Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Wanda er ekstremt stort – de var angiveligt ikke interesseret i at købe Milan, selvom de forespurgte, fordi de ikke ville give nær den milliard euro Silvio vil have for klubben. Forklaringen lød videre på at man netop havde købt tv-rettighederne til Serie A for omkring en milliard, og hvorfor skulle de så smide endnu en milliard efter bare én klub i Serie A, når man havde rettighederne til alle klubber i den bedste række.

De er rimeligt aktive indenfor at skabe sig et imperium for sport. Eller i hvert fald har de stukkket nallerne ned nogle steder for at få en vis form for indflydelse.

Kulturen i Kina er ganske givet meget anderledes fra det europæiske. Jeg har endnu(desværre) ikke været Kina, men jeg har trods alt været i arbejdssammenhæng i Cambodja, Thailand, Laos og Vietnam, hvorfor jeg forestiller mig at kulturen slægter sig meget på. Og i de pågældende lande er der stadigvæk meget korruption, diktatoriske ledere osv., som stadigvæk påvirker landene – nogle selvfølgelig mere end andre. Kina synes jeg på en og samme tid både er spændende og skræmmende.
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg synes i øvrigt at det er sødt at jeres ultras "forlanger" et møde med Pappa eller Barbara.

Get over yourself!
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jeg synes det er tåbeligt for at sige det mildt! Hvad er det lige de vil have svar på? Milans ultras får jo intet ud af sådant et møde, fordi hverken Wanda Group, Bee Taechaubol, Kinesergruppen, Doyen Sports Group, Berlusconi osv osv osv., ikke har nogen interesse i at køre forhandlinger igennem medierne.

Og hvad hvis Berlusconi siger til dem, som der står skrevet vidt og bredt i medierne, at han søger en minoritetsaktionær til en beholdning omkring 25-30% - hvad vil de bruge det til? Sige ”Nå okay.” eller? Sådant noget her tager jo den tid det tager, fordi der er diverse advokater, investeringsbanker etc., som pt. er i gang med due dilligence, og det tager jo ikke en nat at dirigere sig rundt i budgetterne.

Som sådan har jeg sympati for fanprotester, men det skal i min verden være vel tilrettelagt, og det synes jeg ikke det her er på nogen måde. Det er bare idioti.
Skrevet af Sheriffen
Er ultras ikke per definition tåbelige?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Jo, du har nok en pointe der, Sherif.
Skrevet af Lentini
Nu driblede jeg mig fint udenom, med et alenlangt politikersvar, omkring Milans trup grundet de omstændigheder der berører Milan i høj grad i denne tid, og som gør det noget sløret om hvorvidt Milan har nogle muskler til sommer mercatoen eller igen er slappe Ivan.

Jeg kan godt komme ind på selve spillesystemet og konceptet, som jeg synes bør være den vare man tilbyder og leverer i Milan. Personligt har jeg altid været fan af juletræet, selvom jeg dog er af den klare opfattelse at man skal spille udfra de kompetencer og evner spilletruppen tilbyder.

Det mest signifikante i min ”plan” er at jeg vil af med Rami, Zapata, Honda og El Shaarawy. Jeg skal nok komme ind på hvorfor.

Den nuværende målmandsbesætning vil jeg beholde, hvilket kaster en forlængelse af Abbiati af sig. I forsvaret vil jeg af med Zaccardo, Mexés, Albertazzi og Armero uden en erstatning hentes ind. Mexés og Armero giver sig selv, da deres respektive kontrakter udløber mens Zaccardo og Albertazzi bare skal væk – så er jeg relativt ligeglad med om det er salg, leje eller fri transfer.

Jeg vil sælge Adil Rami og Cristian Zapata, og hente to erstatninger – grunden dertil er fordi jeg vil have enten en fremadstormende yngre spiller ind, evt. en leder eller en med specifikke kompetencer. Rodrigo Ely gør det godt på anden sæson i Serie B nu, og ligner en fremtidens mand selvom Raiolas ros skal tages med et gran salt. Derudover er jeg mest ”varm” på Cruzeiros Dedé, der er et stort lokum. Selvom Balante er gået lidt i stå, har en meget stor spidskompetence via sin hurtighed, som kunne være interessant da det åbner for at skubbe backkæden lidt længere frem. Andre spændende navne i puljen er Schär, Funes Mori og Dória. Lejesvendene Bocchetti og Antonelli skal forblive i Milan.

