Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sheriffen
@Lentini

I så fald tilfalder betalingen Fininvest og med henblik på FFP, så ved jeg ikke, om vi reelt får gavn af pengene, skulle der komme en ny ejer.

Pengene kan selvfølgelig bruges på ungdomsarbejde, stadion m.v., men der er jo en række begrænsninger under FFP, som jeg desværre ikke har helt styr på.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Fossa dei Leoni
Taget fra Football Italia

There are mixed reports over Pippo Inzaghi’s fate, as Milan could axe him today or wait until after Fiorentina.

The Coach is hanging in the balance after a 2-2 draw with Hellas Verona last night, a result that saw them once again fumble a lead in the closing stages.

Sport Mediaset claim President Silvio Berlusconi has lost patience with Inzaghi and was particularly infuriated by one substitution.

Inzaghi opted to replace centre-forward Giampaolo Pazzini with defender Salvatore Bocchetti when Milan were 2-1 up.

It was seen as an embarrassingly defensive move at San Siro and one that backfired spectacularly.

The likely candidates to take over would be current assistant manager Mauro Tassotti or Milan’s Primavera youth team tactician Cristian Brocchi.

While a dismissal could be announced over the next 24 hours, other reports suggest Milan will wait until after next Monday’s extremely difficult trip to on-form Fiorentina.
Skrevet af Lentini
Galliani og Berlusconi skal mødes i aften - iflg majoriteten af medierne så betyder det at Pippo bliver fyret. Det forventes dog ikk at blive Tassotti som tager over, fordi han bebrejdes også.

Derimod skulle Brocchi få caretakerhvervet indtil sommer, hvor højeste prioritet er Montella efterfulgt af Spalletti.
Skrevet af MILANMILAN
Jamen alletiders. Fyr vores gamle primavera-træner og så ansæt vores nuværende, som har succes hvor han er nu, og får et skodjob med at skulle vende skuden hos seniorne. Gud forbyde at vores loyale assisttræner igennem så mange år skulle have lov at tage over indtil sommer. Så lad os da i stedet fucke primavera-drengene op og lave totalt om i organisationen i stedet for Tassotti eller bare lade Inzaghi tage sæsonen ud. Det giver så meget mening at det ikke er til at forstå.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Viola 4 Ever
The newspaper claims that the property tycoon’s plan is to have a Milan team made up of 9 Italian players and two foreigners, possibly from Asia.


Good luck with that.

http://football-italia.n…-investment
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Så skal vi gøre Totti og Pirlo ti år yngre, hvis det skal have nogen effekt.
Mojn do!
Skrevet af Goikoetxea
Ikke at jeg har den store forstand på Milan, udover jeg engang havde en Milantrøje med BA bagfra på for 15 år siden. Men kan det virkelig passe, at man ikke tænker sig mere om, når man vil bygge et stadion?

http://www.dailymail.co.…-Inter.html

Af alle ligaer i verden, burde behovet for en stor endetribune vel være der?
Wise Men Say...
Skrevet af Fossa dei Leoni
Og nu siger rygtet at Galliani har overtalt Berlusconi til at beholde Inzaghi til Fiorentina kampen i håb om forberderinger. Den mand skulle havde haft sparket siden i slutningen af Januar….
Skrevet af Martinovic
Det er for, at den ny mand i spidsen ikke skal starte med en udekamp mod Fiorentina.
Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
Ja, vi lever i høj grad op til navnet "Det milanesiske galehus".
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bishop
"Ikke at jeg har den store forstand på Milan, udover jeg engang havde en Milantrøje med BA bagfra på for 15 år siden. Men kan det virkelig passe, at man ikke tænker sig mere om, når man vil bygge et stadion?

http://www.dailymail.co.…-Inter.html

Af alle ligaer i verden, burde behovet for en stor endetribune vel være der?"

Gider du uddybe Goi? Hvad er problemet?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Goikoetxea
Bishop

Jeg mener bare, det er langt bedre man har klubbens ultras siddende bag et mål, som fx Juve har gjort med deres nye stadion.

Man kan selvfølgelig ændre hvordan det skal se ud, mange gange endnu..
Wise Men Say...
Skrevet af Bishop
Det bliver måske ikke muligt med det nye stadion som det ser ud nu?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Foggy og hvis Inzaghi ikke bliver fyret derefter?
Skrevet af Martinovic
Det er jeg ret sikker på, at han bliver. Pippo er ikke manden for dette Milan-hold.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Han skulle havde fået sparket efter pokalexiten mod Lazio
Skrevet af Lentini
Medierne er sammenstemmende omkring den part af salget til Bee Taechaubol på et sted mellem 20-30% af aktierne(alt efter hvilken avis man læser) til den nette sum af 250mio€. Mr. Bee(lyder som noget fra en James Bond-film) skulle selv stå for garantien af de 100mio€, mens han skal finde de 150mio€ på det asiatiske marked. Hvis mr. Bee er bare en nogenlunde seriøs forretningsmand har han selvfølgelig allerede disse tilkendegivelser i baghånden – alt andet vil i min optik være tåbeligt, også set ud fra at Berlusconi skulle have underskrevet en ”pre-contract” som giver Mr. Bee ret til at analysere Milans budgetter.

