Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg skal da ellers love for at Pippo fik taget bladet fra munden efter Udinese kampen. På atypisk italiensk maner blev tingene ikke pakket ind.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ja og Berlusconi ville ha ham fyret, men Galliani overtalte ham vidst endnu en gang. Det sejler i den klub og både træneren og spillerne har ret, ingen af dem er Milan værdige. Inzaghi var klart som Milan spiller værdig til klubben, det kan man aldrig tage fra ham, men som træner har det været en katastrofe.
Skrevet af Lentini
Nu så jeg ikke kampen igår - troede det var idag, men der kan man bare se hvor meget ejerskifte fylder ift spillet pt.

Pippo skulle have sparket dem i røven langt tidligere og når han nu bliver træner i Sassuolo ved han det til en anden gang. At der er en spiller som ovenikøbet svarer ham igen er bare himmelråbende dumt.

Men alt er kaos pt i Milan - ingen tvivl om det. Nu håber jeg bare at ejerskiftet foregår mindre kaotisk og dem som tager over, har en langt mere fast hånd.

Det er også utroligt at Milan skulle have været så ringe at man ligefrem kan få Stramaccioni til at ligne en super træner - det er i sig selv mindeværdigt med tanke på hvor piv elendige Udinese har været i rigtig lang tid.
Skrevet af Lentini
Og var det endnu en muskelskade til en centerforsvarer? Paletta denne gang? Imponerende.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Lentini

Nu så jeg ikke kampen igår - troede det var idag


Det skal du være glad for. Resultatet var ikke retvisende for kampens forløb. Udinese var klart bedre end Milan i alle spillets faser og kun deres uskarphed gjorde at de ikke vandt større.
Milans store problem i denne sæson, de defensive dødbolde, burde have resulteret i mindst to mål fra Udinese i første halvleg, hvor de havde 8 hjørnespark mod Milans 0, og to helt frie headere. Men man skal jo ramme målet for at score.

Pippo skulle angiveligt have sagt at han ville have skiftet alle 10 markspillere i pausen, hvis det havde været muligt. Efter at have set kampen, er det vanskeligt at være uenig med ham.
Jeg skal ikke tale Pippos evner som træner op, men det er svært at få succes som træner når spiller ligner nogen der slet ikke gider spille fodbold og er ligeglade om de vinder eller taber bolde, dueller og kampe.

Som du selv er inde på, så er det jo ikke fordi Udinese er inde i en fantastisk stime for tiden, men alligevel lykkedes det spillerne at få Udinese til at ligne et hold der spillede med om CL-pladserne.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Det handler så meget om vindermentalitet.

På papiret har Milan ikke et hold, der er væsentligt meget dårligere end holdene omkring sig, men holdet kan ikke finde melodien. Det er både taktisk, indstillingsmæssigt, og så er der det med vindermentaliteten. Nogen hold har det i sig, andre kan kæmpe sig til det, og så er der Milan, der ikke har nogen af tingene i disse år.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Mens Pippo og spillerne mundhugges om hvem der er mest ringe, så er Mr.Bee ankommet til Italien med formålet om at hive købsaftalen omkring Milan hjem. Mødet med Berlusconi er blevet udskudt fra igår, men ventes afholdt i nærmeste fremtid.

At Bee nu er i Italien skal ikke tages som om han er den som er i førerpositionen selvom han er mere i vælten, rent mediemæssigt, end kineserne. Det handler nok mere om forskellige personligheder. I medierne hæfter man sig også mest til at Silvio helst sælger til kineserne da de tilbyder flere garantier.

Derudover tager Santos\´ præsident til Milano, fordi man vil sikre sig Robinho permanent efter en stor sæson. Ud fra hans meldinger, så ligner det at de tilbyder den unge brasilianske centerforsvarer Gustavo Henrique i bytte. Jeg kender ikke meget til Gustavo, som dog er en spiller Milan har fulgt længe og er fast mand hos Santos.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nu nævner Niels Christian Frederiksen at vi er blevet sat i forbindelse med Schweinsteiger, det sker nok ikke, men er du så vanvittig en afløser for De Jong, det vil være.
Skrevet af Lentini
Schweinsteiger har faktisk tidligere, af flere omgange, udtalt sig særdeles positivt omkring Milan.

Men hvad skal han dog her? Med mindre de nye ejer går shop-amok!
Skrevet af Inzaghi
Tror jeg ville græde af lykke!
Skrevet af Bishop
Bale, Schweinsteiger, Zlatan og Ancelotti. Så kan de stikke CL op hvor solen skinner, nu vil jeg bare gerne se et Milan hold der vinder kampe.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ift Mr.Bees skråsikkerhed, så har det naturligvis undret en smule at han med sin egen \"sølle\" bankbeholdning kunne opføre sig så selvsikkert som han har gjort. For nogle dage siden kom det så frem at Nevio Lucas, ejeren af Doyen Sports, er en del af konsortiet.

Og nu siger medierne så at CITIC og Abu Dhabi ADS også er en del af konsortiet. Det er vel og mærke to store banker fra hhv Kina og Emiraterne. Mener jeg læste den kongelige familie er en del af ADS - så der er royale oliemilliarder involveret.

Bees organisation skulle ikke være så revolutionær som først antaget. Han vil egentlig bare gerne proppe Maldini ind i klubben - held og lykke med det når Galliani bliver.

Hvorom alting er så forventes det at begge konsortier vil investere stort i spillertruppen. Ikke bare fordi man selvfølgelig gerne vil vinde noget, men også fordi man med er langt stærkere materiale ville kunne udnytte Milans førerposition langt hurtigere på det asiatiske marked.

Igår blev Galliani \"angrebet\" af aktionærerne til generalforsamling i Finninvest, hvor nogle af de heftigste røster mente man var på vej tilbage til 1986 situationen, som næsten tog livet af Milan inden Silvio som bekendt købte klubben. Det er også Milans dårligste regnskab i Berlusconi-æraen, og Galliani gav nogle forklaringer på det dårlige resultat. Men ved ikke helt om hans forklaringer/undskyldninger gik rent hjem. Beløbet er dog blevet dækket ind nu - men selvsagt ikke specielt tilfredsstillende at fremvise er tab på 91.5mio?.
Skrevet af Lentini
Ja, det ville sgu være stort at få Carlo tilbage. Tilbage til diamant-fodbold eller juletræet.

Jeg ville dog helst have Silva tilbage og få rydder ud i alle de numbnuts i det centrale forsvar.
Skrevet af Bishop
Ja klart, Silva skal også med.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Vi kan nærmest undvære 2/3 af truppen.

Oprydning og investering. Det skal bare gå sin gang. Det er nogle hårde år, men om vi skal vente et, to eller fem år på bedre tider, gør ikke mig noget, så længe der er en rød tråd i det, der bliver foretaget.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Hmm ja måske man kan satse på at når børnene engang rammer teenageårene så kan Milan igen spille med om guldet. :/
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Hehe. Det bliver en kamp at gøre dem til Milan-fans, når klubben intet vinder ;-)
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Man kunne godt spekulere i at Carlo vil væk når RM får deres formodede transferstraf. Men jeg tror at Carlo hæver for høj en løn. Koeman kunne jeg godt tænke mig som træner, ham burde vi have bedre råd til!!
"Old Lull Bee"
Skrevet af Inzaghi
Er jeg den eneste der håber Inzaghi bliver på posten?
Skrevet af Martinovic
Ja.
Mojn do!
annonce
0