Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Synes dog at nogle af diskussionerne især med ikke milanfans har været under den standard der normalt er i tråden og det skal som bishop er inde på også ses i lyset af at tråden er utrolig spændende at følge som milanfan grundet blandt andet lentini, bishop, rosso, fossa, viola m.fl.


Der er også en tendens til, at mange gerne vil ind og stikke lidt, når tingene ikke lige kører på skinner i ens klub, noget I også fornemmer sikkert.

Vi er nok lige så mange, der ønsker AC Milan det godt og som neutral stadig kan begræde klubbens nuværende krise. Milan har altid haft de farverige profiler og spillet god bold al den tid, jeg har set fodbold, så det er lidt en lettelse, at Berlusca nu giver plads til lidt omstruktureringer. Om så Miha er den rette mand, puha ja det er nok bedre end de to forrige, men det siger ikke så meget.
Skrevet af andib
Der er også en tendens til, at mange gerne vil ind og stikke lidt, når tingene ikke lige kører på skinner i ens klub, noget I også fornemmer sikkert.
Nu er det mest pga Great Milan og hans store tiltro til at Milan vil vinde CL indenfor de næste 3-4 år og de vil få klassespillere samt skille sig af med alt "rallet" i dette vindue. Som Liverpool supporter så ved du helt sikkert godt at sådan kommer det næppe til at gå.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Andib, man kan typisk også gætte sig til, hvordan vedkommende vil svare i en "debat". Derfor henvender jeg mig jo heller aldrig Stolpesten, for eksempel.
Skrevet af andib
Han er forholdsvis ny herinde og jeg synes alligevel han skal have en chance for at begrunde de holdninger og meninger Great Milan kommer med.

Jeg har også tidligere sagt at jeg gerne ønsker Milan tilbage i toppen af italiensk fodbold, men jeg er dog lidt mere forbeholden i forhold til hvordan de skal nå tilbage til toppen.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Jeg savner for alvor de gamle Carlo-dage, hvor man vandt med teknik og flair via Pirlo, Seedorf, Kaka, Rui Costa, Serginho osv., hvor jeg elskede Rino fordi han var den eneste der faldt udenfor stilen, men var så forbandet vigtig.

I min optik savner midtbanen stadigvæk i kraftig grad et sprøjt af kreativitet, teknik og løb gennem kæderne.


Det kommer jo meget an på, hvem spiller hvor. Jeg vil da mene, at I har nogle forholdsvis gennembrudsstærke typer i truppen. Og mon ikke Miha tager Niang med hjem?

Men jo, der skal investeres, som I ivrigt diskuterer. Spændende hvem I bringer ind.
Skrevet af Bishop
Nej det kan du have ret i, men nu skal jeg heller kunne sige hvad der ligges vægt på fra Serpentes side, De Jong har jo også lavet nogle decideret svinestreger i sin karriere, heldigvis ikke i Milan trøjen, men alligevel.

Hvis der blot tænkes på den enkelte episode med Adriano så vil jeg da godt medgive at det virker overilet, men om Zlatan har lavet en lignende unfair handling husker jeg ikke.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
De Jong som 6´er ville være helt fint, han har et højt internationalt niveau. Vi har jo i realiteten Bonaventura og Honda som en offensiv kreatør på midten, men jeg tvivler på om de har niveauet til at starte inde fast. Bonaventura score nogle mål og laver assist, men han er slet ikke teknisk, hurtig eller kreativ nok på top niveau.

Jackson
Kongdogbia
En dygtig kreativ offensiv midtbane
2 nye midtstoppere. Gerne unge og italienske

^^ Så ville jeg være tilfreds.
Skrevet af Lentini
Det kommer jo meget an på, hvem spiller hvor. Jeg vil da mene, at I har nogle forholdsvis gennembrudsstærke typer i truppen. Og mon ikke Miha tager Niang med hjem?

