Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Vi kan ihvertfald ikke pibe over manglende fart. Fint nok at komme af med Zaccardo selvom jeg synes han er et sympatisk bekendtskab.
Skrevet af Rossoneri
Lad os endelig få en fast stamme i forsvaret der består af De Sciglio-Zapata-Alex-Abate. Synes det virkede rigtigt fint centralt igår og Abate (som flere har nævnt) spillede sin vel nok bedste kamp i umindelige tider. Masser af gejst og vilje - noget som vi vist alle har savnet.

Måske er jeg jubel-idiot, men jeg har store foventninger til at Pippo kan skabe en vindermentalitet på holdet. Det må for mig være platformen hvis vi ønsker at komme tilbage til toppen af italiensk fodbold.

Spændende at se hvad van Ginkel kan få ud af det. Og omend Torres ikke var min ønskespiller, så synes jeg bestemt Galliani og co. har gjort en rigtigt god handel.
Vi har byttet en spiller der momentvis har præsteret og som decideret ville være en hæmsko for at skabe den kulturændring der er nødvendig. Til gengæld har vi fået en spiller der tidligere har vist et enormt højt topniveau. Som i hvert fald er meget professionel og som uden tvivl har et stort behov for at bevise sig selv. Historisk set er vi jo en klub der har bevist at vi kan få spillere tilbage til deres tidligere niveau.
Generelt set, synes jeg ikke at vi kvalitativt står dårlige stillet end med Balo. Oveni har vi så fået 20. mio, mens deres løn er identisk.

Jeg tillader mig at være optimistisk - måske bare fordi at solen viser sig efter at være skjult i tung regn i nogen tid.

Forza Milan!!
Skrevet af Lentini
4mio€ + bonus + Zaccardo for Biabiany.

Desuden lurer Benfica igen i kulissen. De planlægger igen at smide et bud på 6mio€ for Cristante.

I øvrigt lyder Abate - Aléx - Zapata - De Sciglio fint for mig for nuværende.

Jeg vil nu afvente kampene mod Parma og ikke mindst Juventus inden jeg hopper med på bølgen. Der var fine ting igår, men skrøbeligheden er stadigvæk stor, i og med man panikkede og åbnede organisationen, da Aléx på uheldig vis lavede selvmål.

Midtbanen er stadigvæk min største bekymring.
Skrevet af OC
Årh - tusind tak for Biabiany handlen! Vennetjenste for Suazo?
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Biabiany skal nok blive en succes. Vi har ikke en hurtig type som ham til højre kant i forvejen, så jeg er fortrøstningsfuld.

Nu mangler vi bare at afsætte Essien og Mexes samt hente en central midtbanespiller.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke på at vi henter endnu en central midtbanespiller. Jeg så hellere at man havde erhvervet en central midtbanespiller fremfor Biabiany. Vi har jo allerede Menez, El Shaarawy, Honda og Niang til de to positioner. Det virker lidt som overkill i og med Armero også kan gardere på venstrekanten.

Desuden har man jo givet Essien lov til at finde en anden klub. Man fik også bud tidligere på sæsonen, men han vil jo blive. Mexés sagde så sent som i sidste uge nej til West Ham. Så det er ikke helt let at afsætte den slags dødvægt.

Mon ikke Biabiany bliver sidste mand.
Skrevet af Lentini
Så må Galliani gerne fyre sig selv. Milan er enige med Benfica om et salg af Cristante for 6mio€. Simpelthen utilgiveligt ringe af den fede skaldede klaphat! Vi køber en mand, vi reelt set ikke har behov for - kommer af med ubrugeligt lort - og sælger gudhjælpemig den mest talentfulde midtbanespiller vi har.

Galliani RAUS!
Skrevet af Rossoneri
Det er fra Sky Sports - hvor pålidelige er de i den sammenhæng? Har andre bekræftet historien?

Det undrer mig lidt, da Pippo tidligere jo har afvist enhver tilnærmelse. En låneaftale kunne man bedre forestille sig...
Skrevet af Lentini
Det er desværre Di Marzio som bringer historien. De har trods alt også jagtet ham mere eller mindre hele sommeren - så den unge mand er nok smigret.

