Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Ja, det er forfærdeligt sådan som jeres tråd mishandles.
Skrevet af Gustenv@rius
Di Marzio skriver om Balotelli til Milan.

Jøsses mand. Netop som man troede det ikke kunne blive dummere i Milano.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
Gustaven, det må du meget gerne uddybe?

Milan har haft et fremragende transfervindue indtil videre, vi har sendt meget fyld væk og har hentet 6-7 spillere, der skal direkte ind i start 11eren. Desuden som Berlusconi meget rigtigt sagde, så er den vigtigste vi har hentet Sinisa. Af hvad det lyder indtil videre, så har han installeret respekt, hårdt arbejde og disciplin ind på træningsbanen, noget som har været ikke-eksisterende i lang tid.

Hvad angår Balotelli, så ja vil det være elendigt at hente ham, vi mangler ikke en som ham. Skulle vi hente noget til offensiven, så skulle det være en 10´er lige bag angriberne. Desuden kan jeg slet ikke forstille mig at Sinisa vil have Mario Balotelli, da Sinisa kræver hårdt arbejde og defensivt arbejde fra sine spillere noget som Balotelli slet ikke er som type. Men omvend kunne jeg godt forstille mig at, hvis han blev mere ydmyg og ville acceptere at han ikke er fast i startopstillingen lige i starten, at han ville få fin sæson i klubben. Men overordnet set et klart og stort nej tak til Balotelli.
Skrevet af Gustenv@rius
Jeg hentyder selvfølgelig til Balotelli og en evt. tilbagevenden til Milan. Man har gjort det ganske udmærket hidtil i dette vindue, men henter man Balo, så er det jo 1 skridt frem og 2 tilbage. Den mand er gift for enhver form for seriøsitet og professionalisme i en spillertrup. Det ligner endnu en headline transfer fra Fester, hvor omtalen er vigtigere en resultatet. Håbløst.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Bishop
Ikke kan blive dummere? Det er vel et udtryk man i bruger i forbindelse med at man allerede har gjort noget dumt...

Balo til Milan er dog dumt, men et gratis lån er trods alt risikofrit.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Balo er meget dumt. Hvis Zlatan ikke kommer, skal Milan kun fokusere på midtbanen.
Mojn do!
Skrevet af Calcio9
Balotelli var jo rigtig god i MIlan, 30 mål i 54 kampe plus 12 assists. Kan overhovedet ikke se nogen grund til at man ikke vil have ham tilbage, han var stort set Milan bedste spiller i næsten samtlige 54 kampe.
Hvis han vil acceptere en plads på bænken, finder du nærmest ikke en bedre joker, alt snakken om at han laver problemer bliver kørt alt for meget op, hans tid i både Milan og Liverpool har været ganske fint.
Skrevet af Old Bull Lee
Det gælder først fra sommeren 2016, så i har altså stadig et år til at få styr på den del.


My bad jeg troede det var i år.


Ely og Zparata er fint nok når den kun står på serie a, men kvalificere i jer til Europa skal i før ellere senere gøre noget mere ved det forsvar.

Witsel er vel stadig bedre at have på holdkortet end ikke i jeres nuværende situation, i ser en tand tynd ud lige på det punkt.


Det er klart at forsvaret ser en del ungt og ustabilt ud, men min pointe er også at vi ikke behøver at købe hele holdet nu.

Vi burde vente til den rette handel kommer, f.eks. en spiller der er i overskud eller utilpasset i nuværende klub som kan hentes for rette beløb.

Balo kommer ikke "hjem". Der var for store gnidninger mellem ham og ledelsen Ærlig talt så tror jeg heller ikke at Miha gider ham.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Calcio9
@ Old Bull Lee

Balo kommer ikke "hjem". Der var for store gnidninger mellem ham og ledelsen Ærlig talt så tror jeg heller ikke at Miha gider ham.


Det var jo Miha der gerne ville have ham til Sampdoria, og det var kun kun Berlu der ikke ville have ham i Milan, Galliani er kæmpe fan af Mario, så det passer ikke.
Skrevet af Lentini
Jeg troede sgu ærlig talt ikke helt på det, efter Gusten kastede ”chokket” i tråden omkring Balotelli. Men meldingerne går nu på, fra den lyserøde også, at aftalen er nært forestående. Meget overraskende for at sige det mildt. Han har et meget godt scoringssnit i Milan, men som Gusten ganske rigtigt påpeger, følger der meget andet med når man involverer sig med Balo. Og det er bestemt ikke risikofrit, selvom det eftersigende bare skulle dreje sig om et lån for nuværende uden option hvor Liverpool tilmed betaler en del af hans enorme løn.

