Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Cerci skal bare væk. Suso viste mere i de minutter, han var på banen, end Cerci gjorde.

1-1 mod Sampdoria er som forventet. To jævnbyrdige hold.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Mexes har en eller andet brist.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Han er forhåbentlig færdig til sommer.

Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Det håber jeg også for jer. Han er simpelthen så nemt at sætte ud af kampen. Han skal bare provokeres lidt, og så har han meget mere travlt med at gøre gengæld eller at skændes, end at spille fodbold. Komplet uforståelig optrin med Wszolek i går, isæe når man tænker på, han lige har afsonet fire spilledages karantæne for sin sidste hjerneblødning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Old Bull Lee
Mexes er færdig til sommer. Det er bare foruroligende at han pt. er første valg. Med en konstant skadet Alex så skal vi have en ny midterstopper.

Vi havde godt fat i samp i går. Som du rigtigt nok siger Foggy, så viser Suso mere på den sidste halve time end Cercis time. Når Cerci fik bolden løb han ind i samtlige blå spillere eller løber ud til hjørneflaget for at spille den bagud til Abate.

De Sciglio spiller også rædderligt da han kom ind.

Som sagt tidligere er der ingen plan når vi har bolden. 60% boldbesiddelse og 7 skud indenfor målrammen er som sådan fint, men vi blev aldrig rigtig farlige pånær ved Susos skud på stolpen. Med de stats burde vi klart have vundet.

Antonelli svigter fuldstændig sin markering igår ved 1-0 scoringen. Det er helt utroligt at han presser op så han dermed lader sin mand være helt 100% fri. Han skal vist i forsvarsskole
"Old Lull Bee"
Skrevet af Fossa dei Leoni
Forhåbentlig vil Inzaghi bruge Suso noget oftere, det er tydeligt vi mangler noget kreativitet på holdet og han kan skabe noget. Selvfølgelig er han også afhængig af sine medspillere tager de rigtige løb.

De Jong som MOM efterfulgt af Van Ginkel, som jeg indrømmer har overbevist mig om at vi skal beholde ham en sæson mere med købsoption.

Noget nyt om Destros skade?
Skrevet af Lentini
Nogen der har set en udmelding omkring Destro? Håber ikke det var skinnebenet der brækkede.
Skrevet af Promo
http://gianlucadimarzio.…cal-report/

Intet brækket, lyder de første rapporter på, men det kan være de finder noget ved yderligere tests.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Lentini
Heldigvis melder Milan via sin hjemmeside at Destro har fået en kraftig forstuvning/hævelse på skinnebenet. Men altså, intet brækket.

Edit: Promo beat me to it.
Skrevet af Lentini
Nå, Pippo begyndte også at mundhugges med Boban med kampen imod Sampdoria, fordi Pippo modsat Boban mente at man havde spillet en god kamp – særligt i første halvleg.

Pippo støtter nærmest sine spillere uanset hvad, og selvom han sagtens kunne lægge lidt pres på ledelsen, gør han det ikke – måske i en form for loyalitet til Milan-ledelsen. Han kunne sagtens have sagt at man i Milan ikke har den kreative kraft, kreatør på midten af banen, hvorfor det gør det mere vanskeligt for Milan at skabe et offensivt spil. Men der ville han så også udstille sine spillere på de positioner, valgte han den manøvre.

Boban har naturligvis nogle pointer, men som oftest synes jeg Boban er sur, bare for at være sur. Det er som om at Milans elendige økonomi, Italiens stagnering som helhed er ham fuldstændig ligegyldigt. Og nutidens tophold i Italiens fodbold kræver altså en form for perspektiv. Selvom Boban har sine pointer, er jeg træt af at høre på hans evige galde. Han er efterhånden som en hakket grammofonplade.

Mht. Destro så kommer han ikke til at spille derbyet næste weekend mod Inter. Bliver spændende om Pazzo så får chancen, eller om Ménez rykkes op på frontpositionen. Den kamp vil jeg vinde – alene af den grund at Mancini gerne skal overfaldes af pressen.
Skrevet af Lentini
Jeg har fundet ud af hvem denne Fu Yixiang er, som tidligere har udtalt sig omkring det kinesiske konsortiums interesse i Milan. Han er tilsyneladende vicepræsident for et italiensk-kinesisk handelskammer, og fungerer som mellemmand/bindeled imellem det kinesiske bud og Berlusconis forhandlere.

