Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Klaasen er slet ikke god nok til Milan. Bonaventura vil heller ikke god nok en offensiv midtbane på et hold, der skal i toppen. Så gerne at Suso fik chancen. Van Ginkel har spillet fornuftigt i de to seneste kampe og inden han tog til Chelsea, der var et stort potentiale i ham, han er trods alt kun 22 år og kan forbedre sig meget i fremtiden.
Skrevet af Lentini
@ OBL

Du danser egentlig fint omkring den varme grød, fordi det hele er mere eller mindre uklart. Det er næsten umuligt at se bare en måned frem i tiden for AC Milan på nuværende tidspunkt. Og det er der flere forskellige grunde til.

1 – Hvem har aktiemajoriteten op til sommer mercatoen? Der er hele tiden, hver dag faktisk, nye historier omkring aktiesalg af Milan til diverse asiatere, arabere, investeringsbanker etc., hvor der fx i dag kører en historie i Tuttosport som siger at Milan over de næste 3 år vil afgive 75% af aktierne til kineseren, der er kendt som Mr. Pink. Historien er snuppet fra et Hong Kong-baseret medie, som snakker både om Finninvest direktør, Berlusconi og sågar Xi Jinpeng(Kinas præsident) som værende inde over aftalen.

Det er jo i skærende kontrast til at man netop skulle have ladet Bee Taechaubol kigge i budgetter med et opkøb af 25% af aktierne. Hvis jeg måtte vælge af de to nævnte, og udfra meget begrænset viden, så ville jeg vælge Mr. Pink fordi hans formue er vidtstrækkende, og får Berlusconis til at ligne en sølle lille opsparing, og samtidig er Kina et enormt uberørt, for Milan vedkommende, marked. Men det efterlader bare igen spørgsmålet – hvem er ejer af Milan i slut-juni? Og hvordan vil det influere på transferbudgettet? Skal man gå fra en målsætning fra Valdifiori til fx Kramer? Vi ved det ganske enkelt ikke.

2 – Hvem er overhovedet sportsdirektør i Milan? Er det stadigvæk Galliani? Eller er det Sogliano? Sabatini? Pradé? Fire mænd, som hver og en agerer meget anderledes på markedet.

3 – Hvem er træneren? Pippo? Sinisa? Sarri? Montella? Klopp? Det afhænger igen af hvordan forhandlingerne omkring investorerne forløber i løbet af foråret? De nævnte trænere er vidt forskellige, og således er deres spilsystem, hvorfor det er svært at pege entydigt på specifikke spillere der skal hentes ind.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Så Lentini, det betyder at en ny "del-ejer" vil betyde hvilken strategi vi vil gå efter? Hvilken træner og sportsdirektør ville du gå efter?
Skrevet af Bishop
Haha fuck hvor er det lige dele ynkeligt og sørgeligt at se Galliani klamre sig til sine selvproklamerede regler, hvor en 7 plads, skulle give europæisk fodbold.

Klasse billede
http://www.football-ital…e490epa.jpg
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Det kommer lidt an på hvordan konstruktionen af investoren bliver, og endnu væsentligere – hvor mange aktier Silvio afgiver. Der er mange scenarier, som kan udspille sig hvorfor det er svært at gøre sig klog på hvilke økonomiske ressourcer Milan egentlig står med til den forestående sommer mercato.

Hvis vi fx tager dagens aktør, Mr. Pink, så har jeg noget svært ved at forestille mig at en mand med økonomiske ressourcer som ham, opkøber aktiemajoriteten over en årrække alene med det formål at føre den nuværende strategi – rent fodboldmæssigt – videre. Processen minder egentlig lidt om den Erick Thohir havde i Inter, hvor han starteligt var minoritetsaktionær med hensigt til at købe sig til aktiemajoriteten, hvilket han så iflg min erindring gjorde noget før end aftalt, fordi Moratti havde svært ved at indstille sig på et parløb. Forskellen i økonomisk perspektiv er at Thohir er en nobody ift Pink.

Hvis, og det er et meget stort hvis, rygtet rent faktisk skulle holde vand(hvilket jeg tvivler på når Tuttosport er involveret) vil der iflg min ret ligegyldige mening, komme en del mere aktivitet på markedet end vi har været vant til de senere år. Milan skal være en højborg for det kinesiske marked, og det gør man ikke ved at fumle rundt i midten af rækken. Og Milan er meget populær i Kina, selvom man intet har gjort i kommercielt tegn for at opnå den positionering.