Det vil sige at min målmand- og forsvarsbesætning vil se således ud:

Målmænd: Diego Lopez, Abbiati og Agazzi.
Forsvar: Abate, De Sciglio, Bonera, Aléx, Dedé, Paletta, Ely, Bocchetti og Antonelli.
Ud: Zaccardo, Zapata, Mexés, Rami, Albertazzi og Armero.

Til midtbanen vil jeg helst spille med en dyb playmaker, regista, en mere holding balancerende mezzala samt en kreativ pasningsstærk mezzala-type på den anden side. Eftersom jeg ikke regner med at Nigel de Jong er i Milan næste sæson, ligger det naturligt for mig at flytte Montolivo ned på regista-positionen. Poli er der til den balancerende mezzala, mens Jack kan spille den kreative mezzala. Essien er væk, mens Muntari også skal ud af vagten. Salg eller leje, er på sin vis ligegyldig. Men det kræver stadigvæk én spiller til hver af de tre positioner på midtbanen. Marco van Ginkel begynder at vise, om end lidt sent, hvorfor jeg var så hyped på signingen af ham i sommers, og han kunne meget vel være svaret til den balancerende mezzala i konkurrence med Poli.

Til regista-positonen, og egentlig også i rollen til den balancerende mezzala, vil jeg hente Jordy Clasie ind. En boldsøgende spiller, der er taktisk klog, god pasningsspiller og ikke bange for at lave frispark. Til den kreative mezzala ville jeg gå efter Bertolacci i Genoa. Hurtige fødder med et fint overblik, gode pasninger og fint skud fra distancen. Man kan selvfølgelig også kigge på lidt andre typer, som noget a la Kevin Prince eller Granit Xhaka som mere har en force af at søge med i boksen snarere end kreativt spil. Og det synes jeg ikke rigtig midtbanen har behov for.

Yderligere kan man hive Mastalli op på seniorniveau og give ham ordentlig træning derigennem inden man sender ham ud på lejemål for at hente erfaring.

Midtbane: Montolivo, Clasie, Poli, van Ginkel, Mastalli, Bonaventura og Bertolacci.
Ud: De Jong, Essien og Muntari.

Til angrebet som de to hængende flakkende angribere, vil jeg gerne have noget fart og individualisme som kan gøre ondt på modstanderen, erobrer vi den højt. Honda passer ikke til den beskrivelse, og i den anden side vurderer jeg ganske enkelt Ménez meget højere end Il Faraone – dertil har man i Jack en alsidig mand som ville kunne agere substitut på denne position også. Det samme med Suso.

Pazzini smutter, mens jeg gerne vil sende Mastour ud på et lejemål efter han nu har trænet med førsteholdet i et år og skal have noget seniorerfaring. Tilbage kommer naturligvis Niang, fordi han har flere forcer og en dejlig alsidighed, der kan blive bevendt. Mht. Destro er jeg lidt ambivalent omkring ham. Optimalt set ville jeg gerne have en spidsangriber, som har lidt flere forcer end han har. Men jeg har reelt set ikke nogen navne at smide på bordet.

Angrebskollektionen: Suso, Cerci, Ménez, Niang og Destro.
Ud: Honda, El Shaarawy og Pazzini.

Stærkeste start-11’er: Diego Lopez; Abate, Aléx, Dedé, De Sciglio; van Ginkel, Montolivo, Bertolacci; Cerci, Ménez; Niang.

Ikke et Scudetto-mandskab, men i min verden et mere harmonisk sammensat mandskab, som nok også bærer præg af fortidens guldalder med hollændere og brasilianere.
Skrevet af Viola 4 Ever
@Lentini

Rygterne siger jo at Destro ryger retur til Roma til sommer, da man ikke mener han er den aftalte pris på 16 mio. € værd.

