Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Lynild
Er Hamsik på markedet? Jeg er enig i at han ville være god for os, men jeg troede han ville blive i syden for altid. Han har da ihvertfald givet det indtryk sidst vi var efter ham, men holdninger ændre sig selvfølgelig. Han er en fed type. Pastore tror jeg ikke vi kan hente. Har han ikke også lige forlænget? Hvis psg skipper ham, forstår jeg ingenting. Han er fremtiden for deres hold, og bliver kun bedre tror jeg. Kunne man ikke forestille sig lavezzi trække ned på midten og gøre et godt job der? han kunne let være på vej ud hos paris, og til en rimelig pris tror jeg.


Det er også kun gisninger fra min side ud fra behovet om en gennembrudsstærk spiller, der kan rykke spillet op mellem kæderne. Lamela har jeg ikke selv fidus til, men han trives givetvis ikke i London. Hamsik bliver nok dyr ja, men har været mange år i Napoli og er en spiller, Berlusca har haft på radaren før.

Jovetic er vel også på markedet og et kendt navn i Italien for at nævne en mere.

Skrevet af Lentini
Ja, det er typisk Zapata. Han spillede også en glimrende slutrunden i Brasilien, hvor Yepes styrede ham med fast hånd.
Skrevet af Great Milan
Kan fornemme, at tålmodigheden er ved at blive opbrugt blandt Milan fans. Det startede jo også som lyn og torden på transfermarkedet med besøg i Porto, Madrid, Monaco og møder i Milano, men de seneste dage er der nærmest intet nyt.

Jeg kommer frem til denne konklusion: De spillere vi er ude efter, afhænger af hinanden. Forstået på den måde, at de hver især har spurgt ind til, hvem man ellers gerne vil købe ind. Da disse navne så bliver præsenteret for den enkelte spiller, afventer denne naturligvis med at sætte sin underskrift hos Milan. Der er jo ingen af de tre nævnte, der vil spille for Milan med den nuværende truppe. Derfor skal ledelsen give garanti for køb af store navne. Får vi først den ene af de nævnte spillere til at skrive under, så følger de andre trop. Det er jo også bemærkelsesværdigt, at Galliani vælger at tage til Monaco samme dag som Abate´s bryllup. Zlatan er jo inviteret til dette bryllup, men Galliani har åbenbart ikke tænkt sig at drøfte et par ord (ikke at de skal snakke transfer i flere timer til Abate´s bryllup) med svenskeren angående et evt. skifte. Dette efterlader følgende: Zlatan og Galliani har drøftet alt herom, så der er ikke grundlag for mere i den henséende. Så nu er det bare med at få en af disse tunge herrer til at sætte en underskrift, så vi ligesom kan komme videre.
Grande Milan!
Skrevet af Bosse1983
Alternativt vejer de bare mulighederne op mod hinanden, frem for at skrive under på det første som bliver præsenteret. Særlig Kondogbia har jo bejlere nok, så der er ingen grund til at skrive når vinduet ikke er åbent engang. Monaco har også MEGET større interesse i en budkrig, en budkrig som let kan eksplodere, sker en stor handel som Vidal, Pogba, Yaya eller tilsvarende.

Hvad angår Martinez, er det vel fint at han venter til efter slutrunden. Det forventes at fokus er der og måske kan han med en god turnering spille sig til noget mere i lønposen og flere interesserede. Det er trods alt nok mandens sidste store kontrakt på topniveau.

Særlig med Kondogbia vil jeg håbe for Milan, at man også arbejder med en solid plan B.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Gm,

Jeg tror også, at I gør klogt at se på alternativer. Som Bosse påpeger, er det nogle ombejlede herrer, I går og håber på. Skrækscenariet er Galliani-gensignings ala Boateng og lignende.
Skrevet af Great Milan
Ja, vi må jo have nogle alternativer klar, hvis den ene pludselig springer fra. Martinez har kun spillet 13 min. sammenlagt under Copa America, så han får svært ved at tilspille sig mere i løn. Det er kun godt for os, at han ikke spiller. Vi skal ikke have ham skadet lige før og næsten. Det vil dælme være ærgerligt.

Ha ha fedt: http://www.milannews.it/…ordo-179491

Hele 67% (jeg er en af dem) af de medvirkende i en spørgeundersøgelse på milannews.it har takket nej til Boateng retur.
Grande Milan!
Skrevet af Lynild
Kan sagtens forstå, at Boateng ikke er ønsket, men Galliani kan sagtens spise jer af med Boateng og en genopstået Montolivo hahaha, og Yepes som støtteben til Zapata, for helvede da haha.
Skrevet af Lentini
Pedulla beretter at Galliani blæser til angreb og har forbedret budet på Kondogbia så det inkl bonus løber op i 35mio?.