Jeg bryder mig fx ikke om interessen fra Bee Taechaubol, fordi den formentlig bunder i et samarbejde med Doyen Sports Group, hvilket vil sige at vi havner som kreditor ved Doyen og ikke har fuld ret over transferrettighederne på hvad der end måtte komme af spillere. Atlético Madrid er ikke et eksempel at følge, hvor de pt. kun ejer 6 af deres nuværende spillere. Ligeledes Valencia som er i lommen på Jorge Mendes. Jeg synes ikke det er en model, der er fremmende for fodboldverdenen fordi investeringsselskaberne som Doyen eller Mendes’ selskab(kan ikke huske hvad det hedder) vil naturligvis se afkast af deres investering, og kan dermed presse på for salg selvom klubben måske ikke ønsker at sælge pågældende spiller.

Der er stadigvæk noget ballade omkring Marcos Rojos afgang fra Sporting Lissabon til Manchester United, som netop bunder i sådant et tilfælde af uoverensstemmelser mellem klub og investeringsfond – i det tilfælde Doyen Sports Group. Et sådant samarbejde er for mig et sminket lig – men det er diverse fanskarer vel ligeglad med når man pludselig befinder sig i toppen af rækken, og i europæiske turneringer selvom man har betydelig gæld til både banker, skat osv.
Skrevet af Bishop
En sommer med Pink som ny ejer, der storspenderende både henter Ancelotti og Bale, bare lige for at markere sin ankomst ville være dejligt forfriskende. Hellere købeklub end taberklub, mit liv er sgu for kort til at være en "fair" fodboldfan ;)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Fossa

I min konstruktion ville jeg indsætte en teknisk direktør, som har ansvaret for hele den sportslige sektor. Min ønskekandidat dertil er Leonardo, som jeg synes er dygtig på det punkt. Det er dog ikke noget som virker sandsynligt så længe Berlusconi er ejeren ovenpå den afskedssalut Leonardo fik på sin trænergerning i Milan.

Så vil jeg gerne have noget offensiv fodbold, og selvom min ønskekandidat ikke vandt nok med det materiale han havde første gang han var i Milan, så vil Carlo altid være højt agtet i min verden.

Men som tilstanden er nu så er det ikke videre sandsynligt. Men som skrevet tidligere kan situationen ændre sig markant.

Pt. kan jeg også kun lavet en afgangsliste af spillere, som enten ikke vil forlænge, har skuffet, ubrugelige eller trænger til nyt luft andre steder.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg tvivler på at Carlo Ancelotti er den rigtige mand for os, ved ikke om han er manden, der gør os til et top 3 hold. Han virker ikke som en der råber og skriger af sine spillere, hvis han er utilfreds med deres performance og af hvad jeg har hørt, så har vi en ret doven træningskultur blandt andet flere spillere, der har brokket sig over at visse spillere ikke arbejder hårdt nok. Jeg synes faktisk at Conte & Montella ville være fine kandidater begge med deres forskellige forcer.
Skrevet af Bishop
Carlo er ikke autoritær som f.eks. Capello, men at han er god til mandskabspleje kan der ikke hærske tvivl om, han har altid haft spillerne bag sig, uanset hvor han har trænet, man kan opnå respekt og loyalitet på andre måde end at råbe og skrige.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Absolut – alene Carlos aura gør at han sætter sig i respekt. Der er ingen der tør betvivle hans evner som træner. Det står helt klart. Han er klasser over dem som vi pt. bliver sat i forbindelse med. At råbe og skrige gør jo ingen mester alle steder. Da Capello kom tilbage til Milan var Roberto Baggio som det første ude af døren igen. Han gad sgu ikke høre på alt hans lort længere.

Jeg tror i øvrigt jeg kan skyde Rossos formodning omkring Berlusconi ned. I 2013 lancerede Finninvest et tab på 430mio€ og nu her står Silvio foran et sagsanlæg som kan koste ham op imod 200mio€. Manden er presset, og det er kun ganske naturligt at han begynder at sælge fra. Først for 330mio€ i Mediaset, og nu er aktiebeholdning i Milan.

I min optik giver den udfasning der snakkes om, meget mening fordi så når Silvio lige at lancere det forekommende stadion, hvorefter han takker af.
Ift. Mr. Pink eller Poe Qui Ying Wangsuo, som jeg regner alle sammen omtaler ham fra nu af, så er han egentlig et meget sky menneske, som stort set aldrig viser sig i offentligheden. Det hører også til sjældenhederne at han overhovedet giver nogle former for interviews. Hans Mr Pink omsætter for 300milliarder dollars i året! Det kan man da kalde en slags penge… Han planlægger i øvrigt at gå ind i Indien og mellemøsten indenfor den nærmeste fremtid. Mr Pink drikken kommer åbenbart fra en eller anden speciel kinesisk kilde, og er derfor svær at kopiere.
Skrevet af Old Bull Lee
For det første så kan der ikke være tvivl om Ancelotti som den bedste italienske træner gennem de sidste mange år.

