Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Generer? Du tror da vel ikke selv på det er baggrunden for mine indlæg :/

Selvfølgelig er dét det. Det har altid været dit fremmeste formål, og nu har du fået mere end rigelig taletid. Så hop du nu bare over i Firenze-tråden igen, og snak lidt om Siena-gaver, B-hold og andet irelevant.
Skrevet af Soldatino
Da ikke irrelevant at slå et veludhvilet Milan team, som ydermere er presset, med sine reserver.

Hopper over i Firenze tråden igen, sov godt.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Sheriffen
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Viola 4 Ever
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Sheriffen
Ja, så blev det vist også sengetid. Har en lang dag i morgen.

Ciao
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Årh, så hold dog kæft med det pjat om reserverne. Skulle jeg bruge din ulidelige logik om b-hold, så ville alt andet end en sejr for Fiorentinas reserver og Milans reserver være en skandale. Mexés er reserve, Paletta er reserve + hele midtbanen var reserver i forhold til det Pippo ville vælge. Abate just tilbage fra skade osv osv, og apropos skadeliste kan vi da tage et fint kig på den også skulle vi fortsætte med idiotien. Ergo har Fiorentina slået Milan med en klar reservepræget midterakse – hvor flot! Det er jo idioti at skrive det pjat, hvilken ikke er nogen videre større overraskelse når det kommer fra tåbernes højborg og konge af idioti, Soldat.
Skrevet af Lentini
Ambrosini sagde i går på Sky at han godt kunne forestille sig at Sarri blev træner i Milan. Ikke bare pga. hans succés i Empoli, men fordi han benytter diamanten på midtbanen som er noget Berlusconi altid har været glad for. Hvis Sarri skulle blive træner, så kræver det i hvert fald en ansvarlig sportslig leder til at skaffe ham materialet som passer ind i hans spillestil, og det betyder i min optik at både El Shaarawy og Cerci skal væk fra Milan.

Gårsdagens kamp i Firenze irriterer mig, fordi første halvleg er faktisk ganske fornuftig, hvor både Ménez og Honda skal score. Man holder Fiorentina på et minimum af indlæg, hvor vi gennem sæsonen har været påfaldende svage.

Preslinjen hele første halvleg, er som udgangspunkt fin nok, mens vi efter vores scoring gudhjælpemig trækker os ti meter længere tilbage, så Paletta/Mexés rent faktisk står i eget felt – selvfølgelig skal Fiorentina have en del af kreditten, bl.a. med introduceringen af Joaquin som blev kampafgørende, men der var ingen reaktion fra Pippo om at få bagkæden presset op. Og som sådan har jeg intet imod at man spiller kontra på Artemio Franchi, men man skal sgu ikke stille sig tilbage sådan som Milan gjorde det og nærmest invitere til det ene indlæg efter det andet. Det var ren catenacchio, og 1) jeg bryder mig overhovedet ikke om den spillestil fordi vi er Milan 2) Spillerne er tydeligvis ikke i form til at kunne udføre sådan en rædderlig gameplan.

Abate spiller en stor kamp, men når man fra tv-skærmen kan se ham midt i anden halvleg begynde at strække ud grundet kramper, så er det på tide at pille ham ud. Han var fysisk på pumperne, da Fiorentina scorer til 1-1 ved Gonzalo. Tredive sekunder senere bliver han pillet ud. Det er simpelthen så elendigt trænerarbejde, at det kan pisse mig noget så grueligt af. Det er rendyrket amatør-coaching så det batter. For det første er Gonzalo bedre i luften end Abate, og det andet er det noget så svært at hoppe når man har tunge ben nær en krampe. Nu har jeg set de langsomme gengivelser igen og igen, og det er ganske tydeligt at Abate forsøger at gå på kroppen fordi han ganske enkelt ikke evner at hoppe på det tidspunkt. Desuden et hårdt og flot indlæg fra Joaquin.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Reserve eller ej, vi tabte fortjent. Og med Inzaghi som træner, så skal vi bare undgå nedrykning (Og det er ikke engang for sjov) Milan får ikke det optimale ud af den nuværende spillertrup, men nu har vi ikke haft en ordentlig træner siden Allegri. Når vi får en ordentlig Serie A træner, så lad os se hvordan vi klare os.

Lentini, hvad synes du om Empolis nuværende træner hos Milan? Jeg synes han er alt for grøn til en stilling hos os.
Skrevet af Lentini
I øvrigt ikke en voldsom kollegial udtalelse fra Donadoni i går, da han svarede Gazzetta dello Sports udsendte at han ville være klar til at rykke til Milan, fik han kaldet. Der går også historier om at Donadoni har tilbudt sig selv til Udinese, hvor Stramaccioni naturligvis er gået i stå efter et halvt år. Det er ikke så god stil fra Donadoni overfor pressede kollegaer.