Det er naturligvis rigtigt at det har indflydelse af hvem der spiller hvor. Men umiddelbart ligner det at man vil konstruere en flad 3’er af Kondogbia, De Jong, Montolivo. Og måler jeg den op imod den midtbane man havde under Carlo i starten af 00’erne med Seedorf, Pirlo, Gattuso, er jeg absolut ikke tvivl om hvilken konstruktion jeg ville vælge. Det skal naturligvis ikke ses så sort/hvidt som det er stillet op. Men det viser nok også lidt forskellen af trænerne Carlo og Sinisa – Carlo er mere romantiker, hvilket formentlig også er skylden for at han ikke altid har vundet det han skulle, men det er en linje som jeg læner mig kraftigt op af.

Og uden det skal blive en lang ”romantisk” forklaring, så er idealet for Milan i min verden at man spiller teknisk offensiv fodbold. I den plan man tilsyneladende ligger for det nuværende Milan, så mangler jeg meget(rigtig meget) en type som Seedorf i sin bedste alder. En komplet spiller i min verden. I hans bedste dage løb han ekstremt mange kilometer, var fysisk stærk, teknisk sublim, intelligent , og som tog mange af de ”døde” løb igennem kæderne fra sin position på VCM.

Den formentlig kommende midtbane kan dog kvase de fleste midtbaner på fysik, men for pokker, jeg mangler nogle hurtige fødder. Jeg synes det efterlader meget ansvar på 10’eren, som pt. ligner enten Bonaventura eller Honda, og jeg har enorme tvivl om de er opgaven voksen.

Det handler ligeså meget om at bringe bolden frem til den sidste tredjedel af banen, så man sætter sine offensive esser i de rigtige situationer. Og det har Milan ved gud haft svært ved de senere sæsoner.

Og hvor står Montolivo egentlig? Han er blevet opereret to gange for sit brækkede ben. Jeg synes der er nogle ?-tegn ud for hans navn, som skal besvares. Er han ikke hvor han er, er vi slemt hæmmede fordi så hedder reserven Poli. Ihærdig? Ja. God nok? Nej. Og der kom jeg et sekund til at lyde som fede-Mølby.
Skrevet af Fossa dei Leoni
For at finansiere Arda Turan, ( € 41 millioner) ønsker Galliani at sælge Honda, Menez, Suso. [CorSport]


Jeg banker mit hoved ind i væggen 100 gange, hvis vi henter Arda.
Skrevet af Lentini
Og lige i forhold til Kondogbia, så er der da endelig lidt nyt fra Calciomercato denne regnvåde onsdag aften. Min tro var at Galliani skulle afsted sidste dag, men det blev forpurret, da man endeligt besluttede at fyre Pippo og ansætte Mihajlovic.

Iflg sitet skulle der ligge en principiel aftale med Monaco på de 30mio€. Der har været flere forskellige bud på hvordan det løber op – jeg har både set 25 + 5 og 28 + 2mio€, hvor bonuskriterierne ikke skulle være så svært opnåelige. Aftalen skulle løbe over 5 år til en nettoløn af 3mio€. Og som sagt har Galliani meldt afbud til Abates bryllup i morgen under påskud af at han havde en vigtig aftale. Så nu må han sgu gerne få strikket den aftale sammen.

Mht. Luiz Adriano vil jeg ærlig talt skide på at manden scorede et uetisk mål i Shakhtar 20-2 sejr over FCN i Parken. Det der var mest pinligt i den kamp var næsten FCN’s naive spillestil. Jeg synes han er god, og ville ikke klage hvis han havnede i klubben.

Douglas Costa interessen har ikke været der siden sidste sommer – og den kommer næppe igen i og med han er en kantspiller. Sådan et indkøb ville være ekstremt mærkværdigt. Jeg tror det sidste jeg læste var at Bayern havde ham i kikkerten.
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Jeg synes du skal printe Corriere dello Sport, og bruge dem til toiletbesøg når du skal lave nr.2. De aner ikke en skid om hvad der foregår.
Skrevet af Bishop
Lentini, jeg deler som udgangspunkt din holdning vedr. midtbanen, men samtidig, hvis der skal være nogen som helst chance for at Sinisa får det til at fungere, så må og skal man sørge for at få spillere ind der passer i hans foretrukne system. Der kommer jo intet god ud at tvinge ham til at stille op som Carlo ville gøre det. Og med det in mente er en forlængelse af De Jong helt perfekt.