Hans rolige stil bakkes op af de resultater han laver. Han har vundet Chl. med det klart ældste hold og har i min bog altid en helt speciel plads. Faktisk er det så grelt at jeg ikke holder med andre hold end Milan og så det hold han træner.

Nå men nok om det, min holdning til Bee og Pink er følgende:

Begge har jeg det ambivalent med, de kommer an på deres intentioner og hvordan fremtiden ser ud for vores klub.

Bee: På den ene side er det fedt at At. Mad. er kommet op og spille med om Chl. og La Liga men at de kun ejer 6 spillere er foruroligende. På den anden side kunne de altså også købe Griezmann og Falcao osv og var ikke tvunget til at sælge. Rædsels-scenariet ville være at ende som Malaga, men det er Milan nok for stor en klub til.


Mr. Pink: Mange penge, stor investor. Godkendt.! Men hvis vi bliver et kommercielt kinesisk projekt med en mand der opererer i skyggerne kan det også blive farligt.

Jeg er fandeme i tvivl.

På den ene side kunne det være lækkert med god bold og ansvarsfulde beslutninger. Man ville se frem til transfervinduer uden at skulle rive sig i håret over signings af Mesbah, Taiwo, Matri osv. på den anden side ville det også være ulækkert at have overbetalte primadonnaer rende rundt og fucke det hele op.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
DP
"Old Lull Bee"
Skrevet af Viola 4 Ever
Hans Mr Pink omsætter for 300milliarder dollars i året!


Nej. Det er ikke engang tæt på. Om så du lavede US$ om til danske kroner og halverede beløbet, ville det være skudt adskillige kilometer over målet.

"Mr. Pink" er et energidrik produkt med ginseng, som de drømmer om kan komme til at omsætte for 30 mia. US$ om året. Det betegner enhver med en smule indsigt i markedet som ren fantasi. Til sammenligning, så ville det svare til en 10-dobling af hvad den suveræne markedsleder, Red Bull, omsætter for.
For at sætte det i perspektiv, så omsætter Coca Cola og Pepsi koncernerne, med samtlige deres drikkevare-produkter, for ca. en tredjedel af det beløb du nævner. Tilsammen vel at mærke.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Hov, der røg lige et ekstra nul på – og ja, efter nærmere granskning er målet at ramme 30mia om året globalt set. Jeg har ingen anelse om hvorvidt det er opnåeligt, i og med at energidrinkbranchen ikke siger mig særlig meget og heller noget jeg vil kloge mig på – det eneste jeg kan læse mig til at hele branchen hvor Coca-Cola og Pepsi også er medregnet vil ryge over 1 trillion dollars inden vi når 2017 – men hvorvidt Mr.Pink kan hente 30mia dollars skal jeg som sagt ikke kloge mig på. Men så vidt jeg har forstået det ud fra det sparsommelige materiale jeg har kunnet opstøve på nettet, så er selskabet Mr.Pink forholdsvis nyt – fra 2011 eller 12. Og selvom han allerede der havde stor succes via ejendomssalg må det trods alt kræve lidt at kunne etablere et milliardforetagende på så kort tid, ved at sætte sig tungt på Californien og Kina. Jeg har dog ikke den fjerneste idé om hvordan hans foretagende omkring lanceringen i mellemøsten, Australien og Indien er forløbet.
Skrevet af Lentini
Red Bull omsætter i øvrigt for 3mia i USA alene - hvilket ganske givet er væsentlig større globalt set.

Edit: Desuden kunne jeg godt tænke at læse de oplysninger, som du kalder fri fantasi, hvis du har et link eller to da min egen søgen var ufrugtbar.
Skrevet af Viola 4 Ever
Tallene er også fra USA, i det hele taget. USA er også, uden nogen som helst form for sammenligning, det klart største marked for drikkevarer uden alkohol, som energy drinks, sodavand osv.

Globalt set er hele markedet for sodavand, energy drinks, soft drinks m.v. på lige godt 1.300 mia. US$. Red Bull sidder på 4,2 af disse mia. US$, de 3 af dem i USA, og Red Bull er med klar afstand den største spiller indenfor kategorien "Energy Drinks". Forholdet mellem Red Bulls samlede globale omsætning og omsætningen i USA, indikerer på glimrende vis hvor stort markedet i USA er, i forhold til resten af verden.
Det er et marked som Coca Cola agressivt er efter, med store opkøb af aktieposter i Monster, Burn og Full Throttle, til at supplere deres Vitamin Water, Nestea, Powerade etc.

