendt havde man i forvejen ikke sorte tal på bundlinjen, så der har nok været nogen udfordringer for deres CFO. Med de laveste salgstal for sæsonkort i mands minde, er de udfordringer ikke blevet mindre.

I "gamle dage" havde Silvio skrevet en stor check og sendt den til Galliani med helikopteren. De dage er forbi for Silvio.

Det hjælper selvfølgelig ikke at Galliani og Berlusconi familien ikke har bedre kommunikationsrådgivere end tilfældet er.

Hele Iturbe menageriet var spil for galleriet, i et forsøg på at presse prisen i vejret. Åbenbart mener man stadig at Juventus er en konkurrent, og man forsøgte at bløde dem for ekstra penge. Det virkede besynderligt da det stod på, nu står det bøjet i neon at Iturbe aldrig var en reel mulighed.

Hvorvidt Cerci reelt nogensinde har været en reel og opnåelig mulighed, skal jeg være ærlig og erkende at jeg tvivler på.

Jeg synes at Galliani har haft en godt transfervindue, indtil videre. Menez, Alex, Lopez og Rami er ganske i orden, for småpenge endda. Man er også sluppet af med en del dødvægt. Det var også nødvendigt. Selvfølgelig har man stadig nogle spillere i truppen der ikke helt er det værd som de får, men de er jo ikke sådan at komme af med, hvis de ikke selv er indstillede på at komme et andet sted hen for at tjene mindre end de får i Milan (Mexes/Zaccardo eks.).
Men det kan da godt undre at man ikke har haft mere rettidig omhu omkring angrebssituationen, når det kommer frem at man har talt med Liverpool omkring Balotelli meget længe. Det er ikke godt nok.

Jeg er spændt på om ikke Berlusconi familien snart smider håndklædet. Værdien af klubben er ikke stigende, ikke alene pga. klubbens sportslige situation, men også den økonomiske situation i Italien. Partsinvestorer, der bare skal smide penge i projektet og så ellers lade Berlusconi styre showet tror jeg ganske enkelt ikke på kan findes.

Milan i Serie A i denne sæson? Ja, nu er der jo stadig mulighed for at der kan ske ting og sager, både i Milan og i andre klubber, men for nærværende, så tror jeg ikke at Milan kommer til spille europæisk fodbold næste sæson. Holdet er ganske enkelt ikke til det, og det ændrer hverken en bedaget Fernando Torres eller en ung uprøvet Marco van Ginkel på. Heller ikke tilsammen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
"Hvor fanden er pengene blevet af? Man er efter salget af Balotelli til Liverpool havnet på besparelse i spillertruppen på omkring 45mio€. Galliani har yderligere proklameret at der i alle kontrakter, pånær Kakás, er indskrevet en lønnedgang på 20% såfremt man ikke kvalificerede sig til Champions League fodbold, hvilket vel nærmer sig de 10mio€ i yderligere besparelser."


Problemet er jo stadig, at lønningerne er alt for høje i forhold til kvaliteten.
Jeg ved ikke hvorfor vi insiterer på at overbetale samtlige af vores spillere.

Derudover er hele organisationen pilrådden, og der burde skæres mange flere steder. Det er vist ikke gået op for Zio Fester, at der stadig er krise i Italien.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
The Times skriver at Chelsea og Torres´ agenter er tæt på at finde fælles fodslag omkring den fratrædelsesgodtgørelse, som pt. står i vejen for at Torres havner i Milan. Mourinho har i øvrigt gjort en større indsats for at overbevise van Ginkel om en udlejning til Milan, så får vi hollænderen kan vi for en gang skyld takke Mourinho.

Jeg er enig i, at der er flere overbetalte spillere i truppen. Det kommer sig af at Galliani absolut intet havde lært af situationen omkring Kaká-salget til Real Madrid. Han synes dog at have forstået budskabet en smule mere efter Zlatan og Silva røg - dog uden at ramme et tilfredsstillende niveau. Den famøse Essien-handel er et godt bevis på det.

Lady B skal forøvrigt igen på tur østpå. Denne gang til Emiraterne og Japan, for at finde disse investorer som skal smide et sted mellem 250-300mio€ for at finansieringen til et nyt stadion kan realiseres. Det kan betyde at hun rent faktisk har fundet en lokation. Ikke desto mindre, tror jeg igen hun møder folk som heller end gerne vil investere i klubben - men mod at få aktiemajoriteten. Desuden er jeg meget forbeholden overfor asiatere. Godt nok er italienerne ikke guds bedste børn - men de store syndikater indenfor matchfixing findes i Asien. Jeg vil ikke bryde mig om det.

Med tilstanden i fanskaren, synes jeg det er tåbeligt at man konstant fyrer løgne af i hovederne på dem. Trætheden og forvirringen dræner dem for kræfter, og hvorfor støtte en organisation som gang på gang fører en bag lyset? Jeg forstår godt irritationen. Den eneste som pt. kan skaffe medhold og en knytning til Milan, er Pippo. Alt ansvaret for opbakning ligger på hans skuldre, og på at han overpræsterer med den trup han får i hånde, der ikke er til mere end en subtop-placering.
Skrevet af Lentini
Gazzetta dello Sport mener vi er i forhandlinger med Parma. De vil gerne have Zaccardo tilbage - Zaccardo vil gerne tilbage og vi vil gerne af med Zaccardo. Men åbenbart forsøger vi at inkludere Biabiany i handlen - hvilket er helt og aldeles uforståeligt for mig. Hvad skal vi med den mand? Vi er fint besat på fløjpositionen, så hvorfor ikke bare slippe Zaccardo istedet for at inkludere en mand, vi ganske enkelt ikke har brug for?

Næste sommer har vi i øvrigt en del dyrere kontrakter til udløb: Mexes, Essien, de Jong og Pazzini. Det er omkring 25mio€. De Jong er den eneste som er sin løn værd i det felt.

Ydermere er der Abate og Bonera, der har kontraktudløb. Hvis man lader Abate skride på en fri, tilføjer man endnu mere brænde til bålet omkring decideret inkompetence.
Skrevet af Martinovic
Abate burde være solgt denne sommer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, nu ryger han garanteret på en fri transfer til Juventus næste sommer. Flot arbejde Galliani!

Van Ginkel er udeladt af CL-truppen og Torres er ikke med til kampen mod Everton. Jeg er så træt af det mercato, at jeg snarest muligt håber at de to hoveder bliver signet, så vi kan komme videre.

Til første kamp har vi Mexés og De Sciglio i karantæne, mens Montolivo som bekendt er langtidsskadet.

Mon ikke vi stiller noget a la: Diego Lopez; Abate, Aléx, Zapata, Armero; Poli, De Jong, Muntari; Honda, Menez, El Shaarawy.

På bænken er der så habile forsvarsspilere, udueligt midtbanelort og Pazzo.
annonce
0