Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Adriano var også god.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Hele anden halvleg lignede træningsøvelsen "hold bolden i egne rækker", og tempoet dalede noget.

Nu skal man ikke udlede alverden af en kamp mod et sløjt Serie B-hold, men dejligt at se de to unge drenge i centerforsvaret med noget autoritet i deres aktioner. En pludselig selvtillidsfyldt De Sciglio, og et ret godt presspil fra holdet på første tabte bold. Man kan håbe at der kommer lidt selvtillid ind i vores asiatiske ven ovenpå aftenens præstation og et rigtigt angribermål fra Luiz Adriano.

Perugia var dog hysterisk ringe.

Jeg synes Sininas tegning for hvad han vil er ret tydelig, så vil tiden vise om spillernes evner kan smide os i CL igen. Jeg håber sgu vi lander Witsel - Berlusconi er dog heldigvis enig med mig i at vi ikke sådan lader os imponere af Soriano.
Skrevet af MILANMILAN
Vores nye #13 er jo et monster i luften! Én der ikke er blevet nævnt som har oppet sig gevaldigt er Antonelli. De Sciglio spiller også en god kamp! Men jeg tror virkelig at Jackson Martinez´ afslag var held i uheld. Bacca bliver så fandens giftig! Jeg var sikker på at Adriano brækkede benet på deres målmand, men heldigvis var det ikke så slemt. Dårlig stil at der bliver buhet af Cerci.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Det er den typiske italienske ultras kultur. Når de først har set sig sure på en, stopper det aldrig. Gila var igennem det samme. Zlatan havde også sammenstød med Inters, og mener Vieri var igennem samme tur. Det er dårlig stil, men desværre ganske typisk. Sinisa viste dog Cerci sin opbakning efterfølgende på pressemødet.
Skrevet af Serpente
Antonelli synes jeg ikke har oppet sig. Han spiller fint uden at imponere, men sådan var det også sidste år. Synes han holder et højt bundniveau, men han mangler at blive mere afgørende fremme i banen, før han virkelig er stærk. Han er god nok til ligaen, men han mangler lidt internationalt snit. Måske kommer det i år.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Hehe - her kommer så en tredje mening om Antonelli. Han er alt for frembrusende i sit defensive spil.

Møde igår mellem Silvio, Galliani og Sinisa. En midtbanespiller som enten er Soriano eller Witsel og drømmen om Zlatan eksisterer i bedste velgående.
Skrevet af Bishop
Interessant udmelding fra Sinisa vedr Monty og De Jong, det tyder jo på at han slet ikke ser Monty som et alternativ til højre midt i en konstellation med De Jong.

Hvilket så efterlader pladsen til Jack og Poli, Witsel er i den henseende endnu vigtigere..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Mon ikke det er for at lægge lidt pres på Galliani med henblik at få den mezzala forstærkning han ønsker? Det virker ikke som helt ulogisk ihvertfald.
Skrevet af Serpente
Lentini
Vi må vel forvente at de 2 backs skal frem når vi spiller med denne formation?
Det er da mere kvaliteten af fremløbene der skal arbejdes på. Du ser måske hellere at de bliver tilbage og fokuserer defensivt? I så fald kommer vi til at blive lidt for forudsigelige, hvis det hele skal spilles gennem midten til de 3 forreste. Og så binder vi for meget op på hondas dagsform.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Man skal have offensive backs i moderne fodbold. Særligt i 4-3-1-2, da den som udgangspunkt er bedst besat centralt.

Heldigvis er Abate og Antonelli rimelige i det offensive spil, men det er også nødvendigt for at skabe bredde.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Berlusconi har lige udtalt dette: \"A new midfielder? We are on the right path to sign him. You all know his name.\"
Kom nu lad det navn være witsel.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Backs skal skabe bredde i det offensive spil, ja. Men nu har jeg endnu til gode at se Milan have bolden 100% af tiden hvorfor vi også skal forsvare os engang imellem. Og i det defensive spil satser Antonelli ofte i sit spil, hvor han gerne må være lidt mere koldblodig. Han er bedre offensivt end defensivt i mine øjne.

Og ja, lad os håbe Silvio refererer til Witsel. Han garderer sig dog fint fordi Soriano er nok også et navn der vækker genklang til Italien.
Skrevet af Yetilover
Gad vide om Ely har spillet sig til en plads på førsteholdet den her sæson. Det ville være vildt hvis vi allerede i den her sæson får et bedste forsvar som var Ely og Romagnoli. Det ville kunne holde i mange år.
Skrevet af spørgsmålet
hej til folket herinde. Jeg er egentlig ikke herinde for at debattere, har bare nogle enkelte spørgsmål til nogle Milan kyndige mennesker som jeg går ud fra i er.

Jeg har selv været Milan fan i over et årti, har dog aldrig været i Milano og se en kamp. På mandag rejser jeg til Milano og vil selvfølgelig gerne ind og se 1. hjemmekamp. Der sikkert nogle af jer som har prøvet samme tur, så hvordan fungere det med billetter, er der boder på kampdagen hvor man kan købe, skal man gøre det hjemmefra, eller i shoppen. Hvad nemmest?

Og hvordan fungere det med Milanello hvor langt er det fra stadion? Og går man bare ind eller hvordan hænger det sammen?

