Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yetilover
Mauri minder mig lidt om Verrati. Jeg ved ikke om det bare er ønsketænkning eller at det bare fordi han også er en lille midtbane spiller som går ind i duellerne. Hvis han bare bliver halvt så god som Verrati er så klager jeg heller ikke.
Skrevet af Martinovic
http://www.uefa.com/uefa…+milan+1988

Langt fra det hold til det nuværende.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
‪#‎CorSport‬ reports that Mihajlovic expects the new defender to be: Under 25, technically strong and physically imposing.


Synes han gør meget af det rigtige, virker som om han træffer de rigtige beslutninger indtil videre.
Skrevet af Martinovic
Nastasic kunne godt være den spiller, han kigger efter. Håber dog på to nye midtstoppere.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
http://app.football-ital…nu=news-all

Utroligt hvis han ender i Newcastle.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
galskab, intet mindre. troede at alle de store klubber var efter ham
Skrevet af Fossa dei Leoni
PRL er vel bare utrolig attraktiv for hollandske spillere, men ja giver ingen mening at vælge Newcastle fremfor Roma eller Milan.

Forresten tænkte jeg om der er nogen af jer der kunne se Mattia De Sciglio blive brugt som midterforsvarer, synes hans forsvarsmæssige kvaliteter er klasse, men offensivt halter han ofte?
Skrevet af Martinovic
Han er slet ikke stærk nok rent fysisk til at være midtstopper.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Endnu, men kunne det tænkes efter et par kgs muskelmasse at han godt ville kunne spille CB?
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Jeg har selv tænkt tanken. Han blev faktisk også til tider brugt som CB i Primavera tiden.

Jeg er dog helt enig med Foggy om at han er for klejn til det nu. Det findes der dog heldigvis råd for. Se fx på spillere som Ronaldo og Del Piero - de ændre fuldstændig fysik.

Jeg synes faktisk det kunne være et interessant eksperiment. Ikke mindst i lyset af at Antonelli har masser af gode år foran sig. På højre back har vi også lidt af en komet i Calabria og han er også allerede bekræftet som en del af senior-truppen i år.
Skrevet af Yetilover
Der ville jo ikke være en løsning på noget da vi stadig skulle hente endnu en forsvarspiller. Hold De Sciglio på kanten så vi det mindste har noget solidt der sammen med Anton og Abate
Skrevet af Rossoneri
Altså udover en løsning på hvor en af vores største talenter skal passe ind i opstillingen og løsninggen på vores behov for klasse i midterforsvaret...
Skrevet af Lentini
Spørgsmålet er jo om han er løsningen? Jeg tvivler stærkt. Mandzukic river lille tyndbenede De Sciglio rundt. Jeg synes det vil være en dårlig løsning - De Sciglio mangler ca 10kg muskler fordelt ordentlig på kroppen.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg er enig i at der skal bygges nogle muskler på ham. Det gør et team at dygtige fysiske trænere dog let på et halvt år.

Vi taler meget om Romagnoli. Han er 1,88 og vejer 75 kg. De Sciglio er 1,83 og vejer 74 kg. Derfor er 10 kg nok lige i overkanten - 5 kg er nok tættere på.

Jeg synes at De Sciglio er stærk i sit placeringsspil, hvilket er et godt udgangspunkt. Han skal helt klart bygge på i sit duelspil.

Konklusionen er nok at han ikke er løsningen "i morgen". På sigt synes jeg dog at tanken er besnærende.

Skrevet af Lentini
Nu synes jeg bare De Sciglio skal koncentrere sig om at blive en dygtig back. Som du siger kan det være han rykkes ind med tiden, men der kræves mere fysik og Romagnoli er pt væsentlig mere robust end De Sciglio.
Skrevet af Martinovic
Ser ud til Milan alligevel ikke beholder Mexes. Skønt!
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kunne han blive mere fysisk stærk, så tror jeg han kan blive en verdens klasse midterforsvarer. Han har de defensive forudsætninger for det. Og har vi virkelig endnu en upcomming højreback fra primavera?
Skrevet af Lentini
Det synes jeg ikke er skønt – af Aléx, Mexés og Zapata havde jeg klart helst beholdt Mexés.

Det efterlader Paletta som eneste mand til det centrale forsvar – det kan da være man beslutter at beholde både Aléx og Zapata. Hvis ikke – hvad har man så tænkt sig? Købe tre nye centerforsvarer? Det lyder saftsusme dyrt hvis man er villig til at smide 30mio€ efter Romagnoli.
Skrevet af Martinovic
Jeg tænker, Zapata skal hjælpe med at integrere Bacca.

Jeg håber på to nye midterforsvarer, Zapata og Ely.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Vi har Calabria som ser spændende ud. Han fik sin debut mod Atalantai sidste kamp i sidste sæson.

Hvad jeg har set af ham, kunne han minde en del om Abate. Han mangler dog defensive kvaliteter.
annonce
0