Han har haft en snak med Telelombardia omkring interessen i Milan, hvor han igen bekræfter at der grundlæggende er meget stor interesse i Milan, fordi klubben er en af fem klubber, som er meget populære i Kina. Han snakker videre om at man finder det vigtigt at holde en form for italiensk ledelse i klubben, fordi de praktisk talt har knowhow… Han virker ikke som en der har sin sædvanlige gang i italiensk fodbold, hvor konservatismen hersker i høj grad!

Man kommer selvfølgelig også omkring købssummen i interviewet, hvor Fu Yixiang siger at man har lavet en grov vurdering af klubben. Hvis kineserne skal smide alt i alt en milliard euro efter klubben, så er det inkluderet med stadionbyggeri(formentlig via Wanda Group) og at strategien vil være langsigtet med en sund økonomi, og et foretagende som rent faktisk løber rundt af sig selv.

Han bliver naturligvis spurgt til om kineserne er kommet for at stoppe Juventus’ dominans, hvor han dog ikke kaster sig ud i bombastiske udmeldinger, hvilket må siges at være meget smart, selvom han drister sig til at sige ”små investeringer” til den nye sæson.

Man har åbenbart også som mål at have ca. 10.000 kinesiske fans til hver af Milans hjemmekampe, hvilket må siges at være pænt ambitiøst. Fu Yixiang hæfter sig dog ved at der årligt rejser ca. 500.000 turister fra Kina til Milano. Men mon ikke hoveddelen af disse turister kommer udenfor sæsonen, til noget sommerferie eller lignende.
Skrevet af Mastour Jr. DK
Det kunne sørme være dejligt, hvis Milan gik efter Klopp!
Skrevet af Lentini
Jürgen Klopp skulle da være velkommen i Milan, selvom jeg har lidt svært ved at se en finurlig figur som Klopp i Milan. Så vidt jeg er bekendt hæver Klopp 6mio€ sæsonen i Dortmund. Det er vidst et beløb Milan ikke kan diske op med – generelt set har jeg svært ved at se Klopp andre steder fordi han næsten er personificeret ved genrejsning af Dortmund, hvorfor det er smule kuriøst at skulle se ham andre steder. Mit umiddelbare bud er dog Manchester City.

Men pt. er alt uvist omkring Milan, fordi man står i stampe på grund af det mulige ejerskifte. Kineseren, Fu Yixinag, som jeg tidligere har nævnt skulle være bindeled for en anden kinesisk gruppe af erhversmænd, end den der er ført an af Zong Qinghou og Richard Li. Alt omkring denne ejersituation gør også, at jeg personligt slet ikke er på beatet til Derby della Madonnina – sæsonen er stort set overstået, og eneste vilje til sejr er at gøre Mancinis tilværelse mere problematisk.

Jeg håber, og på den led er jeg enig med Savicevic’ udtalelser, at såfremt Berlusconi ikke vil eller kan, at han afgiver klubben til nye hænder, der er bedre rustet til at bringe Milan tilbage. Nuværende tilstand er ganske enkelt sørgelig. Jeg synes ærlig talt det er deprimerende, at skulle HÅBE på Euro League-deltagelse. Den situation siger alt for mig.

Barbara snakkede dog overdreven optimistisk omkring muligheden for at Fondazione Fiera vælger Milans stadionprojekt lige ved siden af Casa Milan. Nogle journalister spekulerer i at hendes udtalelse, kan bunde i at hun allerede har fået en positivt tilkendegivelse. Men lad os se, italiensk bureaukrati…
Skrevet af Lentini
Selve holdet er nærmest også ramt af undtagelsestilstand, selvom der er nogle rygter i gang pt.