Ift. Sarri og den skepsisme der er omkring ham som ny træner i Milan, skal man også lige have for øje at Stefano Pioli altså heller ikke kunne fremvise et kanon cv fyldt med opture, og han klarer det da ganske fint i Lazio må man sige.
Skrevet af Lentini
Lige til kampen i går stillede Milan trods alt med en reservespækket midtbane. Det hænder for alle – problemet for Milan er bare at kvalitetsforskellen fra de bedste til de næstbedste er enorm. Jeg tror ikke på at en trænerudskiftning på nuværende tidspunkt, og den skadesliste der bliver præsenteret vil kunne gøres meget bedre af andre trænere.

Dermed ikke sagt at der ikke er kritikpunkter at fyre på Pippo, fordi det er der. Den åndssvage tilbagetrækning efter vi er kommet foran, burde han have lært af. Det er jo ikke bare imod Fiorentina, det er sket, men imod mange andre mandskaber. Han er simpelthen nødt til at stille holdet 10 meter længere frem på banen. At han holder Abate inde, som på trods af en stor kamp led af krampetrækninger er også amatøragtigt. Essien så også træt ud midt i anden halvleg, og selvom Pippo tydeligvis ikke vil benytte Muntari(som man godt kan forstå) er han nødt til at smide ham på banen, fordi han trods alt har noget luft i benene på det tidspunkt. En dødtræt midtbane og catenacchio-stilen holder bare ikke. Det er elendigt håndværk. Udskiftningen af Honda kommer ALT for sent. Hver gang vi fik en omstilling røg den ud til Honda, som så pissede det hele væk med den ene elendige aktion efter den anden – der kunne det have været fint at se Cerci på banen.

Bare alene den elendige pasning Honda sender over imod en helt blank Ménez ved 1-0 er simpelthen skandaløst, og han burde trækkes en månedsløn for sådan en omgang lort.

Som nævnt før kan jeg godt lide Sarris spillestil. Den er for mig meget international med et hidsigt presspil, og målsøgende spil og samtidig ynder han at spille med en regista samt en 10’er, som jeg godt kan lide. Derudover er det ham ikke ubevendt at indstille sig efter sin modstander, som i Milans tilfælde pt. kan være meget nyttigt. Men jeg har da mine tvivl, fordi selvom det er en erfaren træner vi snakker om, så har han ingenlunde nær noget erfaring med en topklub som Milan, hvor politik også er en del af hverdagen.

Men jeg er også i tvivl om Spalletti, Montella etc., og det handler egentlig mest om at der bliver stillet et materiale af spillere til rådighed, som matcher ind i hans spillestil. Bl.a. vil en ansættelse af Sarri i mine øjne betyde at man skal skille sig af med El Shaarawy og Cerci, og det tror jeg ikke sker på nogen måde fordi Galliani er blind på det punkt. Det vil være det samme som at forsøge mase firkanter i et rundt hul, hvis man fx lod Il Faraone spille på toppen. Han kan spille pladsen, bare ikke så godt at hans tilstedeværelse på banen kan forsvares. Cerci heller ikke, og har desuden en mentalitet som Cassano, hvor han kun fungerer som den ubestridte stjerne. Det var han ikke i Roma, Fiorentina eller i Milan, men i Torino, og der er signifikant forskel.
Skrevet af Lentini
Det må godt nok ikke være let at være Pippo Inzaghi for tiden. Ikke alene kom Donadonis, lidt stupide udmelding, omkring interesse i Milan-jobbet, men Empolis Corsi fik også lige nævnt i går at Milan helt sikkert var efter både Valdifiori og Sarri. Empoli kan selvfølgelig have en forretningsmæssig fordel ved at nævne Milans navn ifbm. Valdifiori, fordi Napoli også er interesseret i spilleren, mens det forholder sig anderledes med Sarri.

Derfor kunne det godt ligne at Milan har en oprigtig interesse i at hente Sarri ind som ny træner til næste sæson. Jeg synes det er ærgeligt at forhandlingen skal køre gennem medierne, fordi jeg anser det som manglende respekt overfor Pippo og samtidig gør det absolut ikke hans opgave som træner meget lettere. Og hvad tænker spillertruppen ikke. Jeg synes det er manglende fingerspitzgefühl, men det er dog ikke noget nyt fænomen i klubben.

Hvis man i øvrigt antager at Milan interesse i Valdifiori er reel, synes jeg allerede man er ude på et skråplan. Jeg så Napoli ville give 6mio€ for manden, og har Milan tænkt sig at matche dette? Fordi med Sarri som træner, der hele sæsonen har anvendt Valdifiori som regista i et diamantsystem, så vil jeg betegne mig som stærk skeptisk overfor denne handel, da Montolivo, som en af de få overlevende, ville være skræddersyet til denne position. Skal man så virkelig gå ud og hente en reservespiller til samme position for 6mio€, som nærmer sig de 30? Det synes jeg vil være stærk kritisabelt i en tid hvor pengene ikke ligefrem hænger på træerne.
Skrevet af Lentini
Så begynder der at komme lidt skred i forhandlingerne omkring de spillere som har kontraktudløb til sommer. I går mødtes Galliani med Raiola over en middag, og man skulle være enige omkring en 3-årig forlængelse af aftalen. Meget vigtig forlængelse med det spil Abate har vist, når han ikke har været skadet.

