Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det gør den ikke.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
"Får vi Balo, Soriano og måske et sidste skud inden udgangen af måneden har vi den bedste trup i Italien."

http://gph.is/1jkh65a
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Bishop
Jeg er helt enig i at Balo ikke er er nødvendig og derfor virker det også fjollet, men alt snakken om en bombe for omklædningsrummet osv. giver jeg ikke meget for... Langt de fleste spillere der har udtalt sog om Balo, har sagt at han var enormt flik og havde hjertet på det rigtige sted osv. Jeg husker dog også hvordan han opførte sig i Inter når han blev skiftet ud, og når fansne buede af ham. Men i Milan synes jeg altså ikke der var de store problemer på den front. Deriomd var det et problem at han skulle være Milan redningsmand efter Zlatan, noget han selvfølgelig ikke kunne leve op til, dertil har han for mange udfald gennem en sæson. Men den situation er vi heldigvis ikke i nu.

Og skulle jeg vælge mellem at have Cerci Matri eller Balo på bænken så er der selvfølgelig ingen tvivl om at jeg ville vælge Balo.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Kigger vi udelukkende på kvalitet hopper jeg skam også på Mario-vognen.

Formation mod Viola

Lopez; De Sciglio, Ely, Romagnoli, Antonelli; Bertolacci, De Jong, Jack; Honda; Bacca og Luiz Adriano.

Både Alex og Mauri på tribunen. Gad vide hvad man skal lægge i det? Det kunne ligne potentielle afgange.

Viola i noget der ligner 3-4-2-1:

Tatarusanu; Roncaglia, Gonzalo, Tomovic; Gilberto, Borja, Badelj, Alonso; Ilicic, Bernardeschi; Kalinic.
Skrevet af Serpente
Får vi balo, kan vi roligt nedjustere forventningerne. Manden er og har aldrig været en topangriber. Ja han scorede 16 mål sidst, men 8 var på straffe, resten mod bundhold. Han er ødelæggende for spillet, og han er bare ikke god nok til os, hvis vi vil til toppen. Jeg græder indeni hvis vi går tilbage til den fuser, og så vil jeg blæse på hvor billig han er. Monty bliver dyr for os, men balo koster os cl. Nu er vi endelig kommet af med bonera, så skal vi ikke ødelægge det gode vindue med sådan en handel.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Milanisti
Så er vi satme klar, drenge!

Farvel til Viola.
Skrevet af Lentini
Bliver sgu spændende at se hvordan de to unge drenge i det centrale forsvar, kommer til at klare aftenens opgør. Et svært sted at starte for to mand, der knap kender hinanden. Jeg håber de allerede nu har en god indbyrdes forståelse, og ikke er bange for at tage noget ansvar.

Ift. hele Balotelli snakken, er der også lidt snak om hvorfor Milan vælger at involvere sig i endnu en omgang Mario. Udover at man naturligvis synes han indeholder nogle brugbare kvaliteter, så er omkostningen for erhvervelsen af Mario også væsentlig lavere end ved Zlatan. Lånet koster minimalt, og samtidig vil Liverpool skulle betale en stor del af hans løn.

Det skulle så åbne for endnu en tilføjelse til midtbanen – men hvem det er, aner jeg ikke. Og har desuden ikke et kvalificeret bud heller.
Skrevet af Serpente
Jeg tror det her handler om sinisas ego. Han tror som så mange andre før, at han er manden der får balo til at shine. Jeg ser ham blot som evigt overvurderet, og jeg holder ikke ud at se ham dive fordi han hele tiden mister bolden.
Nå men nu skal vi jo møde fiorentina og vi skal ind og vise hvad vi vil med sæsonen. Ærgerligt at vi ikke har truppen klar til sæsonstaten, men det er jo typisk galliani. Jeg forventer at vi ser bacca og adriano gøre forskellen, og jeg håber forsvaret holder stand. 0-2 må blive resultatet. Har suarez iøvrigt fået lov at spille?
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Ja, han har.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
-
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det tror jeg - men han starter ikke inde. Det gør Badelj istedet.

Jeg vil bare gerne have point. Åbningskampe er altid en smule specielle, og det er jo ikke fordi det er verdens letteste sted vi skal hen.
Skrevet af Magnifico
God kamp, drenge... Forza Viola!
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Ringhio
Fem debutanter(er Ely debutant?) i dag. Jeg er spændt på at se hvor godt de gør det. Jeg ved Ely har været lejet ud i flere sæsoner efterhånden, men jeg har kun set ham spille en enkelt halveg i en træningskamp. Fire røde kort i sidste sæson kunne godt antyde, at han er noget af en bisse. Eller at han har en meget kontant spillestil. Jeg håber sgu det giver pote, at Miha starter med to så unge midterforsvarere.
Skrevet af Serpente
Han spiller i cuppen, men det er hans debut i ligaen
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Ringhio
Årh ja... mickey mouse-cuppen. Den havde jeg svedt ud.
Skrevet af Lentini
Ringhio,

Ely har en meget kontant spillestil. Dermed ikke sagt at han ikke skal arbejde med at nedtone forbruget af gule og røde kort, fordi det er ganske rigtigt lige en tand for meget.
Skrevet af Yetilover
Er der nogen her som kan anbefale lovligt sted at se Serie A den her sæson? Gider simpelthen ikke kartoffel kvaliteten på de gratis streams.
Skrevet af Serpente
Av ely, der var du heldig at vi havde lopez. Yetilover, prøv sopcast, prima kvalitet har jeg hørt
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Milanbaby
Lort
Skrevet af Serpente
Og det røde helvede fortsætter. Dog lignede det en hård dom.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
annonce
0