I øvrigt, en midtbanesammensætning uden ret meget stål du har fået skruet sammen der. Ikke én eneste Ambrosini/Gattuso/De Jong type blandt dine udvalgte.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Jeg så godt rygtet, og jeg er tilbøjelig til at give dem ret i den vurdering – 16mio€ er han i al fald ikke værd i min optik. I min ”ideal-opstilling” ser du jo også at jeg foretrækker Niang fremfor Destro, og det er ganske enkelt vurderet udfra at han i flere faser af spillet er langt mere bevendt end Destro er.

Det er rigtig nok at der ikke er meget stål på midtbanen. Montolivo og van Ginkel har dog en fin fysik, og samtidig er de lidt mindre Poli og Clasie nu ikke bange for at tage en duel. Men det er fordi jeg grundlæggende er imod at Milan skal have et mandskab som vinder via beton-metoden – jeg vil hellere sigte højere og vinde igennem hurtig direkte pasningsbetonet spil.

Jeg synes faktisk heller ikke man behøver en Rino-type, selvom jeg elskede den mand, fordi i hans tid skulle han jo dække op for både ham selv og Pirlo. Så meget hjælp i det defensive behøver Montolivo ikke.

Som en sidebemærkning ville jeg investere kraftigt i MilanLab igen og samtidig lave grundig granskning af træningsbanerne, træningsmetoderne osv. på Milanello, fordi det regner konstant med skader og med så lang en trackrecord nægter jeg at tro vi snakker om tilfældigheder.
Skrevet af Fossa dei Leoni
I følge Corriere dello Sport smutter Menez i tilfælde af vi skulle slutte udenfor europæisk. Kommer der et godt bud ind er jeg ind for at vi skal sælge, 7 ud af de 15 mål har trods alt været på straffespark og det er meget begrænset med hvad han bidrager defensivt. El SES skal vi dog beholde, kan slet ikke forstille mig at der kommer et godt bud ind. Og desuden Lentini er det fuldstændig rigtig det du siger, det må da være på træningsbanen, den er galt med siden vi render hele tiden ind i skader. Så vidt jeg ved så har jeg hørt at vores faciliteter ikke er hvad, de har været. Alex vil jeg gerne beholde, men skulle der ligeledes komme et godt bud ind, så burde vi sælge.

Van Ginkel viser potentiale og synes at vi burde beholde ham, især hvis Muntari og Essien forhåbentlig smutter. Så kan ham og Poli skiftes om at spille den position. Han er blevet lovprist som at være et kæmpe hollandsk talent som en meget komplet midtbanespiller og synes heller ikke at han har gjort det værre end nogen af de andre mere rutinerede kræfter. Bonaventura har ikke teknikken eller kreativiteten til at spille fast på den offensive midtbane på et hold, der skal i toppen af Serie A. Men omvendt vil jeg gerne beholde ham.

Hvad angår Destro, synes jeg at det er dumt at lade ham gå. Vi mangler en spidsangriber med hans kompetencer og det faktum at han er italiener og ung. Det eneste alternativ ville være Immobile som er 2 år ældre end Destro, vil ikke se det som det største handicap at beholde Destro fremfor Immobile.

Til sidst håber jeg at vi henter nogen af vores udlejede talenter hjem, nogen af dem må sgu efter hånden i det mindste være klar på at være reserve, hvor de ville kunne læne sig op ad de mere rutinerede kræfter i truppen.

^^ Dog vil alt det der være ligegyldigt, hvis vi ansætter en inkompetent træner i Sinsa.
Skrevet af Stankovic
Hvad skal Menez dog også bidrage med defensivt?
Skrevet af Viola 4 Ever
...og hvilken relevans har det om en spiller er 24 år (Destro) eller 25 år (Immobile). Det er fløjtende ligegyldigt.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
@ Fossa

1) Corriere dello Sport ved aldrig noget som helst, der går nord af grænsen for Rom.

2) Ménez kan ikke finde en anden klub af Milans størrelse hvorpå han vil være den ultimative angrebsstjerne.

3) Ménez ønsker ikke at forlade Milan.