Nigel de Jong svarede også på spørgsmål i går, og det var ikke ligefrem fordi han dedikerede sin fremtid til Milan, hvilket er ganske forståeligt. Først og fremmest er det differencen i løn mellem det De Jong vil have og det som Milan giver, men derudover vil De Jong også gerne se et tydeligt projekt i Milan. Det synes jeg er ganske forståeligt, fordi han bliver trods alt 31 i år og foruden løn skal der være et sportsligt projekt, og det er helt sikkert svært for ham at få øje på. Men sympatisk i sine udtalelser, og en vellidt skikkelse i Milan.

Tassotti bliver i øvrigt også rygtet væk fra Milan, fordi der nu gennem to sæsoner har været elendige resultater, men samtidig har han også haft sine kontroverser, først med Clarence og senest med Pippo, som bestemt ikke er hensigtsmæssigt. Jeg har tidligere givet mit besyv med på sagen omkring Tassotti, hvor Galliani har lavet en løsning a la den Berlusconi lavede mellem Galliani og Lady B. Det er bare ikke holdbart, hvis man ikke kan samarbejde.

I øvrigt kom GDS med en interessant statistik i dagens aviser, som viser at Milan har tabt 21 point efter man har taget føringen. Suverænt det ringeste hold til at holde sin føring – det er eddermanme også nogle point der er blevet smidt på vejen, hvilket fører mig tilbage til Pippos åndssvage tilbagetrækning når vi er kommet foran. Det er en outdated lorte taktik at stille sig så dybt som tilfældet er.

Sidste navn i trænerkabalen er nu serbiske Sinisa Mihajlovic, hvis kontrakt udløber til sommer. Der skulle angiveligt allerede have været lidt snak mellem Galliani og Sinisa. Det er i hvert fald en træner man skal passe på med at spille smart overfor, fordi så får man sgu en på lampen. Jeg har aldrig været vild med Mihajlovic, og det har ikke så meget at gøre med hans fortid i Inter, men snarere hans støtte til Arkan i Serbien. I denne sæson har Mihajlovic vekslet mellem 4-3-3 og 4-3-1-2, med førstnævnte system som det mest anvendte. Det vigtige ift. det system er dog at det ikke er deciderede kantspillere han har spillet med, men mere en slags second strikers. Man kan vel også kalde den 4-3-2-1, for talekvilibristerne. Jeg ved ikke om det er mig, men jeg har godt nok svært ved at se Mihajlovic-Berlusconi i skøn forening.

Vi skulle i øvrigt være interesseret i Obiang og Soriano fra Sampdoria. Spanieren er fint med mig, Soriano not that much.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej tak til Sinsa, ikke god nok til en klub som Milan.
Skrevet af Lentini
Curvaen er utilfreds og lancerede igår en skrivelse hvor man bl.a. opfordrer alle til at være stille på San Siro imod Cagliari, mens de endda også opfordrer folk til at blive væk og lade være med at købe nogen form for merchandise.

Må være underligt at skulle spille på hjemmebane uden nogen form for larm fra hjemmepublikum.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Man er med sit hold i medgang og modgang, men i det her tilfælde har jeg udmærket forståelse for at Curvaen handler som de gør. 2 sæsoner i træk uden for europæisk fodbold og en ledelse der er uden vision og som smadrer klubben. Man må bare sige, at Milans fans har haft stor tålmodighed modsætningen til Reals elendige fans, der booher af holdet selvom de er på en anden plads…

Men Lentini, jeg går vel heller ikke udfra du er på nogen måde solgt som Sinsa som kommende Milan træner?
Skrevet af Old Bull Lee
Så skal man spilde sin lørdag aften igen på at se en omgang jammerligt fodbold.

Men hey, det kan være at det er i aften vi vinder...som om.

Meget symptomatisk for vores sæson er Jack blevet skadet, så Van Ginkel overtager hans plads på midtbanen.

Sidst Cagliari vandt over os på hjemmebane var i 1997; Baresi og Tassottis sidste kamp i den sort-røde trøje.

Line-ups:
Milan:
Diego Lopez;
Abate, Paletta, Mexes, Antonelli;
Poli, De Jong, Van Ginkel;
Honda, Destro, Menez

Cagliari:
Brkic;
Gonzalez, Ceppitelli, Diakitè, Avelar;
Ekdal, Crisetig, Donsah;
Farias, Sau, M’Poku
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Nå -spændende om vi forøger de mistede point fra 21 efter vi har taget en føring.

Har faktisk glædet mig til kampen uden Jack.
Skrevet af saglighedens_portal
Fedt banner på Curva Sud: "Game over"
nedenunder det står der:
"Insert coin & #saveacmilan"
Skrevet af Sheriffen
Fint Menez. Det skulle gerne give 3 point på kontoen i dag.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg vover pelsen. Cagliari rykker ned.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0