Jackson er jeg nu ikke så nervøs for fordi lige nu er han bænket til fordel for Bacca. Ydermere ser jeg ingen klubber smide 35mio for manden. Der har da også været bomstille siden det kom frem at man var nået til enighed med Porto.

Og så har Muntari ellers sat gang i mit temperament. Nu vil han pludselig gerne blive hvis det er muligt - den mand skal bare fise ud. Det er ufatteligt uprofessionelt ! Han vil ikke spille kampe når han er reserve, men med ny træner håber han der blæser nye vinde. Galliani skal vise noget konsekvens herfra, fordi sådan en opførelse går ikke. Så er det egentlig ligegyldigt om Sinisa rent hypotetisk gerne vil beholde ham(det kan man jo frygte da Muntari er indbegreb af tons).
Skrevet af Great Milan
35 mil Euro er også nok til Kondogbia. Nu må de bare se at få lukket den handel, så vi har noget at glæde os over.

Bare rolig Mihajlovic har meldt ud, at Muntari ikke er en del af hans planer. I øvrigt ville det være et rigtig dårligt signal at sende som klub. Man skal ikke beholde en spiller, der har opført som Muntari har. Desuden er han mega langsom og elendig. Kunne godt forestille mig, at han har fiffet lidt med fødselsdatoen. Han ligner jo nærmest en på 45.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Vi er åbenbart ikke de eneste der har svært ved at trække de store navne til. Juventus har idag fået afvist et skambud på Chelsea´s Oscar på 20 mil. Euro. Øhh hvad dælen havde de regnet med?? Den mand er minimum 28 mil Euro værd hvis ikke mere.
Grande Milan!
Skrevet af saglighedens_portal
Milan er sgu en fed klub. Håber, I kommer i toppen igen. Som Foggy skrev for et par år siden, har Italien brug for, at AC Milan er stærke. Hent I bare Kondogbia, Zlatan, Jackson og Hummels.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det siges at Sinisa ville spille en 4-3-1-2.
Skrevet af Bishop
Ja det er da i hvert den opstilling vi fleste har taget udgangspunkt i de seneste uger. Og med forlængelsen, hvis den kommer, af De Jong, tror jeg godt man kan forvente han kommer til at ligge midt midt, som den defensive oprydder. Pladserne ved siden af ham bliver spændende at følge. To nye hoveder vil være optimalt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Som jeg har sagt 100 gange før, De Jong skal længere tilbage på banen end tilfældet har været under Seedorf & Inzaghi. Han er nærmest blevet brugt som en 8´er fremfor en 6´er og det dur han ikke til.
Skrevet af Lentini
Han har da spillet 6´er hele tiden.
Skrevet af Serpente
Er det virkelig kun 67 % der ikke ønsker boateng?

Det er helt vildt at muntari tror han stadig er ønsket. Den mand burde være færdig i topfodbold, ikke kun på grund af hans ringe niveau.

Vi skal passe på rygterne omkring de spillere, for de sende også et signal ligesåvel som stjernekøb gør. Jeg håber snart vi lander nogen, for optimismen blandt fans på twitter er begyndt at vakle og det kan være starten på en modsat dominoeffekt hvor et nej fra fra eksempelvis kondogbia kan få hele transferplanen til at smuldre.

I øvrigt skønt at man hurtigt ved hvordan formationen er. Så kan de køber ind til det istedet for at man bare henter tilfældige spillere, og så håber der er en opstilling de kan være i.

Real og barca er begge blevet nævnt interesseret i kondogbia, men jeg tror ikke rigtig på rygtet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Det virker vældig ulogisk hvis Barca eller Real går ud og blæser 35mio af på en spiller der ikke er købt til starteren. Han passer ikke i Barcas spillestil og Madrid har horder af spillere til den position Kondogbia skulle spille, så nej, det virker letkøbt.
Skrevet af Serpente
Tak saglighedens portal. Håber også vi kommer tilbage med de nævnte spillere.
Kan du virkelig huske et indlæg fra 2 år siden, og hvem der skrev det ? Imponerende og måske også lidt creepy.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Har lige tjekket lidt video om ham pjaca. Han ser ikke værst ud. Jeg ved dog ikke om det også var fordi jeg havde mine Savicevic briller på, men hvis han bare er 80% ham så lad os da prøve med ham. Savicevic var jo alt for vild. Synd han fik den skade. Han var vel blandt vores vigtigste dengang
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Savicevic er svær ikke at holde af, og det selvom manden ganske tydeligt kun gad de store kampe. Han var jo horribel mod bundholdene - Capello har dog tit flået sig i håret over ham, fordi han sjældent gad høre på de strenge taktiske instruktioner.
annonce
0