- Michael Agazzi har fået at vide at han frit kan finde en ny klub, fordi Abbiati forlænger kontrakten.
- Milan og Carpi synes enige om at lade Gabriel blive i Carpi næste sæson også, hvor det bliver Serie A-bold for den lille klub.
- Adil Ramis fremtid afhænger af hvem der er træner.
- Cristian Zapatas fremtid afhænger også af hvem træneren bliver.
- Milan vil ikke forlænge kontrakten med Philippe Mexés.
- Meget overraskende hævder Gazzetta dello Sport at Milan vælger ikke at forlænge aftalen med Daniele Bonera.
- Albertazzi har ingen fremtid i Milan – Carpi vil gerne leje ham i den kommende sæson.
- Som altid vil Milan også gerne af med Cristian Zaccardo.
- Jherson Vergara kan imødese endnu en sæson på lejemål andetsteds.
- Nigel de Jong forventes at smutte.
- Michael Essien får ikke forlænget og forventes at smutte til MLS.
- Muntari får med stor sikkerhed opsagt sin kontrakt efter sæsonen, hvorefter hans karriere fortsætter i MLS.
- Suso bliver evalueret efter sæsonen.
- Antonio Nocerino har stadigvæk ingen fremtid i Milan.
- Empoli hælder meget imod at spendere 4mio€ på Saponara. Beløbet matcher frikøbsklausulen.
- Der spekuleres i at El Shaarawy fortsætter karrieren udenfor Italiens grænse – formentlig i England.
- Mattia Destro bliver evalueret efter sæsonen.
- Giampaolo Pazzini er definitivt færdig i Milan efter sæsonen.
- Robinhos agent, Ramos, er netop ankommet til Milano for at finde en løsning, da Santos meget gerne vil beholde ham. Robinho har lavet en klassisk ”Robinho” ved at være genial første sæson. Næste sæson er min spådom, at han falder sammen.
- Matri bliver evalueret efter sæsonen.
- Niang skal tilbage til Milan.
- Petagna kan imødese endnu et lejemål.

Det må siges at kunne blive en heftig udvandring fra det nuværende hold.

Endnu har jeg til gode at se udmeldinger i pressen vedrørende status på Salvatore Bocchetti, Keisuke Honda og Alessio Cerci.

Derfor er nedenstående de eneste sikre:

Målmænd: Diego Lopez og Christian Abbiati(forlænger)
Forsvar: Gabriel Paletta, Aléx, Luca Antonelli, Mattia De Sciglio og Ignazio Abate(forlænger)
Midtbane: Riccardo Montolivo, Andrea Poli og Jack Bonaventura.
Angreb: Jérémy Ménez og M’Baye Niang.

Det er sølle 12 mand….

Det skal siges at Chelsea vil have 11mio€ for Marco van Ginkel. Samme sum som englænderne gav, da de hentede ham i Vitesse. En fuldstændig useriøs vurdering af spilleren. Man kan se nu hvad van Ginkel kan, og han besidder bestemt talent, men han har altså en skadeshistorik som er alarmerende allerede på dette tidlige stadie i hans karriere. Galliani vil dog gerne leje hollænderen for endnu en sæson – Van Ginkel vil helst tilbage – Mourinho stoler ikke på ham – Van Ginkel vil sælges permanent til en anden klub.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Van Ginkel har jo fået massere af spilletid her i de seneste mange kampe og med en bedre træner, så burde han kunne tænke sig til at hvis han gerne vil udvikle sig, så er Milan den rette klub. 11 millioner for ham er dog vanvid. Har dog en urealistisk drøm om at vi henter Cristante tilbage.
Skrevet af Viola 4 Ever
Har dog en urealistisk drøm om at vi henter Cristante tilbage.


Hvorfor? Det er jo ikke ligefrem fordi han har været nogen succes i Benfica. Får Benfica et bud på ham, så er han ude af døren 5 minutter senere.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Cristante har slet ikke formået at slå sit navn fast i Benfica. Jorge Jesus sagde, ved Cristantes ankomst i sommers, at han skulle kæmpe med Samaris om spilletid – den må så siges at være tabt med enorme længder, idet Cristante kun har spillet fem kampe, hvoraf en enkelt er fra start, mens Samaris er fast mand på holdkortet.

Hvorom alting er, ville jeg da gerne have Cristante tilbage, men der ville han så ryge i en ny reserverolle til registapositionen, som Montolivo efter mit hoved meget gerne må indtage. Men det er en beregning efter, hvordan jeg gerne vil have Milan skal spille – det er jo af sagens natur, nok ikke ens med det, Milans træner har.

Det er også ud fra min egen beregning, og så de fredede spillere i Milan ud fra mediernes beregninger, at jeg gerne beholder de to lejesvende Bocchetti og van Ginkel.

