Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Jeg må sgu indrømme at jeg ikke er videre imponeret over mercatoen, nu med forhandlingerne omkring Soriano hvor Nocerino ser ud til at gå den anden vej. Hvem flytter egentlig noget? I min optik er det kun Bacca. Den resterende del udover Luiz Adriano er i høj grad spillere som har fremtiden foran sig.

Flere gange har jeg advokeret for key-signings i dette vindue. En til hver kæde - det synes jeg ikke der er kommet udover Bacca. Bertolacci og Soriano har potentiale til mere, men de er ingen her-og-nu løsning som river niveauet markant op. Det samme gælder for Romagnoli.
Skrevet af Lentini
Zlatan kan "desværre" blive meget vigtig. Desværre ment sådan at jeg havde håbet på nøgleroller fordelt på banen. Ikke bare i angrebet.
Skrevet af Bishop
Det kommer an på om du har nejhatten på Lentini, Sinisas foretrukne opstilling er med 5 nye ansigter på banen, det kan godt være at de spiller for spiller ikke rykker det helt store, men opstillingen virker ret homogen, og måske vigtisk af alt får vi ryddet op i tabermentaliteten.

Jeg er da helt enig i at Witsel eller en anden spiller i den kaliber ville pynte gevaldigt på midtbanen, men i mine øjne så handler det om at karakteren for mercatoen går fra et 10 tal til et 12 tal.

Romagnoli er måske ung, og det er selvfølglig ikke mange minutter han har fået, men det vi har set indtil videre er et klart hop i niveau, og hans sidste sæson var når man kigger på statistikker også helt godkendt.

Men for lige at vende tilbage til det måske vigtigste af alt, tabermentaliteten. Det betyder meget at spillere som, Muntari, Essien, Cerci, Poli, (Torres), SES og Montolivo, ikke er en del af startopstilliningen, de har slet og ret været med til at tabe for meget de sidste par år, hvilket havde/har sat et præg på mentaliteten, der skulle ikke meget til at knække dem. Det samme kunne dog siges om Honda og De Sciglio, der også nemt røg helt ud af kampene, sidstnævnte ser dog ud til, ganske overraskende, at have spillet Abate af på højresiden. Og Honda havde lidt af en genopstandelse, omend på billig baggrund, i sidste kamp, og fungerede ganske godt sammen med Adriano.

PS. Idag har jeg jahatten på.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Nu må vi se hvor vi står på søndag.

Vores vigtigste signing er som, Berlu også sagde, Miha. Hvis han kan få disciplin ind i truppen er den ikke så dårlig som den bliver gjort til på diverse fora.

I min optik har vi fået et helt vanvittigt angreb.

Mod de mindre modstandere kan vi bruge Menez der er vil lægge ekstra til offensiven og når vi spiller mod dem som vi gerne vil sammenligne os med kan Honda med fordel bruges primært grundet hans større arbejdsomhed.

Som jeg skrev for laaaaaang tid siden så har Milan manglet en ny træner som tog sin egen stab med, for en del af den mentalitet som Bishop pointerer, er også kommet af at man "bare" kunne vinde kampene uden slid fordi man er "Il Grande Milan".

Jeg håber at Miha laver en Conte og er egentlig godt tilfreds med Mercato. Vi har brugt mange penge og det ville også være rart at kunne købe spillere til normal/billigere penge til f.eks. Januar eller gemme lidt cash til næste sommer.

Jeg håber virkelig at man har lært noget af denne sommers tidlige bulder.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg vil hellere have at vi hentede en bedre og mere habil backup til forsvaret end Soriano. Medmindre Witsel ikke kommer.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, forsvaret er OK med Mexes og Romagnoli. Ely er førstereserve, med mindre Mexes stadig har skadesproblemer.

Det vigtigste er en mand til højre side af midten. Hent Soriano og Witsel, så er vi stærkt dækket på midten.

Zlatan tror jeg ikke på. Han bliver i PSG skifter til MLS næste sommer.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Problemet er også at vi ikke kan hente begge. Vores trup er pt. på 24 spillere over 21 år og med de nye serie a regler må vi ikke have en trup på over 25 mand.