Ved godt i sikkert har svaret på disse spørgsmål før, men det ville være en kæmpe hjælp at få nogle imput fra nogle som har taget turen før. På forhånd tak og forza Milan.
Skrevet af Milanisti
Hvor er Sabatini en sindssyg god forretningsmand. Rudiger ville jeg have elsket at se i Milan, hvis Alex og Paletta røg.

Så ville det være Ely og Romagnoli + Rudiger, Mexes og Zapata. For min skyld kunne Zapata blive solgt til Everton, skulle Stones blive købt i sidste øjeblik og Zaccardo garderer som 5. valg. Vi skal alligevel ikke spille europæisk.

Witsel ind på den midtbane og farvel til Nocerino. Suso lejes ud; Matri sælges og en 10´er hentes. Calhanoglu?

Jeg drømmer..
Skrevet af Lentini
Skal man hente en dygtig mere klassisk 10\´er er Calhanoglu et ret godt bud. Men som det ser ud nu tyder alt på at det mere bliver Soriano end det bliver Witsel krydret med et tyndt håb i Zlatan.

Der er dog forlydender om at Milan skal snakke med mellemhandler i starten af næste uge vedrørende Witsel, men mon ikke vi ender op med Soriano i sidste ende? Det tror jeg. Desværre.

Men altid en spændende tid de sidste 10-14 dage af markedet, og så sandelig også i Italien.

Juve virker meget tændt på den meget talentfulde Alex Sandro og vil forsøge sig med Mkhitaryan.

Inters fans er i depression efter Kovacic mens Mancini dikterer Perisic. Det kunne ligne at Perotti også er et mål. Siqueira er sidste nye til venstre back.

Roma går efter Rúdiger, Gyömber, Digne og Emerson til forsvaret. Det er mange mand der lige bliver tonset ind kort før tid. Kun Rüdiger og Digne er spændende.

Fiorentina går lidt under søgelyset fordi de har været knap så aktive. Lazio er vel også færdige på markedet.

Spændende om Ferrero henter Balo til Samp - det ville være en vanvittig frontduo med ham og Fantonio, på mange måder.

Mine drømme er mere på det realistiske hvor jeg bare håber på en mezzala med et kvalificeret niveau og god fysik. Og eneste mand vi har været linket til med den beskrivelse er Witsel. Ellers synes jeg egentlig vi er færdige. Elys spil i optakten gør at jeg er rimelig rolig omkring centerforsvaret selvom han er den type forsvarsspiller der henter en helveds masse gule og røde kort.

Angrebet er stærkt selv uden Zlatan.

En bedre 10\´er kunne dog være belejligt. Desværre synes vi at begrænse os til powerspillere på den front hvor de defensive evner vejes tungere end det offensive.
Skrevet af Lentini
Nå, Lazio vil gerne have Matri nu hvor Klose er skadet. Lån eller 5mio - det sidste kunne være fint.
Skrevet af Rossoneri
Synes en del peger i retning af en Zlatan handel.

Både svenske og franske medier meldte igår at han havde fået løbepas hos PSG. Vinklen hos disse medier var så at Utd og Arsenal skulle komme op ad stolen.

Interessant nok er der en "fodnote" i et interview med Berlusconi fra igår, der først og fremmest omhandler Milans ambitioner i år og de kommende sæsoner.

Her siger Silvio at det er svært for Zlatan at blive i Frankrig grundet hans udtalelser tidligere på året og ikke mindst at Zlatan har lovet at der kun er Milan, såfremt han forlader PSG.

Det store spørgsmål er så hvad det betyder for truppen.

Præcis som dig Lentini, mener jeg faktisk at vi har et ret stærkt angreb allerede.

Man kan dog forestille sig at en angrebskonstellation ville hedde Zlatan-Bacca med Menez bag dem.

Det betyder farvel til Cerci og forhåbentlig også Matri.

Det giver stadig muligheden for at veksle mellem 4-3-1-2 og 4-3-3.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Taget fra den danske Milan facebook side:

- Soriano tæt på at være en done deal (Personligt synes jeg det er fint nok, men er bange for det udelukker Witsel)
- Paletta bliver, mens Alex bliver afsat
- Der er blevet afvist et bud på 12-13 millioner € for Ely (Synes det er godt, da han har været stærk i Pre-season)
- Sissoko fra Newcastle er blevet rygtet til os, dog vil Milan ikke betale 22 millioner € for ham, som the toons kræver
- Barcelona har afvist vores interesse i Rafinha.
- Marko Pjaca fra Dinamo Zagreb som tidligere er blevet rygtet til os skulle vi havde budt 12-13 millioner € efter ham, han bliver set som den der skal spille bag angriberen. (Håber den går igennem, da vi ikke har nogen kvalificeret bud udover Menez til at spille den postion)

Skrevet af Serpente
Spørgsmålet
Milanello er langt fra milano, og jeg ville ikke anbefale dig turen derud. Du kan ikke bare komme vadende ind, og det du kan se gennem hegnet er ikke turen værd. Det var det som barn, men i dag ville jeg ikke gide. Billetter til kampen kan du købe via hjemmesiden. Ellers kan du med garanti købe dem ved casa.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0