Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Du kan egentlig tage alle spillere i den sammenhæng. Grundlæggende har Milan alt for mange skader, og jeg kan da kun hylde at man investerer i MilanLab igen. Førhen var man førende, nytænkende, innovative på den front, men det fik Galliani jo sparet væk. Så ville han hellere kaste millionlønninger efter en alt for stor trup, fordi vores spillere pudsigt nok begyndte at gå mere og mere i stykker.

Mht. spillet skal vi i hvert fald have nogle sindssygt offensive backs. Ellers bliver det stationært. Forestil dig et angreb med Zlatan og Jackson, og en midtbane 3’er bestående af Kondogbia, De Jong og Montolivo. Det bliver vel næppe mere stationært.
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Jeg er enig mht. Montolivo. Og jeg kunne da godt tænke mig at der bliver hentet en anden type mezzala ind til højresiden af 3’er-midtbanen. Hvis Montolivo så rammer niveau, er det jo bare et ekstra plus.
Skrevet af Serpente
Lynild
Er Hamsik på markedet? Jeg er enig i at han ville være god for os, men jeg troede han ville blive i syden for altid. Han har da ihvertfald givet det indtryk sidst vi var efter ham, men holdninger ændre sig selvfølgelig. Han er en fed type. Pastore tror jeg ikke vi kan hente. Har han ikke også lige forlænget? Hvis psg skipper ham, forstår jeg ingenting. Han er fremtiden for deres hold, og bliver kun bedre tror jeg. Kunne man ikke forestille sig lavezzi trække ned på midten og gøre et godt job der? han kunne let være på vej ud hos paris, og til en rimelig pris tror jeg.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Åh Hamsik ville være genial til en mezzala-rolle, men jeg gider sgu ærlig talt ikke fodre Napoli med penge. Der må være andre derude.

Pastore har lige spillet en stor sæson - han ryger absolut ingen steder.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nej tak til Hamsik. Det er altså fin nok, hvis Zlatan ikke ender i Milan. Ved godt det lyder absurd, men med Zlatan og Jackson oppe i front, så vil det jo være alt for stationær og stille store krav til 10eren. Og hvis Sinisa vil spille med en 4-3-1-2, så vil jeg også ærge mig over at Saponara er væk. Desuden tror jeg ikke vi får at se Montolivo på et højt niveau igen
Skrevet af Lentini
Jeg vil i hvert fald sige at hvis Mihaj har tænkt sig at spille en fysisk tonsermidtbane, så kræver det meget angrebsivrige backs, og så hopper Antonelli altså foran De Sciglio til venstre backen, fordi den mand løber aldrig tør for energi, og kommer drønende gang efter gang. Med en forlængelse af De Jong og den påståede interesse i Mauri også, så er der efterhånden kun én plads tilbage til den centrale midtbane.

Den eneste 10’er som jeg lige kan sætte skarpt på er Hakan Calhanoglou fra Bayer Leverkusen. Han er en fantastisk spiller i min optik, og slægter lidt den gamle klassiske 10’er på i form af teknik, vision og kan modsat gamle dage, faktisk løbe tilbage i banen. Jeg har ikke tillid til hverken Jack eller Honda på den position.

Henter man Jackson Martinez og Luiz Adriano vil det godt nok være fråds at fortsætte Zlatan-aftalen, fordi man i Ménez og Niang har to lidt mere flakkende angribere. Dermed vil man faktisk have et ret kompetent angrebskollektion.

Læste i dag en artikel at en engelsk klub har fået afvist et bud på 35mio€ for Mats Hummels, så ham kan man vidst godt sætte streg over – og ikke alene af denne grund.
Skrevet af La Mir!!
Hvad er sket med Berluscas store plan om et "All Italia" hold?

Zlatan, Kondogbia & Jackson lyder ikke til at være en del af den plan, og tak for det.

All Italia, lyder smukt, men er ikke bæredygtigt med de nuværende spillere.
Daje!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Menez bliver måske solgt af hvad jeg kan læse mig frem til?
Skrevet af Stankovic
Den eneste 10’er som jeg lige kan sætte skarpt på er Hakan Calhanoglou fra Bayer Leverkusen.


Helt enig i at han er en fremragende midtbanespiller. Det viste han jo glimrende i hans sidste sæson i HSV, hvor han mere eller mindre alene stod for det meste af det offensive. Alene hans frisparksperle i den overraskende HSV sejr mod Dortmund er jo fænomenalt. Han viste dog i hans sidste periode i HSV hvor illoyal han er som spiller og svinede endvidere klubben til nogle måneder efter uden et egentligt reelt grundlag. På det punkt minder han lige lovligt meget om Sterling når det kommer til at det er pengene der vægtes højere. Imodsætning til Sterling trak han den dog så langt at han begyndte at blive væk fra træning indtil at han fik skiftet igennem. Man kan håbe at han er blevet klogere siden da, for som spiller er han fremragende og en som i skal være yderst glade for at få - hvis det da skulle ske.
Skrevet af Lentini
@ Stankovic

Ja, han gjorde mere eller mindre alt for at skifte væk fra HSV. Det kan naturligvis betyde at manden er en smule krukket. Men så vidt jeg har hørt, har der ikke været problemer med ham i Leverkusen. Ihvertfald ikke endnu.