Jeg er enig med Foggy om at vores forsvar virker fint, forudsat at Miha kan få Ely og Romagnoli til at præstere.

Back ups i form af Ely og Zapata er vel egentlig fint nok.

Witsel er jeg ikke sikker på er pengene værd og handlen virker iøvrigt død. Vi skulle have gået efter andre og billigere som Wijnaldum eller hvis vi ville have endnu et jern så gå efter den transferfri Mbia fra Sevilla
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Soriano virker som en done deal, Nocerino kommer sikkert til at indgå som en del af handlen.

Om ikke andet så er det positivt at Sinisa får sin vilje.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Slettet(042125212608)
Problemet er også at vi ikke kan hente begge. Vores trup er pt. på 24 spillere over 21 år og med de nye serie a regler må vi ikke have en trup på over 25 mand.


Det gælder først fra sommeren 2016, så i har altså stadig et år til at få styr på den del.

Jeg er enig med Foggy om at vores forsvar virker fint, forudsat at Miha kan få Ely og Romagnoli til at præstere.


De har helt klart fremtiden for sig og bliver da interessant at se hvad de kan få det til at blive til. De er dog begge ekstrem unge og mangler derfor den nødvendige erfaring og jeg er sikkert på det kommer til at koste jer i løbet af sæsonen, som set før. Jeg syntes det er lidt af en sats at have et potentielt makkerpar i en så ung en alder. Men i har selvf. Mexes i kan trække på.

Ely og Zparata er fint nok når den kun står på serie a, men kvalificere i jer til Europa skal i før ellere senere gøre noget mere ved det forsvar.

Witsel er vel stadig bedre at have på holdkortet end ikke i jeres nuværende situation, i ser en tand tynd ud lige på det punkt.
Skrevet af Yetilover
Det er vel værd at pointere at Zlatan ikke har været med i PSG truppen i de første 3 liga kampe nu og selvom første kamp var på grund af skade kan man sætte spørgsmåls tegn ved det. Så håbet om Zlatan er ikke helt dødt vel.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ Yetilover

Så Zlatans knæskade er i virkeligheden en historie der bare dækker over et kommende skifte til Milan?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Calcio9
Lilla er virkelig en utrolig klam farve!!!
Skrevet af La Mir!!
Lilla er virkelig en utrolig klam farve!!!


øh?
Daje!
Skrevet af Rossoneri
Hvem viser i øvrigt Serie A i år? Nu er Canal8 jo en saga blot og synes ikke jeg kan se at Eurosport Danmark har den på programmet.

Kan nogen få mit blodtryk under 200??!!
Skrevet af Bishop
Nej ingen skandinavisk tvaftale på plads for hverken serie a og la liga
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Yetilover
@Viola
geez må man være her?
Det var noget jeg havde lagt mærke til og PSG havde kun meldt ham ude til første kamp. Undskyld mig jeg ikke har ekspertise til at dømme hvor lang tid han er ude.

Det er virkelig noget pis med de tv-aftaler, men det betyder jo bare man skal ud og finde kartoffel kvalitet streams.
Skrevet af Rossoneri
Blanc udtaler i øvrigt at PSG er klar til at købe og sælge og at det ikke er utænkeligt at det sker ændringer i truppen i dette vindue.
Det kan næppe nedtone Zlatan snakken.
Skrevet af Rossoneri
Lidt vilde rygter fra støvlelandet. Soriano skulle være en done deal til 13M. Det er der selvsagt intet vildt i. Hvad der derimod er opsigtsvækkende, er at Sirianos erstatning efter sigende skulle hedde Pierre Emil. Han så jeg langt hellere end Soriano.
Skrevet af Calcio9
Lilla er virkelig en utrolig klam farve!!!


øh?

@lamir

Ja det samme glæder for bordeaux!! Giver det mening eller skal du have skåret det ud i pap??
Skrevet af Lentini
GM\´s lillebror har fundet sitet..
annonce
0