Jeg synes også prioriteringen af italienske spillere, er tåbelig, hvis man kan finde en bedre fra en anden nationalitet. Hvorfor vælge Destro eller Immobile, hvis man kan fiske Benteke? Ift at være et hold, som gerne skal være spildominerende, så giver Benteke i min verden, langt mere mening end de to italienere, som er bedre på kontrahold.

Med kilder der fortæller at Aléx og Paletta bliver i Milan, synes jeg også det er hensigtsmæssigt at finde to centerforsvarer, der har deres bedste position på venstre pladsen i centerforsvaret – det er her Bocchetti kommer ind i billedet, og så håber jeg yderligere calciomercatos rygte omkring Dória holder vand, fordi han ligeledes befinder sig bedst der.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ja men Cristante er stadig ung og Benfica er altså også et rigtig stærkt hold, så jeg er ikke så bekymret for at han ikke slår igennem i sin første sæson derovre. I realiteten er det ikke urealistisk at Cristante kommer tilbage, men der har bare ikke været rygter om hans tilbagevenden. Jeg tror på at Cristante under de rette omstændigheder kan nå ret langt og da han er et akademi produkt, så vil jeg blive meget ked af hvis det ikke blev i Milan hans gennembrud kom.

Synes du at Paletta og Alex er gode nok til at være fast hos os? Jeg er ihvetifald bekymret for at vi ikke ha en ung midterforsvarer til at tage over, men hvis jeg ikke tager fejl, så gør Rodrigo Ely det ret godt der hvor han er udlejet. Tror du han går en god fremtid i møde hos os?
Skrevet af Lentini
Aléx beviste i starten af sæsonen, inden han blev ramt af gentagende skader, at han har et højt niveau som kan forstærke os. Så undgår han skader, har jeg ikke de store tvivl omkring ham. Paletta er jeg lidt mere forbeholden med - jeg synes ærlig talt ikke han er noget videre specielt, og i min verden kan han fungere som en fin reserve til Aléx.

Rodrigo Ely er ikke ejet af os - så vidt jeg er bekendt er han som minimum delejet af Avellino. Men ja, Ely, har spillet endnu en fin sæson i Serie B, hvorfor han kan være et emne på bordet.

Havde vi alle penge i verdenen, købte jeg Ely og sendte ham på lejemål i en Serie A-klub. Den luksus har vi ikke, hvorfor Ely har en vis risiko omkring sig.
Skrevet af Old Bull Lee
Paletta slår mig som en god stærk forsvarsspiller der også kan dirigere. Problemet er bare at han har en Chiellini statur hvilket kan gøre ham klodset i visse situationer. Bedst eksemplificeret ved det klodsede straffespark han begik mod Palermo.

Cristante er væk fra klubben efter eget ønske og jeg vil langt hellere have "prøvede" unge spillere i klubben. Bertolacci er her min favorit til midtbanen.

Hvis du har ret Lentini og vi står tilbage med en 12 mands trup så skal der arbejdes stenhårdt i sommerens transfervindue. Vi må håbe at ledelsen (både den gamle og den kommende) ikke vil stille sig i vejen for at kunne rykke på evt. scoops og spillere til fremtiden.

Forza italia politikken skal ud og Benteke kunne være idéel. Problemet er at Benteke har villet væk i en længere periode. Især efter hans første sæson hvor bl.a. Chelski var parat med en stor check beholdte Villa ham.

Jeg tror ikke vi har økonomien til at hente ham.

Milanistas har haft våde drømme om Klopp men jeg kan kun se at han ville fejle. Jeg elsker hans personlighed og hans iver men jeg syntes at i denne sæson har han vist at det taktiske oplæg er begrænset. Mod Juve spillede de naivt og forstod slet ikke hvordan man skal spille dem. De sparsomme Chl og Bundesliga kampe jeg har set med Dortmund har de også virket initiativløse. Succes i deres trup har næsten kun været = Reus uden skader.

Men uanset hvad, så er det derby dag og jeg glæder mig altid til de her dage. Nu skinner solen fandeme også og vi må jo huske på at uanset hvad, så har vi brugt mindre penge end Inter og vi spiller bedre.
"Old Lull Bee"
annonce
0