@ La Mir

Ifbm. Berlusconis valgkampagne sagde han at såfremt han ikke har held med at finde en investor til Milan, så ville han lave et all-Italian-hold. Det lykkedes som bekendt at finde en investor, hvorfor hans plan B ikke skulle søsættes. Derfor håber jeg dog stadigvæk man holder sig italiensk så vidt som muligt.

Nu er det De Laurentiis som vil prøve det. Det lyder som en dødssejler, må jeg ærligt indrømme.
Skrevet af Great Milan
Enhver der vil lave et all italian hold vil skuffe. Der er simpelthen ikke gode italienske spillere nok til at klare sig godt. Napoli prøver sig med spillere som Valdifiori.. god fornøjelse siger jeg bare. 5 mil Euro for ham er i min bog 5 min. Euro for meget. Men Laurentiis er ikke så dum, at han vil forsøge sig med et all italian hold. Med mindre ha er opsat på en 8. plads i Serie A næste sæson.
Grande Milan!
Skrevet af Stankovic
Napolis projekt synes jeg nu vil være sympatisk nok, da det givet vel vil gavne de italienske landshold og den italienske talentudvikling. Hold som Atalanta og Sassuolo er da noget mere sympatiske bekendtskaber på den konto end eksempelvis Catania, Udinese og Chievo.

At de så højst sandsynligt ikke vil få noget større pointmæssigt succes ud af det er så problemet. Et større italiensk hold der dog vil vægte træning af italienske spillere ved at bruge dem oftere på førsteholdet er dog noget jeg personligt hilser meget velkommen.
Skrevet af Lentini
Sympatisk, ja vel. Men det handler jo om at vinde. Når vi nu er ved Napoli så har de lagt et bud på 25mio€ for Hysaj, Valdifiori og Saponara i Empoli. Hvor meget specifikt der er blevet budt på Saponara står ingen steder - men tager vi alene gennemsnittet vil Milan hente lidt over 6.5mio€ på salget af ham.

On another note så ser det ikke ud til at Bertolacci havner i Milan. Genoa er blevet enige med Roma, som klasker 15mio€ henover desken(så er han vist også betalt). Ærgeligt dog, fordi han var en af få brugbare italienere som synes indenfor rækkevidde.

Og så håber jeg ved gud at handlen med Kondogbia kommer nærmere sin afslutning når Galliani rammer Monte Carlo idag. Gerne snart handel helt på plads med hhv Kondogbia og Jackson.
Skrevet af Lentini
Wups - Roma får Iago med i Genoa-pakken. De har vel næsten heller ingen til at spille på kanten...
Skrevet af Bishop
"Og så håber jeg ved gud at handlen med Kondogbia kommer nærmere sin afslutning når Galliani rammer Monte Carlo idag. Gerne snart handel helt på plads med hhv Kondogbia og Jackson."

Ja, man begynder jo efterhånden at blive lidt skeptisk, det eneste der rigtig er sket indtil videre er at Ancelotti afviste at vende tilbage. Man frygter jo at det hele blot videre ved ord, og at man ender ud at blive omtrent lige så skuffet som den gang man snakkede Mr X og så Tevez handlen....

Man skal selvfølgelig være tålmodig, men det er sgu også svært, når der i den grad bliver kæftet op fra den øverste del at Milanledelsen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg tror der er "Milan-lede" blandt fansene. De senere år er man blevet spinnet ihjel på idiotiske udtalelser, at ingen vel for alvor tror et ord på hvad Galliani og andre fra ledelsen siger.
Skrevet af Lentini
Hm, så har vi sat Marko Pjaca under bevågning. Den Nye "Savicevic" kalder de ham, og allerede der er jeg solgt selvom jeg intet har set til ham. En offensivspiller der kan dække alle de offensive positioner, og beskrives som sindssyg hurtig. 20 år og spiller i Dinamo Zagreb.
Skrevet af Great Milan
Vi skulle være nået til enighed med Monaco omkring Kondogbia. 27 mil Euro + bonus. Så rundt regnet 30 mil Euro. Vi har dog ikke fået spillerens accept endnu. Arsenal og Barcelona lurer i kulissen.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Zapata spillede en rigtig god kamp mod Brasilien i nat. Hvis han kan fortsætte med at spille på den måde, må vi for min skyld gerne forlænge hans kontrakt.
Grande Milan!
Skrevet af El Rifle
Han spiller altid glimrende for Colombia, og skuffer altid for Milan.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
annonce
0