Mr. Pinks ginseng drink er en super-trendy sag i Californien, hvor han bl.a. har fat i segmentet med mange af de trendy unge forkælede millionarvinger, Paris Hilton segmentet om man vil, men nogen stor international spiller på markedet for softdrinks er der på ingen måde tale om.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ja okay, det må siges at være en særdeles offensiv udmelding, tangerende til det vanvittige. Man kan, hvis man skal tage Poes briller på, så også konstatere at der ligger nogle muligheder i den resterende del af verdenen, fordi det er vel næppe kun amerikanerne som drikker energidrikke.

Der er kommet et ekstra navn frem i dag omkring den gruppe kinesere som også ser på muligheden for at købe sig ind i Milan. Xiao Wunan hedder han, og hvad han kan aner jeg ikke. Det hævdes at gruppen med kinesere også har underskrevet et pre-agreement som Bee Taechaubol. Om man må det, eller aviserne digter skal jeg lade være usagt indtil en økonomisk kynding i tråden, gider kaste sig i kast med det.
Skrevet af Viola 4 Ever
I øvrigt, lige mht. Mr. Pink drikken, den er pt. kun til salg i Californien.
De oplysninger jeg kan finde frem til mht. Poe Qui Ying Wangsuo, så er han i øvrigt ikke i nærheden af at være lige så formuende som Papa Berlusconi.
Han har ganske rigtigt tjent mange penge i Kinas ejendoms-eldorado, men vi befinder os i et samlet leje omkring 2,5 - 3 mia. US$ i samlet formue.

Det mest interessante, er i den sammenhæng hvad er midlerne (formuen) bundet i. Som alle andre mennesker med en formue, er det jo næppe blot penge på en bankkonto.

De "pre-agreements", handler formentlig blot om at man har lov til at foretage sin due dilligence og dermed får adgang til relevant materiale.

Mht. Bee Taechaubol:
Hans familie styrer Country Group, der har flere datterselskaber. Blandt andet indenfor ejendomsudvikling og byggeri, hoteller og den finansielle sektor. Country Group styres af farmand, Sadawut Taechaubol. Brormand Ben styrer Country Group Development der har gang i nogle ambitøse byggeprojekter, bl.a. i Bangkok.
Det er svært at gennemskue hvad Bee er værd, men efter hvad jeg har kunne finde frem til, virker det som om at han er mere interesseret i rampelyset end resten af familien. Han har tidligere haft nogle problemer i Thailand, hvor der hang en sigtelse for underslæb over ham. Myndighederne manglede dog beviser, så sagen blev droppet.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Viola, det er ikke kun Mr.Pink – det skulle være en gruppe af kinesere. I hvert fald er det dét som aviserne skriver, hvor navnet Xiao kom frem i dag, som er en eller anden buddhist. Jeg kan levende forskellige mig de tibetanske munke udsmykket i en rød/sort morgenkåbe med #7 Ménez på ryggen. Men hvor mange kinesere man har gemt i posen, aner jeg vitterligt ikke og det gør medierne heller ikke. Men det menes at det var Poe/Mr. Pink der i starten af marts skrev under på pre-agreement med Berlusconi i Arcore, så jeg går da ud fra at han er den fremtrædende i gruppen af kinesere.

Bee er formentlig en mand med en formue a la Thohir. At han skulle være mistænkt for underslæb, gør bare at jeg tror han er den der løber med klubben. Ham og Silvio må have nogle frugtbare udvekslinger af meninger.

Edit: Wanda Group skulle i øvrigt være primært interesseret i stadionbyggeriet.
Skrevet af Viola 4 Ever
Wanda Group er i hvert fald en pænt stor biks, med en omsætning omkring 40 mia. US$ og aktiver for omkring 85 mia. US$.
Det er verdens største biografvirksomhed, de er kæmpestore indenfor ejendomssektoren og ekspanderer voldsomt på dette marked både i Australien og UK.
På den baggrund ville det give mening, hvis de gerne ville være en del af planerne for et nyt stadion.

Ejendoms-delen er registreret på børsen i Hong Kong, og deres børsintroduktion er den største for et ejendomsselskab nogensinde i verden.
Det gav Wang Jianlin ca. 25 mia. US$ i personlig indtægt, hvilket gør ham til top 30 på listen over verdens mest velhavende. Hvordan man får det til at hænge sammen med at være en del af Den Nationale Folkekongres og vokset op med Maos den lille røde ved jeg ikke. Mon ikke der gives køb på et par af Maos principper? Det har næppe været nogen hæmsko for ham at være en del af inderkredsen i Den Nationale Folkekongres og have en far der kæmpede sammen med Mao. Sådan fungerer det jo på de kanter.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0