Skal man finde noget positivt i lånet af Balotelli – ja, så er det vel at denne gang drejer hele spillet sig ikke om Balotelli gider eller ej. Han har rigeligt med konkurrence at slås med i Bacca, Luiz Adriano og Ménez. Det må i så fald sende Alessandro Matri videre i teksten – formentlig med retning til Sassuolo.

Edit: Det må i så fald betyde at Milan IKKE får Zlatan hjem. Med mindre man da fuldstændig har tabt sutten i Milano.
Skrevet af Bishop
Jeg har ærlig talt svært ved at se risikoen ved at hente Balo på lån. Der er ingen forventninger til ham, og han er ikke en must have, angrebet kan fint fungere uden ham, Sinisa kan jo uden problemer bænke ham, uden at det går udover holdet eller økonomien.

Hvad er det, du mener risikoen skulle være ved at hente Balo, Lentini?

Forstå mig ret, stod det til mig så holdte vi nallerne væk, da han ikke er nødvendig. Men man har ikke det store at tabe. Jeg tvivler sgu på at han skulle kunne ødelægge stemningen eller harmonien på holdet. Der er Zlatan en større risiko, da han fra dag et, vil gå ind og være leder.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Glemte at svare sidste dag. Sådan er det med nybagte fædre(det kender du nok) – ens planlægning bliver aldrig helt som man ville, fordi der er en lille ny som diktere dagens gang.

Det kan godt være at jeg er lige vel negativ omkring truppen – det skal jeg ikke kunne afvise. Og måske er det nok også med henblik på kampen i Firenze, fordi jeg egentlig havde forventet at Poli ville starte inde. Men som det ser ud med meldingerne hidtil, så bliver Poli ikke en del af start 11’eren.

Jeg havde forventet en Milan opstilling a la nedenstående:
Diego Lopez
Abate – Ely – Romagnoli – Antonelli
Poli – De Jong – Bertolacci
Honda
Luiz Adriano – Bacca

Men jeg har overset nogle mellemregninger. Jeg kiggede på ovenstående Milan-hold, med Viola-trænerøjne. Og havde jeg været Sousa havde jeg lagt højt på hhv Romagnoli og Bertolacci, hvorfor Milans højreside ville skulle stå for opspillet. Og selvom Brede Hangelands tro kopi, Rodrigo Ely, har gjort det stærkt i opstarten er hans kompetencer ikke med fødderne. Fiorentina ville kunne provokere nogle fejl i Milans opspil ved at lade Ely, Poli og De Jong få bolden. Jeg havde glemt at Bertolacci spiller på den højre mezzala, og som det ser ud nu bliver det Jack som venstre mezzala. Så bliver det noget anderledes rent defensivt fra Viola.

Jeg har forenet mig med tanken om Soriano, selvom jeg havde håbet på noget mere proven.

Det siges i det stille, at Milan trods Soriano, stadigvæk har antennerne ude omkring en ny 10’er. Det må så indikere at Soriano mere er tiltænkt en mezzala-rolle selvom han kan spille begge positioner.

Det bliver i øvrigt spændende i aften, fordi Fiorentina har leveret nogle ganske gode resultater i deres træningskampe. Sousa er desuden også knap så naiv i hans spillestil som Montella var. Var Montella stadigvæk træner, kunne vi nok have givet dem lidt med kontrakniven i aften, men tror Sousa er lidt mere afventende. Også fordi man gerne vil have point i første kamp.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Lentini

Hvis man ikke har intentioner om for alvor at benytte Balo som en starter, så er det jo en ligeså stor gamble. Han er notorisk berygtet for at reagere voldsomt ved udskiftninger og ved ikke at være første valget. Han kan derved skabe mere bøvl end hvad godt er.

Jeg syntes det er mærkeligt at man gider involvere sig med Balo igen. Han er et notorisk problembarn uanset hvor han er og når man allerede ser rimelig okay besat ud oppe foran, virker det lidt som en mærkelig prioritering. Især når man ser på de mangler i har andre steder på holdet.
Skrevet af Gustenv@rius
@Bishop

I mit første indlæg hentydede jeg til begge Milano klubber, hence ordet "Milano" og ikke Milan, da begge disse øjensynligt konkurrerer i at begå sig tåbeligst på markedet her mod slut.

Risikoen er selvsagt tossens evne til at ødelægge alt der ligner holdånd, i øvrigt eksemplificeret i Inzaghi´s udtalelser da man solgte ham sidste år, hvor han udtaler at salget er godt for omklædningsrummet.