Det spændende er så hvad de 250mio€ skal bruges til? Om det er at viske Milans gæld på 256mio€ væk? Eller om det er investering til stadionbyggeriet, som tidligere er blevet anslået til at koste 240mio€. Det er noget, som kun tiden kan fortælle os. I kontrakten er der skitseret en overtagelseplan, løbende over 5 år, hvor Bee Taechaubol til sidst vil have fuld majoritet af klubben. Der er dog en klausul indskrevet i kontrakten, at Silvio kan genindtage positionen såfremt klubben ikke bliver håndteret korrekt(hvordan det er defineret, vil jeg ikke svare på) eller der ikke bliver foretaget de forventede investeringer i klubben.

I forhold til analysen af Milans budgetter – due diligence som Sheriffen så fint kaldte det – er der en tidsramme på op til tre måneder. Om det tager så lang tid vides ikke – det kommer an på hvor hurtigt man arbejder. Men herefter går man så over til den reelle købsproces.

Så er der naturligvis disse gisninger omkring holdsammensætningen, hvor jeg tror det er Il Giornale som hævder at Mr. Bee gerne ser et hold bestående af ni italienere og to asiatere. Det er vigtigt at hæfte sig ved, at det er en drøm! En drøm! Drømme bliver som bekendt ikke altid til virkelighed – i så fald ville hele jordens befolkning være milliardærer. Der er selvfølgelig de nye regler, konstitueret af FIGC, men jeg forventer absolut at den sportslig ansvarlige sætter sig udover denne drøm, ellers bliver Milan aldrig nogensinde succesfuldt igen. Det er vigtigt at skabe en kerne, men at reducere sig selv til Asien og det italienske marked er simpelthen uprofessionelt, og noget man ganske enkelt ikke har råd til – dermed ikke sagt at man ikke skal forsøge at støvsuge de italienere som rent faktisk kan noget. Det synes jeg man har pligt til. Men lykkedes dette ikke, så går man ikke en række ned på italienerhylden, hvis der findes en argentiner, brasilianer eller argentiner på hylden over. En sådan strategi er idioti!

Drømmene fortsætter med Jürgen Klopp og Vincenzo Montella som drømmesignings på trænerfronten. Hvis man et kort sekund, skal frase at de pgl. personer har deres præferencer, vil det kræve at man køber dem fri af deres respektive kontrakt i enten Dortmund eller Fiorentina. Ikke nok med det, skal man have et transferbudget af en art, som er tilfredsstillende og fristende for den nye træner, som kan skabe grobund for et stærkt mandskab når man endnu en sæson ikke skal spille europæisk fodbold. Klopp vil i min optik være dyrest i alle henseender – han er dog til gengæld også klart det mest spændende navn i det felt der bliver nævnt.

Der gik også en lille historie omkring Marcello Lippi, som Galliani gerne ville hente ind som teknisk direktør. Men Lippi skulle vise sig at være for dyr.

Bliver Pippo i øvrigt fyret, hvilket jeg godt kunne forestille mig når man taber på Artemio Franchi næste weekend så er alternativerne: Mauro Tassotti, Cristian Brocchi og Alberto Zaccheroni.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Brocchi giver ingen mening, lad nu Tassotti som har førsteholdserfaring få chancen
Skrevet af Viola 4 Ever
Det spændende er så hvad de 250mio€ skal bruges til? Om det er at viske Milans gæld på 256mio€ væk? Eller om det er investering til stadionbyggeriet, som tidligere er blevet anslået til at koste 240mio€.


Pengene tilfalder sælgeren, Fininvest, ikke AC Milan. Så at den ene juridiske entitet (AC Milan) har en gæld, eller planlægger dyre byggeprojekter, påhviler alene AC Milan. Det har i bund og grund intet med de penge som den anden juridiske entitet (Fininvest) har fået for deres del af aktierne i AC Milan.

Sagt på en anden måde:
Mærsk ejer ca. 20% af aktierne i Danske Bank. Hvis Mærsk beslutter sig for at sælge ud af deres andel, så de reducerer deres samlede ejerandel til 15%, så er de penge Mærsks og de har ingen forbindelse til Danske Bank og Danske Banks behov for kapital til at dække gæld, byggeprojekter eller det ene eller det andet. Det må banken selv rode med.

Så når Fininvest vælger at veksle en del af et af deres aktiver til cash, så er det nøjagtigt det samme. Pengene stammer godt nok fra en salg af en ejerandel i AC Milan, men de vedrører overhovedet ikke klubben.
Fininvest kan vælge at stikke pengene i madrassen, spekulere i dollarkursen kontra euroen, købe kaffe og kakao futures, købe aktier eller hvad de nu engang mener er det mest hensigtsmæssige.

AC Milans gæld er stadig udelukkende AC Milans gæld, og hvis man i Fininvest skulle ønske at bruge penge på at betale gælden af, så ville det kræve at man investerede i klubben, formentlig gennem en forøgelse af aktiekapitalen.

Når det gælder AC Milan, så ville det undre mig meget om ikke et nyt stadion blev en selvstændig juridisk enhed. En slags datterselskab, hvor klubben eller Fininvest var en del af ejerkredsen, formentlig også med den største ejerandel. Skulle man gøre sig nogle tanker, fra Fininvests perspektiv, så ville det nok være den mest hensigtsmæssige måde at gøre tingene på, hvis man ønskede at reinvestere midlerne fra et evt. aktiesalg i klubben.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Det her er et gæt, for jeg ved det ikke, men jeg tror ikke, at man bare kan lave en koncernintern kapitalforhøjelse under FFP.

Det lugter langt væk af omgåelse, og vil sikkert under FFP blive betragtet som et almindeligt tilskud på linje med andre tilskud, der godt nok giver likviditet, men som ikke må bruges til at beregne overskud.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce
0