Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Det kan ske. På mobilen bliver jeg også nogle gange kastet rundt i forskellige emner når jeg trykker en side frem eller tilbage.
Skrevet af Geddar , moderator
Var han ikke en af de bærende spillere i den forgangne sæson? Mon ikke han vil tænke på dét, og så den femteplads han fik på topscorerlisten, når han sammenligner lønninger?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bishop
Ja selvfølgelig, det giver mening, det var dog lidt morsomt at indlægget til en vis grad passede ind i diskussionen med spilleres niveau og sådan, men samtidig var det helt blæst.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Galliani skulle have ringet til Fassone(Inter) og meddelt ham at Milan ingen interesse har i hverken Imbula eller Miranda.
Skrevet af Bishop
"Var han ikke en af de bærende spillere i den forgangne sæson? Mon ikke han vil tænke på dét, og så den femteplads han fik på topscorerlisten, når han sammenligner lønninger?"

Jo men EN god, ikke overdådigt fantastisk, sæson er næppe nok til at presse lønne betragteligt op. Zlatan har jo præsteret på uhørt højt niveau de sidste +10 år i træk. Hvis Menez fortsætter i Milan og har en tilsvarende eller bedre sæson, så tror jeg da også det bliver aktuelt med en genforhandling af hans kontrakt. Men pt er det ikke aktuelt at skele til Zlatan
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af GunnerSoren
Kommer der en stor profil til Milan, får Menez mere end svært ved at opnå samme antal mål, eftersom halvdelen af hans 16 var på straffespark.

Havde f.eks. Zlatan været der, så havde han jo sparket dem.
Skrevet af Lentini
Det er nu lidt en forsimpling. Ménez har lavet 16 mål trods han stort set har skullet skabe mestedelen af offensiven på egen hand. Kan Sinisa skabe et hold, med tyk streg under hold, der fungerer defensivt som offensivt vil man kunne skabe mere gunstige vilkår for Ménez. Jeg mindes også, selvom det står lidt uklart på stående fod, at Ménez selv har fremtvunget en del af disse straffespark. Og så skal de jo trods alt også bankes ind.
Skrevet af Great Milan
At der ikke rigtig kom noget nyt fra Zlatan lejren igår, kan skyldes, at Paris SG er på udkig efter en ny erstatning for Zlatan. De skal jo finde en dygtig angriber, der kan erstatte ham. Da man ikke kender navnet på den nye angriber, er der er jo ingen grund til at melde noget ud her og nu omkring et evt. Zlatan exit.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Tror det er en kombination. Franske medier har gennem et stykke tid kædet PSG sammen med Lyons Lacazette. Men han er så tilpas dyr + PSG fik en over nallerne af FIFA sidste sommer, at det ikke kan lade sig gøre.

I øvrigt tog Prince åbenbart forbi Arcore og Berlusconi i slut maj fordi han ville bede ham om at tage Prince tilbage til Milan. Han blev som bekendt fyret i Schalke fordi han iflg Horst Heldt var rigtig dygtig til at se andres fejl og endnu bedre til at overse sine egne.

Luiz Adrianos navn begynder også at komme frem oftere og oftere. Han er transferfri til vinter.
Skrevet af Great Milan
Boateng skal bare holde sig langt væk fra Milan. Problembarn nummer 1. Heldigvis er det kun rygter indtil videre, og personligt tror jeg ikke vi henter ham. Kunne ligeledes forestille mig, at han ikke er ønsket af Milan tilhængerne generelt.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det sgu alligevel en smule utroligt hvis vi får Chievo til at smide 1.5-3mio for Birsa. Troede det var umuligt at sælge manden.
Skrevet af Serpente
Meget enig gm. Der var en grund til at han blev solgt. Hans bundniveau var uhyggeligt lavt, og det opvejes ikke af de unikke mål og hans dygtighed til at fejre dem. Nej jeg ønsker ham ikke tilbage, om han så er gratis.

Jeg har også læst at milan ønsker adriano. Det er ham den sympatiske mand er det ikke? Han er absolut en dygtig spiller, men jeg er ikke meget for at samle spillere til klubben med sådan en personlighed. Var vi ikke også efter holdkammeraten Douglas Costa i vintersvinters? Er han stadig inde i billedet
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
De Jong ser pludselig ud til måske alligevel at forlænge, det synes jeg er positivt, han er en klasse spiller man ellers vil have svært ved komme i nærheden af, og kunne som jeg forstår det, passe fint ind i Sinisa foretrukne system.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af NickRomano
He he, Adriano falder på personligheden - utvivlsomt alene bedømt på en ikke fair scoring i Parken for et par år siden, mens der savles over Ibrahimovic.

Svenskeren er en af mine absolutte favoritter, men mon dog ikke han har lavet et par fejltagelser, der er større end Adrianos scoring på Jesper Hansen !
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Bishop
Men er han ikke også en væsentlig bedre spiller end Adriano. Det spiller vel også ind, jeg har dog intet forhold til Adriano, hverken hvordan han spiller eller hans personlighed, først nu du skriver det, kan jeg vist godt huske episoden du snakker om.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Sådan, så skulle den være der. De Jong får to år mere i Milan. Vores p.t. bedste midtbanespiller. Det er vigtigt!
Grande Milan!
Skrevet af NickRomano
Jo da, naturligvis er Ibrahimovic dét, men nu var mit indlæg en respons til Serpentes kommentar om, at Adrianos personlighed ikke er ønsket i AC Milan, og den slags udsagn kan vel ikke gradbøjes efter, hvor dygtige de pågældende spillere er.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Skrevet af Rossoneri
Flere medier har i løbet af dagen bragt et billede fra Zlatan´s Instagram konto, hvor han sidder med Raiola i flyet på vej hjem fra Qatar mens der skrives under på nogle papirer med teksten "taking care of business, Me and the master brain, Mr. Mino Raiola".

Det måtte meget gerne være en Milan kontrakt han sad med!
Skrevet af Great Milan
Det håber vi det er Rossoneri. I øvrigt har Milan netop meldt ud, at Boateng ikke vender tilbage.. Fornuftigt!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg er ikke udpræget positiv omkring en forlængelse af Nigel. Det har ikke noget at gøre med at han ikke er god nok, for man finder vel næppe en bedre oprydder omkring i Europa. Men der tegner sig altså et billed at et tonserhold i bedste Mihajlovic stil – inspireret af hans fæ af en mentor, Mancini. Kondogbia-De Jong-Montolivo? Det er synd at sige at Kondogbia og Montolivos kvaliteter er løb gennem kæderne. På bænken har vi så Poli, der også er en tonser men elendig i forhold til de andre tre nævnte. Vores 10’er skal fandensparkemig være dygtig. Er det virkelig Jack og Honda, der skal skabe det offensive? Ustabil 1 og 2?

Jeg savner for alvor de gamle Carlo-dage, hvor man vandt med teknik og flair via Pirlo, Seedorf, Kaka, Rui Costa, Serginho osv., hvor jeg elskede Rino fordi han var den eneste der faldt udenfor stilen, men var så forbandet vigtig.

I min optik savner midtbanen stadigvæk i kraftig grad et sprøjt af kreativitet, teknik og løb gennem kæderne.
annonce
0