Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Har Milan gjort det?
Skrevet af Slettet(042125212608)
Et mere relevant spørgsmål, er nok snare, om der er en ung spiller i det hele taget der kan få et gennembrud i Milan, og som efterfølgende får lov at blive, her i år 2015.

I skal tilbage til 2012 hvor De Sciglio klarede skærene. Siden har det været ret tyndt. Omend Milan ikke er den eneste større italienske hold der har haft problemer. Så er det jo ikke overvældende stor succes, især ikke med egen avl.
Skrevet af Lentini
Nigel forlænger til 2018.

Iflg adskillige medier er vi enig med Roma om en transfer af Bertolacci. Der er vekslende meldinger der går på 15-20mio. Han signer en 4-årig aftale til 1.5 netto pr. sæson. Det spændende er så om Mihajlovic vil anvende han som mezzala eller trequartista.

Iflg GDS er vi også enige med Mauri om en 4-årig aftale.

Ift Witsel så skyder medierne i øst og vest på værdien af Witsel. Det spænder så vidt mellem 30 til 50mio.

Al Ahli var også så flinke at annoncere deres bud på 7-8mio for Luiz Adriano var accepteret. Luiz Adriano vil dog ikke skifte, hvorfor vi nu ved hvor meget der skal lægges for brasilianeren hvis ikke Bacca skulle lykkedes. Jeg håber stadig på colombianeren hvor Rami smutter den modsatte vej.
Skrevet af Bishop
"Nigel forlænger til 2018."


Sådan!

Iflg adskillige medier er vi enig med Roma om en transfer af Bertolacci. Der er vekslende meldinger der går på 15-20mio. Han signer en 4-årig aftale til 1.5 netto pr. sæson. Det spændende er så om Mihajlovic vil anvende han som mezzala eller trequartista.Et midtbane bestående af Bertolacci, Jong og Witsel er godkendt
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Sinisa ser ud til at gøre det rigtige med hensyn til spillere: Forlænger med De Jong, vil bruge Bertolacci og er glad for Niang. 3 punkter som jeg er meget glad for.

Kan godt lide Witsel, men han er ikke 40-50 millioner euro værd, maks 30 også ikke mere.
Skrevet af Serpente
Nigel er som en ny stigning!
Jeg er tilfreds med at de beholder ham, og får vi bacca, witsel, bertolacci, et par gode forsvar, og måske en zlatan. Ja så er galliani tilgivet i min bog . Så står vi langt stærkere end sidste år, som jo var hård at komme igennem med alle vi spildte søndage.

Jeg så dog helst at vi i stedet for at forlænge med bonera og muntari, rykkede 2 unge op og gav dem chancen.

Det bliver i øvrigt spændende om en måned med de første træningskampe. Jeg tvivler på hele truppen er sammensat, men det vil være første kamp for en del, og især også med sinisa.

Nogen der har hørt om stadionplanerne? Var det ikke nu her. Jeg kunne godt snart tænke mig at vi hørte om det. Alt trækker ud for tiden og det er næsten ikke til at klare.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
6. eller 8. Juli mener jeg at have læst mht endelig afgørelse omkring stadion. Men det sagde de jo også sidst.
Skrevet af Fossa dei Leoni
De der stadionplaner er bare kaos, hvorfor går man så meget efter den grund, mig bekendt kan vi heller ikke udvide stadionet, hvis det skulle blive aktuelt?
Skrevet af Lentini
Fordi stadion ligger lige op af nyt hovedkvarter Casa Milan.

Sevilla har iflg Sky accepteret et Milan-bud og Milan kan frit forhandle med spilleren. Kom så Galliani, hiv den hjem! Kunne da være dejligt med en weekend hvor Bertolacci og Bacca bliver signet.
Skrevet af Serpente
Jeg synes placeringen af et stadion ikke kunnevære bedre. Så kunne casa milan virkelig drage nytte af tilskuerne. Fans kunne mødes inden kampen på pladsen foran casa. Det er mere størrelsen der er lidt lille. Vi har tidligere solgt flere sæsonkort end der kan være på det nye.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
"Sevilla har iflg Sky accepteret et Milan-bud og Milan kan frit forhandle med spilleren. Kom så Galliani, hiv den hjem! Kunne da være dejligt med en weekend hvor Bertolacci og Bacca bliver signet."