Udover hans evner på banen så elsker jeg også hans udstråling, han er der shu altid for holdet og kæmper som en gal. Ganske godt illustreret i billedet under min min signatur.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Voldsomme tacklinger er en del af spillet. Det jeg ikke ønsker er usympatiske spillere som vil snyde sig til sejr, eller skuespilstyper. Hadede eksempelvis at se balotelli kaste sig til det ene straffe efter det andet. Sådan ønsker jeg ikke at nå toppen. Vi skal vinde som mænd. Jeg er bange for at jeg måske husker adriano værre end tilfældet er, og mine tanker gik også mere på spillere i al almindelighed. Jeg vil have personligheder som messi, der lader fødderne tale modsat flere af sine holdkammerater.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Jeg kunne sgu også godt tænke mig en enkelt eller to Messi´er til holdet, og så vil jeg også være ligeglad med om de betalte skat eller ej :)
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Det har du selvfølgelig ret i. Det er naturligvis Milans opgave at hente de spillere ind som passer til Mihajlovic’ koncept, men nu var jeg ikke udpræget lykkelig over ansættelsen. Men lad det ligge – som sagt så er det heller ikke fordi jeg er imod Nigel, men ønsker bare en anden slags fodbold.

Men jeg er dog en smule kritisk for hvordan Sinisa har tænkt sig at skabe et offensivt spil. Kondogbia er lidt en type a la Matuidi fra PSG. De Jong er en bryder, og Montolivo er vel egentlig en regista type.

EDIT: Haha, det kan der måske være noget om saglighed :) Jeg har ihvertfald lige skældt ud for mig selv, fordi jeg så Johanne Schmidt spille moralens vogter igen i tv med hendes sædvanlige pis.
Skrevet af Lynild
I taler meget om Kondogbia, som jeg ikke kender så meget til, men der er mange alternativer til midtbanen.

Hamsik har jeg ofte tænkt som en fremragende signing for netop Milan, og Raiola var vist ude i vinters og sige, at Hamsik foretækker Italien fremfor udlandet (ifb. med noget Arsenal-interesse). Det ville være et smukt køb med en direkte linje til alle de tidligere østblok-stjerner, åh Boban!

Det er også spændende at se, hvad der sker med eksempelvis Pastore og Lamela henover sommeren. De har før været ønsket af Berlusca.

Skrevet af saglighedens_portal
Er du ved at blive skizofren, Lentini?
Skrevet af Lentini
Jeg vil have en Maradona – der er da noget personlighed bag.
Serpente – Luiz Adriano er altså ikke en voldsom dramaqueen. Snarere er han fysisk, stærk og en god afslutter. Jeg ville ikke sætte mig på bagbenene hvis vi fik muligheden.
Skrevet af Serpente
Jeg er enig i at jong er et super eksempel for de andre og han har om nogen gået forrest. Dog forstår jeg godt lentinis bekymringer om en midt med de 3. Vi kan jo så håbe at monty er fortid, og det lykkedes at hente kreativ midt ind som kan skabe linket til angrebet. En ny Seedorf tak. Vigtigst er det dog at de nye stjerner ikke bliver skadet, som pato, monty, pazzo, di sciglio, SeS. Alt for mange spillere er gået i stå på den måde. Det har vi ikke råd til i år. Hvis vi bruger den milliard, så skal vi ha succes.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
"Men jeg er dog en smule kritisk for hvordan Sinisa har tænkt sig at skabe et offensivt spil."

Med rette, og måske svaret i virkeligheden er, at det har han ikke tænkt sig.

Men i det hele taget synes jeg det er meget svært at regne ud hvad der skal ske med Monty, og hvilket niveau han kan vende tilbage til, hvis han ikke rammer noget nær 100% så mener jeg ikke at han skal være en fast starter, så god har han altså heller ikke været for os.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0