Var jeg Milan-fan, ville jeg langt hellere beholde Matri i klubben, end at hente den klovn tilbage. Matri er ikke nogen superstjerne, men han er ydmyg, arbejder altid hårdt, og skal nok score sine mål i løbet af sæsonen.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
@ Bishop

Grundlæggende er stemningen omkring Balotelli egentlig meget samstemmende. En god dreng, som har lidt svært ved at blive moden. Men der har været op til flere eksempler på at han fiser den af til træning og i kamp, hvor han i kampsituationer står og skaber sig, eller rent ud sagt ikke gider levere det forventede. Det pisser hans holdkammerater af, som bliver udstillet af ham.

Og selvom de kan lide ham, så fylder sådan opførsel bare tilpas meget at bægeret tilsidst flyder over. Der er ingen som gider gøres til grin, bare fordi et eller andet stortalent står lidt længere fremme i banen og skaber sig. Og problemet er jo at de taler til døve øren(det er det med modenhed) fordi han synes ikke at have ændret sin attitude særlig meget over årene på banen.

Så jo, der er risiko. Den er bare ikke så stor som sidst han var i Milano, hvor han var manden på vægteskålen. Og den vægteskål afhang af hvilket humør Mario havde bestemt sig for at være i på pågældende dag. Med Luiz Adriano og Bacca, skal han levere til træning og i kampene for at spille, fordi hans konkurrenter er skarpe og i god form.
Skrevet af Calcio9
@Gustenv@rius

[i]Risikoen er selvsagt tossens evne til at ødelægge alt der ligner holdånd, i øvrigt eksemplificeret i Inzaghi´s udtalelser da man solgte ham sidste år, hvor han udtaler at salget er godt for omklædningsrummet.

Var jeg Milan-fan, ville jeg langt hellere beholde Matri i klubben, end at hente den klovn tilbage. Matri er ikke nogen superstjerne, men han er ydmyg, arbejder altid hårdt, og skal nok score sine mål i løbet af sæsonen.


Inzaghi var nærmest kun i Milan en måned da Balo bliver solgt en beslutning der bliver taget over hans hoved, plus Inzaghi´s vurderinger kan ikke bruges til en skid, han var er så piv elendig.

Hellere beholde Matri over Balo er jo helt i skoven, dine argumenter for at Matri, arbejder hårdt og ydmyg, skulle blive. Hvad gør det når han er fuldstændig til hundene, han kommer ikke til at bringe noget ekstra til bordet, Matri kan ikke lave mål og har ingen x-faktor. Det kan og har til gengæld Balo.

Meget kan siges om Balo, men han var fantastisk i MIlan, bar dem alene. Både i Milan og Liverpool har han været en god dreng, så stop snakken med at han udelukket er et problem.
Skrevet af Gustenv@rius
Som indskifter er Matri en glimrende spiller, der nok skal få scoret sine mål i løbet af sæsonen for Milan hvis han bliver.

"Meget kan siges om Balo, men han var fantastisk i MIlan, bar dem alene. Både i Milan og Liverpool har han været en god dreng, så stop snakken med at han udelukket er et problem."

Ja, det er/var derfor begge klubber skiller/skilte sig af med ham efter så kort en periode i begge klubber. Fordi han er en god dreng.

Det værste ved alt dette er jo, at Milan ikke engang behøver endnu en angriber. Man er ved at hente en potentiel bombe i omklædningsrummet til klubben uden noget egentligt behov.

Det er det rene galskab, men med jeres ledelse taget i betragtning, burde man ikke være overrasket.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Calcio9
Liverpool´s behandling er Balo er jo også total til grin, idet man køber ham til et system/stil han ikke egner sig til og derefter sætter spørgsmål tegn ved hans aktivitet udenfor banen, bare fordi Rodgers er en uduelig manager.

Vi har jo hellere ikke nogen gode på bænken, både Matri og Cerci er total til grin.

Du kan komme med alle dine media argumeneter om hvorfor, fordi eller. Balo var fantastik i MIlan, uden de store problemer, han blev kun solgt fordi Berlus fik en "ide". Galliani er kæmpe fan er Balo.

Og med hensyn på ledelsen, kan du ikke sætte en finger på Galliani´s og Barbara´s arbejde - det er verdenklasse, hvis du hentyder til berlusconi som du åbenbart har dine meninger om, han har bragt os mange glæder og pokaler som i stadig drømmer om.
Skrevet af Calcio9
Får vi Balo, Soriano og måske et sidste skud inden udgangen af måneden har vi den bedste trup i Italien.
Skrevet af Far
Balo eller ej, er der nogen, der har styr på om kampen i aften bliver vist i TV?
annonce
0