4) Han er med afstand Milans største angrebsvåben – 15 mål og 5 oplæg. De næste, langt efter, er Honda og Jack.

5) Du får ikke noget bud på en 32-årig Aléx. Skal han væk er der tale om en fri transfer eller lejemål.

6) Jeg ved ikke hvorfor du snakker om Jack på den offensive midt, fordi der eksisterer slet ikke en offensiv midt i det system, som jeg ville anvende.

7) Jeg ved ikke hvor dumt det er at lade Destro gå. Alderen skal i hvert fald ikke spille den mest betydende rolle. Som sagt har jeg svært ved at pege en ud i en respektabel prisklasse – måske Gignac der er transferfri – men jeg holder nu fast i at Destro ikke er 16mio€ værd.

8) Udlejede talenter hjem? Der er en som kan gå ind og bibringe noget nyt. Det er Niang. Det vil da være synd og skam at hente Saponara og Gabriel hjem, hvis de skal udføre en marginalrolle, hvor førstnævnte måske spiller 5 kampe og den sidstnævnte slet ingen kampe i løbet af en sæson. I Saponaras tilfælde vil det være mest gunstigt at sælge ham nu, fordi han passer ikke ind i det nuværende system Pippo fører – heller ikke i det jeg fremfører. Gabriel er så tilpas ung at han stadigvæk kan udvikles, og en sæson i Serie A med Carpi fremfor en bænkeplads i Milan er med til at udvikle ham(forhåbentligt) hvilket på sigt også kan medføre en øget markedsværdi.

9) Jeg har svært ved at se hvad det er som gør Sinisa inkompetent ift. de andre navne der nævnes i sammenhæng med Milan. Jeg kan ikke se at Sinisa skulle være en nævneværdig dårligere træner end Montella, Sarri, Conte etc.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Argh vil dog mene at Montella har bevist mere end Sinsa som har er i gang med en god sæson i Sampdoria. Hvem vil du så fortrække af trænere, som er realistiske?

Desuden, så ville det da være en anelse irrelevant hvad system Inzaghi fører, fordi han nok alligevel er færdig til sommer. Forhåbentlig kan man finde en ny cheftræner inden vi går på sommerpause, så vi kan bygge et hold op efter hans hoved. Men igen først skal ejersskabsituationen løses.

Og hvad angår de offensive kræfter, det fortæller mere historien om hvor ineffektive Honda og Bonaventura har været. Menez har været dygtig for os i den her sæson, men jeg har en bange anelse for at han går fuldstændig ned i den efterfølgende sæson.
Skrevet af snigeren
Hvis Real Madrid ikke vinder noget i år kunne Ancelotti så ikke være på tale? Det samme om Man City og Pellegrini.

Også lige off-topic: Er der nogen der ved hvorfor Bryan Cristante blev solgt i sin tid? Synes han virkede virkelig lovende i de kampe jeg så ham spille
Skal vi ikke allesammen blive enige om IKKE at omtale den klub man er tilhænger af som vi ?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Spørgsmålet er så hvem, der burde tage over for Ancelotti i Real? Tvivler på at Real fyrer Ancelotti for at give Zidane chancen, det er han alt for grøn til.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Dobbeltpost
Skrevet af snigeren
Det ved jeg ikke, Unai Emery?
Lige meget hvad har du ret i at Real Madrid nok ikke fyrer Ancelotti for der er ikke rigtig nogen til at tage over.
Skal vi ikke allesammen blive enige om IKKE at omtale den klub man er tilhænger af som vi ?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lidt urealistisk, men ville elske at se Jorge Jesus som træner hos Milan :)
Skrevet af snigeren
Det ved jeg nu ikke. Der må jo stadigvæk være en del prestige i at træne Milan, og Italien er et skridt opad i forhold til Portugal. Det virker usandsynligt, men urealistisk synes jeg ikke det er.
Det ville være lækkert med Jesus!
Skal vi ikke allesammen blive enige om IKKE at omtale den klub man er tilhænger af som vi ?
Skrevet af Lentini
4min behøvede Suso mod storholdet Reggiana for at score.
annonce
0