Jeg magter i hvert fald ikke endnu en weekend hvor man lige ved og næsten, ender med at tabe til konkurenterne.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Bacca er dygtig, men 250 mio. kr. for en snart 29-årig columbianer? Jeg håber, Milan søger videre.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvem er det lige vi istedet skulle gå efter?

Bacca kan lave mål, og er i sit prime de næste 3-4 år. Det er ganske fint.

Der snakkes 23mio + Rami.
Skrevet af MILANMILAN
Hvis vi kan få smidt Rami med i handlen plus de 22 mio. euro som der er snakket om, så synes jeg det er til at leve med. Lukaku og Dzeko som skulle være alternativerne kommer nok til at koste lige så meget.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af MILANMILAN
Derudover ville det glæde mig rigtig meget hvis Nocerino kunne blive en del af Baselli-handlen. Atalanta skulle eftersigende være interesseret i ham. Selvom man har fået nogle mavepustere indtil videre med Kondogbia og Martinez, så kan jeg nu stadig ikke vente til sæsonen går i gang, og se hvad vi har at gøre med. Jeg er også begejstret for Mihajlovic, glæder mig til at se om han kan rette op på den tabermentalitet der gennemsyrer de fleste af de nuværende spillere.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Interessant er det ihvertfald at Sinisa har snakket med Faraoen om diamant systemet. Da han slog igennem i sin tid var det hos Padova hvor han spillede en blanding af trequartista og second striker. Jeg er sgu spændt på om det kan lykkes, fordi under Allegri som second striker var han for klejn.

Jeg ved sgu ikke om Faraoen kan benytte sit antrit til at blive farlig fra andet geled i en rolle som offensiv midt. Jeg er skeptisk, men træningskampene giver vel et blik for synet.
Skrevet af Martinovic
http://www.bold.dk/nyt/f…sygt-tilbud

Overhal Fiorentina indenom og byd på ham her. Bedre end nogen af de spillere vi har rendende rundt og langt mere ideel end Bacca på sigt. Vi kommer ikke i top3 i næste sæson alligevel. Dertil skal der for mange indkøb og udskiftninger til, at det sker på én sommer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Noget der dog er mere bekymrende i min optik er de meldinger som går på at Bertolacci bliver eneste \"storindkøb\" til midtbanen. I så fald vil man fylde op med Mauri og Baselli. Så kan vi glemme alt om Champions League igen fordi den midtbane er simpelthen ikke god nok til at klare skærene imod Juventus, Inter og Roma.

Der skal noget klasse ind i form at Witsel, Rabiot etc., ellers kan man skyde en hvid pil efter CL. Midtbanen har været skidt i flere år og nu hvor man har chancen skal man altså levere.
Skrevet af Lentini
Hvad er det lige vi skal med Salah? Vi har Menez og Niang til at spille en second striker.

Og Salah er jo for pokker ikke spidsangriber som Bacca - de kan jo slet ikke sættes ind i samme kalkule.
Skrevet af Martinovic
4-3-1-2 kræver to nye angrebsprofiler. Det får vi næppe.

Menez kan spille den offensive midt. Jeg ved ikke, hvor Mihajlovic vil placere Niang.

Formationen kræver fire nyindkøb (kun De Jong og Menez kan gå direkte ind i startopstillingen). Jeg tvivler på, at Galliani vil hente to angribere og to midtbanespillere.

Læg dertil et midterforsvar, som også kræver to nye startere, hvis vi skal konkurrere om CL-pladserne. Det er virkelig svært at være optimistisk, når den ene profil efter den anden går til andre klubber.
Mojn do!
annonce
0