Men det er simpelthen håbløst købmandsskab, som skubber ulidelige fjolser som Essien og Saponara nærmere spilletid, og i øvrigt langt flere minutter end de overhovedet skulle have.
Skrevet af Borger Louis
Galliani er så herligt konsistent i sin dumhed. Det lader til, at ledelsen mangler basal forståelse for, hvad der er vigtigt for et godt fodboldhold. Det er sgu imponerende.
Skrevet af Lentini
Det er så latterligt, at man kan pisse et okay vindue væk på ingen tid. Imorgen bliver De Jong langtidsskadet, hvorefter mosefundet Essien indtræder med pragt og stribevis af fejl.

Saponara får desuden rekorden for flest sidelæns afleveringer kombineret med et utal af fejlpasninger frem i banen.

Men som jeg skrev igår, så ville jeg sgu være møgskuffet som Cristante, når Essien ligefrem bliver smidt på banen før ham.

Van Ginkel bliver desuden en succes - han skal bare slå Polis to erobringer og en vellykket pasning frem i banen kombineret til slut med at fake en krampe for at illustrere hvor meget han har løbet. Idioter! Jeg hader dem alle nu. Hvor er Sheriffen og hans vrede når man har brug for det?
Skrevet af Bishop
"Men som jeg skrev igår, så ville jeg sgu være møgskuffet som Cristante, når Essien ligefrem bliver smidt på banen før ham."

Mon ikke at man allerede igår var klar over at en aftale var tæt på at være i hus? Hvilket var den egentlige grund til at han ikke blev brugt?

Men virkelig mystisk, Pippo har holdt hårdt på at få en ekstra wing spiller ind, åbenbart så hårdt at han vil ofre vores talentfulde unge spiller.

Ellers så er det Cristante selv der har insisteret på blive solgt, og så er der jo ikke meget at gøre...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det der kan umuligt være Pippos værk. Han ville have en venstrebenet kantspiller ind med noget fart. A la Cerci og Lestienne. Han ville have en spiller der kunne trække ind fra højrekanten og være farlig med sit venstreben. Sådan en type er Biabiany slet ikke - han slikker nærmere sidelinjen som en rigtig klassisk gammel kantspiller.

Jeg søger med lys og lygte efter en overraskende signing til midtbanen, men der er ingenting, none, nada.

Vi vælger simpelthen at forstærke midtbanen, for derefter at svække den igen så det forbliver status quo.
Skrevet af Lentini
Fansene har også hel glemt signingen af Van Ginkel. De er svært utilfredse med at man har ladet Cristante smutte afsted - endda på en permanent transfer. Om tre år spiller han garanteret for Chelsea.
Skrevet af El Rifle
Hvordan kan vi lade en af Italiens største midtbane talenter smutte, for så at erstatte ham med den ene nulbon efter den anden. Dette salg ødelægger hele Gallianis ellers udmærket transfervindue. Det må virkelig ikke være nemt at være Pippo, når ledelsen modarbejder ham.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Fik da også lige jaget en skræk i livet, da vi pludselig også var kædet sammen med Fiorentinas Manuel Pasqual. Det havde igen været et dybt mærkværdigt indkøb.

Heldigvis siger GDS, agent mv at det intet skulle have på sig.

Kom nu for helvede med en midtbanespiller!
Skrevet af El Rifle
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Martinovic
Jep, desværre. Zaccardo ville ikke skifte til Parma. Gid han må rådne op på tribunen og helt holdes ude af træningen.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Lad os nu se, de har vist ikke opgivet at nå til enighed endnu.

Cristante skulle i øvrigt selv have bedt om et skifte, om det skyldes den våde klud i hovedet igår ved jeg dog ikke, men manglende spilletid skulle være årsagen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Zaccardo kan ihvertfald ikke siges at have store ambitioner om spilletid. Familien og han selv har det garanteret som blommen i et æg, siden han ikke vil skifte. Det må man jo respektere.

Cristante handlen er i øvrigt ikke officiel endnu. Det må have været nedprioriteringen af ham til Lazio-kampen fordi han har spillet stort set fra start i alle træningskampene. At han så i første spillerunde bliver vraget til fordel for Essien, må virkelig have været skuffende.
annonce
0